Πάλι πίσω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Senior Member
    Σκέφτεσαι να τον πλησιάσεις , επειδή δεν βρήκες τίποτε άλλο! Κάνω λάθος ;; Και πάλι όμως, σαν λύση ανάγκης, κακή λύση είναι. Καλύτερα να ψέξεις γιατί δεν βρίσκεις άλλον και να το δουλέψεις, έτσι ώστε να βρεις κάποιον του γούστου σου σε μεγάλο ποσοστό . Και να είσαι κι εσύ του γούστου του, βέβαια, γιατί ετούτου που λες, προφανώς δεν ήσουν , για να στρίψει . Γυναίκα, ελεύθερη , χωρίς υποχρεώσεις και 31 ετών , αν το 91 είναι γεννέθλια, είσαι σε εύκολη θέση . Αν δεν έχεις επιλογές, κάτι κάνεις πολύ λάθος.

Banned
    Κυρίως γιατί δεν τον έχω ξεπεράσει και πέρα από κρυφούς σκοπούς θέλω να δω και αν είναι καλά...δεν ήμουν του γούστου του και το κατάλαβε μετά από τόσο καιρό; Γιατί άλλα μου δινε να καταλάβω. Το πιάνω γιατί το λες αλλά υπάρχουν και πολλές λεπτομέρειες που δεν είναι γνωστές..... όπως το ότι έχει κάποια, θεματακια, είμαστε αμαθοι από σχέσεις και πολλά άλλα, θα μου πεις γιατί τον θελω; Είναι κ αυτό μια περίπλοκη απάντηση. Επίσης μου είχε στείλει πριν καιρό ένα μήνυμα το οποίο δεν απάντησα ( χειροκρότημα) και έχω μετανιώσει... Τώρα τι ακριβώς σκέφτεσαι ότι μπορει να κάνω πολύ λάθος πες μου γιατί στη φάση που είμαι δυσκολεύομαι να το εντοπίσω ακριβώς. Σ' ευχαριστώ αλήθεια!

Banned
    Συμφωνώ με ότι ειπώθηκε. Είναι ένας έρωτας μη αμοιβαίος. Για εκείνον τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα, χώρισε γιατί δεν ήθελε άλλο να είστε μαζί. Για εκείνον το θέμα έχει κλείσει, δεν ζει με απωθημένα ούτε με δευτερες σκέψεις.
    Εσύ όμως έμεινες με απωθημένα, και πληγωμένο εγωισμό γιατί αναγκάστηκες να αφήσεις κάτι που σε εγκατέλειψε χωρίς να είσαι έτοιμη.

Κάτσε και σκέψου κατά πόσο αυτό που ζεις είναι έρωτας και οχι εμμονή. Μερικές φορές το μυαλο μας κολλάει, νομίζει ότι δεν θα ξεχάσει, δημιουργεί εξιδανικευσεις και απωθημένα για χρόνια, ενω μπορεί να βγεις απλά έξω να γνωρίσεις καποιον άλλον, και να σε κάνει να το σβήσεις εντελώς το παλιό απωθημένο, σε σημείο που να απορείς και εσύ πόσο εύκολο ήταν να βάλεις τέλος.

ΕΣΥ πρέπει να βάλεις το τέλος μέσα σου. Για να το προσπεράσεις, όχι να κάνεις κίνηση και να φας πόρτα. Μια ακόμα απόρριψη από μέρους του μπορεί να συντηρήσει τις εμμονές σου και να σε ξαναπληγωσει.

Αν θες να κάνεις κίνηση κανε όμως δεν νομίζω ότι έχεις πολλές ελπίδες.

Μερικές φορές ξέρεις πονάει περισσότερο να "κρατάς" κάτι μέσα σου με το ζόρι, από το να το αφήνεις. Ένα τέλος μπορεί να είναι πολύ λυτρωτικό από όσο φαντάζεσαι.

