Ζαλίζομαι συνέχεια και δεν σταματάει ούτε στιγμη… - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    niaouris
    Guest
    Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Ημουν απόλυτα ήρεμη οτι ειχα σηκωθεί απ το κρεβάτι κ ούτε με έπιασε τρεμούλα κ φοβία εκείνη την ώρα για να πω κριση πανικού..δεν ξέρω σα να πέφτει-στερευει το αιμα γ λίγο εκεί που αρχίζει η μύτη μας κ στο βάθος...κ πάντα με έχει πιάσει αυτό πρωί.να πάω και σε ωριλά;ζολοφτ πηρα χθες μισο του μισου 1η μερα θα δειξει η πορεια...
    γενικές αίματος έχεις κάνει ; συμβουλεύσου και παθολόγο. ψυχολογικό πρέπει να ναι απλά μην φοβάσαι απασχόλησε το μυαλό.

Senior Member
    Έχω κάνει αίματος...το έχω αναφέρει κ σ γιατρούς κ δν βγάζω άκρη...φοβαμαι πολυ οταν το παθαίνω....κ νευριαζω οταν δεν ξερω τι ειναι..και ειμαι ασπρη κ πονάει κ το κεφάλι κ ζαλίζομαι τωρα
    Last edited by Medussa; 10-03-2022 at 14:11.

Junior Member
    Τελικά καμία γνώμη κάποιος για 4 μήνες ζολοφτ κι ακόμα νιώθω χειρότερα απ όταν το πάρω;;;;υπαρχει κάποιος που τον έπιασε αργότερα και μέχρι τότε ήταν χαλια;;αξίζει να συνεχίσω την προσπάθεια η θα πρέπει ν αλλάξω αγωγή;;;
    Last edited by gcp_80; 13-03-2022 at 17:39.

Senior Member
    Είμαι 5 μέρα έναρξης πονάει πάρα πολύ το κεφάλι μου κ ζαλίζομαι κ σαν ανορεξία θυμάσαι τι ένιωθες στις αρχές;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Είμαι 5 μέρα έναρξης πονάει πάρα πολύ το κεφάλι μου κ ζαλίζομαι κ σαν ανορεξία θυμάσαι τι ένιωθες στις αρχές;
    Εννοειται θυμάμαι…ανορεξία κι εγώ,μπορούσα να φάω τ απόγευμα πιο ανετα γιατί μεσημέρι με το ζόρι έτρωγα δυο μπουκιές .πονοκέφαλο δεν είχα αλλά ένιωθα περισσότερη ζάλη απ το κανονικό μου και κόπωση ..αλλά σε κανα 2 εβδομάδες μ φύγε η ανορεξία .. τα αλλά τα εχω ακόμα δυστυχώς ,γι αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος αν πρέπει να συνεχίσω να τα ανέχομαι τα συμπτώματα ,αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στην περίπτωση σου θα είναι σαν και τη δίκη μου ,απλά να το παιρνεις με αγάπη και με αισιοδοξία όσο γινεται

Senior Member
    Quote Originally Posted by George_p View Post
    Εννοειται θυμάμαι…ανορεξία κι εγώ,μπορούσα να φάω τ απόγευμα πιο ανετα γιατί μεσημέρι με το ζόρι έτρωγα δυο μπουκιές .πονοκέφαλο δεν είχα αλλά ένιωθα περισσότερη ζάλη απ το κανονικό μου και κόπωση ..αλλά σε κανα 2 εβδομάδες μ φύγε η ανορεξία .. τα αλλά τα εχω ακόμα δυστυχώς ,γι αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος αν πρέπει να συνεχίσω να τα ανέχομαι τα συμπτώματα ,αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στην περίπτωση σου θα είναι σαν και τη δίκη μου ,απλά να το παιρνεις με αγάπη και με αισιοδοξία όσο γινεται
    Καλησπέρα. Οι 4 μήνες είναι αρκετοί για να δεις αν σου ταιριάζει ένα χάπι. Αφού δε νιώθεις καλά με αυτό θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού με ψυχίατρο να σε κατευθύνει ο ίδιος.

Junior Member
    Quote Originally Posted by MK.89 View Post
    Καλησπέρα. Οι 4 μήνες είναι αρκετοί για να δεις αν σου ταιριάζει ένα χάπι. Αφού δε νιώθεις καλά με αυτό θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού με ψυχίατρο να σε κατευθύνει ο ίδιος.
    Κι εγώ έτσι πιστεύω γι αυτό έθεσα και το ερώτημα..παθολόγος μου το γράψε ο οποίος είναι πολύ καλός στην δουλειά του και μετά από συννενόηση με ψυχίατρο ο οποίος επιμένει να το συνεχίσω αλλά θα πάω να δω κι έναν άλλο ψ για να πάρω και μια δεύτερη γνώμη.σ ευχαριστω πολύ για την απάντηση!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12