Results 31 to 45 of 116
-
30-06-2009, 15:47 #31
Keep,
Όχι δεν υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ γκρινιάζει μια γυναίκα, ότι και να γίνει
Aλλά μας αγαπάτε και δεν μπορείτε χωρίς εμάς, ούτως ή αλλως...και τούμπαλιν;)
- 30-06-2009, 15:50 #32
Και ειμαι ιδιαιτερα αλλεργικος στη γκρινια,με τρελλαινει κυριολεκτικα γαμωτο..αλλα τι να κανουμε c\'est la vie:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-06-2009, 16:19 #33
Originally posted by boubourina
Originally posted by krino
πσντως εμενα παλια η ομορφια μου,
μου εφτιαχνε φρουτοκρεμα, (νομιζω αυτη με τα ιχνοστοιχεια)
τωρα σνιφ κλαψ.....
με εχει στη διαιτα....
πως να το ψυχολογησω αυτο?
Εγω που αποτελειωνω την φρουτοκρεμα του μπεμπη λες να ειμαι μπούλα; (ή μπαμπούλα γκρρρρρρρρρ)
οχι ρε,
οτι και να γινει,
πανω απο ολα ειναι η συντροφος μου και αυτο δεν το διαπραγματευομαι με ολες τις παπατες του κοσμου....
Προσεξε με,
αν ξερεις τον εαυτο σου και ξερεις το συντροφο σου δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.
30-06-2009, 16:20 #34
Αγαπητή Jane αντιλαμβάνομαι το μπέρδεμά σου. Για το λόγο αυτό ζητάς να μάθεις αν θα ξενερώναμε, αν θα το προσπερνούσαμε ή ακόμα αν θα το υιοθετούσαμε λόγω υγιεινής προτίμησης.
Για να είμαι ειλικρινής, εγώ θα ξενέρωνα. Το θεωρώ αντισεξουαλικό να έβλεπα τον άντρα μου να τρώει αλεσμένα φρούτα, πόσο μάλλον αν είναι και κατάλοιπο της μαμάς του και όχι μια δική του ιδέα που την διάβασε κάπου, του άρεσε και την υιοθέτησε μόνος του.
Και σίγουρα θα μου σβούριζαν τα νεύρα κάθε πρωί στο ίδιο θέαμα.
Ομως όπως κατάλαβα έχει πολλά άλλα θετικά στοιχεία.
Τέλος, παρόλο που θεωρώ αυτό που περιγράφεις με τη φρουτόκρεμα αντιαφροδισιακό, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι ένα άλλο αντιαφροδισιακό είναι και η φτώχια, κυρίως όταν υπάρχει οικογένεια με παιδιά.
Και ευτυχώς εσύ αυτό δεν το έχεις.
30-06-2009, 16:20 #35
Originally posted by keep_walking
Και ειμαι ιδιαιτερα αλλεργικος στη γκρινια,με τρελλαινει κυριολεκτικα γαμωτο..αλλα τι να κανουμε c\'est la vie:)
30-06-2009, 16:27 #36
Τι εχει?
Εκει που εισαι ηρεμος-ηρεμος και ολα ειναι μελι-γαλα αρχιζει μια μουρμουρα η οποια δεν εχει καμμια λογικη βαση και ως εκ τουτου δεν μπορεις,δεν δυνασαι να την αντιμετωπισεις γιατι δεν ξερεις τι πρσγματικα φταιει λογω του οτι αυτα που λεγονται ειναι εντελως παρανοϊκα για να στεκουν.Υποθετεις λοιπον οτι ειναι αλλου το προβλημα αλλα τρεχα- γυρευοπουλος οταν ουτε η ιδια δεν ξερει που ειναι το προβλημα.
Αντε και καυγαδιζεις αν σου ανεβασει πολυ το αιμα στο κεφαλι...τουλαχιστον μετα το σεξ ειναι καλο:P[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-06-2009, 17:05 #37
Originally posted by Nora
Jane,
To τι αρέσει σε σένα είναι καθαρά υποκειμενικό.
Δλδ σε όλους πρέπει να αρέσει το ίδιο?
Το τι κάνουμε στο κρεβάτι και με ποιον το κάνουμε, είναι ίσως από τα λίγα πράγματα στην ζωή μας, που δεν χωράνε κανόνες και πρέπει.
Προσωπικά, δεν με χαλάει αν θέλει να φάει φρουτόκρεμα, μετά από ένα πολύ καλό σεξ.
Ίσα ίσα, θα έτρωγα και εγώ μαζί του.:)
Όπως είπανε και πιο πάνω, αυτό που έχει αλλάξει είσαι εσύ.Προφανώς δεν σου αρέσουνε πράγματα που σου αρέσανε παλιά.
