Σας κολλάει στο μυαλό όλη μέρα ένα τραγούδι η για μέρες?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Senior Member

Σας κολλάει στο μυαλό όλη μέρα ένα τραγούδι η για μέρες?

Σας έχει τύχει αυτό?
    Εμενα με αγχωνει κ το επαναλαμβάνω χειρότερα.
    Αν το έχετε πάθει πως το βγάζετε από το κεφάλι σας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elena_38 View Post
    Σας έχει τύχει αυτό?
    Ε και τι σε πειράζει;
    Άμα σου αρέσει και την βρίσκεις μια χαρά είσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Konstantin Papadimos View Post
    Ε και τι σε πειράζει;
    Άμα σου αρέσει και την βρίσκεις μια χαρά είσαι.
    Έχω ξεκινήσει ένα μήνα αγωγή με αντικαταθλιπτικο.
    Το θέμα είναι ότι έχω φοβία με τις επαναλήψεις στο μυαλό.
    Βέβαια με ότι κ να έχω φοβηθεί ότι μπορεί να επαναλάβω τελικά δεν γίνεται πράξη παρα μόνο με τα τραγούδια.
    Κ επειδή φοβάμαι τα κολλήματα του εγκεφάλου γι'αυτό κ δεν με ευχαριστεί αυτό αλλά με αγχωνει ότι θα τρελαθώ.

Senior Member
    ναι, μουχει κολλησει ενα κμματι στο μυαλο, καποτε , αλλα δεν το θεωρω προβλημα .......

Senior Member
    Που εισαι ελενη εμενα πιστευουν οτι ειμαι χιμπαντζησ κι οχι ανθρωποσ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Που εισαι ελενη εμενα πιστευουν οτι ειμαι χιμπαντζησ κι οχι ανθρωποσ
    Τι εννοείς?

Senior Member
    Γιατι να ειναι προβλημα αυτο. Εμενα πριν δυο χρονια μου ειχε κολλησει στο μυαλο επι μηνες ο κυρ Αντωνης του Χατζιδακι. Υπεροχη εκτελεση απο τη Νανα Μουσχουρη. Το ακουγα πολλες φορες τη μερα και πολλες φορες σιγοτραγουδουσα τους στιχους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oubna1 View Post
    Γιατι να ειναι προβλημα αυτο. Εμενα πριν δυο χρονια μου ειχε κολλησει στο μυαλο επι μηνες ο κυρ Αντωνης του Χατζιδακι. Υπεροχη εκτελεση απο τη Νανα Μουσχουρη. Το ακουγα πολλες φορες τη μερα και πολλες φορες σιγοτραγουδουσα τους στιχους.
    Δλδ όλη μέρα ότι κ να έκανες για δύο μήνες σογοτραγουδουσες αυτό?
    Δεν σε ενοχλούσε δλδ?
    Εγώ σήμερα έχω κάνει ρεπερτόριο κολλάω με ένα μετά αλλάζω.
    Κ επειδή έχω άγχος μηπως μου κολλήσει στο μυαλό με φοβίζει επειδή έχω φοβίες γενικά μην κάνω επαναλήψεις στο μυαλό μου.

