Πάλι πίσω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 45
    Banned

Πάλι πίσω

Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να είστε όσο καλύτερα γίνεται.
    Έχω ερώτημα που με καίει. Εσείς πώς θα επικοινωνούσατε με έναν πρώην που έχετε πολύ καιρό να μιλήσετε; Σε ποιες περιπτώσεις πιστεύετε πως είναι οκ να λυγίσεις και να κάνεις την κίνηση;

Nα σημειώσω πως προφανώς δεν τον έχω ξεπεράσει όσο και να προσπάθησα. Εκείνος έφυγε πρώτος χωρίς να έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο που να χαλάσει το μεταξύ μας, αλλά κυρίως για το ότι θέλαμε διαφορετικά πράγματα (εγώ πιο στενή σχέση εκείνος όχι). Σε γενικές γραμμές ήταν λάθος μαζί μου απλώς είχαμε πολύ έντονο δέσιμο ότι και να γινε που δυσκολεύομαι πολύ να αφήσω πίσω.
    Ευπρόσδεκτες ιδέες και σε γενικό και σε ειδικό επίπεδο.
    Να είστε καλά!

Senior Member
    Ξεκόλλα.... Βρες κάτι άλλο, μην χάνεις τον χρόνο σου τσάμπα.

Όλοι οι πρώην είναι πρώην για κάποιο λόγο.

Banned
    Σίγουρα και αυτός είναι πρώην για κάποιο λόγο...αλλά δεν μπορώ ακόμη να ξεκολλήσω κι έχω δοκιμάσει τα πάντα καιρό τώρα. Εσύ δεν έχεις γυρίσει ποτέ;

Senior Member
    27 χρόνια παντρεμένος και πήρα διαζύγιο. Ηταν δυσκολα μέχρι που γύρισα τον διακόπτη και είπα ότι τελος αυτή η ιστορία, αμα δεν λειτούργησε τοσο καιρό δε θα λειτουργήσει ουτε και μετα, παμε για αλλά τωρα.

Ακόμη και να γυρισεις το ίδιο δε θα είναι σου λέω. Μην χάνεις τον χρόνο σου και την αυτό εκτίμηση σου.

Banned
    Πολύ βαρύ αυτό που περιγράφεις και ειλικρινά μπράβο σου που πέτυχες να γυρίσεις τον διακόπτη. Εγώ είμαι ακόμη στο σημείο που δεν βλέπω τον διακόπτη καν. Ίσως και να θέλω απλά να δω αν νιώθει ακόμη...όταν επενδύεις τα συναισθήματα δεν φεύγουν εύκολα

Senior Member
    Quote Originally Posted by flame91 View Post
    Πολύ βαρύ αυτό που περιγράφεις και ειλικρινά μπράβο σου που πέτυχες να γυρίσεις τον διακόπτη. Εγώ είμαι ακόμη στο σημείο που δεν βλέπω τον διακόπτη καν. Ίσως και να θέλω απλά να δω αν νιώθει ακόμη...όταν επενδύεις τα συναισθήματα δεν φεύγουν εύκολα
    Ευχαριστώ, όμως να θυμάσαι, ΕΣΥ επενδυσες πάνω του και όχι αυτός σε εσένα.
    Λογικά αυτη και μόνο η σκέψη θα πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει να σε βγάζει απ τα ρούχα σου.

Κανε κανα άλλο κονε και να δεις που εκείνος θα σε πάρει τηλέφωνο "να δει τι κάνεις" μόλις το μάθει.

