περνει zyprexa πωσ να του φερθω?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

περνει zyprexa πωσ να του φερθω?

αρρωστησε πριν τρεις τεσερισ μηνες.δεν θελει κανεναν μοθ κλεινει το τηλεφονο δεν ξερω αν ειναι καλητερα να τον αφεισω στην ησυχια του η να συνεχισω.οκ εφυγα πρωτη δεν αντεχα να με πληγωνει οταν με κατεταξε και εμενα με τουσ κακους .πριν δυο μηνεσ τον ειδα ειχε παει σε γιατρο ει δα την συνταγη.zyprexa seroxat tegretol neyrobion .μια μικρη καλητερευση τοτε και μετα παλι κατι σαν μανια καταδιοξης.απομονωση

Member
    ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΗΣΥΧΟ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΙΩΣΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙΣ

Junior Member
    σε ευχαριστω που μου απαντησες και εγω τη μια μερα νομιζω οτι ειναι καλιτερα ετσι και την αλλη ομως το αντιθετο να του δειξω οτι ειμαι εκει οτι κανει λαθοσ για μενα .τον νειαζομαι και θελω να ξερω αν ειναι καλα τον σκεφτομαι συνεχεια μαθαινω νεα του απο κοινο φιλο αλλα θελω να τον δω .εκεινοσ δεν θελει

Member
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΝΟΜΙΖΩ

Senior Member
    Σε ενα μηνα δεν γινεσαι καλα ο,τι φαρμακο και αν παιρνεις.

Senior Member
    Παιρνω φαρμακα.Σε ενα μηνα ειχαν φυγει πολλα απο τα συμπωματα τα οποια επανερχονταν σε περιοδους μεγαλου στρες οχι βεβαια το ιδιο ισχυρα η για πολυ.Δεν εγινα ομως καλα.Μετα απο 1,5 χρονο και με λιγοτερα φαρμακα ειμαι καλυτερα οχι ομως εντελως καλα.