Banned
    Σ' ευχαριστώ, σίγουρα πολλά από αυτά που λες είναι βοηθητικά και τα χω κάπου κάπου σκεφτεί. Από την πλευρά μου, που μόνο για μένα μπορώ να το ξέρω με σιγουριά, αυτό που με κολλάει τόσο είναι τα πολύ έντονα συναισθήματα, το ενδιαφέρον για εκείνον και η χημεία που μάλλον φοβάμαι πως δεν θα βρω αλλού....
    Κατανοώ τι μου λες και εσύ και τα υπόλοιπα αγαπητά μέλη, και πραγματικά συμφωνώ στο ότι δεν νιώθουμε στο ίδιο μέγεθος αυτό είναι το μόνο σίγουρο....αλλά το ότι αυτός ο άνθρωπος ένιωσε πράγματα για μένα δεν αλλάζει ακόμα κι αν το χειρίστηκε λάθος. Δηλαδή αυτό το πιστεύω δεν είναι δικό μου κόλλημα. Οι πολύ στενοί μου φίλοι, που εμπιστεύομαι, που ήταν εκεί και έβλεπαν τα γεγονότα πάντα μου τόνιζαν πόσα νιώθει για μένα ακόμη και αν δεν με ήθελαν μαζί του γιατί έχει πολλά θέματα (ψυχολογικά) κυρίως να λύσει. Έκαναν λάθος ή μου έλεγαν ψέματα; Επίσης μπέμπα δεν είμαι, αντιθέτως, πιστεύω ξέρω τι μου γίνεται και ακόμα κι αν έχω πολλά να λύσω είμαι εδώ και το προσπαθώ. Ξέρω πως μπορεί να ακούγομαι και ξέρω πως το ψυχολογικά προβλήματα μοιάζει με δικαιολογία αλλά εγώ τα έζησα μαζί του, γιατί έμεινα είναι άλλο ερώτημα. Και όλα αυτά μου είναι πολύ δύσκολο να τα προσπεράσω, ο καθένας θέλει το χρόνο του...Όπως και να έχει είναι μεγάλη ιστορία και πραγματικά θέλω το καλύτερο για μένα απλά νιώθω χαμένη.

Παραδείγματα ανάλογα είχατε εσείς; Με ενδιαφέρει να ακούσω...

Banned
    Quote Originally Posted by flame91 View Post
    Σ' ευχαριστώ, σίγουρα πολλά από αυτά που λες είναι βοηθητικά και τα χω κάπου κάπου σκεφτεί. Από την πλευρά μου, που μόνο για μένα μπορώ να το ξέρω με σιγουριά, αυτό που με κολλάει τόσο είναι τα πολύ έντονα συναισθήματα, το ενδιαφέρον για εκείνον και η χημεία που μάλλον φοβάμαι πως δεν θα βρω αλλού....
    Κατανοώ τι μου λες και εσύ και τα υπόλοιπα αγαπητά μέλη, και πραγματικά συμφωνώ στο ότι δεν νιώθουμε στο ίδιο μέγεθος αυτό είναι το μόνο σίγουρο....αλλά το ότι αυτός ο άνθρωπος ένιωσε πράγματα για μένα δεν αλλάζει ακόμα κι αν το χειρίστηκε λάθος. Δηλαδή αυτό το πιστεύω δεν είναι δικό μου κόλλημα. Οι πολύ στενοί μου φίλοι, που εμπιστεύομαι, που ήταν εκεί και έβλεπαν τα γεγονότα πάντα μου τόνιζαν πόσα νιώθει για μένα ακόμη και αν δεν με ήθελαν μαζί του γιατί έχει πολλά θέματα (ψυχολογικά) κυρίως να λύσει. Έκαναν λάθος ή μου έλεγαν ψέματα; Επίσης μπέμπα δεν είμαι, αντιθέτως, πιστεύω ξέρω τι μου γίνεται και ακόμα κι αν έχω πολλά να λύσω είμαι εδώ και το προσπαθώ. Ξέρω πως μπορεί να ακούγομαι και ξέρω πως το ψυχολογικά προβλήματα μοιάζει με δικαιολογία αλλά εγώ τα έζησα μαζί του, γιατί έμεινα είναι άλλο ερώτημα. Και όλα αυτά μου είναι πολύ δύσκολο να τα προσπεράσω, ο καθένας θέλει το χρόνο του...Όπως και να έχει είναι μεγάλη ιστορία και πραγματικά θέλω το καλύτερο για μένα απλά νιώθω χαμένη.

Παραδείγματα ανάλογα είχατε εσείς; Με ενδιαφέρει να ακούσω...
    Δεν σε είπε κανένας μπέμπα.

Απλά αυτά συμβαίνουν όταν μιλάμε για συναισθήματα. Να κολλήσεις κάπου. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι εκείνος ένιωσε συναισθήματα για σένα. Όμως αυτό τώρα τελείωσε.

