Xaritini μου γεια σου.
δεν ξέρω γιατί έφτασα στο σημείο να τον παντρευτώ, μπορεί τελικά να είναι όλο αυτό που είπες... είχα πάντως μέσα μου την ελπίδα ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και θα πετύχει.... λάθος μου, δεν το αρνούμαι. Παιδί δεν έχω μαζί του, και χαίρομαι που τελικά δεν απόκτησα.... δεν αποποιούμαι τις ευθύνες μου και δεν ρίχνω το φταίξιμο μόνο σε εκείνον... το θέμα είναι το από δω και πέρα... σίγουρα ψάχνω μέσα μου, σίγουρα θέλω να δω και εγώ τα λάθη μου και τις επιλογές μου και να προσπαθήσω για κάτι καλύτερο,... γιατί δεν θέλω να επαναλάβω τα ίδια.... όντως θα είναι δύσκολα.... για αυτό προσπαθώ να προετοιμαστώ και να δυναμώσω... και ίσως να μην ξαναβρώ και κανέναν.... αυτός όμως σίγουρα δεν είναι λόγος για να μείνω σε μια σχέση που για μένα έχει τελειώσει...
και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το forum έγραψα όχι γιατί δεν είμαι σίγουρη για το αν κάνω καλά ή όχι που χωρίζω (απλά εκεί οδηγήθηκε η κουβέντα για αυτό και ανάφερθηκα σε λεπτομέριες της σχέσης μου) , όταν κάτι τελειώνει πρέπει να το σταματάς... ακόμα και αν όλες οι ευθύνες είναι δικές μου.. Δεν είναι το ζητουμενο μου αυτό... Απλά ψάχνω τρόπους να δυναμώσω γιατί νιώθω άσχημα, νιώθω τυψεις που θα προκαλέσω αυτόν τον πόνο που θα προκαλεσω (είτε αυτός είναι μεγάλος ή μικρός) σε κάποιους ανθρώπους με αυτή μου την απόφαση....

Πάνο μου, εκείνος στην τελευταία κουβέντα που κάναμε θεωρεί ότι ο γαμος μας αξίζει μια ακόμη ευκαιρία... είπε ότι τα τελευταία 2 χρόνια ήταν μια κακή περίοδος για εκείνον και ότι τώρα θέλει να κάνει άλλα πράγματα για εμάς... και εγώ του απάντησα ότι δεν θέλω να του δώσω ψεύτικες ελπίδες και ότι τεινω προς τον χωρισμό... και μείναμε εκεί...
και σε αυτό που λες για το ότι τον έπαιρνα από τον καναπε για να τον φέρω στο κρεβάτι, αυτό συνέβαινε παλιά... πλέον εδώ και πολλούς μήνες δεν το κάνω... εκείνος κοιμάται στο καναπέ και εγώ στο κρεβάτι... έπαψε καιρό τωρα να με απασχολεί...
παρακάτω δεν κατάλαβα τι εννοείς? αυτό που λες για την ανασφάλεια μου και την αποβολή και όλο το υπόλοιπο γενικά.. αν θέλεις να γίνεις πιο σαφής θα χαρώ να το συζητήσουμε...