Αντικαταθλιπτικά Zoloft - Τέλος ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: αποτελεσματικότητα zoloft σας ικανοποίησε ή οχι

Voters
4. You may not vote on this poll
  • ΝΑΙ

0 0%
  • ΟΧΙ

4 100.00%
Multiple Choice Poll.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Νοιώθεις καμία παρενέργεια;τώρα θα ξεκινήσω κ εγώ κ όλο το τρενάρω γιατί φοβάμαι
    Γειά σου. Στην αρχή για μια εβδομάδα είχα ανησυχια και λίγο πιο έντονα μου βγήκαν τα ψυχολογικά μου. Το στομάχι λίγη ναυτια και πονοκέφαλο είναι φυσιολογικό αν σου συμβεί. Πήρα πολλές φορές τον γιατρό γιατί ήθελα να τα σταματήσω. Με ενθάρρυνε και μου είπε ότι θέλει χρονο. Όντος στις 5 εβδομάδες είδα διαφορά. Τώρα που πέρασε το δίμηνο και πήγα μου αύξησε τη δόση. Έχω ηρεμήσει κάπως από άγχος και κρίσεις πανικού αλλά έχουν μείνει φοβίες. Είπα ότι θα το παλεψω για λίγους μήνες ακόμα και θα το κόψω.

Junior Member
    Καλησπέρα! Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση και τον πόνο σου, ειδικά μετά από τόσες κρίσεις πανικού. Είναι σημαντικό να ακούς το σώμα σου και να μην πιέζεις τον εαυτό σου σε κάτι που νιώθεις ότι δεν σου ταιριάζει πλέον. Η ψυχοθεραπεία και οι φυσικές εναλλακτικές, όπως το John’s Wort, μπορεί να σε βοηθήσουν να βρεις μια πιο ήπια και σταθερή λύση για την ψυχική σου υγεία.

Προσωπικά, παίρνω Zoloft και μου έχει βοηθήσει πάρα πολύ – η διάθεσή μου είναι πιο σταθερή, οι κρίσεις πανικού λιγότερες και νιώθω πιο ήρεμη στην καθημερινότητα. Το παραγγέλνω πάντα από αυτή την αξιόπιστη online φαρμακευτική: curecarry.com/categories/Depression/Zoloft, με γρήγορη παράδοση και πολύ καλή τιμή. Αν αποφασίσεις να συνεχίσεις με κάποιο άλλο φάρμακο ή δίνεις δεύτερη ευκαιρία στο Zoloft, αυτός ο προμηθευτής είναι σίγουρα αξιόπιστος!

Page 2 of 2 FirstFirst 12