Υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσει αυτός ο τύπος άντρα; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 116 of 116
    Senior Member
    jane στα δικα μου ματια ειναι ξενερωτο. αλλα οπως ειδες κ οπως βλεπεις κ στην καθημερινοτητα σου, μπορει απο τις περισσοτερες να μοιαζει κ χαριτωμενο.

αλλα νομιζω πώς μπορεις να δεις πολλα πραγματα γυρω απο αυτο που θιγεις κ τον τροπο που το κανεις. δλδ στο ξαναεγραψα, γιατι το πιστεύω. χρειαζεσαι την πλειοψηφια, την κοινη λογικη για να ενισχυσεις την γνωμη σου? να αποδειξεις οτι εχεις δικιο? μα δεν προκειται για δικιο ή αδικο, προκειται για τα δικα σου γουστα.

απο κει κ πέρα ομως τί σημαινει αυτο? οτι ειναι αποκρουστικο για σενα? πώς ζουσες με το αποκρουστικο θεαμα τοσα χρονια? καταλαβαινω πώς στην αρχη μπορει να σκεφτοσουν πώς θα περάσει ομως τί υπήρχε σαν αντιβαρο που σε εκανε να λες οτι θα περάσει? τί ήταν εκεινο που σε εκανε να βαζεις στην ακρη κατι απωθητικο? κ πώς αυτο το απωθητικο εγινε τωρα βασικο θεμα? ειναι το μονο που σε απωθεί? αν ναι πώς αυτο το μονο σε κανει να αισθανεσαι ξενερωμενη κ να βλεπεις το σεξ σαν συζηγικο καθήκον?

τελος ακομα αν τα γουστα σου δεν συγκλινουν με τα δικα του, πώς μπορειτε να τα γεφυρώσετε? μπορειτε?

νομιζω πώς αυτες τις σκεψεις θα εκανα σε ενα πρωτο επιπεδο αν αντιμετωπιζα κατι αναλογο....κ φυσικα δεν γραφω τα ερωτηματα περιμενοντας απαντηση. γραφω μηπως κ βοηθησουν ή σου πουν κατι....:)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Jane, σου έγραψα και παραπάνω αλλά δεν επικοινώνησες κάτι πάνω σε αυτά που σου είπα.

Ας πούμε οτι υπάρχει ένα αντιερωτικό στοιχείο πάνω στον άντρα σου. ( για σένα, είναι αντιερωτικό, και για πολλούς άλλους θα ήταν. Διακρίνω βέβαια την επιθυμία σου να το ανάγεις σε ακλόνητο αντικειμενικα δεδομένο )
    Τόσα χρόνια, δεν σε ξενέρωνε, καθώς, υποθέτω, υπήρχαν άλλα στοιχεία που σε νέρωναν αρκετά απο τη μία, ενώ απο την άλλη υπήρχε η προοπτική να του ασκήσεις εσύ την επιρροή που χρειάζεται για να το απαλέιψει αυτό το στοιχείο.

Τελικά, όσο σε διαβάζω, σκέφτομαι, μήπως κατα βάθος, η συζυγική ζωή για σένα, ήταν κι ένα προσωπικό στοίχημα?
    Να εξαλείψεις την επιρροή των γονιών( στην τάση αυτή διακρίνω κι ενα στοιχείο ανταγωνισμού), αλλάζοντας τον σύντροφό σου προς μια πιο ελκυστική για σένα κατεύθυνση?
    Και τώρα που βλέπεις αυτό το ενδεχόμενο να σβήνει, έχεις αρχίσει να δυσφορείς?

Εχεις διακρίνει τί ήταν αυτό που κράτησε γαντζωμένο σε αυτή τη συνήθεια τον άντρα σου?
    Μήπως, κατά κάποιο τρόπο κι εσύ η ίδια τον αντιμετωπίζεις ως μπούλη, τοποθετώντας σε σε ρόλο αντίπαλου δέους απέναντι στην μητρική κυρίως επιρροή?
    Διότι το να μιλάς σε φίλους και γνωστούς για την φρουτόκρεμά του, ή το να δίνεις την εντολή στο προσωπικό να κρύψει ( απο το παιδί!!;) τα πορτοκάλια, μου δίνει την αίσθηση της αντιμετώπισής του σαν να ήταν βρέφος κι όχι ενήλικας.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Banned
    Σοφία θα τα σκεφτώ με ησυχία όλα αυτά. Κάποια άλλη στιγμή θα αναλύσω λίγο τη δεύτερή σου παράγραφο αλλά όχι τώρα γιατί κουράστηκα και κούρασα και σένα. Προς το παρόν σ΄ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά.

Senior Member
    Jane σε ευχαριστω κ εγω:)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Διότι αν τυχόν, πας να τον απευνουχίσεις απο την μητρική συνήθεια, ευνουχίζοντάς τον όμως ακόμα περισσότερο με τους τρόπους σου, τότε εκείνη η συνήθεια, θα γίνει κρυσφύγετο ασφάλειας και σταθερότητας...
    ή για να το πω απλά, το λιγότερο κακό είναι και το καλύτερο....

Κάποιες σκέψεις και υποθέσεις κάνω απλά.
    Μπορεί και κάτι να σου λένε.
    Καλή συνέχεια Τζεην.

Banned
    Originally posted by weird
    Jane, σου έγραψα και παραπάνω αλλά δεν επικοινώνησες κάτι πάνω σε αυτά που σου είπα.

Ας πούμε οτι υπάρχει ένα αντιερωτικό στοιχείο πάνω στον άντρα σου. ( για σένα, είναι αντιερωτικό, και για πολλούς άλλους θα ήταν. Διακρίνω βέβαια την επιθυμία σου να το ανάγεις σε ακλόνητο αντικειμενικα δεδομένο )
    Τόσα χρόνια, δεν σε ξενέρωνε, καθώς, υποθέτω, υπήρχαν άλλα στοιχεία που σε νέρωναν αρκετά απο τη μία, ενώ απο την άλλη υπήρχε η προοπτική να του ασκήσεις εσύ την επιρροή που χρειάζεται για να το απαλέιψει αυτό το στοιχείο.

Τελικά, όσο σε διαβάζω, σκέφτομαι, μήπως κατα βάθος, η συζυγική ζωή για σένα, ήταν κι ένα προσωπικό στοίχημα?
    Να εξαλείψεις την επιρροή των γονιών( στην τάση αυτή διακρίνω κι ενα στοιχείο ανταγωνισμού), αλλάζοντας τον σύντροφό σου προς μια πιο ελκυστική για σένα κατεύθυνση?

Εχεις διακρίνει τί ήταν αυτό που κράτησε γαντζωμένο σε αυτή τη συνήθεια τον άντρα σου?
    Μήπως, κατά κάποιο τρόπο κι εσύ η ίδια τον αντιμετωπίζεις ως μπούλη, τοποθετώντας σε σε ρόλο αντίπαλου δέους απέναντι στην μητρική κυρίως επιρροή?
    Διότι το να μιλάς σε φίλους και γνωστούς για την φρουτόκρεμά του, ή το να δίνεις την εντολή στο προσωπικό να κρύψει ( απο το παιδί!!;) τα πορτοκάλια, μου δίνει την αίσθηση της αντιμετώπισής του σαν να ήταν βρέφος κι όχι ενήλικας.
    Από την αρχή ήθελα να σου απαντήσω γιατί είχα βρει πολύ ενδιαφέρον στα λόγια σου.

Ομως, και μ\'αυτό απαντώ και στο μέλος sabb που μου είπε χτες η σήμερα ότι για μια μικρούλα εμμονή δεν ανοίγουμε θέμα, ήταν τόσο μεγάλη η συμμετοχή στο θέμα που που μου ήρθε σωστός χείμαρρος!

Στο παρόν ποστ τώρα λες ότι έχω την ανάγκη να το αναγάγω σε ακλόνητο αντικειμενικά δεδομένο. Ουσιαστικά με προκαλείς να πω αυτό που προηγουμένως ανέβαλα να πω στη σοφία. Να θυμίσω ότι τα λόγια της Σοφίας ήταν: είναι γούστο σου και αυτό φτάνει. Ακόμα και αν δεν αρέσει σε κανέναν άλλον, αρέσει σε σένα. Αυτό ουσιαστικά ήθελε να πει.
    Λέω λοιπόν εγώ. Ναι. Είναι γούστο μου. Αλλά επιπλέον έχω και την τύχη να συμφωνεί μαζί μου και η βιβλιογραφία. Γιατί να μην το χρησιμοποιήσω; Δεν δίνει παραπάνω βαρύτητα;
    Εκτός αν η διαφορά με τη Σοφία ή ίσως με σένα είναι αλλού. Εγώ πχ αν ήξερα ότι κάτι που κάνω μου μειώνει τη θηλυκότητα θα ήθελα να το διορθώσω. Αρκεί να το ήξερα. Δηλαδή βάζουμε στην ίδια ζυγαρια αν μου αρέσει κάποιο τραβηγμένο βίτσιο με το να μου αρέσει η αρρενωπότητα στους άντρες;

Σχετικά με την παρατήρηση ότι τόσα χρόνια δεν με ξενέρωνε, πάλι έχω να πω ότι πέφτεις μέσα υποθέτοντας ότι υπήρχαν άλλα που με νέρωναν. Οχι ότι δεν με ξενέρωνε η προσκόλληση στις συνήθειες αυτές αλλά το παρέβλεπα λίγο γιατί έλπιζα, λίγο γιατί είχα τις εγκυμοσύνες, τα μωρά, σταθμούς σημαντικούς στη ζωή μου.
    Για το προσωπικό στοίχημα που λες πράγματι από ένα σημείο και μετά σκέφτηκα ότι είναι άδικο μια τόσο ακαλαίσθητη γονεϊκή προσκόλληση να καταστρέψει ένα άξιο και όμορφο αγόρι.
    Στη τελευταία σου παρατήρηση ότι το να γνωστοποιώ στους φίλους το θέμα...... έχω να σε ρωτήσω γιατί πρέπει να το αποκρύψω από τους φίλους; Τι είναι και πρέπει να κρυφτεί το θέμα αυτό; Μυστικά του κράτους; Αν είναι κάτι που είναι άξιο ντροπής ας το διορθώσει. Αν δεν είναι άξιο ντροπής τότε γιατί να μην το συζητήσουμε;

Senior Member
    Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν κανει αυτη τη μικρη παραχωρηση ο αντρας σου προς εσενα.
    Μηπως τον πιεζεις υπερβολικα?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Γεια σου Τζειν,μιλαμε για πρωτη φορα.Σημασια δεν εχει οτι το λες στους φιλους του κ αποτι καταλαβαινω δεν τον ενδιαφερει κ καλα κανει.Ομως αν θελεις να εισαι ελικρινης με τον εαυτο σου σκεψου γιατι κ με ποιο τροπο τους το λες εσυ.Υποψιαζομαι τι συμβαινει αν κ ελπιζω να κανω λαθος.Νομιζω οτι εκει βρισκεται ολη η ουσια .Ψαξε μεσα σου τι θες δεν χρειαζεται να εχεις πολλους συμμαχους σε αυτο .
    Θεωρεις την φρουτοκρεμα μια υποτιμητικη συνηθεια.Υπαρχει κ η θεωρια για το καπνισμα κ την σχεση του με το μητρικο στηθος.Δηλαδη οσοι καπνιζουν ειναι μπουληδες κ γυρνανε λιγο στην εποχη του θηλασμου?κ αν δεν ηταν η φρουτοκρεμα κ ηταν τηγανητες πατατες που του εψηνε η μαμα του?Κ μια τελευταια ερωτηση.Οταν καποιος η καποια παντρευτει θα πρεπει να αλλαξει ολες τις διατροφικες του συνηθειες?

Banned
    Originally posted by Jane

Αλλά επιπλέον έχω και την τύχη να συμφωνεί μαζί μου και η βιβλιογραφία. Γιατί να μην το χρησιμοποιήσω; Δεν δίνει παραπάνω βαρύτητα;
    Μονο για ψυχολογικους ορους, οχι για ουσιαστικους.
    Εννοω δηλαδη οτι οταν μιλαμε με ορους μαζας, παιρνουμε ενα στατιστικο νουμερο για να επιβάλλουμε μια αποψη.

Παρολα αυτα και για να κανουμε το δικηγορο του διαβολου,
    αν υποθεσουμε οτι πας να το στηριξεις με αυτο το τροπο,
    ο αλλος μπορει να σου πει, εγω ετσι την βρισκω και τελος.

Και για να γινω πιο δικαιος,
    αν ηταν (η ειναι δεν ξερω εχω μπερδευτει) τοσο σοβαρο θεμα για σενα θα επρεπε σοβαρα να σκεφτεις μια σοβαρη δεσμευση.
    Πχ, εισαι με ενα τυπο κανεις σχεση και βλεπεις οτι ειναι υπερβολικα σπαταλος. Κερδιζει ας πουμε 4000 ευρω και τα τρωει ολα....
    Θα εκανες κατι σοβαρο μαζι του?
    Αν μου πεις οτι θα περιμενες να αλλαξει μετα τον γαμο δεν θα σε πιστεψω η τελικα θα ησουν αηδιαστικα αφελης.

Senior Member
    Τζέιν, γιατί ο άντρας σου δεν εγκαταλείπει τη φρουτόκρεμα και να τα τρώει ολόκληρα τα φρούτα? Λες πως σ αγαπάει κ σε ποθεί, αλλά η συγκεκριμένη συμπεριφορά του δν το δείχνει. Εφόσον έχει καταλάβει πόσο πολύ σε ξενερώνει η συνήθειά του αυτή,ε, δεν είναι και δύσκολο να κάνει την παραχώρηση και να τροποποιήσει το μενού του. Οπότε καιγω συμπλέω με τον κιπ γουόκινγκ.... γιατί στο καλό δεν σου κάνει το χατήρι????

Senior Member
    Originally posted by Jane
    Originally posted by weird

Από την αρχή ήθελα να σου απαντήσω γιατί είχα βρει πολύ ενδιαφέρον στα λόγια σου.

Ομως, και μ\'αυτό απαντώ και στο μέλος sabb που μου είπε χτες η σήμερα ότι για μια μικρούλα εμμονή δεν ανοίγουμε θέμα, ήταν τόσο μεγάλη η συμμετοχή στο θέμα που που μου ήρθε σωστός χείμαρρος!

Στο παρόν ποστ τώρα λες ότι έχω την ανάγκη να το αναγάγω σε ακλόνητο αντικειμενικά δεδομένο. Ουσιαστικά με προκαλείς να πω αυτό που προηγουμένως ανέβαλα να πω στη σοφία. Να θυμίσω ότι τα λόγια της Σοφίας ήταν: είναι γούστο σου και αυτό φτάνει. Ακόμα και αν δεν αρέσει σε κανέναν άλλον, αρέσει σε σένα. Αυτό ουσιαστικά ήθελε να πει.
    Λέω λοιπόν εγώ. Ναι. Είναι γούστο μου. Αλλά επιπλέον έχω και την τύχη να συμφωνεί μαζί μου και η βιβλιογραφία. Γιατί να μην το χρησιμοποιήσω; Δεν δίνει παραπάνω βαρύτητα;

Ναι, δίνει, αλλά δίνει παραπάνω βαρύτητα, όσον αφορά τον τρόπο που εσύ ζυγίζεις τα πράγματα, κι όχι απαραίτητα εκείνος. Τζεην μου, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που, μπροστά στο προσωπικό τους γούστο, δεν δίνουν και πολλή μεγάλη σημασία, στην έννοια του \"μέσου όρου\" ή του φυσιολογικού. Απο την άλλη, όπως διαπίστωσες στο παρόν ποστ, πέρα απο την όποια αντικειμενικότητα, σε πολλές αυτή η συνήθεια μέχρι που θα άρεζε κιόλας.

Εκτός αν η διαφορά με τη Σοφία ή ίσως με σένα είναι αλλού. Εγώ πχ αν ήξερα ότι κάτι που κάνω μου μειώνει τη θηλυκότητα θα ήθελα να το διορθώσω. Αρκεί να το ήξερα.

Εχεις σκεφτεί οτι ο άντρας σου, έχει καταλάβει οτι μειώνεται, τουλάχιστον, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να κόψει την συνήθειά του ?
    Σου μίλησα παραπάνω για ευνουχισμό. Μπορεί με το ενδεχόμενο του να υπακούσει στην επίμονη προτροπή σου να κόψει αυτή τη συνήθεια, ο άντρας σου να νιώθει πολύ λιγότερο άντρας, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ, απο ότι με το να μην σε υπακούσει. Δεν υποτάσσεται στην θέληση σου για να σου είναι αρεστός, κι έτσι το να σε αγνοεί το έχει κάνει ένδειξη του ανδρισμού του! Μένοντας στην λιγότερο ευνουχιστική, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ, συνήθεια της φρουτόκρεμας.

