ΥΠΟΦΕΡΩ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54

Thread: ΥΠΟΦΕΡΩ

Senior Member
    Δυστυχώς το κάνει. Το πέρασε η μητέρα μου στη πρώτη καραντίνα. Τι νευρολόγο τι ώρλ παντού πήγε. Χαπια νευρολογικής φύσεως πήρε την κανανε χειρότερα. Αντικαταθλιπτικα για 2 εβδομάδες επίσης ένιωσε κάτι σαν αυτό που περιγράφεις και τα έκοψε. Είπε θα το παλέψω μονη μου και μετά από κάποιο διάστημα που άρχισε να δουλεύει πολύ και ξεχάστηκε το ξεπέρασε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Δεν θεωρώ οτι μία αγχώδης διαταραχή σε χλωμιάζει σε κάνει να ζαλίζεσαι όλη μέρα κ να σου φέρνει τάσεις λιποθυμίας...είναι αδύνατον...
    Και η μητέρα μου κι εγώ από κατάθλιψη μας έπιανε ζαλάδα και ίλιγγος. Η μάνα μου έκανε μαγνητική εγκεφάλου και εγκεφαλογράφημα. Με ένα αντικαταθλιπτικό στανιαρε. Εσύ εκτός από αυτό εφόσον όπως λες δεν τρεφεσαι σωστά θα χρειάζεσαι σίγουρα και βιταμίνες. Κάνεις που κάνεις εξετάσεις δεν ελέγχεις και βιταμίνες b12, d, φυλλικό οξύ και σίδηρο;

Senior Member
    Παρολο που είμαι αρκετά αδύνατη οι αιματολογικές μου είναι οκ για τυχόν ελλείψεις...και η ζαλάδα που με πίανει δεν έχει μορφή ιλίγγου αλλά αδυναμίας-σα τάση λιποθυμίας

Senior Member
    Κ εγώ δουλεύω 2 χρόνια τηλεργασία χωρίς να πηγαίνω στη δουλειά,κ τώρα πυροδοτήθηκαν όλα τα ψυχολογικά όλη μέρα ασχολούμαι με την υγεία μου

Junior Member
    Όχι μόνο για την ανακατωσουρα αλλά για αυτά που νιώθεις. η ψυχολογία μας έχει να κάνει και από το στομάχι μας.ειναι ο δεύτερος εγκέφαλος. Εύχομαι να μην έχεις κάτι αλλά κοίταξε το αν δεν το κοίταξες.εγω είχα ελικοβακτηριδιο και δεν μπορούσα να φάω, είχα ζάλη ναυτία κ.α.

Senior Member
    Ζαλάδες όλη μέρα,έπαθα κ κρίση πανικού μόλις ξύπνησα με το αίσθημα ότι τρελένεσαι ήπια xanax μ ηρέμησε αλλά ζαλίζομαι γενικά μίλησα με την ψυχολόγο στο τηλ κ μου είπε αύριο θα συζητήσουμε ξανά το θέμα αγωγής...Δεν αντέχεται όλο αυτό...μπορεί κάποιος από εσάς που εκτός απο έντονο άγχος κ φοβίες έχουν κ κατάθλιψη να μου περιγράψουν αν έχουν σωματικά συμπτώματα αν διαρκούν συνέχεια ή αν έρχοναι κ φεύγουν

Senior Member
    Ζαλάδες όλη μέρα,έπαθα κ κρίση πανικού μόλις ξύπνησα με το αίσθημα ότι τρελένεσαι ήπια xanax μ ηρέμησε αλλά ζαλίζομαι γενικά μίλησα με την ψυχολόγο στο τηλ κ μου είπε αύριο θα συζητήσουμε ξανά το θέμα αγωγής...Δεν αντέχεται όλο αυτό...μπορεί κάποιος από εσάς που εκτός απο έντονο άγχος κ φοβίες έχουν κ κατάθλιψη να μου περιγράψουν αν έχουν σωματικά συμπτώματα αν διαρκούν συνέχεια ή αν έρχοναι κ φεύγουν
    Εμενα είναι μόνιμα και αφορούν κυρίως την καρδιά θα έλεγα. Νομίζω ότι πρπεςι να πάρουμε αγωγή μέδουσα. Δεν γίνεται αλλιώς και εγω νιώθω ότι θα τρελαθώ και δεν μπορώ καν να σηκωθώ να πάω στα επείγοντα να μου φύγει έστω ο φόβος και η αμφιβολία

Senior Member
    Τρώω και λαχανιάζω,ζαλίζομαι πολύ,περίεργες αισθήσεις με την αιμάτωση στο κεφάλι,έλλειψη διαύγειας κάθομαι ξαπλωμένη δύναμη μηδέν.Φοβάμαι μην είναι καμία σκλήρυνση,όπως επίσης διαβάζω ότι οι ζαλάδες θέλουν πολύ ψάξιμο
    Last edited by Medussa; 20-02-2022 at 21:50.