Senior Member
    Δλδ όλη μέρα ότι κ να έκανες για δύο μήνες σογοτραγουδουσες αυτό?
    Δεν σε ενοχλούσε δλδ?
    Εγώ σήμερα έχω κάνει ρεπερτόριο κολλάω με ένα μετά αλλάζω.
    Κ επειδή έχω άγχος μηπως μου κολλήσει στο μυαλό με φοβίζει επειδή έχω φοβίες γενικά μην κάνω επαναλήψεις στο μυαλό μου.
    Δεν το τραγουδουσα ολη μερα. Αρκετες φορες ομως, στη δουλεια κυριως, σιγοτραγουδουσα μερικους στιχους του τραγουδιου. Δεν το εβρισκα περιεργο. Μαλιστα μερικοι συναδελφοι ελεγαν οτι εχω κεφια. Που οντως ειχα μια χαρουμενη μελαγχολια αλλα το συγκεκριμενο τραγουδι ηταν πολυ λυπητερο με θλιβερο τελος. Δε θεωρω προβλημα κατα περιοδους να μας κολλανε στο μυαλο καποια τραγουδια. Πολλες φορες μου εχει συμβει. Ειτε με χαρουμενα τραγουδια, ειτε κυριως με πιο λυπητερο στιχο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oubna1 View Post
    Δεν το τραγουδουσα ολη μερα. Αρκετες φορες ομως, στη δουλεια κυριως, σιγοτραγουδουσα μερικους στιχους του τραγουδιου. Δεν το εβρισκα περιεργο. Μαλιστα μερικοι συναδελφοι ελεγαν οτι εχω κεφια. Που οντως ειχα μια χαρουμενη μελαγχολια αλλα το συγκεκριμενο τραγουδι ηταν πολυ λυπητερο με θλιβερο τελος. Δε θεωρω προβλημα κατα περιοδους να μας κολλανε στο μυαλο καποια τραγουδια. Πολλες φορες μου εχει συμβει. Ειτε με χαρουμενα τραγουδια, ειτε κυριως με πιο λυπητερο στιχο.
    Εγώ επειδή το βλέπω ως πρόβλημα άρα κ με αγχωνει το σκέφτομαι κ έτσι το επαναλαμβάνω.
    Έτσι υποθέτω δεν ξέρω.
    Πάντως έχω πει κ άλλα τραγούδια μέσα μου μεσα στη μέρα που ακούω η στη τηλεόραση η σε κάποιο στορυ στο ινσταγκραμ.

Senior Member
    Εγώ επειδή το βλέπω ως πρόβλημα άρα κ με αγχωνει το σκέφτομαι κ έτσι το επαναλαμβάνω.
    Έτσι υποθέτω δεν ξέρω.
    Πάντως έχω πει κ άλλα τραγούδια μέσα μου μεσα στη μέρα που ακούω η στη τηλεόραση η σε κάποιο στορυ στο ινσταγκραμ.
    Μη βασανιζεις πουλακι μου το μυαλο σου με τετοια θεματα οπως τα τραγουδια. Πολλοι ανθρωποι το κανουν. Εμενα μου φαινεται διασκεδαστικο. Να ειχες κολληματα με το να κανεις κακο στον εαυτο σου ή σε αλλους να το καταλαβω. Οπως επισης και να εχεις ψυχαναγκασμους ή αλλες εμμονες που σου δυσκολευουν τη ζωη. Αλλα τα τραγουδια; Γιατι; Ειναι ευχαριστο να τραγουδας.

Senior Member
    Ναι εγώ.
    Ξεκίνησε όταν πήρα σεροξατ κι παρόλο που το εκοψα εδώ και κάνα μήνα πάλι το παθαίνω αλλ σε πολύ μικρότερο βαθμό. Είμαι σε άλλο αντικαταθλιπτικο τώρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Iwsif95 View Post
    Ναι εγώ.
    Ξεκίνησε όταν πήρα σεροξατ κι παρόλο που το εκοψα εδώ και κάνα μήνα πάλι το παθαίνω αλλ σε πολύ μικρότερο βαθμό. Είμαι σε άλλο αντικαταθλιπτικο τώρα
    Δεν κατάλαβα τι ξεκίνησε μόλις πήρες σεροξατ?

Senior Member
    Νομίζω ότι σε όλους τους ανθρώπους συμβαίνει αυτό, μην αγχώνεσαι και κάνεις δεύτερες σκέψεις για επουσιώδη πράγματα, βασανίζεσαι άδικα.

Τώρα μου θύμησες έναν συγκεκριμένο μάστορα που πριν πολλά χρόνια μας είχε φιάξει κάτι σε ολόκληρη οικοδομή και επί 2 μήνες τραγουδούσε το ρεφρέν από ένα συγκεκριμένο κομμάτι. Το αστείο είναι ότι το περασμένο καλοκαίρι χρειάστηκα μια μέρα τον γιό του που είναι μάστορας κι αυτός. Και όλη τη μέρα τραγουδούσε πάλι μόνο το ρεφρέν από ένα τραγούδι κι αυτός, διαφορετικό από τον πατέρα του πάντως λολ.

Senior Member
    Σας έχει τύχει αυτό?
    Δε νομίζω ότι είναι κακό αυτό μου είχε τύχει και σε εμένα πολλές φορές δεν το βρίσκω κακό!!

Page 1 of 2 12 LastLast