Στην προσπάθεια για να ξεπεράσω όλα αυτά που μου συμβαίνουν
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

Στην προσπάθεια για να ξεπεράσω όλα αυτά που μου συμβαίνουν

Καλησπέρα παιδιά καλή Σαρακοστή με υγεία!
    Έχω ξανά γράψει αμέτρητες φορές για αυτά που μου συμβαίνουν,ένιωσα την ανάγκη να το ξανα κάνω! Ο ψυχολόγος δεν έκανε καμία δουλειά στο θέμα μου κύλησα και πάλι και τώρα νομίζω πως έχω όγκο στο κέφαλι ΞΑΝΑ έχω πονοκεφάλους ζαλάδες και βουητό στα αυτιά ψάχνω στο Ίντερνετ και ο φόβοι μου επίβεβαιωνονται ότι το έχω! Κάθε μέρα το σκέφτομαι και κλαίω γιατί δεν θέλω να πεθάνω και δεν μπορεί να με βοηθήσει κανεις δεν ηερω αν είναι ψυχοσωματικό η αν όντως τπ έχω! Έχω περάσει πολλά στην ζωή μ για να φτάσω εδώ σήμερα φίλοι οι οποίοι δεν με κατάλαβαν ποτε, παλαιότερα είχα σκολίωση και όλοι με κορόιδευαν και με έλεγαν παραπληγικό αλλά τα κατάφερα και το έφτιαξα με πολύ κόπο! Ευτυχώς καο έχω την οικογένεια μου δίπλα μου ΠΑΝΤΑ και παίρνω δύναμη και κάποιους φίλους καλούς! Φοβάμαι για τα χειρότερα κάθε μέρα,παρακαλάω τον θεό να μην έχω όγκο στον εγκέφαλο και όλα αυτά να ειναο απλά μια απο τις πολλές εμμονές που έχω,έχω πολύ όρεξη για την ζωή θέλω να κάνω πράγματα αλλά με αυτά που σκέφτομαι δεν μπορώ! Δουλεύω 1,5 χρόνο χωρίς ρεπο νιώθω εξάντληση τον αφεντικό μ δεν το καταλαβαίνει..Νιώθω ότι πιέζομαι πολύ το πρωί με δυσκολία ξυπνάω παρά τις πολλές ώρες που κοιμάμαι…Δεν ξέρω τι να κάνω πια,ίσως να μην υπάρχει θεραπεία για το πρόβλημα μ!

Senior Member
    Τα ίδια περνάω κ εγώ ζαλάδες πονάω στο στέρνο σα φλεγμονή λαχανιάζω αγκομαχάω δεν μπορώ να κάνω βήμα.έχω πάρει αναρρωτική απο ψυχ γιατι δεν μπορω να δουλέψω..φοβάμαι μην έχω κάτι κ δν μ τ βρίσκουν,σήμερα είναι να ξεκινήσω αγωγή κ κατακλίζουν οι σκέψεις κ αν έχω κάτι παθολογικό κ εγώ πάω να φορτωθώ χάπια κ αν μ φέρουν πιο έντονα σωματ.συμπτώματα που ήδη έχω;ένιωσα κ αρρυθμίες σήμερα π δν έχω ξανανιώσει

Senior Member
    Όσο περνάνε οι μέρες σκέφτομαι όλο και πιο πολύ ότι το έχω και θα πεθάνω από αυτό ψάχνω και συνέχεια στο Ίντερνετ και στα συμπτώματα ταιριάζουν απόλυτα μα τον όγκο εγκεφάλου

Senior Member
    Πόσο καιρό έκανες ψυχοθεραπεία και λες ότι δεν σε βοήθησε; Ίσως να είναι ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή αυτό που έχεις. Ο ψυχολόγος δεν σου σύστησε να πάρεις γνώμη ψυχιάτρου; Πάντως είσαι λειτουργικός αφού δουλεύεις. Προσωπική ζωή; Χόμπι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Niels View Post
    Πόσο καιρό έκανες ψυχοθεραπεία και λες ότι δεν σε βοήθησε; Ίσως να είναι ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή αυτό που έχεις. Ο ψυχολόγος δεν σου σύστησε να πάρεις γνώμη ψυχιάτρου; Πάντως είσαι λειτουργικός αφού δουλεύεις. Προσωπική ζωή; Χόμπι;
    Καλησπέρα σας,6 μήνες έκανα συνεδρίες με τον ψυχολόγο! Προσωπική ζωή είμαι μόνος αυτό το διάστημα δεν έχω κάτι,χόμπι επίσης δεν έχω κάποτε έπαιζα μπάλα σε μαγαλη κατηγορία αλλά λόγω εργασίας σταμάτησα είμαι μάγειρας και περνάω πολλές ώρες μέσα σε μια κουζίνα! Δεν ηερω αν είναι ψυχοσωματικό αλλά έχω τα συμπτώματα όλα και εντείνεται το άγχος μ! Έπισης νιώθω κούραση απέραντη αν κοιμάμαι αρκετές ώρες δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι

Senior Member
    Εγώ κάνω 4,5 χρόνια. Η ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Ο γιατρός μου πολλές φορές μου έχει πει ότι αν έπαιρνα αγωγή (παίρνω αλλά όχι το φάρμακο που βοηθάει στην ιδεοψυχαναγκαστικη) θα ήμουν πολύ καλύτερα και η ψυχοθεραπεία θα πήγαινε καλύτερα. Σαν υπεραναπληρωση μου μοιάζει. Χρειάζεσαι όπως όλοι μας κάποιον να σε φροντίσει (συναισθηματικά). Αφού θυμάμαι παλιότερα που έλεγες ότι είχες κάνει εξετάσεις.