Γιατί λοιπόν δεν το δέχεται αυτό ο εαυτός σου, παρά ψάχνεις να βρεις άλλους για να σε ενισχύσουν?
Δεν είναι καθόλου κακό να μην σου αρέσει κάτι!
Απλά πρέπει να βρεις το γιατί και πως
Επίσης δεν έχω αλλάξει. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό. Πίστευα ότι θα μειώνονταν με τον καιρό και με τις ευγενικές υποδείξεις μου. Οι υποδείξεις από ευγενικές έγιναν με τη πάροδο του χρόνου καυστικές, έντονες, αλλά τίποτα. Τζίφος. Αυτός βράχος. Τώρα συνηδειτοποιώ ότι δεν υπάρχει ελπίδα στο θέμα αυτό. Και επειδή στα υπόλοιπα είναι πολύ καλός, νιώθω ότι βγάζει μόνος του τα μάτια του και με ξενερώνει για μια φρουτόκρεμα.
30-06-2009, 17:06 #38
παντα η μουρμουρα εχει μια λογικη βαση κηπ,
απλα δεν ειναι εμφανης ο λογος της για αυτο ειναι μουρμουρα.
Θεωρω την γκρινια συστατικο μιας σχεσης μιας και ειναι ενας τροπος να εξομαλυνονται διαφορα συναισθηματα που καταπιεζονται απο αλλες φασεις στη ζωη του καθενος.
Δεν μου αρεσει να καυγαδιζω, προτιμω να επιχειρηματολογω.
30-06-2009, 17:18 #39
Originally posted by Jane
Πίστευα ότι θα μειώνονταν με τον καιρό
νομιζω οτι εδω ειναι το λαθος σου.
Αν το θεωρουσες τοσο κομβικο και αδιαπραγματευτο σαν ζητημα,
πριν κανεις ενα βημα να σοβαρεψεις την σχεση σου επρεπε να ξεκαθαρισεις οτι αν θες να ανοιξουμε κοινο σπιτικο, απαγορευονται οι φρουτοκρεμες δια ροπαλου.
Τα πιστευω - νομιζω δεν ισχυουν.
Ισχυουν οι ξεκαθαρες εξηγησεις για να μην υπαρχουν παρανοησεις.
Απο οτι φαινεται η ζωη σου θα τσουλησει με φρουτοκρεμες νουνου....
30-06-2009, 17:28 #40
Ο άνθρωπος δεν έχει απογαλακτιστεί ακόμη και ούτε πρόκειται γιατί ο δικός μου που είχε γονείς που τον εκμεταλεύονταν,προσπαθούσ� � να τους κάνει ότι παράλογο ζητούσαν για να κερδίσει την αγάπη της μάνας του ειδικά.Φτάσαμε στα όρια του χωρισμού την έπαιρνε απο πίσω και καθόταν σούζα αυτό εμένα με νευρίαζε και με ξενέρωνε.Μιλάμε για την αντίθετη κατάσταση όμως αν θέλει φρουτόκρεμα που είναι και υγιεινή μπορεί να την κάνει και μόνος του,νομίζω πως έχετε και βοηθητικό προσωπικό.Αν πέσει στα μάτια σου αυτόματα δεν τον βλέπεις σαν άνδρα.Τι είναι μπούλης μην τρελλαθούμε κιόλας;Κάποτε είπα στον άνδρα μου άντε κοιμήσου με την μάνα σου και καλούς απογόνους αστο καλό πιά θυμάμαι τα δικά μου και ταράζομαι
30-06-2009, 18:00 #41
αχχααχ πολυ γελασα με την πρωινη φρουτοκρεμα.εχει και ετημες κρεμουλεςι νουνου.πολυ νοστημες.ελεος.παντως αφου τα πανε καλα σε ολα δεν βλεπω π υπαρχει το προβλημα.σε μια φρουτοκρεμα θα κολισουμνε?εδω αλλες τρωνε ξυλο πρωι μεσημερι βραδι.τους σπανε δοντια τις χτυπανε ενω ειναι εγγιες.μια κρεμουλα δεν σημενει τπτγιαμενα κακο.εγω προσωπικα η ιδια θα τον ταιζα την κρεμουλα αν ηταν καλος σε ολα τα αλλα.και θα του εβαζα και μπισκοτο κ φαρινα να νοστημησει.αχαχ
30-06-2009, 18:01 #42
Πανικούλα έχεις πλάκα.Ο καθένας με τον πόνο του
30-06-2009, 18:09 #43
εχω περασει πολυ χειροτερα γιαυτο.
30-06-2009, 19:00 #44
Το κατάλαβα πανικούλα όλοι απο την καλοπέραση είμαστε έτσι
30-06-2009, 19:40 #45
οποιος -α δεν του αρεσει φευγει,
η κανω λαθος?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση