Δεν κάνω τίποτα όλη μέρα!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
    Senior Member

Lightbulb Δεν κάνω τίποτα όλη μέρα!!

Γεια σας δεν είμαι καλά παίρνω φάρμακα ....ακόμα δεν είμαι έτοιμος για να δουλέψω και έχω φτάσει 30 ...στρατό δεν πήγα λόγο των ψυχολογικών προβλημάτων ...ακόμα δεν νιώθω καλά και κάθομαι μέσα στο σπίτι .βλέπω τα άλλα παιδιά να προοδευουν και εγώ τίποτα με στεναχωρεί πολυ....

Senior Member
    Σε παρακολουθεί κάποιος γιατρός; Αν έχεις χρήματα για ψυχοθεραπεία μήπως να το σκεφτείς; Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Μη νομίζεις. Εγώ έπαιρνα αντικαταθλιπτικά όσο έκανα τη θητεία και μετά κι αφού βρήκα δουλειά.

Senior Member
    Δεν με πήρανε με παρακολουθούσε γιατρός και έγραφε στο χαρτί ότι δεν μπορώ να υπηρετησωω...ντρέπομαι να χερεταω τους γείτονες επειδή τα παιδιά τους πήγαν στρατό και δουλεύουνε και εγώ τίποτα....και είναι πιο μικροι

Senior Member
    Δεν θα συγκρίνεσαι με άλλους. Είναι λάθος. Θα συγκρίνεσαι με τον εαυτό σου κι αν κάθε μέρα κάνεις κάτι να βοηθήσεις εσένα και να νοιώθεις όλο και καλύτερα. Ξεκίνα από μικρές αλλαγές. Π.χ. εκεί που όλο κάθεσαι μέσα, ξεκίνα να βγαίνεις για ένα περπάτημα καθημερινά. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνεις είναι να μιζεριάζεις και να τελματώνεις. Δοκίμασε καινούρια πράγματα να δεις αν θα σου βγουν κι αν σου ταιριάζουν. Κάνε μία αρχή από κάπου.

Senior Member
    Έχεις δίκιοι αλλά με θλιβει .γιατί να ντρέπομαι να χερετησω??

Senior Member
    Έλα ντε, εσύ να απαντήσεις. Δεν έχεις λόγο να ντρέπεσαι, άρα γιατί αισθάνεσαι έτσι;
    Κάνε κάτι να νοιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Αυτοεκτίμηση/αυτοπεποίθηση σου λείπει.
    Και γενικά προσπάθησε να αποφεύγεις τις πολλές σκέψεις/αναλύσεις. Απλά σε μπερδεύουν και δεν σε βοηθούν πουθενά.

Senior Member
    Ακριβώς Σόνια έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση ..πώς ανεβαίνει?

Senior Member
    με παντοειδη επιτευγματα , πολλη δουλεια , και οχι αδρανεια .......και ναγαπας τον εαυτο σου ......

Senior Member
    Δεν δουλεύω δυστηχως δεν κάνω τίποτα όλη μέρα και στεναχωριεμαι

niaouris
    Guest
    καλησπέρα καταρχάς μην ντρέπεσαι δεν ήταν κάτι που το ήθελες εσύ η αρρώστια είναι αυτή που φταίει και δεν φταίει κανένας άνθρωπος. προσπάθησε να κάνεις χόμπι ,να βρεις δουλειά να πας γυμναστήριο κάνε ένα μεταπτυχιακό και γενικά απασχόλησε συνέχεια το μυαλό μπες σε εθελοντικές ομάδες γνώρισε νέα άτομα μιλα γράψου σε φορουμ ηλεκτρονικα και να μιλάς με τους γονείς σου και την οικογένειά σου. ποτέ μην το αφήνεις να κάνει κακές σκέψεις .επίσης μείνε μακριά από αντικαταθλιπτικά είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ και μείνε μακριά από ψυχιάτρους. επικοινώνησε με έναν ψυχολόγο όταν θα έχεις λεφτά για ψυχοθεραπεία.

Senior Member
    Καλησπέρα φιλε, επειδη η αυτοεκτίμηση ειναι κατι σχετικο, η αυτο-αποδοχη ή το να αγαπας και να αποδεχεσαι τον εαυτο σου ειναι κατι που ισως αποδιδει καλυτερα, υπαρχουν διαφορες σχολες και αποψεις ψυχοθεραπειας σχετικα με αυτο, για οποιον θελει υπαρχει ελευθερα διαθεσιμη σχετικη βιβλιογραφια..

Senior Member
    Λέτε να μην ντρέπομαι να χερετησω ? Τους γείτονες ε?

Senior Member
    Γιατί σου έχει κολλήσει τόσο με τους γείτονες; Άμα πεις ένα γεια τι θα γίνει δηλαδή;
    Το πιο πιθανό είναι απλά να μείνει εκεί η επικοινωνία, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, αν είχατε κάποιες πιο ζεστές σχέσεις παλιά και δεν έχει συμβεί κάτι, απλά έτυχε να απομακρυνθείτε, μπορεί να αναθερμανθούν κιόλας. Μπορεί π.χ. μέσω των γιών που λες αν αποκτήσετε μια επαφή, να γνωρίσεις κι άλλο κόσμο. Λίγη κοινωνικοποίηση δεν βλάπτει : )

Senior Member
    Quote Originally Posted by niaouris View Post
    .επίσης μείνε μακριά από αντικαταθλιπτικά είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ και μείνε μακριά από ψυχιάτρους. επικοινώνησε με έναν ψυχολόγο όταν θα έχεις λεφτά για ψυχοθεραπεία.
    θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου....................

Senior Member
    Ε δεν θέλω να τους βλέπω με αγχωνει η φάση ...,ντρέπομαι κιόλας ....αυτό με στεναχωρεί

Page 1 of 2 12 LastLast