Senior Member
    Πραγματικά δεν ξέρω τι έχω! Παντως ο φόβος και το άγχος που έχω πιστεύουνας οτι έχω όγκο στο κεφάλι είναι τα κυριότερα συμπτώματα! Μετά πονοκέφαλοι ζαλάδες κτλ

Senior Member
    Κ εγω τα ιδια φοβάμαι συν σκπ έχω κάνει μαγν στ κεφαλι τον οκτ.κ αξονικη τωρα στα επειγοντα νοσοκομ κ ακόμα έχω εμμονή...ζαλίζομαι σβημάρες ναυτίες που κ που..περπατάω κ λαχανιάζω κ θολούρα στο κεφάλι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Κ εγω τα ιδια φοβάμαι συν σκπ έχω κάνει μαγν στ κεφαλι τον οκτ.κ αξονικη τωρα στα επειγοντα νοσοκομ κ ακόμα έχω εμμονή...ζαλίζομαι σβημάρες ναυτίες που κ που..περπατάω κ λαχανιάζω κ θολούρα στο κεφάλι
    Σε καταλαβαίνω εγώ δεν έχω κάνει τίποτα από τα δυο γιατί φοβάμαι ότι θα δείξουν ότι το έχω! Εσένα πρέπει να σε ηρεμεί το γεγονός ουι έχεις κάνει και δεν έδειξαν κάτι

Senior Member
    Σαν ν μην τς έχω κάνει νιώθω...24 ωρες σκέφτομαι τι έχω κ δν μ.βρίσκουν εμμονή

Senior Member
    Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Σαν ν μην τς έχω κάνει νιώθω...24 ωρες σκέφτομαι τι έχω κ δν μ.βρίσκουν εμμονή
    Κι εγώ από το πρωί που θα ξυπνήσω μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθώ αυτό σκέφτομαι

Senior Member
    Και εγώ...μόλις ανοίγω τα μάτια το πρωί σκέφτομαι τι έχω είναι φρικαλέο...κ έχω πολλά σωματικά κ μεγάλη κατάπτωση δεν μ βαστάει κ το σώμα μου όρθια ζαλίζομαι σβημάρα κτλπ δλδ δεν είναι μόνο σκέψεις βασανίζομαι

Senior Member
    Νίκο καλημέρα!Εύχομαι σήμερα να νιώθεις καλύτερα. Προσωπικά σε συμβουλεύω να σταματήσεις να ψάχνεις στο internet τις πιθανές αιτίες και σε τί μπορεί να οφείλεται ο πονοκεφαλος. Υπάρχουν χίλιες δυο αιτίες και ο όγκος είναι το πιο σπάνιο. Όπως λες δουλεύεις πολλές ώρες σε έναν κλειστό χώρο και με αρκετή πίεση φαντάζομαι. Η ορθοστασία, η κακή στάση του σώματος δημιουργούν έδαφος για πονοκεφάλους και ζαλάδες. Κάνε εξετάσεις αίματος να δεις και τον σίδηρό σου (μπορεί να μην τρέφεσαι σωστά και να σου λείπει), γιατί και η έλλειψη σιδήρου φέρνει ζαλάδες και πονοκέφαλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Renia View Post
    Νίκο καλημέρα!Εύχομαι σήμερα να νιώθεις καλύτερα. Προσωπικά σε συμβουλεύω να σταματήσεις να ψάχνεις στο internet τις πιθανές αιτίες και σε τί μπορεί να οφείλεται ο πονοκεφαλος. Υπάρχουν χίλιες δυο αιτίες και ο όγκος είναι το πιο σπάνιο. Όπως λες δουλεύεις πολλές ώρες σε έναν κλειστό χώρο και με αρκετή πίεση φαντάζομαι. Η ορθοστασία, η κακή στάση του σώματος δημιουργούν έδαφος για πονοκεφάλους και ζαλάδες. Κάνε εξετάσεις αίματος να δεις και τον σίδηρό σου (μπορεί να μην τρέφεσαι σωστά και να σου λείπει), γιατί και η έλλειψη σιδήρου φέρνει ζαλάδες και πονοκέφαλο.
    Καλησπέρα σας παρά τον ελάχιστο χρόνο που έχω με την δουλειά είπα να γραφτώ γυμναστήριο μήπως και ξεχνιέμαι λίγο από όλο αυτό,ίσως αν μπυ περάσει ο πονοκέφαλος κτλ θα το πάρω απόφαση ουι είναι ψυχοσωματικό..Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας