Ψυχοσωματικά Sos ;;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Ψυχοσωματικά Sos ;;;

Καλησπέρα....εδώ και κάποιες μέρες κοκκινίζουν τα αυτιά μου χωρίς κάποιον προφανή λόγω....εντάξει έχω κάποιο άγχος γενικά αλλά να είναι από αυτό;;; Κοκκινίζει ποτέ το ένα και πότε το άλλο....και έχω και μια αίσθηση θερμότητας....δεν πιστεύω να είναι κάτι σοβαρό....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Orion16 View Post
    Καλησπέρα....εδώ και κάποιες μέρες κοκκινίζουν τα αυτιά μου χωρίς κάποιον προφανή λόγω....εντάξει έχω κάποιο άγχος γενικά αλλά να είναι από αυτό;;; Κοκκινίζει ποτέ το ένα και πότε το άλλο....και έχω και μια αίσθηση θερμότητας....δεν πιστεύω να είναι κάτι σοβαρό....
    Φιλαράκι μην ανησυχείς για κάτι σοβαρό.
    Είναι ψυχοσωματικό από άγχος!
    Κι εγώ το είχα παλιά αλλά τώρα σε μικρότερη συχνότητα λόγω αγωγής.
    Έχεις επισκεφτεί ψυχίατρο κλπ;
    Επίσης, τα με ζεσταινοντουσαν αν είχα ανεβασμένη πίεση από αλμυρά τρόφιμα που είχα κάνει υπερβολική κατανάλωση

Senior Member
    Εγω το παθαίνω οταν νευριάζω... Δεν είναι κστι
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Quote Originally Posted by Konstantin Papadimos View Post
    Φιλαράκι μην ανησυχείς για κάτι σοβαρό.
    Είναι ψυχοσωματικό από άγχος!
    Κι εγώ το είχα παλιά αλλά τώρα σε μικρότερη συχνότητα λόγω αγωγής.
    Έχεις επισκεφτεί ψυχίατρο κλπ;
    Επίσης, τα με ζεσταινοντουσαν αν είχα ανεβασμένη πίεση από αλμυρά τρόφιμα που είχα κάνει υπερβολική κατανάλωση
    Δεν έχω επισκεφτεί ψυχίατρο,προσπαθώ να τα βγάλω πέρα μόνος μου σε πολλά θέματα άγχους που αντιμετωπίζω....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Orion16 View Post
    Δεν έχω επισκεφτεί ψυχίατρο,προσπαθώ να τα βγάλω πέρα μόνος μου σε πολλά θέματα άγχους που αντιμετωπίζω....
    Καλώς. Αλλά εάν δεις ότι δε μπορείς να ελέγξεις την κατάσταση μη διστάσεις και επισκέψου τον.
    Πριν μεγαλώσει το "τέρας"

Senior Member
    Ρε παιδιά δεν θέλω να σας πάρω απ'τα μούτρα, αλλά μήπως είστε υπερβολικοί; Οrion ο τίτλος "ψυχοσωματικά SOS" είναι δυνατόν να αντιστοιχεί στο κοκκίνισμα των αυτιών; Δηλαδή αν είχες κάτι πραγματικά σοβαρό τι τίτλο θα έβαζες; Κωνσταντίνε του λες να πάει σε ψυχίατρο για αυτό; Εντάξει αναφέρει ότι έχει άγχος αλλά ας ξεκινήσει από ψυχολόγο. Πολλοί ψυχίατροι μόνο και μόνο που θα πας θα σου γράψουν αγωγή. Τέλος πάντων, τα λέω με καλή πρόθεση.

Senior Member
    Αναλατο φαγητο ειναι η λυση σε αυτα

Quote Originally Posted by Niels View Post
    Ρε παιδιά δεν θέλω να σας πάρω απ'τα μούτρα, αλλά μήπως είστε υπερβολικοί; Οrion ο τίτλος "ψυχοσωματικά SOS" είναι δυνατόν να αντιστοιχεί στο κοκκίνισμα των αυτιών; Δηλαδή αν είχες κάτι πραγματικά σοβαρό τι τίτλο θα έβαζες; Κωνσταντίνε του λες να πάει σε ψυχίατρο για αυτό; Εντάξει αναφέρει ότι έχει άγχος αλλά ας ξεκινήσει από ψυχολόγο. Πολλοί ψυχίατροι μόνο και μόνο που θα πας θα σου γράψουν αγωγή. Τέλος πάντων, τα λέω με καλή πρόθεση.
    Έχεις δίκιο ήταν τραβηγμενος ο τίτλος δεν το σκέφτηκα καθόλου.....sorry θα είμαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά.και για τον ψυχίατρο πουιυ έγραψε δεν υπήρχε περίπτωση να πάω....γι'αυτό τον λόγο που είπες ότι θα μου δώσει αγωγή κατευθείαν.προσπαθω να τα λύσω μόνος μου τα θέματα άγχους μέχρι εκεί που μπορω.....καλά έκανες πάντως και το έγραψες για ξέρω πως θα γράφω την επόμενη φορά.