Results 91 to 105 of 116
-
01-07-2009, 22:44 #91
Με ολες αυτες της συζητησεις περι \" φρουτοκεμας\", αυριο το πρωι θα τρεξω στο μαναβη να εφοδιαστω με μπολικα φρουτα για φρουτοκρεμες μεχρι να τις βαρεθω.
ειλικρινα γελασα με την ψυχη μου σε καποια σημεια της συζητησης.
Να σαι καλα jane κι ολη η υπολοιπη παρεα!
- 01-07-2009, 23:18 #92
Δεν κατάλαβα? Στο ηφαίστειο ψαρεύουμε?
02-07-2009, 14:23 #93
Originally posted by weird
Το όλο θέμα εξαρτάται αποκλειστικά απο το πού θα θέσεις τον πύχη εσύ.
Πρόκειται για την δική σου ζωή, τα δικά σου αισθήματα, την δική σου ευτυχία.
Εχει σημασια σε ποιο σημειο μενουμε, ποιο θετουμε προς σχολιασμο. Ποιο παραβλεπουμε, κ σε ποιο δινουμε εμφαση.
Ετσι, ειναι πιο ευκολο το να μεινουμε στην φρουτοσαλατα ή φρουτοκρεμα, στην πορτοκαλαδα κ που την απολαμβανει ο τυπος. Στο ποιο θεμα απανταται πιο ευκολα κ εκτενεστερα.
Οταν αναλωνεται χρονος στην φρουτοκρεμα κ παραγραφοι ολοκληροι σ αυτην....κ οταν η ιδια η θεμαθετρια γραφει σε μια γραμμη για την αποχη απο το σεξ. Εννοειται πώς αν η εικονα εχει μεγαλυτερη σημασια απο το σεξ/σεξουαλικη ζωη τοτε θα ειναι αναλογης υφης κ βαθους κ η ευχαριστηση στην καθημερινοτητα.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
02-07-2009, 14:51 #94
Originally posted by Sofia
Originally posted by weird
Το όλο θέμα εξαρτάται αποκλειστικά απο το πού θα θέσεις τον πύχη εσύ.
Πρόκειται για την δική σου ζωή, τα δικά σου αισθήματα, την δική σου ευτυχία.
Εχει σημασια σε ποιο σημειο μενουμε, ποιο θετουμε προς σχολιασμο. Ποιο παραβλεπουμε, κ σε ποιο δινουμε εμφαση.
Ετσι, ειναι πιο ευκολο το να μεινουμε στην φρουτοσαλατα ή φρουτοκρεμα, στην πορτοκαλαδα κ που την απολαμβανει ο τυπος. Στο ποιο θεμα απανταται πιο ευκολα κ εκτενεστερα.
Οταν αναλωνεται χρονος στην φρουτοκρεμα κ παραγραφοι ολοκληροι σ αυτην....κ οταν η ιδια η θεμαθετρια γραφει σε μια γραμμη για την αποχη απο το σεξ. Εννοειται πώς αν η εικονα εχει μεγαλυτερη σημασια απο το σεξ/σεξουαλικη ζωη τοτε θα ειναι αναλογης υφης κ βαθους κ η ευχαριστηση στην καθημερινοτητα.
Πρώτα πρώτα δεν μίλησα για αποχή. Είπα ότι έχω ξενερώσει αλλά παρόλα αυτά γίνεται σεξ και ευτυχώς ο άντρας μου με ποθεί.
Στο αν η εικόνα όπως λες έχει μεγαλύτερη σημασία από το σεξ, εννοείται πως η απάντηση είναι όχι.
Ομως κάνοντας και εγώ μία παρατήρηση θα σου πω ότι για να επιθυμείς το σεξ με κάποιον ή κάποια αντίστοιχα πρέπει να τον έχεις στο μυαλό σου τοποθετημένο αντίστοιχα. Εκτός αν είμαστε ζώα. Στους ανθρώπους από όσο ξέρω οι άντρες επιθυ΄μούν τις γυναίκες με θηλυκότητα και οι γυναίκες προτιμούν τη λεγόμενη αρρενωπότητα. Αυτή την αρρενοπώτητα μου γκρεμίζουν αυτές οι συνήθειες και για το λόγο αυτό τις εξέθεσα και ζήτησα γνώμες.
02-07-2009, 14:56 #95
μπορει Jane να μιλαμε διαφορετικη γλώσσα....Ισως επειδη εγω το ξενερωμα το συνδεω με την αποχη, σε επομενη φάση.
