θανατος του Μαικλ Τζακσον
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Senior Member

θανατος του Μαικλ Τζακσον

Γεια σας παιδια.απο τοτε που πεθανε ο μαικλ τζακσον δεν μπορω να συνελθω,τον σκεφτομαι συνεχεια ακουω τα τραγουδια του και κλαιω...Με επηρεασε οχι ο καλλιτεχνης μαικλ τζακσον αλλα ο ανθρωπος μαικλ τζακσον..αυτο που ηταν..ενα αιωνιο παιδι..Περασε δυσκολα παιδικα χρονια με εναν βιαιο πατερα.Ισως εδω να εχουμε μια μικρη ομοιοτητα γιατι ο πατερας μου ηταν παντα πολυ ψυχρος,πολυ απομακρος...νιωθω οτι δεν γνωριζω τον πατερα μου..Αυτο που πραγματικα με συγκινησε πολυ ηταν η αγαπη του για τα παιδια,εβλεπα βιντεο του με παιδια και εκλεγα με λυγμους..Ειχε πει πως ειναι ο πιο μοναχικος ανθρωπος στον κοσμο.Και εγω ετσι νιωθω.Για μενα ηταν ενας αγγελος,ενα ευαισθητο και φοβισμενο παιδι.Θα τον εχω για παντα μεσα στην καρδια μου.

Senior Member
    κάπου μέσα σου δεν χαίρεσαι που, αφού δεν υπήρχε πια άλλη λύση, τουλάχιστον γλύτωσε και ξεκουράζεται πια η ψυχούλα του;

Banned
    το πιο θλιβερο απο ολα,
    ειναι οι φωτο που τον δειχνουν τελειως σκελετωμενο.
    Θυμα μιας καταστασης που ειχε γινει σα βαμπιρ.....
    Θα εβαζα καποια φωτο, αλλα ειναι πολυ θλιβερες και δεν χρειαζεται να αποκτησουμε και αλλη θλιψη, εχουμε αρκετη ηδη.

Senior Member
    Αν και δεν ημουν κανενας μεγαλος φαν του, η αλήθεια είναι οτι ψιλολυπήθηκα. Κριμα να φυγει με αυτο το τροπο.

Senior Member
    κρίμα που έζησε με αυτόν τον τρόπο...

αν ήταν μέλος εδώ στο φόρουμ μας, θα έγραφε σε τουλάχιστον 5 διαφορετικές κατηγορίες..

Senior Member
    ξερετε τι με πειραξε περισσοτερο,το οτι προεβαλλαν μια εικονα τελειως διαφορετικη απο την πραγματικη.Στην πραγματικοτητα ειχε ψυχολογικο προβλημα,ηθελε να μεινει παντα παιδι,να ζησει την παιδικη ηλικια που δεν εζησε.ηταν ο πιτερ παν στην καρδια του.

Senior Member
    Originally posted by TC
    κρίμα που έζησε με αυτόν τον τρόπο...

αν ήταν μέλος εδώ στο φόρουμ μας, θα έγραφε σε τουλάχιστον 5 διαφορετικές κατηγορίες..

Συμφωνώ..

Τις τελευταίες μέρες τα ΜΜΕ μας είχαν βομβαρδίσει με τον Μ. Τζάκσον. Πιστεύω αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο στο γεγονός ότι κάποιοι - μεταξύ των οποίων και εγώ - ενεπλάκησαν συναισθηματικά ακόμα και αν δεν ήταν φαν του. Εμένα προσωπικά με απασχόλησε όχι τόσο ο θάνατος του άλλα η ζωή του. Είναι έξοχο παράδειγμα για το που μπορει να οδηγήσει η στέρηση της παιδικής ηλικίας (σε συνδυασμό με τα πλούτη). Φρίκαρα για όσα έμαθα για το πως του φέροταν ο πατέρας του. Και όλη η πορεία του ήταν όχι απλώς αναπόφευκτη αλλά και δικαιολογημένη.

Αυτό που τελικά μου έμεινε απο το θάνατο του, δεν είναι ο \"πλούτος\" που έχασε η ανθρωπότητα, αλλά ένα παράδειγμα για τη βρωμιά που κουβαλάει (συγκεκριμενοποιημένη στο πρόσωπο του πατέρα του) , και όσα τελικά θα επωμιστούν και τα ίδια τα παιδιά του, που για τους άλλους είναι απλώς μερικά εκατομμύρια δολλάρια - μέχρι και ίδια η μάνα τους τα απαρνήθηκε.. Και όλα αυτά - όλη η απαισιόδοξη ιστορία του Τζάκσον ήταν στο όνομα των χρημάτων και της φιλοδοξίας - η διαστρεβλωμένη αντίληψη των ανθρώπων για το τι σημαίνει - ή πρέπει να είναι - η ζωή τους. Μια αντίληψη που δυστυχώς είναι παγκόσμια και μετά απο χιλιετίες ύπαρξης οι άνθρωποι ακόμα να αντιληφθούν τη πλάνη της. Δυστυχώς..

Junior Member
    Αγαπητή Noelia, χωρίς να έχω καμία πρόθεση να υποτιμήσω αυτό που νιώθεις και ενώ σου εύχομαι από καρδιάς να ξεπεράσεις αυτό το πένθος και την όποια ταύτιση νιώθεις πως έχεις με το πρόσωπο του Τζάκσον, επίτρεψέ μου να καταθέσω κι εγώ λίγα πράγματα γι\' αυτή τη μουσική φυσιογνωμία.

Πρώτα απ\'όλα, να σου υπενθυμίσω ότι ο πατέρας του Τζάκσον δεν ήταν απλά ένας απόμακρος, ψυχρός άνθρωπος, που τα παιδιά του ένιωθαν να μην το ξέρουν. Ο πατέρας αυτός τα χρησιμοποιούσε για το κέρδος και τα κακοποιούσε. Ακόμη και τώρα, που έχασε το παιδί του, ζητά να οικειοποιηθεί ό,τι σχετίζεται με κέρδος τη στιγμή που θα έπρεπε, αν όχι να θρηνεί (τέτοιο κτήνος που υπήρξε), τουλάχιστον να μείνει μακριά απ\' όλο αυτό. Έως εδώ, μέχρι ποιο σημείο ταυτίζεσαι με τον Τζάκσον;

Έπειτα, δε γνωρίζεις τίποτα σχετικά με τις κατηγορίες και τις αποδείξεις ενάντιον του για παιδεραστία;; Δεν έχεις ακούσει πως κατέληξε σε συμβιβασμό με το δικαστήριο όταν άρχισαν να αποκαλύπτονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της κακοποίησης που είχε κάνει σε παιδιά; Πόσο φοβισμένο παιδί μπορεί να είναι όταν ο ίδιος σκοτώνει την παιδική αθωότητα;

Και, τελικά, μήπως έχεις επηρεαστεί από την τηλεοπτική πραγματικότητα, που τις τελευταίες μέρες αποθεώνει τον Τζάκσον με αποτέλεσμα να αποσιωπά πραγματικά γεγονότα και να τονίζει μόνο το πόσο δυστυχισμένος ήταν;; Και το ότι ήθελε να είναι παιδί, είναι απλά μια δήλωση. Ναι, ο Τζάκσον ήταν μόνος και δυστυχισμένος γιατί υπήρξε ένα κατασκεύασμα των δισκογραφικών βιομηχανιών και άλλοι έπαιξαν ζάρια πάνω του, δυνάμωσαν τις αδυναμίες του.

Αλλά, καλή μου Noelia προσπάθησε να μην ταυτίζεσαι με την προσωπικότητα αυτή... Υπάρχουν τόσο αξιόλογες προσωπικότητες γύρω σου, που μπορούν μάλιστα να αποτελέσουν και παράδειγμα προς μίμηση σε μια πορεία προς την ευτυχία. Πράγματι, χάθηκε ένας άνθρωπος που ήταν μεγάλο ταλέντο και άφησε εποχή στη μουσική σκηνή. Αλλά ως εκεί. Και είναι όντως θλιβερό που πέθανε δυστυχής. Αλλά μήπως εσύ έχεις πράγματα γύρω σου που μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένη; Ελπίζω σύντομα να νιώσεις καλύτερα και να ξεπεράσεις ό,τι σε βαραίνει.

Senior Member
    Originally posted by Διώνη
    Έπειτα, δε γνωρίζεις τίποτα σχετικά με τις κατηγορίες και τις αποδείξεις ενάντιον του για παιδεραστία;; Δεν έχεις ακούσει πως κατέληξε σε συμβιβασμό με το δικαστήριο όταν άρχισαν να αποκαλύπτονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της κακοποίησης που είχε κάνει σε παιδιά;
    Παραθέτω τα παρακάτω links προς υποστήριξη το αντιθετου:

Ο Jordan Chandler παραδέχεται την απάτη εναντίον το Michael Jackson

Video με παραρτήματα εφημερίδων και αστυνομικών που υποστηρίζουν ότι δεν βρήκαν τίποτα ενοχοποιητικό

Υπόθεση με τον πατέρα του Jordan Chandler
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Σχετικα με την υποθεση της παιδεραστιας εχει αποδειχθει πως ηταν αθωος.Πως θα μπορουσε ενας ανθρωπος που λατρεψε τα παιδια να κανει αυτο το εγκλημα,να κακοποιει παιδια??ηταν και ο ιδιος παιδι.Βοηθησε τα παιδια σε ολο τον κοσμο κατι που πολλοι που ειναι τοσο πλουσιοι δεν εχουν κανει ποτε!οπως ελεγε και ο ιδιος στα ματια των παιδιων εβλεπε τον Θεο.Απο αυτα αντλουσε την εμπνευση του..Εφτιαξε την neverland εναν κοσμο οπου εκει θα μπορουσε να ζησει οτι δεν εζησε στην παιδικη του ηλικια.Μονο για αυτη την αγαπη που ετρεφε για τα παιδια του και την εμπρακτη προσφορα του σε αυτα αξιζει να τον θυμαμαι σε ολη μου την ζωη.

Senior Member
    Γεια σας παιδια,θελω να πω κατι.Φυσικα και δεν πιστευω οτι στο θεμα του πατερα του εχουμα κοινα στοιχεια.Αυτος ασκουσε και σωματικη και ψυχολογικη βια στο παιδι του και πιστευω οτι ειναι απολυτα υπευθυνος για την αυτοκαταστροφη του παιδιου του.Ο δικος μου πατέρας τωρα οπως ειπα ηταν παντα απομακρος,ψυχρος,αγελαστος .Ετσι τον θυμαμαι απο τα παιδικα μου χρονια.δεν εχει σηκωσει ποτε χερι επανω μου,ομως ολα αυτα που κατα καιρους μου εχει πει με \'\'κακοποιησαν ψυχολογικα\'\'.Θυμάμαι οτι οταν του ειπα οτι θελω να μπω στο πανεπιστημιο η απαντηση του ηταν\'\'θα παρεις ενα πτυχιο και τι θα το κανεις?ολοι ανεργοι ειναι\'\' η οταν ελεγε η μητερα μου οτι οταν μεγαλωσω θα παντρευτω εκεινος ελεγε \'\'μην παντρευτεις ,να μην εχεις κανεναν πανω απο το κεφαλι σου\'\'.Το χειροτερο ομως που δεν προκειται αν το ξεχασω ποτε στη ζωη μου,ηταν οταν μου ειχε παι οτι θα αυτοκτονησει γιατι οτι ηταν να ζησει το εζησε.Εκεινη την περιοδο ειχε πεθανει λαι ο πατερας του με τον οποιο ηταν ιδιοι.Ποιος πατερας λεει τετοιο πραγμα στο παιδι του?Εγω δεν μετραω γι΄αυτον?Εχω προσπαθησει απειρες φορες να τον προσεγγισω,να μπορεσω να καταλαβω την συμπεριφορα του,αυτος εκνευριζεται και σηκωνεται και φευγει.
    Γιάυτον τον λογο λυπαμαι τοσο πολυ για τον θανατο του Μαικλ.Δεν ειχε παιδικη ηλικια,οπως και εγω δεν θυμαμαι τιποτα καλο απο την παιδικη μου ηλικια.

Senior Member
    Originally posted by Noelia
    Γεια σας παιδια,θελω να πω κατι.Φυσικα και δεν πιστευω οτι στο θεμα του πατερα του εχουμα κοινα στοιχεια.Αυτος ασκουσε και σωματικη και ψυχολογικη βια στο παιδι του και πιστευω οτι ειναι απολυτα υπευθυνος για την αυτοκαταστροφη του παιδιου του.Ο δικος μου πατέρας τωρα οπως ειπα ηταν παντα απομακρος,ψυχρος,αγελαστος .Ετσι τον θυμαμαι απο τα παιδικα μου χρονια.δεν εχει σηκωσει ποτε χερι επανω μου,ομως ολα αυτα που κατα καιρους μου εχει πει με \'\'κακοποιησαν ψυχολογικα\'\'.Θυμάμαι οτι οταν του ειπα οτι θελω να μπω στο πανεπιστημιο η απαντηση του ηταν\'\'θα παρεις ενα πτυχιο και τι θα το κανεις?ολοι ανεργοι ειναι\'\' η οταν ελεγε η μητερα μου οτι οταν μεγαλωσω θα παντρευτω εκεινος ελεγε \'\'μην παντρευτεις ,να μην εχεις κανεναν πανω απο το κεφαλι σου\'\'.Το χειροτερο ομως που δεν προκειται αν το ξεχασω ποτε στη ζωη μου,ηταν οταν μου ειχε παι οτι θα αυτοκτονησει γιατι οτι ηταν να ζησει το εζησε.Εκεινη την περιοδο ειχε πεθανει λαι ο πατερας του με τον οποιο ηταν ιδιοι.Ποιος πατερας λεει τετοιο πραγμα στο παιδι του?Εγω δεν μετραω γι΄αυτον?Εχω προσπαθησει απειρες φορες να τον προσεγγισω,να μπορεσω να καταλαβω την συμπεριφορα του,αυτος εκνευριζεται και σηκωνεται και φευγει.
    Γιάυτον τον λογο λυπαμαι τοσο πολυ για τον θανατο του Μαικλ.Δεν ειχε παιδικη ηλικια,οπως και εγω δεν θυμαμαι τιποτα καλο απο την παιδικη μου ηλικια.
    Είναι πολύ λυπηρά τα όσα αναφέρεις,
    φαίνεται πως ταυτίστηκες μέχρι ένα σημείο με τον Μαικλ.
    Απο εκεί και πέρα όμως, εσύ είσαι ακόμα ζωντανή και μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα της ζωής σου.
    Μπορείς να μεγαλώσεις τον εαυτό που έχει μείνει παιδί μέσα σου. ΝΑ τον ενηλικίώσεις, έστω και τώρα.

Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες ωραίες στιγμές της παιδικής σου ηλικίας απο όπου μπορείς να αντλήσεις δύναμη, αλλά και τρόποι να διευθετήσεις εκ νέου τις σχέσεις σου με τους γονείς σου, πιστεύω.

Καλή τύχη σε όλα αυτά!
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by weird
    Είναι πολύ λυπηρά τα όσα αναφέρεις,
    φαίνεται πως ταυτίστηκες μέχρι ένα σημείο με τον Μαικλ.
    Απο εκεί και πέρα όμως, εσύ είσαι ακόμα ζωντανή και μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα της ζωής σου.
    Μπορείς να μεγαλώσεις τον εαυτό που έχει μείνει παιδί μέσα σου. ΝΑ τον ενηλικίώσεις, έστω και τώρα.

Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες ωραίες στιγμές της παιδικής σου ηλικίας απο όπου μπορείς να αντλήσεις δύναμη, αλλά και τρόποι να διευθετήσεις εκ νέου τις σχέσεις σου με τους γονείς σου, πιστεύω.

Καλή τύχη σε όλα αυτά!
    Σε έυχαριστω πολυ!Σκεφτομαι μερικες φορες οτι οταν πεθανει ο πατερας μου δεν θα στεναχωρηθω,δεν νιωθω τιποτα για εκεινον.

Senior Member
    τα ομοια

η ιδια απαξιωση

για μενα για τη ζωη του ολοκληρη

ποσο τραγικα ιδιος και ο δικος μου πατερας

δεν ξερω

εχω κανει διαγνωση μονη μου και καπως ανακουφιστηκα

μαλλον ειχε καταθλιψη ο ανθρωπος ηπια υπουλη(για τον δικο μου πατερα μιλω)

αλλιως δεν εξηγειται

αυτα!

συνεχιζω βεβαια μεχρι και σημερα να θυμωνω και να αγανακτω γι αυτο

περασα την παιδικη μου ηλικια

προσπαθωντας να βρω σε τι εφταιξα και ειναι ετσι

αφηνοντας μεγαλο κομματι της ανεμελιας μου να κοιμαται

δεν επαιζα στο σχολειο

το μυαλο μου συνεχως να ψαχνει ναβρει

να λυπαται

να νομιζει ποιος ξερει τι τεραστια πρβλμτ ειχε να λυσει αυτος ο μπαμπας

τι χαζομαρα!

Αχ, πόσοι και πόσοι άνθρωποι, περισσότερο παλιότερα και λιγότερο στις μέρες μας, (ευτυχώς), έκαναν και κάνουν οικογένεια μόνο και μόνο για την κοινωνία και τον περίγυρο.
    Είναι πραγματικά λυπηρό να διαβάζω τόση πίκρα και τόσο πόνο από ανθρώπους που δεν τους επέτρεψαν να νιώσουν παιδιά, που δεν ένιωσαν την ασφάλεια της αγάπης που μόνο μέσα απ\' την οικογένεια μπορούμε να πάρουμε ως φτερά για να πετάξουμε στον ουρανό της ζωής...

Page 1 of 2 12 LastLast