Πριν πόσο καιρό χωρισατε;

Πάρε τον χρόνο σου. Απλά ξέρεις το να το εξιδανικευεις δεν σε βοηθάει να ξεκολλήσεις. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε συγκρίσεις. Πες ότι αυτό που έζησες μαζί του ήταν κάτι μοναδικό, μην ψάχνεις τον επόμενο που θα νιώσεις ακριβώς το ίδιο και θα είναι ακριβώς ο ίδιος γιατί πολύ απλά δεν θα το βρεις. Σε περιμένουν άλλοι άνθρωποι και άλλες σχέσεις να ζησεις. Εξίσου ωραίες.

Κάποιες φορές το μυαλο θέλει χρόνο να το πάρει απόφαση αλλα όταν το πάρει δεν το σταματά κάνεις.

Θα το καταφέρεις μόνη σου. Κάποια στιγμή θα θες εσύ η ίδια να πας παρακάτω. Απλά δεν είσαι έτοιμη

Banned
    Εάν πάντως είσαι και χωρίς παρέες ή φίλους να ξέρεις ότι δεν σε βοηθάει και πολύ να πας παρακάτω.

Η έλλειψη ποιοτικών σχέσεων είτε ερωτικών είτε φιλικών μας κάνει να κολλάμε πιο ευκολα σε παρελθοντικες σχέσεις, να τις αναπολούμε και να τις νοσταλγούμε

Banned
    Quote Originally Posted by Black_Opium View Post
    Δεν σε είπε κανένας μπέμπα.

Απλά αυτά συμβαίνουν όταν μιλάμε για συναισθήματα. Να κολλήσεις κάπου. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι εκείνος ένιωσε συναισθήματα για σένα. Όμως αυτό τώρα τελείωσε.

Πριν πόσο καιρό χωρισατε;

Πάρε τον χρόνο σου. Απλά ξέρεις το να το εξιδανικευεις δεν σε βοηθάει να ξεκολλήσεις. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε συγκρίσεις. Πες ότι αυτό που έζησες μαζί του ήταν κάτι μοναδικό, μην ψάχνεις τον επόμενο που θα νιώσεις ακριβώς το ίδιο και θα είναι ακριβώς ο ίδιος γιατί πολύ απλά δεν θα το βρεις. Σε περιμένουν άλλοι άνθρωποι και άλλες σχέσεις να ζησεις. Εξίσου ωραίες.

Κάποιες φορές το μυαλο θέλει χρόνο να το πάρει απόφαση αλλα όταν το πάρει δεν το σταματά κάνεις.

Θα το καταφέρεις μόνη σου. Κάποια στιγμή θα θες εσύ η ίδια να πας παρακάτω. Απλά δεν είσαι έτοιμη
    Σίγουρα δεν είμαι έτοιμη να προχωρήσω ουσιαστικά.....
    έχει περάσει περίπου ενάμισης χρόνος.
    Μέσα σ' αυτόν ναι δεν έκανε μια κίνηση ολοκληρωμένη να μου δείξει πως μετάνιωσε αλλά κι εκείνο το μήνυμα που είχε στείλει με είχε σκαλώσει άσχημα...
    Περίμενα μάλλον μπας και κάνει κάτι άλλο πιο ξεκάθαρο που δεν έχει έρθει ακόμα.
    Είναι ότι ζήσαμε έντονα σκηνικά που μας έδεσαν..κι εκέινος το λεγε πως έχουμε έντονο δέσιμο....και σίγουρα δυσκολεύομαι να δεχτώ πως φεύγουν ξαφνικά τα συναισθήματα ενώ δεν έχει γίνει κάτι εμφανές.
    Οκ δεν θα μπορούσαμε να μαστε στο ίδιο μέρος αλλά δεν χωρίζεις γ αυτό.
    Τα λέω λίγο μπερδεμένα ξέρω, μα είναι τόσα πολλά.

Banned
    Εάν πάντως είσαι και χωρίς παρέες ή φίλους να ξέρεις ότι δεν σε βοηθάει και πολύ να πας παρακάτω.

Η έλλειψη ποιοτικών σχέσεων είτε ερωτικών είτε φιλικών μας κάνει να κολλάμε πιο ευκολα σε παρελθοντικες σχέσεις, να τις αναπολούμε και να τις νοσταλγούμε
    Το πέτυχες! και αυτό! έτσι είμαι το τελευταίο διάστημα κι άντε να τα χτίσεις αυτά πάλι.