τα οσα εγραψα αφορουν οχι μονο εσενα αλλα κ ολους μας. νομιζω ημουν ξεκαθαρη. ειναι πιο ευκολο, πιο ελαφρυ κ φυσικα πιο ευχαριστο το να μιλαμε για μια πορτοκαλαδα η φρουτοκρεμα απο μια σχεση που περναει κριση.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
02-07-2009, 15:15 #96
Ξενέρωμα Σοφία δεν θα πει -παύω να έχω επιθυμία για κάτι που παλιότερα το επιθυμούσα;
Συμφωνούμε ως εδώ;
Αν ναι, τότε προχωράμε παρακάτω.
Για να συμβεί αυτό δεν πρέπει να υπάρχει ένας λόγος; Βαρέθηκα, μου αρέσει ο γείτονας, ο συνάδελφος, δεν πλένεται ο σύντροφός μου, έφαγα κέρατο και χίλια δυο άλλα.
Εγώ πιστεύω πως ο λόγος μου είναι αυτός που παρέθεσα αρχικά και η πεποίθησή μου ενισχύεται από το γεγονός ότι το είχα προβλέψει πριν από χρόνια όταν ακόμα έλπιζα ότι μπορεί να κόψει αυτή τη συνήθεια.
Και γιαυτό ρώτησα αν θα ενοχλούσε και σας αυτή η συνήθεια ή αν μου έχει γίνει εμμονή.
02-07-2009, 15:20 #97
Νομιζω Jane πώς ξενερωμα σημαινει μια συμπεριφορα που με κανει να νιωθω πώς δεν κολλαω με τον άλλο, δεν νιωθω ο εαυτος μου με τον άλλο. Ναι, ο τροπος που συμβαινει αυτο το ξενερωμα εχει σημασια. Τουλαχιστον για μενα.
Εγω πάλι δεν πιστεύω πώς ενα σεξουαλικο ξενερωμα εχει την ριζα του στην φρουτοκρεμα ή φρουτοσαλατα. Πολλες φορες εμμενουμε σε κατι, οταν αδυνατουμε να δουμε κατι αλλο.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
02-07-2009, 15:33 #98
Νομιζω Jane πώς ξενερωμα σημαινει μια συμπεριφορα που με κανει να νιωθω πώς δεν κολλαω με τον άλλο, δεν νιωθω ο εαυτος μου με τον άλλο. Ναι, ο τροπος που συμβαινει αυτο το ξενερωμα εχει σημασια. Τουλαχιστον για μενα.
Εγω πάλι δεν πιστεύω πώς ενα σεξουαλικο ξενερωμα εχει την ριζα του στην φρουτοκρεμα ή φρουτοσαλατα. Πολλες φορες εμμενουμε σε κατι, οταν αδυνατουμε να δουμε κατι αλλο.
Κολλάω λίγο εκεί που λες ότι δεν πιστεύεις πως ένα ξενέρωμα έχει τη ρίζα του στη φρουτόκρεμα. Ομολογώ ότι και μόνο η λέξη φρουτόκρεμα κάνει το θέμα αστείο.
Θα το πω ανάποδα. Αφου δεν το πιστεύεις αυτό για το ξενέρωμα, τότε τι πιστεύεις για το αντίθετο δηλαδή τι σε κάνει να ποθείς έναν άντρα; Τι κάνει έναν άντρα να ποθεί μια γυναίκα; Μιλάω καθαρά σεξουαλικά. Ας μην ανακατέψουμε αγάπη μετά από χρόνια ή εκτίμιση ή άλλα τέτοια παρόμοια. Η έλξη και ο ερωτικός πόθος δεν συνδέονται συνήθως με αρρενοπότητα ή θηλυκότητα; Αν αυτά γκρεμιστούν μπορούμε να νοιώθουμε έλξη;
Μου έρχεται στο μυαλό ο Μπέκαμ ο ποδοσφαιριστής και η Βικτώρια. Οσο ωραίος άντρας και περιζήτητος να είναι από την ώρα που άκουσα την ιστορία με τα στριγκ και να μου έταζε όλα τα καλά της γης δεν θα πήγαινα μαζί του ούτε για μια νύχτα.
02-07-2009, 15:44 #99
νομιζω jane πώς ο τροπος που \"φτιαχνεται\" καποιος σεξουαλικα ειναι διαφορετικος για τον καθενα μας. εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει πώς φτιαχνονται οι αλλοι, αν αυτοι τα βρισκουν μεταξυ τους...αλλωστε αυτο ειναι το ζητουμενο. να υπάρχει μεταξυ των δυο, μια κοινη σεξουαλικη χημεια.
ετσι μια γυναικα μπορει να βρισκει την συνολικη εικονα ενος αντρα πολυ σεξυ, τη στιγμη που καποια αλλη βρισκει την εικονα του ιδιου αντρα καθαρα αντιερωτικη. βλεπεις οτι στο θεμα σου, αλλες γυναικες λενε πώς ειναι χαριτωμενο το να τρωει ο αντρας σου φρουτοκρεμα, αλλες το βρισκουν ξενερωτικο.
για μενα ο ποθος συνδεεται κ με την αρρενωποτητα, το ποσο νοιαζεται ο συντροφος μου για μενα, πώς θελει να με ευχαριστησει, πώς μιλάει, πώς κοιτταει, ολα μετράνε κ πολλα απο αυτα δεν μπαινουν κ σε λεξεις. ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
02-07-2009, 16:12 #100
Jane,έχεις μπερδευτεί και μας έχεις μπερδέψει κι όλους μας ένα κουβάρι...
Ξενερώνω, σημαίνει δε τη βρίσκω, πάω γι\' αλλού, άντε γειά σας κλπ..
Αν η φρουτόκρεμα έχει την ίδια βαρύτητα με το στρινγκ του Μπέκαμ για σένα, το πρόβλημα σου είναι πιο βαθύ και μην το αναγάγεις στη φρουτόκρεμα (..αν και στην ουσία δεν φταις εσύ γιατί όλοι οι άλλοι κατάλαβαν πως η ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ είναι το πρόβλημα..)
Γίνε λίγο πιο κατανοητή..
Πες στην ομήγυρη πως δεν την βρίσκεις πλέον γιατί η φρουτόκρεμα , το τριψιμο στη πλάτη, ο στιμένος χυμός, οι εμμονές στην καλοπέραση, έχουν αφαιρέσει από μέσα σου την αίσθηση της έλξης - απλά γιατί αυτή η συμπεριφορά (κατά τη δική σου εξήγηση ) δεν είναι και τόσο αρρενωπή παρότι ο άνθρωπος σε ποθεί...
Έχεις μπερδέψει το τι ακριβώς θέλεις μ\' αυτό που οι υπόλοιποι αντιλαμβάνονται...
Τουλάχιστον σ\' αυτό το συμπέρασμα καταλήγω εγώ....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
02-07-2009, 16:37 #101
νομιζω jane πώς ο τροπος που \"φτιαχνεται\" καποιος σεξουαλικα ειναι διαφορετικος για τον καθενα μας. εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει πώς φτιαχνονται οι αλλοι, αν αυτοι τα βρισκουν μεταξυ τους...αλλωστε αυτο ειναι το ζητουμενο. να υπάρχει μεταξυ των δυο, μια κοινη σεξουαλικη χημεια.
ετσι μια γυναικα μπορει να βρισκει την συνολικη εικονα ενος αντρα πολυ σεξυ, τη στιγμη που καποια αλλη βρισκει την εικονα του ιδιου αντρα καθαρα αντιερωτικη. βλεπεις οτι στο θεμα σου, αλλες γυναικες λενε πώς ειναι χαριτωμενο το να τρωει ο αντρας σου φρουτοκρεμα, αλλες το βρισκουν ξενερωτικο.
για μενα ο ποθος συνδεεται κ με την αρρενωποτητα, το ποσο νοιαζεται ο συντροφος μου για μενα, πώς θελει να με ευχαριστησει, πώς μιλάει, πώς κοιτταει, ολα μετράνε κ πολλα απο αυτα δεν μπαινουν κ σε λεξεις. ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα.
Μίλησα προχτες για τις τριχωτές γυναίκες. Αλήθεια Σοφία, μπορεί να μου πεις ότι υπάρχουν άντρες που έχουν αυτή τη προτίμηση. Και μιας και είσαι large, σου φαίνεται και οκ. Πες μου όμως τι ποσοστό των αντρών πάνω στη γη θα επιθυμούσαν μια τριχωτή γυναίκα; (μη μου πεις για τίποτα φυλές μάο-μάο και βγάλεις τη μπάλα οφφσάιτ όμως). Αρα αν μια γυναίκα είναι τριχωτή και δεν τη θέλει ο άντρας της τι πρέπει να σκεφτεί; Οτι πρέπει να χάσει βάρος ή ότι πρέπει να κάνει αποτρίχωση;
02-07-2009, 16:53 #102
jane δεν καταλαβαινω τί εννοεις με τη λεξη large...:) αν θελεις μου λες....μηπως το οτι αποδεχομαι οτι μπορει να υπάρχουν αντρες που τους αρεσουν κατι πέρα απο το κοινα αποδεκτο? κ τί προτεινεις να κάνω? να κλεισω τα ματια κ να πω πώς σε ολους αρεσουν τα ιδια πραγματα? τα ιδια φαγητα? οι ιδιες πολεις?τα ιδια βιβλια? οι ιδιοι τροποι συμπεριφορας?
