ΥΠΟΦΕΡΩ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 54 of 54

Thread: ΥΠΟΦΕΡΩ

Senior Member
    Είχα πάει το προηγούμενο μήνα σε ρευματολόγο βέβαια δεν είχα τάση λιποθυμίας και ναυτία τότε έχω κουραστεί με τους γιατρούς κ ν τς λέω μην είναι εκείνο η το άλλο...

Senior Member
    Ανησυχώ πολύ πήγα καρδιολόγο και μου λεει να κανω κ μία αξονική στο θώρακα πρίν με στείλει στο ψυχίατρο τι θα κάνω φοβάμαι δεν μπορώ να ηρεμήσω

niaouris
    Guest
    Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Ανησυχώ πολύ πήγα καρδιολόγο και μου λεει να κανω κ μία αξονική στο θώρακα πρίν με στείλει στο ψυχίατρο τι θα κάνω φοβάμαι δεν μπορώ να ηρεμήσω
    ηρεμησε και μην σκεφτεσαι αρνητικα πραγματα τιποτα απο αυτα δεν ισχυει.εχω παθει πανω απο 50 κρισεις πανικου πλεον κ εγω και εχω παει κ στα επειγοντα κ καρδιολογο και αξονικες.δεν εχεις τιποτα εισαι μια χαρα.καλα κανεις κ κανεις εξετασεις παντως.βρες εναν ψυχολογο για ψυχοθεραπεια να σε βοηθησει θα σου κανει καλο.τι αγωγη παιρνεις?

niaouris
    Guest
    Τον προηγούμενο καιρό ένιωθα κόπωση τώρα μόνο σβημάρα(κάτι σα να πέφτει κ τ αίμα απ το κεφάλι,τρεμούλα και τάση γ εμετό...ναι έχω δει για χασιμότο κ γ λύκο
    και μια αλλη συμβουλη και μην παρεξηγησεις.πηγαινε στην εκκλησια τωρα που αρχιζουν οι χαιρετισμοι της Παναγιας μας καθε παρασκευη εκκλησιασου εξομολογησου και κοινωνησε.θα δεις οτι θα νιωσεις παρα πολυ καλυτερα.το κανω και εγω και νιωθω ηδη καλυτερα.τα φαρμακα εννοειται οτι θα τα παιρνουμεβοηθουν αλλα δεν ειναι πανακεια για ολα και ουτε παντοδυναμα.πηγαινε και θα με θυμηθεις

Senior Member
    Αγωγή δεν παίρνω παρασκευή πάω σε ψυχίατρο...μόνο ζάναξ πίνω τώρα...φοβάμαι γτ πονάω σε θώρακα σαν γρίπη κ όλο ναυτία...αξονικές που είχες κάνει;

niaouris
    Guest
    Αγωγή δεν παίρνω παρασκευή πάω σε ψυχίατρο...μόνο ζάναξ πίνω τώρα...φοβάμαι γτ πονάω σε θώρακα σαν γρίπη κ όλο ναυτία...αξονικές που είχες κάνει;
    επειδη σταματησες τα αντικαταθλιπτικα γ αυτο σου βγαζει κρισεις πανικου τωρα.συνεχισε την αγωγη σου με συμβουλη ψυχιατρου.αξονικη στο νοσοκομειο ειχα παει.δεν εχεις τιποτα παντως να μην φοβασαι.καλο θα ηταν να ρωτησεις τον ψυχιατρο σου να συνεχισεις την αγωγη.τωρα μονο με τα ζαναξ δεν ειναι πολυ δυσκολο??πως το παλευεις??

Senior Member
    Αγωγή έπαιρνα για 18 ημερ.τον νοεμβρ.δεν ξέρω αν είναι τύπου κρίσεις πανικού γιατί όλη μέρα δεν αισθάνομαι καλά ναυτία κ άλλα που έχω αναφέρει...φοβάμαι πολύ

niaouris
    Guest
    Αγωγή έπαιρνα για 18 ημερ.τον νοεμβρ.δεν ξέρω αν είναι τύπου κρίσεις πανικού γιατί όλη μέρα δεν αισθάνομαι καλά ναυτία κ άλλα που έχω αναφέρει...φοβάμαι πολύ
    ειναι επειδη εχεις κοψει τα αντικαταθλιπτικα μαλλον..οταν τα κοβεις υπαρχει ζαλαδα φοβερη αδυναμια..πρεπει να ξαναπαρεις και να τα κοψεις πιο σταδιακα .παντως το ξαναλεω μην φοβασαι δεν εχεις κατι

Senior Member
    Εσύ πως ένιωθες πρίν την αγωγή;

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234