Ψυχοσωματικά ή κάτι πιο σοβαρό;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

Ψυχοσωματικά ή κάτι πιο σοβαρό;;

Καλησπέρα,εδώ και 20 μέρες έχω αρκετό άγχος ,σχετικά με την υγεία ,λόγω πρόσφατου εμβολιασμού και σήμερα είχα ένα άσχημο περιστατικό.χτες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου,μια ώρα ύπνο σήμερα το μεσημέρι πήρα να φάω για μεσημέρι από fast food. Εκει που έτρωγα και μιλούσα με την σύζυγό μου ξαφνικά ένιωθα μια έξαψη στο πρόσωπο.το πρόσωπο μου και τα αυτιά μου είχαν γίνει κατακόκκινα και είχα αίσθημα καυσου ...ε τότε αγχώθηκα χειρότερα και άρχισα να νιώθω δυσφορία....3 ώρες έκανε να μου περάσει και να ηρεμήσω λιγάκι....εγώ θέλω να πιστεύω ότι ήταν θέμα με το φαγητό και το στομάχι μου....αλλά φοβήθηκα πάρα πολύ και εγώ αγχωθει

Senior Member
    Το έχω πάθει πάνω σε κρίση αλλά με τις παλάμες μου έγιναν κόκκινες με αίσθημα βελονιάσματος για λίγο...φοβήθηκα πολύ...μήπως γίνεται κάτι με την πίεση εκείνη την ώρα

Εγώ το είχα στο πρόσωπο....ειδικά τα αυτιά μου ήταν πολύ κόκκινα και ένα αίσθημα καυσου και σαν δυσφορία.....παλμούς δεν είχα πολλούς γύρω στους 80 με 90 και ειδικά από το άγχος.....με έπιασε απότομα καθώς έτρωγα και μιλούσα.....ή να ήταν κρίση πανικού;;;δεν ξέρω ....τώρα δεν έφαγα τίποτα για βράδυ... φοβάμαι,ένα χαμομήλι ήπια....

Senior Member
    Αν το ξαναπαθεις μετρησε την πιεση σου να δεις μηπως υπαρχει καποια διακύμανση εκείνη την ώρα.

Senior Member
    Εγώ πήγα σε αγγειολόγο κ μου είπε ίσως να ανέβηκε απότωμα η πίεση απ τη κρίση πανικού δεν έδωσε και σημασία μου έγραψε κ τρίπλεξ άνω άκρων γ ν μ φύγει ο φόνος πιο πλ...μην ανησυχείς...κ εγώ φοβάμαι κάθε μέρα ζαλίζομαι τάσεις λιποθυμίας κ τάση γ εμετό δεν ξέρω τ άλλο να ψάξω από εξετάσεις όλοι μου λένε ψυχοσωματικό έγω δεν πιστεύω οτι είναι και υποφέρω.

Και εγώ έκανα τσεκ απ' σε καρδιολόγο.λογω άγχους για το εμβόλιο και μου είπε όλα στο μυαλό μου είναι.ουτε πίεση να μετράω και να μην ασχολούμαι,να το ρίχνω έξω να ξεφεύγει το μυαλό μου....μπορεί να ήταν κρίση πανικού ή από το στομάχι.....τρόμαξα πάντως και ακόμα είμαι στην τσίτα...