Δηλαδή βάζουμε στην ίδια ζυγαρια αν μου αρέσει κάποιο τραβηγμένο βίτσιο με το να μου αρέσει η αρρενωπότητα στους άντρες;

Κάτι που έχει μια βάση λογική και φυσιολογική, ας το πούμε έτσι, μπορεί να καταντήσει βίτσιο ή εμμονή, ανάλογα με το πώς το διεκδικούμε και με τις βαθύτερες αιτίες τις διεκδίκησής του.

Σχετικά με την παρατήρηση ότι τόσα χρόνια δεν με ξενέρωνε, πάλι έχω να πω ότι πέφτεις μέσα υποθέτοντας ότι υπήρχαν άλλα που με νέρωναν. Οχι ότι δεν με ξενέρωνε η προσκόλληση στις συνήθειες αυτές αλλά το παρέβλεπα λίγο γιατί έλπιζα, λίγο γιατί είχα τις εγκυμοσύνες, τα μωρά, σταθμούς σημαντικούς στη ζωή μου.

Είχες άλλα πράγματα να ασχοληθείς.. Αλήθεια, στην παρούσα φάση, μήπως αυτό που κυρίως \"γεμίζει\" την ζωή σου, είναι η φρουτόκρεμα του άντρα σου? Θέλω να πω, μήπως βιώνεις κάποια κενή περίοδο?

Για το προσωπικό στοίχημα που λες πράγματι από ένα σημείο και μετά σκέφτηκα ότι είναι άδικο μια τόσο ακαλαίσθητη γονεϊκή προσκόλληση να καταστρέψει ένα άξιο και όμορφο αγόρι.

Νομίζω οτι το δραματοποιείες, μιλώντας για καταστροφή. Πολλές γυναίκες θα ήθελαν το άξιο και όμορφο ΑΓΟΡΙ, παρά την ακαλαίσθητη συνήθεια. Μου κάνει εντύπωση που τον αποκαλείς αγόρι. Σε όλο το ποστ, βλέπω να μιλάς για αυτόν, σαν να είναι αγόρι, για να μην πω βρέφος. Και δεν νομιζω οτι αυτό εκκινεί απο την δική του μεριά, αλλά απο την δική σου. Το προσωπικό σου στοίχημα, φαινομενικά ήταν να κοπέι η συνήθεια, αλλά βαθύτερα, δεν ήταν να απεξαρτηθεί απο τους γονείς, αλλά να εξαρτηθεί σε σένα. Γίνομαι τολμηρή λέγοντας αυτά, αλλά επέτρεψέ μου να κάνω τις υποθέσεις μου και διέψευσέ με αν θέλεις.

Στη τελευταία σου παρατήρηση ότι το να γνωστοποιώ στους φίλους το θέμα...... έχω να σε ρωτήσω γιατί πρέπει να το αποκρύψω από τους φίλους; Τι είναι και πρέπει να κρυφτεί το θέμα αυτό; Μυστικά του κράτους; Αν είναι κάτι που είναι άξιο ντροπής ας το διορθώσει. Αν δεν είναι άξιο ντροπής τότε γιατί να μην το συζητήσουμε;
    Το αν πρέπει ή όχι να το συζητήσει με τους φίλους του, είναι ΔΙΚΗ ΤΟΥ απόφαση. Του φέρεσαι σαν να μην είναι αυτεξούσιο πλάσμα, σαν να έχεις κάθε εξουσία επάνω του,( δίνω εντολή στο προσωπικό να μην του δώσουν χυμό ή το λέω στους φίλους σαν μέσο πίεσης) για να τον σώσεις απο την καταστροφή του.
    Μήπως το παρατραβάς αγαπητή Τζεην?
    Νομίζω οτι είναι ώρα να κάτσεις και να σκεφτείς λίγο, τί γίνεται μέσα σου, πώς αντιμετωπίζεις τον άντρα σου και να διερευνήσεις, αυτός ο θυμός που νιώθεις, αν νιώθεις, και η απογοητεύση, πού έχουν τις πραγματικές τους βάσεις και αιτίες?
    Σαν να ήρθε η ώρα της ειλικρίνειας μου φαίνεται.
    Φιλικά :)

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678