1 μήνας αγωγής
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

1 μήνας αγωγής

Καλημέρα. Σήμερα κλείνω 1 μήνα με την νέα αγωγή. Deprevix 75 mg. Αποτέλεσμα?? Μηδέν. Νιώθω τα ίδια όπως πριν πάω στον ψυχίατρο. Είμαι πολύ απογοητευμενη. Κάθε βράδυ ονειρεύομαι πως είμαι κανονικός άνθρωπος χωρίς να χρειάζεται να παίρνω χάπια...Μακάρι να ξυπνούσα και να ήταν αλήθεια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by MK.89 View Post
    Καλημέρα. Σήμερα κλείνω 1 μήνα με την νέα αγωγή. Deprevix 75 mg. Αποτέλεσμα?? Μηδέν. Νιώθω τα ίδια όπως πριν πάω στον ψυχίατρο. Είμαι πολύ απογοητευμενη. Κάθε βράδυ ονειρεύομαι πως είμαι κανονικός άνθρωπος χωρίς να χρειάζεται να παίρνω χάπια...Μακάρι να ξυπνούσα και να ήταν αλήθεια...
    Είναι γενοσημο του εφεξορ είπαμε; Δώστου άλλες δύο με τέσσερις εβδομάδες. Θέλει λίγο υπομονή. Πριν τι έπαιρνες και το άλλαξες;

Senior Member
    Οσοι ειναι απο 50 κ πανω παιρνουν χαπια εγω δεν ειμαι φυσιολογικοσ νομιζεισ αλλα τα παιρνω γτ το μυαλο χαλαει για σιγουρια να μην βλεπω εφιαλτεσ μου ερχονται κατι απιθανα στο μυαλο απο την παιδικη μου ηλικια ξεχνα οτι τα χαπια ειναι προβλημα ειναι απαραιτητα με τα χαπια πωσ λειτουργεισ να κοιτασ παρε κ μερικα συμπληρωματα μαγνησιο d βιταμινη να δυναμωσεισ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Niels View Post
    Είναι γενοσημο του εφεξορ είπαμε; Δώστου άλλες δύο με τέσσερις εβδομάδες. Θέλει λίγο υπομονή. Πριν τι έπαιρνες και το άλλαξες;
    Καλημέρα. Έπαιρνα enlift 10 mg 2 χρόνια και με κρατούσε πολύ σταθερή. Το καλοκαίρι έπαθα μεγάλη υποτροπή και το έκανα 20. Δε με κάλυψε όμως και ο γιατρός μου το άλλαξε σε deprevix.

Senior Member
    Το enflit δεν μπορούσε να αυξηθεί κι άλλο;πάντως εγώ με ζολοφτ είδα διάφορα στον 1.5 μήνα και στη μέγιστη δοσολογία. Μάλλον κάθε φορά που παθαίνουμε υποτροπή,χειροτερεύει κ τ συναισθηματικό φορτίο κ θέλει περισσότερο χρόνο κ μεγαλύτερες δοσολογιες. Ο ύπνος κ η διάθεση σου πως είναι;απ οτι θυμάμαι δουλεύεις κιόλας .σε βοηθάει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexramer View Post
    Το enflit δεν μπορούσε να αυξηθεί κι άλλο;πάντως εγώ με ζολοφτ είδα διάφορα στον 1.5 μήνα και στη μέγιστη δοσολογία. Μάλλον κάθε φορά που παθαίνουμε υποτροπή,χειροτερεύει κ τ συναισθηματικό φορτίο κ θέλει περισσότερο χρόνο κ μεγαλύτερες δοσολογιες. Ο ύπνος κ η διάθεση σου πως είναι;απ οτι θυμάμαι δουλεύεις κιόλας .σε βοηθάει;
    Ναι δουλεύω. Αν δε δούλευα θα ήμουν χειρότερα πιστεύω. Πόσο καιρό παίρνεις ζολοφτ?? Κάθε υποτροπή είναι χειρότερη από την προηγούμενη αυτό έχω καταλάβει εγώ. Ο ύπνος μου είναι εντάξει η διάθεση μου Όχι. Την επόμενη Πέμπτη έχω ραντεβού με τον ψυχίατρο να δουμε τι θα κάνω.

Senior Member
    Εντάξει, τώρα δεν έχει νόημα να συζητάμε για το αν μπορούσες να παραμείνεις στο προηγούμενο φάρμακο και με ποια δοσολογία. Γενικά όμως θέλει χρόνο για να δράσουν. Θέλει υπομονή. Ένας μήνας δεν είναι αρκετός για να κρίνεις το φάρμακο.

Senior Member
    5η μερα αγωγής ζολοφτ μισό του μισού σφυροκοπάει το κεφάλι μου είχε κάποιος τέτοιο θέμα;ούτε με ζάναξ 0.25 ηρεμεί κ πολύ ζαλάδακ θολούρα.επίσης τι κάνει να παίρνουμε από παυσίπονα τύπου ντεπόν παναντόλ;

Senior Member
    Παίρνω τρεις μήνες τώρα κ ακόμα έχω τις φοβίες μου αλλά η διάθεση έχει βελτιωθεί ,όπως κ ο ύπνος. Πολύ καλύτερα από αρχή αλλά ακόμα δεν είμαι όπως ήμουν πριν την υποτροπή. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά δώσε λίγο χρόνο ακόμα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexramer View Post
    Παίρνω τρεις μήνες τώρα κ ακόμα έχω τις φοβίες μου αλλά η διάθεση έχει βελτιωθεί ,όπως κ ο ύπνος. Πολύ καλύτερα από αρχή αλλά ακόμα δεν είμαι όπως ήμουν πριν την υποτροπή. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά δώσε λίγο χρόνο ακόμα....
    Καλημέρα. Αυτό κάνω...υπομονή τι άλλο..? Η πρώτη σου αγωγή είναι αυτή?

Senior Member
    Όχι έχω πάρει ξανά λαντοζ αλλά χωρίς παρακολούθηση κ για λιγότερο από 6 μήνες άρα δεν έχω κάνει μάλλον ποτέ σωστή αγωγή. Παρόλα αυτά όλοι οι ψυχίατροι που πήγα δεν ήταν υπέρ του λαντοζ ,τ έχουν ως τελευταίο για άγχος .