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να είστε όσο καλύτερα γίνεται.
    Έχω ερώτημα που με καίει. Εσείς πώς θα επικοινωνούσατε με έναν πρώην που έχετε πολύ καιρό να μιλήσετε; Σε ποιες περιπτώσεις πιστεύετε πως είναι οκ να λυγίσεις και να κάνεις την κίνηση;

Nα σημειώσω πως προφανώς δεν τον έχω ξεπεράσει όσο και να προσπάθησα. Εκείνος έφυγε πρώτος χωρίς να έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο που να χαλάσει το μεταξύ μας, αλλά κυρίως για το ότι θέλαμε διαφορετικά πράγματα (εγώ πιο στενή σχέση εκείνος όχι). Σε γενικές γραμμές ήταν λάθος μαζί μου απλώς είχαμε πολύ έντονο δέσιμο ότι και να γινε που δυσκολεύομαι πολύ να αφήσω πίσω.
    Να είστε καλά!
    με τις συνθηκες που περιγραφεις, σε καμια περιπτωση δεν θα επικοινωνουσα με εναν πρωην...
    ειδικα οταν δεν υπηρξε παρεξηγηση, αλλα ξεκαθαρα δεν ηθελε να εχετε σχεση.
    το να με θελει ο αλλος λιγοτερο απ οτι εγω, σε αλλους λειτουργει σαν κολλα, εμενα με ξενερωνει οσο δεν παει..

η περιπτωση να υπηρχε εδαφος για να επικοινωνησεις, ειναι αν ειχες φυγει εσυ, ή αν χωρισατε απο μια παρεξηγηση, ωστε να επικοινωνησεις να πεις οτι μετανοιωσες, να συζητησετε την παρεξηγηση μηπως λυθει κλπ.
    το να φευγει ο αλλος επειδη ξεκαθαρα δεν θελει αλλο, δεν νομιζω να σηκωνει τπτ.
    και ΟΧΙ, δεν εχουν ολοι αισθηματα, οταν εχουμε εμεις..

Banned
    Καταλαβαίνω πως το θέτεις σίγουρα, κι εγώ αυτό υποστήριζα αλλά οι φίλοι μου που ήξεραν πολλές λεπτομέρειες λένε πως είχε και παραείχε αισθήματα απλώς όσο να ναι δεν έχουμε όλοι την ίδια ωριμότητα να ξέρουμε τί να τα κάνουμε τα άτιμα. Βέβαια θα μου πεις κι αυτός είναι πολύ καλός λόγος να μην κοιτάξεις ποτέ πίσω. Αλλά μάλλον έχω πολύ δρόμο μέχρι να μη με τσούζει τόσο. Απλώς πάει πολύς καιρός και μου τη δίνει που ακόμα βασανίζομαι.

Banned
    Από το στόμα σου και στου Θεού τ΄αυτί...

Senior Member
    Eνας καλός τρόπος ειναι μέσω φβ, ινσταγκραμ πχ μπορείς να κάνεις ενα λαικ, κλπ ή αν πλησιάζει καποια γιορτή. Είσαστε φίλοι στα σοσιαλ?

Banned
    Καλησπέρα! Είμαστε ναι! δυστυχως στα κοντά δεν είναι καμία γιορτή κι επίσης εκείνος δεν ποστάρει σχεδόν ποτέ. Εσύ έχεις κάνει κάτι παρόμοιο που πήγε καλά;

Senior Member
    Καλησπέρα! Είμαστε ναι! δυστυχως στα κοντά δεν είναι καμία γιορτή κι επίσης εκείνος δεν ποστάρει σχεδόν ποτέ. Εσύ έχεις κάνει κάτι παρόμοιο που πήγε καλά;
    η "γιορτη", η αφορμη δηλαδη, ειναι μονο μια ψευδαισθηση. δεν εχει ξεχασει ποια εισαι, για να του θυμισεις την παρουσια σου.. ξερει που να σε βρει, ξερει οτι εσυ τον ηθελες. απλα δεν θελει. η ουσια ειναι οτι ο ιδιος σου εκλεισε την πορτα, οποτε αν κανεις εσυ κινηση, θα ειναι κινηση απελπισιας...