Senior Member
    ποσον καιρο εισασταν μαζι, τι ελεγε εκεινο το μηνυμα του που δεν απαντησες και ποσον καιρο μετα τον χωρισμο στο εστειλε;

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ποσον καιρο εισασταν μαζι, τι ελεγε εκεινο το μηνυμα του που δεν απαντησες και ποσον καιρο μετα τον χωρισμο στο εστειλε;
    Ήμασταν γύρω στον ενάμιση χρόνο, το μήνυμα ήρθε πάνω από ένα χρόνο μετά το χωρισμό. Δεν ήταν κάποια συγκεκριμένη ερώτηση απλά κάτι σύμβολα που χαμε σαν inside jokes να το πω απλά και αυτά σκέτα, κι επειδή κάπως θύμωσα που μετά από τόσο καιρό αυτό βρήκε να στείλει ε δεν απάντησα όσο και να με έκαιγε...
    Επίσης συχνά πυκνά δέχομαι κλήσεις με απόκρυψη, ξέρω ότι ρωτάει για μένα και στ social βλέπει ότι ανεβάζω (κάνει like και βλέπει story). Θα μου πεις 15 είναι; Δυστυχώς όχι στην ηλικία μου είναι...

Banned
    Ήμασταν γύρω στον ενάμιση χρόνο, το μήνυμα ήρθε πάνω από ένα χρόνο μετά το χωρισμό. Δεν ήταν κάποια συγκεκριμένη ερώτηση απλά κάτι σύμβολα που χαμε σαν inside jokes να το πω απλά και αυτά σκέτα, κι επειδή κάπως θύμωσα που μετά από τόσο καιρό αυτό βρήκε να στείλει ε δεν απάντησα όσο και να με έκαιγε...
    Επίσης συχνά πυκνά δέχομαι κλήσεις με απόκρυψη, ξέρω ότι ρωτάει για μένα και στ social βλέπει ότι ανεβάζω (κάνει like και βλέπει story). Θα μου πεις 15 είναι; Δυστυχώς όχι στην ηλικία μου είναι...
    Αυτά τα σοσιαλ τελικά περισσότερο κακο κάνουν πάρα καλό.

Μήπως παρακολουθεις και εσύ τα δικά του σοσιαλ; ξέρεις αν ασχολείσαι εσύ και τρως το κεφάλι σου και ψάχνεις σε στορυ και σε λαικ μπορεί απλά να κάνει και αυτός το ίδιο γιατι τον βάζειςστο τρυπακι .

Όντως μπορεί να ρωτάει για σένα επειδή υπήρξες άνθρωπος του, και επειδή ζήσατε ό,τι ζήσατε. Από καθαρά ανθρώπινο ενδιαφέρον και από καποια αδύναμη φάση που αναπολεί στιγμες που ζήσατε. Όμως αυτό δεν σημαίνει απαραιτητα ότι θέλει να σε έχει ξανά στη ζωή του.

Εάν ήθελε επανασύνδεση τότε γιατι δεν το επιδιωξε; αν ήθελε δεν θα μπορούσε να σε βρει; αν τον εκαιγε τόσο τι τον εμποδίζει να σε ξανά διεκδικήσει;

Νομίζω ότι πιάνεσαι από μικρές καταστάσεις και μεγεθυνεις γιατί δεν έχεις κλείσει την υπόθεση μέσα σου.

Κλείσε τα σοσιαλ, άδειασε το μυαλο σου, και προσπάθησε να βάλεις ένα τελος.

Εάν σε ήθελε δεν θα το διεκδικούσε; εσύ πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι και οχι το αντίθετο, μόνο τότε θα σταματήσεις να πονάς.

Senior Member
    δηλαδη, οσον καιρο εισασταν μαζι, αλλον τοσο ειστε και χωρισμενοι, και καμια κινηση δεν εχει να κανει απο το να σου στειλει καποια στιγμη, καποια εμοτικονς η κατι παραπλησιο....

καλα εκανες και δεν απαντησες...
    αλλα ουτε ο ιδιος ηθελε να απαντησεις, γιατι αν ηθελε, θα επεμενε.
    η αποκρυψη δεν ξερουμε τι ειναι. μπορει και να ειναι κρυφος θαυμαστης κι εσυ ακομα κλαις πανω απ το χυμενο γαλα..

Banned
    Αυτά τα σοσιαλ τελικά περισσότερο κακο κάνουν πάρα καλό.

Μήπως παρακολουθεις και εσύ τα δικά του σοσιαλ; ξέρεις αν ασχολείσαι εσύ και τρως το κεφάλι σου και ψάχνεις σε στορυ και σε λαικ μπορεί απλά να κάνει και αυτός το ίδιο γιατι τον βάζειςστο τρυπακι .

