Απογοήτευση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Senior Member

Απογοήτευση

Καλημέρα. Όπως έχω ξαναπει πάσχω από γενικευμένη αγχωδη διαταραχή και κατάθλιψη. Εκανα περίπου 2,5 μήνες ψυχοθεραπεία. Τώρα την έχω σταματήσει δε βγαίνω οικονομικά με τον βασικό μισθό να δίνω 50αρια κάθε 10 μέρες. Με έχει στεναχώρησε όλο αυτό. Από την άλλη σε όλο αυτό το διάστημα δεν είχα δει καμία απολύτως διαφορά.

Senior Member
    Η ψυχοθεραπεία θέλει χρόνο για να δεις αποτελέσματα
    Εγώ κάνω πολλά χρόνια για να δω πραγματικη αλλαγή
    Επίσης θέλει και πολλή ατομική προσπάθεια
    Ότι και να σου πει ο γιατρός αν δεν το δουλέψεις μόνη σου δεν θα δεις αποτελέσματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by MK.89 View Post
    Καλημέρα. Όπως έχω ξαναπει πάσχω από γενικευμένη αγχωδη διαταραχή και κατάθλιψη. Εκανα περίπου 2,5 μήνες ψυχοθεραπεία. Τώρα την έχω σταματήσει δε βγαίνω οικονομικά με τον βασικό μισθό να δίνω 50αρια κάθε 10 μέρες. Με έχει στεναχώρησε όλο αυτό. Από την άλλη σε όλο αυτό το διάστημα δεν είχα δει καμία απολύτως διαφορά.
    Σε καταλαβαίνω για το οικονομικό και εγώ γι'αυτό σταμάτησα και από τότε που σταμάτησα οποία βελτίωση είχα δει σε εμένα, πάει πάλι γύρισα στα παλιά. Τώρα 50 ευρώ και σε διάστημα 10 ημερών είναι πολλά, αν σου έκανε μια καλύτερη τιμη!

Όλα καλά θα πάνε , υπάρχουν και δωρεάν online συνεδρίες

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Σε καταλαβαίνω για το οικονομικό και εγώ γι'αυτό σταμάτησα και από τότε που σταμάτησα οποία βελτίωση είχα δει σε εμένα, πάει πάλι γύρισα στα παλιά. Τώρα 50 ευρώ και σε διάστημα 10 ημερών είναι πολλά, αν σου έκανε μια καλύτερη τιμη!
    Την ρώτησα για καλύτερη τιμή και μου είπε 40€. Σιγά την διαφορά. Εσύ πόσο καιρό έκανες ψυχοθεραπεία??? Και πόσες φορές μέσα στον μήνα?????

Senior Member
    Την ρώτησα για καλύτερη τιμή και μου είπε 40€. Σιγά την διαφορά. Εσύ πόσο καιρό έκανες ψυχοθεραπεία??? Και πόσες φορές μέσα στον μήνα?????
    Εγώ πήγαινα αέρα πάνω από μήνα μια φορά έκανα και 3-4 μήνες να πάω και τώρα δεν πηγαίνω καθόλου!!

Senior Member
    Δεν ξέρω πού μένεις αλλά Αθήνα τόσο παίρνουν
    Και επαρχία σπάνια να βρεις πιο φτηνά
    Και συνήθως κάθε δεύτερη βδομάδα είναι καλά να πηγαίνεις

Senior Member
    για την ψυχοθεραπεια παιζει μεγαλο ρολο η προσωπικοτητα και ο χαρακτηρας του ψυχοθεραπευτη... το λεω γιατι και εγω ειχα δοκιμασει με διαφορους ψυχοθεραπευτες.... κυριως πρεπει απο την μια να εχει πναυμα κατανοησης και απο την αλλη πνευμα πειθους... σε εναν καταθλιπτικο χρειαζεται να τον τονοσει και να τον πεισει οτι αξιζει να προσπαθει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightzer View Post
    Η ψυχοθεραπεία θέλει χρόνο για να δεις αποτελέσματα
    Εγώ κάνω πολλά χρόνια για να δω πραγματικη αλλαγή
    Επίσης θέλει και πολλή ατομική προσπάθεια
    Ότι και να σου πει ο γιατρός αν δεν το δουλέψεις μόνη σου δεν θα δεις αποτελέσματα
    Πόσα χρόνια κάνεις?? Ναι το ξέρω ότι πάνω απ όλα θέλει ατομική προσπάθεια..Ειμαι χάλια από χθες κ μίλησα με την ψυχολόγο να ξαναξεκινησω. Θα κάνω κάθε 3 εβδομάδες συμφωνησαμε με 40€. Τώρα αν θα έχει αποτέλεσμα θα φανεί. Σε αλλους έχει σε άλλους όχι. Αλλά αν δε δοκιμάσεις πως θα μάθεις...Δε θέλω να επαναπαυτω στα φάρμακα μόνο. Πρέπει να δουλέψω με τον εαυτό μου όσο δύσκολο και αν μου φαίνεται.

Senior Member
    Πόσα χρόνια κάνεις?? Ναι το ξέρω ότι πάνω απ όλα θέλει ατομική προσπάθεια..Ειμαι χάλια από χθες κ μίλησα με την ψυχολόγο να ξαναξεκινησω. Θα κάνω κάθε 3 εβδομάδες συμφωνησαμε με 40€. Τώρα αν θα έχει αποτέλεσμα θα φανεί. Σε αλλους έχει σε άλλους όχι. Αλλά αν δε δοκιμάσεις πως θα μάθεις...Δε θέλω να επαναπαυτω στα φάρμακα μόνο. Πρέπει να δουλέψω με τον εαυτό μου όσο δύσκολο και αν μου φαίνεται.
    Κάνω συνεχόμενα με την ίδια ψυχίατρο από το 2017
    Το πόσες φορές το μήνα πήγαινα εξαρτιόταν από το πως ήμουν κάθε φορά
    Παίρνω αγωγή χρόνια αλλά αν δεν το δουλέψεις και μόνος σου δεν θα δεις αποτελέσματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightzer View Post
    Κάνω συνεχόμενα με την ίδια ψυχίατρο από το 2017
    Το πόσες φορές το μήνα πήγαινα εξαρτιόταν από το πως ήμουν κάθε φορά
    Παίρνω αγωγή χρόνια αλλά αν δεν το δουλέψεις και μόνος σου δεν θα δεις αποτελέσματα
    Μετά από πόσο καιρό άρχισες να βλέπεις αποτελέσματα???

Senior Member
    Ζεστά το θέμα το πήρα τα τελευταία δύο χρόνια που αποφάσισα ότι αν δεν δουλέψω και μόνη μου τα χάπια δεν θα κάνουν θαύματα
    Αλλά δεν Μου έφταιγε κανένας εγώ δεν το είχα πάρει απόφαση να δουλέψω όπως έπρεπε