Βοηθεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14

Thread: Βοηθεια

Senior Member

Βοηθεια

Παιδιά έχω ξεκινήσει deprevix (γεννοσημο του effexor) 75 mg από 15 Φεβρουαρίου. Χθες για πρώτη φορά ξέχασα να το πάρω γιατί έτρεχα όλη μέρα. Ξύπνησα και τα έχω δει όλα. Απίστευτη ζαλάδα και περίεργο γενικά το κεφάλι μου. Με ένα μόνο χάπι που ξέχασα πως γίνεται αυτό??? Τι στο καλό έχουν μέσα τα αντικαταθλιπτικα?? Έχω φοβηθεί πολύ.

Senior Member
    Εγω έχω ξεκινήσει αγωγή 5 μέρες ζαλίζομαι πολύ μόνο ξάπλα μπορώ να είμαι κ σαν τάσεις λιποθ.δεν έχω δύναμη για τπτ φοβάμαι πλ μην είναι κάτι οργανικό κ οχι απ τα χάπιΑ..στο κεφαλι σου τι νιωθεις?

niaouris
    Guest
    κ εγω τα ιδια με ζολοφτ μια μερα δεν το πηρα και με πονεσε τοσο πολυ το κεφαλι μου κ απτη ζλαδα επεσα στο κρεβατι.δεν ειναι κατι ειναι απλα απτις παρενεργειες και τις πρωτες μερες που προσαρμοζεται ο εγκεφαλος στο αντικαταθλιπτικο...για το τι εχουν μεσα αστο καλυτερα...αμα τα πω θα φαω διαγραφη απο την διαχειριση...εμενα το ζολοφτ δεν με βοηθησε παντως καθολου

Senior Member
    Quote Originally Posted by niaouris View Post
    κ εγω τα ιδια με ζολοφτ μια μερα δεν το πηρα και με πονεσε τοσο πολυ το κεφαλι μου κ απτη ζλαδα επεσα στο κρεβατι.δεν ειναι κατι ειναι απλα απτις παρενεργειες και τις πρωτες μερες που προσαρμοζεται ο εγκεφαλος στο αντικαταθλιπτικο...για το τι εχουν μεσα αστο καλυτερα...αμα τα πω θα φαω διαγραφη απο την διαχειριση...εμενα το ζολοφτ δεν με βοηθησε παντως καθολου
    Είναι η πρώτη αγωγή που παίρνεις?? Εμένα η δεύτερη...άστα σου λέω χάλια στο κρεβάτι είμαι..το πήρα σήμερα πρωί πρωί..

niaouris
    Guest
    Quote Originally Posted by MK.89 View Post
    Είναι η πρώτη αγωγή που παίρνεις?? Εμένα η δεύτερη...άστα σου λέω χάλια στο κρεβάτι είμαι..το πήρα σήμερα πρωί πρωί..
    καλα εκανες και το πηρες πρωι τουλαχιστον δεν θα σου χαλασει τον βραδινο υπνο.εγω οταν το παρω μεσημερι το βραδυ δεν κοιμαμαι.τιποτα χαλια κ εγω ξαπλα ταβλα στο κρεβατι σαν αρρωστος ζαλαδα σχεδον λιποθυμησα εξω δεν μπορω να σταθω ορεξη δεν εχω για τιποτα και πηρα και 15 κιλα.ποιο χαπι παιρνεις κ σε ποια ποσοτητα;

Senior Member
    Παίρνω deprevix 75mg γεννοσημο του effexor. Επίσης να ρωτήσω αν ξέρεις εσύ ή κάνεις άλλος να απαντήσει ποια είναι η διαφορά μεταξύ γεννοσημου και γνήσιου??

Senior Member
    Μκ αν θυμάμαι έπαιρνες άλλη αγωγή πριν. Πώς έγινε η αλλαγή; Μειώνες σιγά σιγά το προηγούμενο κ ταυτόχρονα έπαιρνες και το καινούργιο αντικαταθλιπτικο;ο ύπνος σου πως είναι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexramer View Post
    Μκ αν θυμάμαι έπαιρνες άλλη αγωγή πριν. Πώς έγινε η αλλαγή; Μειώνες σιγά σιγά το προηγούμενο κ ταυτόχρονα έπαιρνες και το καινούργιο αντικαταθλιπτικο;ο ύπνος σου πως είναι;
    Ναι έπαιρνα enlift 20mg. Πήρα για μια εβδομάδα 10mg. Μετά ξεκίνησα deprevix για 2 εβδομάδες το μισό. Δηλαδή 37,5. Τώρα παίρνω 75mg. Ο ύπνος μου έχει φτιάξει. Δε σηκώνομαι απ τα χαράματα πλέον.

niaouris
    Guest
    παιδια τι γνωμη εχετε για τα 5htp και σπαθοχορτο;εχω αρχισει θεραπεια με αυτα για να διακοψω τα αντικαταθλιπτικα.θα δω πως θα παει στην πορεια.

Senior Member
    Κ εγώ τάβλα κρεβάτι κ επειδή έχω αρρωστοφοβία νομίζω οτι κάτι έχω κ θέλω κάθε μέρα να πάω νοσοκομείο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by MK.89 View Post
    Παίρνω deprevix 75mg γεννοσημο του effexor. Επίσης να ρωτήσω αν ξέρεις εσύ ή κάνεις άλλος να απαντήσει ποια είναι η διαφορά μεταξύ γεννοσημου και γνήσιου??
    Χημικά δεν έχω την δυνατότητα να το εξετάσω για να σου πω διαφορές.. Η αλήθεια είναι ότι στα ψυχοφαρμακα αποφεύγω τα γενοσσημα... Αποδεδειγμένα! Και επίσης και σε φαρμακείο με φίλο φαρμακοποιό ο κόσμος διαμαρτυρεται αν πας να του δώσεις γεννοσημο.. Αυτό σημαίνει κάτι. Οτι ο κόσμος που δοκίμασε το πρωτότυπο και το γεννοσημο, βρίσκει κάτι στο γεννοσημο εκτός και αν τον ξεκινήσεις από την αρχή με γεννοσημο

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_644 View Post
    Χημικά δεν έχω την δυνατότητα να το εξετάσω για να σου πω διαφορές.. Η αλήθεια είναι ότι στα ψυχοφαρμακα αποφεύγω τα γενοσσημα... Αποδεδειγμένα! Και επίσης και σε φαρμακείο με φίλο φαρμακοποιό ο κόσμος διαμαρτυρεται αν πας να του δώσεις γεννοσημο.. Αυτό σημαίνει κάτι. Οτι ο κόσμος που δοκίμασε το πρωτότυπο και το γεννοσημο, βρίσκει κάτι στο γεννοσημο εκτός και αν τον ξεκινήσεις από την αρχή με γεννοσημο
    Απ την αρχή ξεκίνησα με γεννοσημο. Στις 24 του μήνα έχω ραντεβού με τον ψυχίατρο θα τον ρωτήσω αν γίνεται να συνεχίσω με το γνήσιο...αγχώθηκα τώρα....

Senior Member
    Ποιος ο λόγος να αγχωθείς; ξεκίνησες με γενοσσημο και όλα καλά

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_644 View Post
    Ποιος ο λόγος να αγχωθείς; ξεκίνησες με γενοσσημο και όλα καλά
    Δε ξέρω..μήπως δεν έχει την ίδια δράση με το γνήσιο? Η λέω χαζομάρες?