Κρίση πανικού!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Παιδιά ανησυχώ κάθε μέρα ζαλίζομαι σβημάρες και σήμερα έντονη τάση λιποθυμίας και τάση για εμετό φοβάμαι μν είναι κάτι κακό δεν ξέρω τ άλλο να κάνω...

niaouris
    Guest
    Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Πως νιώθετε μετά την κρίση πανικού;;;; Έπαθα μια τεραστιας έντασης. Ούτε το λεξοτανιλ δεν με έπιασε ουτε τιποτα και τωρα νιώθω απίστευτα χάλια. Ζαλάδα δυσπνοια και σαν να έχει κάτσει κάτι πάνω στην καρδιά μου. Πως τα ξεπερνάμε αυτά βρε παιδιά. Θα ξεκινήσω αγωγή αλλα μέχρι να με πιάσει δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι σε απελπισία. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πέρα από το να κλαίω και να ελπίζω ότι δεν παθαίνω καρδιακή προσβολή. Και όλα ξεκίνησαν επειδή έχω μια ηλιθια φοβία με την τουαλέτα...
    νιωθω χαλια τελειως αισθημα τρελας αποπροσωποιησης οτι δεν ειμαι πλεον εδω ζαλιζομαι νιωθω οτι πεφτω ολα μαζι...και βεβαια παρα πολυ μεγαλο φοβο...επισης βλεπω οτι τα αντικαταθλιπτικα δεν με βοηθουν παρα μονο με μικρες αναλαμπες...μακροχρονια παραμενω στα ιδια δεν βλεπω καμια βελτιωση

niaouris
    Guest
    Ποσο καιρό τα παίρνεις;; Αν σε βοηθά ο ψυχολόγος τότε μην το σκέφτεσαι καν ξεκινά συνεδρίες και νην τις σταματήσεις
    σε βοηθουν καθολου τα αντικαταθλιπτικα ???πως εισαι τωρα???εμενα οχι και τοσο και μου φαινονται κ αχρηστα πλεον..επισης προσφατα διαβαζα μελετες απο τον κ ιωαννιδη οτι στο 90% ειναι οντως αχρηστα δεν βοηθουν

niaouris
    Guest
    Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Παιδιά ανησυχώ κάθε μέρα ζαλίζομαι σβημάρες και σήμερα έντονη τάση λιποθυμίας και τάση για εμετό φοβάμαι μν είναι κάτι κακό δεν ξέρω τ άλλο να κάνω...
    το ιδιο και εγω εδω και μερικες μερες...ιλιγγος ζαλαδα δεν μπορω να σταθω κ νιωθω συνεχεια οτι πεφτω απο υψος...ποια θεραπεια παιρνεις??το εχεις πει στον ψυχιατρο??

Senior Member
    Δεν παίρνω αγώγη είχα πάρει για 18 ημέρες μόνο πριν 4 μηνες κ τα έκοψα τώρα μόνο ψυχοθεραπεία κ πίνω xanax που κ που γιατί φοβάμαι να πίνω κ αυτά κ απλά υποφέρω σε καθημερινή βάση

Senior Member
    Δεν παίρνω αγώγη είχα πάρει για 18 ημέρες μόνο πριν 4 μηνες κ τα έκοψα τώρα μόνο ψυχοθεραπεία κ πίνω xanax που κ που γιατί φοβάμαι να πίνω κ αυτά κ απλά υποφέρω σε καθημερινή βάση
    Εργάζεσαι;; Βγαίνεις από το σπίτι σου; έχεις κάποια ρουτίνα ππυ να σε αποσπα; Είναι πολύ σημαντικό...

Senior Member
    Έχω αναρρωτική αυτές τις μέρες κ σκέφτομαι να πάρω μεγάλη άδεια απο ψυχίατρο δεν νιώθω καλά δεν έχω δύναμη για τίποτα μ πιάνει τάση λιποθυμίας κ τάση γ εμετό σχεδόν όλη μέρα...δεν το θεωρώ λογικόβδεν ξέρω τ άλλο ν κάνω κ ν ψάξω υποφέρω

Εγώ θα πρότεινα να προσπαθήσεις να πηγαίνεις στη δουλειά σου παρά τα όσα νιώθεις...μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να καταπολεμήσεις ότι έχεις, αλλιώς κάθε μέρα μέσα στο σπίτι θα βαλτώνεις όλο ο περισσοτερο

Senior Member
    Δουλεύω με τηλεργασία...δεν έχω δύναμη ούτε σωματικά ούτε ψυχικά για τα πιο απλά..πχ έκανα μπάνιο κ λαχάνιασα έχω καταρεύσει

niaouris
    Guest
    Ποσο καιρό τα παίρνεις;; Αν σε βοηθά ο ψυχολόγος τότε μην το σκέφτεσαι καν ξεκινά συνεδρίες και νην τις σταματήσεις
    τωρα εχω 3 χρονια..εσυ πως αντιμετωπιζεις τις κρισεις πανικου??να δουμε τι θα πει κ ο ψυχολογος θα κανω συνεδριες

niaouris
    Guest
    Δουλεύω με τηλεργασία...δεν έχω δύναμη ούτε σωματικά ούτε ψυχικά για τα πιο απλά..πχ έκανα μπάνιο κ λαχάνιασα έχω καταρεύσει
    προσπαθησε να απασχολεις το μυαλο συνεχεια...δουλεια μετα κανε γυμναστικη μιλα στο τηλεφωνο με εναν φιλο και γενικα μην αφηνεις κενα διαστηματα και να ξεκουραζεσαι καλα..τα ιδια ειμαι κ εγω ακριβως

niaouris
    Guest
    προσπαθησε να απασχολεις το μυαλο συνεχεια...δουλεια μετα κανε γυμναστικη μιλα στο τηλεφωνο με εναν φιλο και γενικα μην αφηνεις κενα διαστηματα και να ξεκουραζεσαι καλα..τα ιδια ειμαι κ εγω ακριβως

Junior Member
    Η καταθλιψη και οι κρισεις πανικου σε κανουν ρακος.Να ξερεις οταν ξεκινας καποια αγωγη τα συμπτωματα που ειχες πριν επιδεινωνονται για καμια εβδομαδα περιπου και μετα καλυτερευεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Brakus View Post
    Η καταθλιψη και οι κρισεις πανικου σε κανουν ρακος.Να ξερεις οταν ξεκινας καποια αγωγη τα συμπτωματα που ειχες πριν επιδεινωνονται για καμια εβδομαδα περιπου και μετα καλυτερευεις.
    Παραπάνω από εβδομάδα θα έλεγα εφόσον το χαπι δεν το ξεκινάς ολόκληρο

Junior Member
    Eγω ακουγα φωνες εβλεπα τερατα κτλ.Ωραιες αναμνησεις.Τωρα ειναι ολοι φιλοι μου.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast