Καλησπέρα σας, υποφέρω από κατάθλιψη εδώ και ένα μήνα περίπου. \'Εχω επισκεφθεί γιατρό και μου συνέστησε εκτός από τις συνεδρίες, Minitran και Wellbutrin. Είδα μια προσωρινή βελτίωση την πρώτη εβδομάδα γιατί ήμουν πολύ σοβαρά (σκέψεις αυτοκτονίας, συνεχές και επίμονο κλάμα), αλλά αργότερα δεν νοιώθω καμμία ουσιαστική διαφορά από την αρχική μου κατάσταση, παρά μόνο το κλάμα έχει διακοπεί. Επειδή έχω ιστορικό εθισμού η κατάσταση που αντιμετωπίζω είναι πολύ δύσκολη και επιβάλλονται πολύ λεπτοί χειρισμοί με τα φάρμακα σύμφωνα με τους ιατρούς. Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω αν το Minitran εθίζει για να επιβεβαιώσω το γιατρό που μου λέει ότι δεν εθίζει, και μέχρι πόσα mg ημερησίως μπορώ να παίρνω με ασφάλεια ώστε να νοιώθω ευφορία χωρίς όμως να εθιστώ. Τον τελευταίο καιρό εκτός από τη σοβαρότατη κατάθλιψή μου, νοιώθω εντονότατη την ανάγκη να νοιώσω τεχνητή ευφορία με οποιοδήποτε μέσο μπορώ, δηλαδή όχι απλά να βελτιώσω την ψυχική μου διάθεση αλλά να \"φτιαχτώ\" κοινώς λες και το σώμα μου έχει \"θυμηθεί\" τον παλιό εκείνο εθισμό στα χάπια που αυτή η σωματική μνήμη κοιμόταν επί σειρά ετών χωρίς παρενέργειες και προβλήματα. Για ευνόητους λόγους, το αλκοόλ που με βοηθούσε έστω σε ελάχιστη δόση πριν πάθω ό,τι έπαθα, απαγορεύεται λόγω των αντικαταθλιπτικών, και η κατάσταση των νεύρων μου είναι πολύ δύσκολη. Δεν νοιώθω προς το παρόν καμμία βελτίωση με αυτά τα φάρμακα, 1 Wellbutrin το πρωί και 1 Minitran 150 mg το βράδυ.

ευχαριστώ για την προσοχή σας