υπάρχουν τάσεις κ υπάρχουν πολλοι που τις ακολουθουν. υπάρχουν άλλοι που σκεφτονται αν τους πάνε. κ υπάρχουν αλλοι που ειτε τις υιοθετουν για να νιωσουν ανετα αναμεσα σ αλλους κ αλλοι που μπορει να πανε κοντρα σ αυτες. οχι για το κοντρα, αλλα γιατι δεν εκφραζονται με καποιες απο τις επικρατουσες τασεις....
προσωπικα προσπαθω να δω τί μου πάει, τί μου ταιριαζει ωστε να νιωσω καλα, οχι πώς να προσαρμοστώ με οτι μου επιβάλλεται κοινωνικα.
σε οτι αφορα τα χαρακτηριστικα που ειναι πανανθρωπινα αποδεκτα, εννοεις φανταζομαι στο μεγαλυτερο ποσοστο. υποθέτω πώς ισχυουν σε μεγαλυτερα ποσοστα αυτα που λες, οπως επισης υποθετω πώς ειναι κ τα περισσοτερο κοινωνικα αποδεκτα ή αυτα που ομολογουνται πιο ευκολα. δεν ειναι ντροπη να πει μια γυναικα πώς θελει τον αντρα της να φαινεται αρρενωπος, ομως ειναι το να πει ενα χαρακτηριστικο οχι κοινωνικα αποδεκτο. ενας αντρας δυσκολα θα πει ανοιχτα πώς του αρεσουν οι γεματες γυναικες ή οι τριχωτες, ομως υπάρχουν sites οπου υπάρχουν αυτες οι κατηγοριες. Θα μου πεις ειναι οι λιγοτεροι αυτοι....ισως...αλλα εγω ποτε δεν εχω συναντησει αντρα που να ομολογει ανοιχτα τετοιες προτιμησεις.
τελος ξαναδιαβαζοντας τα οσα μου γραφεις, διακρινω μια ειρωνια σε οσα μου λες, με τον χαρακτηρισμο Large. δεν ειμαι large αγαπητη μου, απλα δεν εχω την απαιτηση τα γουστα μου να ειναι γουστα των παντων. θα ζησω κ χωρις την κοινη αποδοχη....πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
02-07-2009, 17:02 #103
Σου το είπα για κοπλιμέντο!!!!
Ηθελα να σου πω κάτι όμορφο που ασχολήθηκες μαζί μου τόση ώρα. Σου φάνηκε ειρωνία :(
Ισως να φταίει ο διαδυκτυακός τρόπος επικοινωνίας. Συγνώμη από πότε το large είναι κακό; Είναι το αντίθετο του κλειστόμυαλου άλλωστε.
02-07-2009, 17:07 #104
Jane λαθος μου:( Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια:)
Ξερεις στην αρχη μου φανηκε καλο, αλλα μετα οχι! οποτε τα πηρα!!
Οκ, λοιπον το δέχομαι το κοπλιμεντο κ σ ευχαριστω. Ασχολουμαι οταν βρισκω κατι ενδιαφερον κ λεει κατι κ για μενα:)πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
02-07-2009, 17:26 #105
σε οτι αφορα τα χαρακτηριστικα που ειναι πανανθρωπινα αποδεκτα, εννοεις φανταζομαι στο μεγαλυτερο ποσοστο. υποθέτω πώς ισχυουν σε μεγαλυτερα ποσοστα αυτα που λες, οπως επισης υποθετω πώς ειναι κ τα περισσοτερο κοινωνικα αποδεκτα ή αυτα που ομολογουνται πιο ευκολα. δεν ειναι ντροπη να πει μια γυναικα πώς θελει τον αντρα της να φαινεται αρρενωπος, ομως ειναι το να πει ενα χαρακτηριστικο οχι κοινωνικα αποδεκτο. ενας αντρας δυσκολα θα πει ανοιχτα πώς του αρεσουν οι γεματες γυναικες ή οι τριχωτες, ομως υπάρχουν sites οπου υπάρχουν αυτες οι κατηγοριες. Θα μου πεις ειναι οι λιγοτεροι αυτοι....ισως...αλλα εγω ποτε δεν εχω συναντησει αντρα που να ομολογει ανοιχτα τετοιες προτιμησεις.
Η ανάλυσή σου αυτή με ΄βρίσκει σύμφωνη. Επι πλέον διαπιστώνω ότι έχω την τύχη το \"βίτσιο\" μου να μην είναι κάτι που είναι ντροπή να ομολογηθεί. Αντίθετα είναι κάτι που το συζητά κανείς χωρίς κανέναν ενδοιασμό και καμια συστολή. Μου αρέσει ο άντρας να έχει αρρενώπότητα και η γυναίκα θηλυκότητα. Από εκεί άλλωστε είχε αρχίσει το θέμα.
Αν αυτό που στα μάτια μου γκρεμίζει την αρρενωπότητα ισχύει και για τα δικά σας μάτια.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή