Πρώτες μέρες αντικαταθλιπτικων
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

Πρώτες μέρες αντικαταθλιπτικων

Ρε παιδιά πως την παλεύετε πρώτες μέρες; Τα χω ξαναπάρει τα συγκεκριμένα άλλες 3 φορές και ήταν κομπλε. Αυτή την φορά τα ψυχοσωματικα και το άγχος μου έχουν χτυπήσει κόκκινο και έχω πάρει μόνο μισό χαπάκι. Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου ενώ νυστάζω, νιώθω κάψιμο στα άκρα, απίστευτη εξάντληση και δυσφορια. Το ζαναξ με χαλαρωνει ελάχιστα αλλα τιποτα ουαου

Senior Member
    Πωωω τι θα κάνουμε...κ εγώ θέλω να ξεκινήσω κσι φοβάμαι πολύ.Οταν τα έπινα κ εγώ δυσφορούσα έπινα νερό και λαχάνιαζα...πως θα τα ξεκινήσω πάλι που είμαι σε χειρότερη φάση από τότε,ζαλίζομαι ναυτίες τάσεις λιποθυμίας και δεν έχω δύναμη θα φορτωθώ μεγαλύτερο φορτίο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Πωωω τι θα κάνουμε...κ εγώ θέλω να ξεκινήσω κσι φοβάμαι πολύ.Οταν τα έπινα κ εγώ δυσφορούσα έπινα νερό και λαχάνιαζα...πως θα τα ξεκινήσω πάλι που είμαι σε χειρότερη φάση από τότε,ζαλίζομαι ναυτίες τάσεις λιποθυμίας και δεν έχω δύναμη θα φορτωθώ μεγαλύτερο φορτίο;
    Ποσες μερες τα πήρες;; Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα να τα συνεχίσω η οχι. Αν με το πρώτο χαπάκι είμαι έτσι πως θα μαι τις επόμενες μέρες; Απο την άλλη θέλω τόσο πολύ να γίνω καλά...

Senior Member
    18 ημέρες...Εμένα τότε έλεγε η ψύχ ότι δεν είναι απ τα χάπια αυτά που ένιωθα...Δυσφορούσα,μία φορά περπάταγα σα να κουνιέται ο δρόμος,ένιωθα μία φορά όταν ήμουν με κάποια άτομα σα να μν είμαι εκεί(κάπως λέγεται αυτό)κα...επειδή έχω αρρωστοφοβία φοβήθηκα και τα έκοψα..όλοι μου έλεγαν να κάνω υπομονή.ποια σου έδωσε;

Senior Member
    18 ημέρες...Εμένα τότε έλεγε η ψύχ ότι δεν είναι απ τα χάπια αυτά που ένιωθα...Δυσφορούσα,μία φορά περπάταγα σα να κουνιέται ο δρόμος,ένιωθα μία φορά όταν ήμουν με κάποια άτομα σα να μν είμαι εκεί(κάπως λέγεται αυτό)κα...επειδή έχω αρρωστοφοβία φοβήθηκα και τα έκοψα..όλοι μου έλεγαν να κάνω υπομονή.ποια σου έδωσε;
    Τα λαντοζ. Τα έχω ξαναπάρει δεν ξερω γιατι νιώθω τόσο χάλια αυτή την φορά. Σκέφτομαι μήπως το προκαλώ μονη μου. Νιώθω ότι πραγματικά πεθαίνω. Είναι τραγικό. Δεν μπορώ ούτε καν ξαπλωμένη να ηρεμήσω πλέον όπως παλιά. Δεν βρίσκω ηρεμία σε τίποτα

Senior Member
    Αν είναι η πρώτη μέρα δεν θεωρώ να είναι απο τα χάπια είσαι σε εγρήγορση και σκέφτεσαι όλο αυτό...καλή δύναμη κάνε λίγο υπομονή...κ εγώ όταν τα ξεκινήσω θα θλελω να μου μιλάει όλο το forum για να μην σαλτάρω από το φόβο και τις σκέψεις...