Όντως μπορεί να ρωτάει για σένα επειδή υπήρξες άνθρωπος του, και επειδή ζήσατε ό,τι ζήσατε. Από καθαρά ανθρώπινο ενδιαφέρον και από καποια αδύναμη φάση που αναπολεί στιγμες που ζήσατε. Όμως αυτό δεν σημαίνει απαραιτητα ότι θέλει να σε έχει ξανά στη ζωή του.

Εάν ήθελε επανασύνδεση τότε γιατι δεν το επιδιωξε; αν ήθελε δεν θα μπορούσε να σε βρει; αν τον εκαιγε τόσο τι τον εμποδίζει να σε ξανά διεκδικήσει;

Νομίζω ότι πιάνεσαι από μικρές καταστάσεις και μεγεθυνεις γιατί δεν έχεις κλείσει την υπόθεση μέσα σου.

Κλείσε τα σοσιαλ, άδειασε το μυαλο σου, και προσπάθησε να βάλεις ένα τελος.

Εάν σε ήθελε δεν θα το διεκδικούσε; εσύ πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι και οχι το αντίθετο, μόνο τότε θα σταματήσεις να πονάς.
    Ισχύει...
    Το ξέρω ναι ότι το κάνω αυτό. Ψάχνω μια χαραμάδα να χωθώ. έστω και σε μια περίπτωση να με σκέφτεται ακόμα εγώ θέλω να τον δω ξέροντας πως δεν θα οδηγήσει πουθενά, ίσως να δω αν όντως νιώθω ακόμα τόσο πολλά, να θυμηθώ πώς ήμασταν μαζί και ακόμη γιατί πρέπει να μείνω μακριά του. Αλλά μου λείπει. Δεν είμαι έτοιμη να βάλω τέλος μέσα μου, να βρω ένα τρόπο ενώ νιώθω (γιατι δε φεύγουν αυτά) να χτίσω τη ζωή μου ακριβώς όπως τη θέλω. (Με τα σοσιαλ δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου κι εγώ βασικά ελάχιστα αλλά φτάνει να αναστατωθώ). Ναι δεν είναι οι κινήσεις που θέλω, αλλά πάντα έτσι φερόταν ανώριμα..

Senior Member
    Ισχύει...
    Το ξέρω ναι ότι το κάνω αυτό. Ψάχνω μια χαραμάδα να χωθώ. έστω και σε μια περίπτωση να με σκέφτεται ακόμα εγώ θέλω να τον δω ξέροντας πως δεν θα οδηγήσει πουθενά, ίσως να δω αν όντως νιώθω ακόμα τόσο πολλά, να θυμηθώ πώς ήμασταν μαζί και ακόμη γιατί πρέπει να μείνω μακριά του. Αλλά μου λείπει. Δεν είμαι έτοιμη να βάλω τέλος μέσα μου, να βρω ένα τρόπο ενώ νιώθω (γιατι δε φεύγουν αυτά) να χτίσω τη ζωή μου ακριβώς όπως τη θέλω. (Με τα σοσιαλ δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου κι εγώ βασικά ελάχιστα αλλά φτάνει να αναστατωθώ). Ναι δεν είναι οι κινήσεις που θέλω, αλλά πάντα έτσι φερόταν ανώριμα..
    το αποτελεσμα ειναι, οτι για μια σχεση 1,5 χρονου, εσυ εχεις χασει 3 χρονια, γιατι ασχολεισαι με εναν φευγατο και δεν προχωρας στην ζωη σου.
    εκεινος , ακομα κι αν σε σκεφτεται καποιες στιγμες, μπορει να ζει κανονικα, να εχει γνωριμιες, εμπειριες και καμια φορα να σκεφτεται "τι να γινεται εκεινη η ψυχη"...
    αν ηθελε κατι παραπανω, θα εκανε καποια κινηση. ειναι βεβαιο οτι ξερει οτι εσυ θα ανταποκρινοσουν

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δηλαδη, οσον καιρο εισασταν μαζι, αλλον τοσο ειστε και χωρισμενοι, και καμια κινηση δεν εχει να κανει απο το να σου στειλει καποια στιγμη, καποια εμοτικονς η κατι παραπλησιο....

καλα εκανες και δεν απαντησες...
    αλλα ουτε ο ιδιος ηθελε να απαντησεις, γιατι αν ηθελε, θα επεμενε.
    η αποκρυψη δεν ξερουμε τι ειναι. μπορει και να ειναι κρυφος θαυμαστης κι εσυ ακομα κλαις πανω απ το χυμενο γαλα..
    Αν είναι κρυφός θαυμαστής ας εμφανιστεί γρήγορα παρακαλώ

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast