Μήπως είμαι παράλογη ;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33

Μήπως είμαι παράλογη ;

Καλησπέρα σας βρίσκομαι σε μια σχέση εδώ και περίπου 9 μήνες η σχέση είναι σοβαρή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εκτός του εγώ ζηλεύω πολύ και έχω κάνει παρόμοιο ποστ .Ο σύντροφος μου δεν μου έχει δώσει κάποιο δικαίωμα πέρα ότι μπορεί να κοιτάξει και να σχολιάσει μια όμορφη κοπέλα .Τελευταία έγινε ένα σκηνικό που με αναστάτωσε αρκετά πήγαμε για τριήμερο εκδρομή με έναν φίλο του και την κοπέλα του και το αγόρι μου δεν σταμάτησε να την πειράζει και να κάνει πλάκα με την κοπέλα του φίλου του σε σημείο που ένωσα άβολα. Την πείραζε για χαζά πράγματα του στυλ ότι βγαίνει συνέχεια φωτογραφίες ή για τα μαγαζιά που μας πρότεινε να πάμε κτλ αλλά τα έλεγε παρα πολλές φορές.Κάθε λίγο και λιγάκι την πείραζε και υπήρχαν πολλά κοιτάγματα και χαμόγελα όταν της τα λέγε. Σε κάποια φάση έμεινα μόνη με την κοπέλα και μου λέει αγχώνομαι να προτείνω κάτι και της λέω σε έπρηξε ε; Μου λέει ναι.

Σε κάποια φάση αυτή τραβούσε φωτογραφίες και αυτός σηκώθηκε και της λέει δεν το κανεις σωστά και άρχισε να την βγάζει αυτός.Γενικά όταν ήταν να φάμε ή να πιούμε κάτι έχω την εντύπωση ότι έδινε σημασία στο τι θέλουν αυτοί περισσότερο και κυρίως αυτή πχ όταν ήταν να αγοράσουμε ποτά της είπε ας πάρουμε κρασί αφού είσαι του κρασιού. Δεν ξέρω αν είμαι παράλογη αλλά νομίζω ότι φλερταρε.Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση και μένα και από όσο φάνηκε αυτήν με τα τόσα πειράγματα του.Ένιωσα αρκετά παραγκωνισμένη και ότι δεν με υπολογίζει. Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά νομίζω ότι τα έχω χάσει.Μήπως είμαι όντως παράλογη ;

Senior Member
    Μάλλον όχι , αλλά έτσι είμαστε οι άνδρες. Είναι εμφανίσιμη ; Πιθανότατα τη γουστάρει . Φυσιολογικό είναι . Αυτή ωστόσο , με αυτά που λες , αυτή μάλλον δεν ενδιαφέρεται , οπότε δεν ... έχεις να φοβάσαι . Προφανώς είστε αρκετά νέοι και οι 5-6 πρώτες προτεραιότητές σας στη ζωή , όπως όλοι στη γενιά σας, είναι τα ... κινητά ... κάνω λάθος ;

Καλησπέρα. Είμαστε 27 εγώ και αυτός 26.Μια χαρά κοπέλα είναι .Τι εννοείς για τα κινητά ;
    Last edited by lindsay_ed; 10-03-2022 at 03:23.

kopela93
    Guest
    Εφόσον τα έχετε εννιά μήνες λογικό είναι να τον ξέρεις καλύτερα από ότι η κοπέλα οπότε εσένα σου φαίνεται ότι μπορεί να το έκανε απλά για να είναι αρεστός στην παρέα ή για να φλερτάρει;
    Με άλλες παρέες βγήκατε; Έκανε τα ίδια;
    Δεν αποκλείεται να τη γουστάρει λίγο και να το παίζει κάποιος. Αλλά μη δίνεις σημασία και του τονώνεις τον εγωισμό. Πόρτα θα φάει. Αλλά και να μην έτρωγε, μην ξεπεφτεις για έναν άντρα που κάνει τέτοια καραγκιοζιλίκια είτε μπροστά σου είτε όχι.
    Μού φαίνεται ότι απλά σου αρέσει αυτό το στυλ του και στην άλλη κοπέλα δεν άρεσε. Άμα ψάχνεται δεξιά αριστερά στείλτον από εκεί που ήρθε. Δε θα χάνεις το χρόνο σου με τις μ****κίες του. Και στη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα πες του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lindsay_ed View Post
    Καλησπέρα. Είμαστε 27 εγώ και αυτός 26.Μια χαρά κοπέλα είναι .Τι εννοείς για τα κινητά ;
    καλημερα.
    μπορει να το εκανε κι για τους δυο λογους, ή για οποιονδηποτε απο τους δυο.
    μπορει να της κωλοτριβοταν, μπορει ομως απλα να ηθελε να γινει αρεστος.
    σιγουρα δεν εισαι υπερβολικη, γιατι ειναι μια εξευτελιστικη για εκεινον συμπεριφορα, και μαλιστα περισσοτερο εξευτελιστικη επειδη η κοπελα δεν γουσταρε, παρα αν το γουσταρε ολο αυτο..
    αλλα, ειλικρινα σου λεω, μερικοι ανδρες ειναι πολυ ανωριμοι στην ηλικια που λες και κανουν σαν χαζα παιδακια, αν ειναι λιγο απειροι.
    η γνωμη μου ειναι, να του πεις αυτα που σου ελεγε η κοπελα, για να καταλαβει οτι εκτιθεται και οι αλλοι ενοχλουνται και γελανε μαζι του οταν κανει μαλακιες, να το κρατησεις στο μυαλο σου (γιατι μπορει οντως και να ηταν φλερτ) και να συνεχισεις, να δεις τι εξελιξη θα εχετε.
    ολα αυτα, αν δεν εχεις ξενερωσει. αν εχεις ξενερωσει, πηγαινε παρακατω.
    δεν χαθηκαν οι ανδρες...

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Εφόσον τα έχετε εννιά μήνες λογικό είναι να τον ξέρεις καλύτερα από ότι η κοπέλα οπότε εσένα σου φαίνεται ότι μπορεί να το έκανε απλά για να είναι αρεστός στην παρέα ή για να φλερτάρει;
    Με άλλες παρέες βγήκατε; Έκανε τα ίδια;
    Δεν αποκλείεται να τη γουστάρει λίγο και να το παίζει κάποιος. Αλλά μη δίνεις σημασία και του τονώνεις τον εγωισμό. Πόρτα θα φάει. Αλλά και να μην έτρωγε, μην ξεπεφτεις για έναν άντρα που κάνει τέτοια καραγκιοζιλίκια είτε μπροστά σου είτε όχι.
    Μού φαίνεται ότι απλά σου αρέσει αυτό το στυλ του και στην άλλη κοπέλα δεν άρεσε. Άμα ψάχνεται δεξιά αριστερά στείλτον από εκεί που ήρθε. Δε θα χάνεις το χρόνο σου με τις μ****κίες του. Και στη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα πες του.
    Είμαι σίγουρη ότι θα φάει πόρτα η κοπέλα τα έχει πολλά χρόνια με τον φίλο του και το πάνε σοβαρά. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πιστέψω.Μπορεί να το έκανε επειδή είναι εξωστρεφής χαρακτήρας και αυτή αρκετά εσωστρεφής αλλά νόμιζα ότι το παράκανε και νιώσαμε άβολα και οι δυο κοπέλες. Δεν ξέρω αν ήταν φλερτ ή όχι αλλά αλλιώς γιατί να ασχολείται τόσο μαζί της ; Ούτε μπορώ να πω κάτι σίγουρα θα με βγάλει τρελή

Η αλήθεια είναι ότι έχω πληγωθεί και στεναχωρηθεί περισσότερο .Ξέρω ότι αν του πω ότι της την έπεφτε θα με βγάλει παρανοϊκή.Σκέφτομαι αν τον χωρίσω ότι μπορεί να τον έχω αδικήσει από την άλλη αισθάνομαι ότι θίχτηκα αρκετά.

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι έχω πληγωθεί και στεναχωρηθεί περισσότερο .Ξέρω ότι αν του πω ότι της την έπεφτε θα με βγάλει παρανοϊκή.Σκέφτομαι αν τον χωρίσω ότι μπορεί να τον έχω αδικήσει από την άλλη αισθάνομαι ότι θίχτηκα αρκετά.
    Αν διαβάσεις αυτό που έχεις γράψει βγάζοντας με κάποιο τρόπο τον εαυτό σου απέξω σαν τρίτη δηλαδή, ξέρεις τι αντιλαμβάνεσαι πως όπως και να έχει είσαι η χαμένη. Είτε έτσι, είτε αλλιώς! Αυτό σε κάνει ευτυχισμένη;

kopela93
    Guest
    Μα το θέμα είναι ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει και τον ενδιαφέρεις να μην κοιτάει δεξιά αριστερά. Αν είναι έτσι, για ποιο λόγο να είστε μαζί. Δεν μπορώ να καταλάβω με μερικούς ανθρώπους που θέλουν να τα έχουν όλα δικά τους. Δε γίνεται φίλε μου, πες του. Επενδύουμε το χρόνο μας εδώ για σένα όχι για να μας κοροϊδεύεις. Τεσπά τι να πω. Εννιά μήνες δεν είναι αργά για να βγάλει το χαρακτήρα του. Πάλι καλά να λες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Μα το θέμα είναι ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει και τον ενδιαφέρεις να μην κοιτάει δεξιά αριστερά.
    Αυτό είναι όπως λέμε δεν πρέπει να υπάρχει φτώχεια στον κόσμο , αδικία , πείνα , έλλειψη νερού και στέγης κτλ ; Και επίσης πρέπει να είναι όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο , να μην υπάρχει αδικία κτλ ;
    Για να μην κοιτάει δεξιά αριστερά, πρέπει είτε να είναι τυφλός , είτε να είναι ο άσχημος αδελφός του κουασιμόδου, οπότε να μην τον πλησιάζει γυναίκα πιο κοντά από τα 250 μέτρα.

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Αυτό είναι όπως λέμε δεν πρέπει να υπάρχει φτώχεια στον κόσμο , αδικία , πείνα , έλλειψη νερού και στέγης κτλ ; Και επίσης πρέπει να είναι όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο , να μην υπάρχει αδικία κτλ ;
    Για να μην κοιτάει δεξιά αριστερά, πρέπει είτε να είναι τυφλός , είτε να είναι ο άσχημος αδελφός του κουασιμόδου, οπότε να μην τον πλησιάζει γυναίκα πιο κοντά από τα 250 μέτρα.
    Άλλο να κοιτάς όμως και άλλο να φλερτάρεις ειδικά μπροστά στην κοπέλα σου

Senior Member
    Το φλερτ είναι λίγο φλου. Απλά μπορεί να είναι λίγο ευχάριστος με την άλλη κοπέλα , κάτι όχι και τόσο μεμπτό , δεδομένων των ηλικιών , της διάρκειας της σχέσης και της μη ύπαρξης δεσμεύσεων . Απλά οι γυναίκες σε αυτή τη χώρα, τα θέλουν όλα δικά τους, συνήθως χωρίς να δίνουν τίποτε !

Ευχάριστος ; Αφού η ίδια μου είπε ότι την έπρηξε !Μπορεις να ξέρεις αν έχω θυσιάσει πράγματα για να είμαι μαζί του ή όχι ;

Senior Member
    Aρχικα οτι γινεται μπροστα σου να μην το φοβασαι, οσο να το εξεταζεις με την σωστή γωνία.

1. Είναι κοπελα φίλου και είναι χρόνια μαζι, έχει σημασία γιατί εαν ηταν μια ελευθερη κοπελα ή μια κοπελα που εβγαινε ενα μηνα ο φίλος θα ηταν αλλιως η συζητηση.

2. Ξεκινας λεγοντας ότι δεν εχει δωσει δικαιωμα, υπήρχε το περιβαλλον να δώσει; πρεπει να θεωρείς ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι δεν θα την πεφτει σε αλλες μπροστα σου όχι "παλι καλα δεν την πεφτει σε αλλες".

3. Το φλερτ ειναι φλερτ και είναι δεν παρεξηγείται, υπαρχει στον αερα και φαίνεται. Μπορει ο ιδιος να μην το καταλαβε καν οτι το εκανε.

Εγω στην θεση σου τι θα εκανα; Θα του ελεγα "Μου είπε η κοπελα οτι την επρηξες, χαχαχαχαχα" Γλυκα και ήρεμα.

Εαν του πεις "ξερεις με ενοχλησε αυτό που εγινε" θα σου πει " δεν εκανα κατι απλα πλακα" και δίκιο θα είχε οποτε αντιμετωπισε το χαλαρα και εσυ.

Το βασικο είναι ότι εαν δεν αντεχεις την εξωστρεφεια του καλύτερα να δεις τι φταιει, γιατί σε μια σχεση ήμαστε για να ήμαστε ευτιχισμενοι ΕΜΕΙΣ πρωτα και μετα να κανουμε τους αλλους. Ειναι νωρίς ακόμα τον πρωτο χρόνο ακόμα γνωρίζεστε και είναι το πρωτο δείγμα, μην βιαστείς να βγαζεις συμπερασματα, παρακολουθησε το και βλεπεις τι κανεις. Χωρις πανικο. Ολοι κουβαλαμε ενα παρελθον μαζί μας, δεν ειναι όλοι οι ανθρωποι ίδιοι, δεν ειναι όλες οι καταστασεις ίδίες. Με ηρεμια και συζητηση όλα λυνονται. Εαν όμως το πεις και συνεχιστεί η ιδια φαση τοτε βλεπεις τι κανεις. Σε καθε περιπτωση, σε οτιδηποτε μπορει να σε ενοχλεί. Την δευτερη φορα είναι που θα βγαλεις συμπερασμα την πρωτη ακόμα παρακολουθείς αντιδρασεις.

Να περνατε ομορφα στη σχεση σου και θετικη σκεψη. Καποιες φορες η υπερβολικη αναλυση χαλαει ολη την φαση.

Senior Member
    Ευχάριστος ; Αφού η ίδια μου είπε ότι την έπρηξε !
    Αυτό βγάζει συμπεράσματα σχετικά με αυτήν , που δεν αφορούν το θέμα που άνοιξες εδώ. Και σχετικά με το πόσο δυστυχής είναι ο φουκαράς που είναι μαζί της, που υπομένει την ξυνίλα της. Ας μη στεναχωριέται πάντως , το πρήξιμο δεν θα είναι για πολύ . Οι σκύλοι και οι γάτες , που έπονται δεν πρήζουν !

Page 1 of 3 123 LastLast