Senior Member
    Αν είναι η πρώτη μέρα δεν θεωρώ να είναι απο τα χάπια είσαι σε εγρήγορση και σκέφτεσαι όλο αυτό...καλή δύναμη κάνε λίγο υπομονή...κ εγώ όταν τα ξεκινήσω θα θλελω να μου μιλάει όλο το forum για να μην σαλτάρω από το φόβο και τις σκέψεις...
    Ναι και εγώ εκεί έχω καταλήξει γιατί με το ππυ τα πήρα αμέσως άρχισα να παθαίνω κρίσεις άγχους ππυ κατέληξε σε κρίση πανικού παλι. Θα το πάρω και σήμερα τι να κάνω. Δυστυχώς αυτο είναι το πρόβλημα δεν μπορώ να κάνω υπομονή με αυτα τα συμπτώματα και τα ψυχοσωματικα. Κοντεύω να σαλτάρω.
    Πήγαινε ψυχίατρο και ζητά άλλο αν δεν σου έκατσε καλά αυτό. Πρέπει να απαλλαγούμε από αυτό το μαρτύριο

Senior Member
    Κάνε υπομονή δεν γίνεται κάτι άλλο.
    Κ εγώ πρώτη φορά κάνω αγωγή κ στην αρχή ήταν πιο έντονο το άγχος η κάθε φορά που αυξανα.
    Είμαι στον ένα μήνα τώρα κ μόλις έχω αυξήσει να πάω στη κανονική δόση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elena_38 View Post
    Κάνε υπομονή δεν γίνεται κάτι άλλο.
    Κ εγώ πρώτη φορά κάνω αγωγή κ στην αρχή ήταν πιο έντονο το άγχος η κάθε φορά που αυξανα.
    Είμαι στον ένα μήνα τώρα κ μόλις έχω αυξήσει να πάω στη κανονική δόση.
    Πως νιωθεις τωρα; την πρώτη φορά που πήρα αγωγή με έβαλε αμέσως στην κανονική δόση και δεν ένιωσα καμια διαφορά ίσα ίσα δεύτερη εβδομάδα άρχισα να γίνομαι καλά και τρίτη ενιωθα σχεδόν τέλεια. Και δεν έπαιρνα καν βενζο που μου είχε πει γιατι με αγχωναν. Τότε δεν είχα βέβαια δεύτερος σκέψεις για τα χάπια. Τα πήρα με τεράστια χαρά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Πως νιωθεις τωρα; την πρώτη φορά που πήρα αγωγή με έβαλε αμέσως στην κανονική δόση και δεν ένιωσα καμια διαφορά ίσα ίσα δεύτερη εβδομάδα άρχισα να γίνομαι καλά και τρίτη ενιωθα σχεδόν τέλεια. Και δεν έπαιρνα καν βενζο που μου είχε πει γιατι με αγχωναν. Τότε δεν είχα βέβαια δεύτερος σκέψεις για τα χάπια. Τα πήρα με τεράστια χαρά
    Είχα κ έχω έντονο άγχος ειδικά στην αρχή γιατί δεν τα πήρα με χαρά.
    Δλδ μπορεί κ όσα συμπτώματα είχα να μην ήταν με το φάρμακο.
    Σήμερα αύξησα στα 20 mg σεροξατ.
    Μέχρι τον ένα μήνα έκανα σταδιακή αύξηση.

Senior Member
    Έχω βελτίωση στο θέμα του φαγητού που έφτασα σε σημείο από το στρες να φοβάμαι να φάω.
    Μου έχει αναπτερωθει ελάχιστα η διάθεση αλλά έχω ακόμα φοβίες όπως η φοβία που έχω της της επανάληψης στο μυαλό.
    Μου κολλάνε πράγματα στο κεφάλι κ φοβάμαι μην τα επαναλάβω.

niaouris
    Guest
    Ρε παιδιά πως την παλεύετε πρώτες μέρες; Τα χω ξαναπάρει τα συγκεκριμένα άλλες 3 φορές και ήταν κομπλε. Αυτή την φορά τα ψυχοσωματικα και το άγχος μου έχουν χτυπήσει κόκκινο και έχω πάρει μόνο μισό χαπάκι. Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου ενώ νυστάζω, νιώθω κάψιμο στα άκρα, απίστευτη εξάντληση και δυσφορια. Το ζαναξ με χαλαρωνει ελάχιστα αλλα τιποτα ουαου
    μερικες μερες πραματικα δεν παλευεται...μενω αβοηθητος χωρις να μπορω να κανω τιποτα οι ζαλαδες κ οι κρισεις πανικου ειναι πολυ δυνατες δεν συνηθιζονται..εχω ν κοιμηθω 2 βδομαδες κανονικα μεχρι να δρασουν ουτε ξερω ποτε θα κοιμηθω...ζαλαδα ιλιγγος αισθημα και φοβος θανατου

Senior Member
    Καλό θα ήταν να πάρεις μια γνώμη από τον γιατρό σου ,για να μπορέσεις να ησυχάσεις και εσύ λιγάκι , το ζαναξ μια φορά το πήρα και μου έφερε ταχυκαρδίες και το σταμάτησα … τώρα φταίει το χάπι ; Φταίω εγώ που φοβήθηκα ; Δεν ξέρω … ελπίζω γρήγορα να βρεις ηρεμία