αν καποιος πρεπει να κανει κινηση αν μετανιωσε, ειναι εκεινος.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η "γιορτη", η αφορμη δηλαδη, ειναι μονο μια ψευδαισθηση. δεν εχει ξεχασει ποια εισαι, για να του θυμισεις την παρουσια σου.. ξερει που να σε βρει, ξερει οτι εσυ τον ηθελες. απλα δεν θελει. η ουσια ειναι οτι ο ιδιος σου εκλεισε την πορτα, οποτε αν κανεις εσυ κινηση, θα ειναι κινηση απελπισιας...

αν καποιος πρεπει να κανει κινηση αν μετανιωσε, ειναι εκεινος.
    Πολύ ορθά τα λες και πίστεψε με τα αντιλαμβάνομαι πλήρως και τα έχω σκεφτεί ουκ ολίγες φορές! Ωστόσο το άρρωστο μου το μυαλό δεν σταματά να σκέφτεται και να ζητάει απαντήσεις, βέβαια θα μου πεις εσύ τι άλλη απάντηση χρειάζεσαι απ 'το ότι ο ίδιος δεν σε προσεγγίζει; Το να επικοινωνήσω από μόνη μου αλήθεια με τρομάζει και ίσως με εξιτάρει ταυτόχρονα και ήταν πιο πολύ μια πρόταση της ψυχοθεραπεύτριας μου μπας και βάλω ένα τέλος στο βάσανο που υπάρχει πολύ καιρό στο κεφάλι μου. Γι' αυτό και ζήτησα τις απόψεις σας. Το ότι δεν το κάνω επειδή φοβάμαι δεν αλλάζει βέβαια, φοβάμαι εμένα πιο πολύ...

Senior Member
    θέλαμε διαφορετικά πράγματα (εγώ πιο στενή σχέση εκείνος όχι). Σε γενικές γραμμές ήταν λάθος μαζί μου απλώς είχαμε πολύ έντονο δέσιμο ότι και να γινε που δυσκολεύομαι πολύ να αφήσω πίσω.
    Να είστε καλά!
    μακρια Του

Senior Member
    Πολύ ορθά τα λες και πίστεψε με τα αντιλαμβάνομαι πλήρως και τα έχω σκεφτεί ουκ ολίγες φορές! Ωστόσο το άρρωστο μου το μυαλό δεν σταματά να σκέφτεται και να ζητάει απαντήσεις, βέβαια θα μου πεις εσύ τι άλλη απάντηση χρειάζεσαι απ 'το ότι ο ίδιος δεν σε προσεγγίζει; Το να επικοινωνήσω από μόνη μου αλήθεια με τρομάζει και ίσως με εξιτάρει ταυτόχρονα και ήταν πιο πολύ μια πρόταση της ψυχοθεραπεύτριας μου μπας και βάλω ένα τέλος στο βάσανο που υπάρχει πολύ καιρό στο κεφάλι μου. Γι' αυτό και ζήτησα τις απόψεις σας. Το ότι δεν το κάνω επειδή φοβάμαι δεν αλλάζει βέβαια, φοβάμαι εμένα πιο πολύ...
    εγω σου λεω την γνωμη μου, για το κατα ποσον μια τετοια κινηση θα ειχε την εξελιξη που θελεις εσυ.
    δλδ να ενδιαφερεται για σχεση μαζι σου και να ντρεπεται να το πει...
    η ψυχ, πιθανοτατα σου λεει να κανεις κινηση για να φας τα μουτρα σου και να το παρεις αποφαση.
    αλλο το ενα, αλλο το αλλο
    κανεις δεν σου απαγορευει να κανεις κινηση.
    αυτο που λεω εγω, ειναι οτι η κινηση εκ μερους σου , δεν θα εχει το επιθυμητο αποτελεσμα.
    αν εχεις ορεξη να ξαναφας τα μουτρα σου, κανε οσες κινησεις θελεις...

Page 1 of 3 123 LastLast