Senior Member
    Τρώω και λαχανιάζω,ζαλίζομαι πολύ,περίεργες αισθήσεις με την αιμάτωση στο κεφάλι,έλλειψη διαύγειας κάθομαι ξαπλωμένη δύναμη μηδέν.Φοβάμαι μην είναι καμία σκλήρυνση,όπως επίσης διαβάζω ότι οι ζαλάδες θέλουν πολύ ψάξιμο
    Τσάμπα παιδεύεσαι.Πήγαινε σε έναν ψυχίατρο μα σε δώσει μια θεραπεία να συνέλθεις σε ένα μήνα.Αλλιώς τσάμπα γράφεις εδώ.

niaouris
    Guest
    καλησπερα τα ιδια και εγω πηγα επειγοντα 2 φορες τελικα δεν ειχα τιποτα.πηγα ψυχιατρο και πλεον ειμαι σε φαρμακευτικη αγωγη με zoloft νιωθω καπως καλυτερα αλλα οι κρισεις πανικου δεν σταματανε εντελως

Senior Member
    Quote Originally Posted by niaouris View Post
    καλησπερα τα ιδια και εγω πηγα επειγοντα 2 φορες τελικα δεν ειχα τιποτα.πηγα ψυχιατρο και πλεον ειμαι σε φαρμακευτικη αγωγη με zoloft νιωθω καπως καλυτερα αλλα οι κρισεις πανικου δεν σταματανε εντελως
    Πως βιώνεις τις κρίσεις πανικού και πως χαλαρωνεις; Κατέληξα επείγοντα σήμερα μετά απο λεξοτανιλ μετά από τεράστια κρίση πανικού. Μούδιασα ολόκληρη ζαλιζόμουν δεν έβλεπα μπροστά μου και πραγματικά ένιωσα ότι πεθαινα. Ήταν ότι πιο τραυματικο έχω ζήσει.

Senior Member
    Εγώ ζαλίζομαι όλη μέρα φρίκη...την παρασκευή που πήγα στα επείγοντα ένιωσα κάτι περίεργο μέσα στο κεφάλι μου με την αιμάτωση μετά σβημάρα εκεί στη καρδιά ταυτόχρονα σα τάση λιποθυμίας μετά στέγνωσε το στόμα μου και ναυτία κ δν υποχωρούσαν για ώρες αφού πηγα κ στο νοσοκομείο που έκατσα απ τις 10 το πρωί ως τς 8 το απόγευμα..φοβήθηκα πάρα πολύ,την κυριακή με το που ξύπνησα τρεμούλα φοβία έντονη ζάλη και το αίσθημα ότι τρελένεσαι(δεν το είχα ξανανιώσει εως τώρα)αυτές τις μέρες φοβάμαι να είμαι μόνη μου στο σπίτι,δεν μπορώ να δουλέψω δεν ηρεμώ με τίποτα,και αύριο θα κάνω εγκεφαλογράφημα.Επίσης φοβάμαι να περπατάω στο δρόμο μην ζαλιστώ.

Senior Member
    Στέγνωμα στόματος ... έχεις κάνει εξετάσεις ζαχάρου και γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c) ;; Έχεις συχνοουρίες και πολυδιψίες ;;; Για αιμάτωση , δεν πας να σου γράψουν και κανέναν υπέρηχο σε καρωτίδες κτλ ;;; Τρως κανονικά και από όλα ;; Μήπως είσαι vegan ;; Νερό πίνεις ;;; Κοιμάσαι ;;;;

Σεξ κάνεις καθόλου ;; Από σχέσεις πως ήταν η ζωή σου ;;

Senior Member
    Ζάχαρο έχω οκ στις αιματολογικές που έχω κάνει αρκετές κ μου το έχει μετρήσει κ 2 μ 3 φορές άτομο που έχει διαβίτη...συχνουρίες έχω,καρωτίδες έχω κάνει,με το φαί τώρα...είμαι αρκετά αδύνατη,γενικά έχω και χαμηλή πίεση γύρω στο 10.στο νοσοκ όταν πήγα μου μέτρησαν κ τ ζάχαρο κ ήταν οκ..εκτός αν έπεσε πίεση κ ταυτόχρονα τύπου υπογλικαιμία επειδή είμαι αδύνατη,δεν ξέρω δεν βγάζω άκρη έχω πάει σ όλες τις ειδικότητες κ έχω κάνει πολλες εξετάσεις ξανά κ ξανά

Senior Member
    Αχ Μέδουσα μου σε νιώθω. Όσο και να θέλουμε να το εκλογικευσογνε σκεπτόμενοι ζάχαρο κτλ δυστυχώς είναι κρίσεις πανικού. Θέλω τόσο πολύ να σβήσω αππ την μνήμη μιυ αυτό ππυ συνέβη σήμερα. Επίσης 10 ώρες στα επείγοντα για να μιυ πουν να πάω σε ψυχίατρο. Μου κλείσανε και ένα ραντεβού για χολτερ μετά από 1 μήνα.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast