Results 16 to 30 of 116
-
30-06-2009, 14:29 #16
Originally posted by Jane
Σοφία στη πρώτη σου ερώτηση για τη γνώμη των άλλων έχω να πω πως την θέλω όχι για να ρυθμίσει τα συναισθήματά μου, αλλά για να δυναμώσει ή όχι την επιχειρηματολογία μου απέναντί του.
Εγώ του λέω ότι όλες οι φυσιολογικές γυναίκες θα ξενέρωναν ενώ εκείνος το εντοπίζει σε προσωπικό μου θέμα. Για μένα δεν είναι ένα προσωπικό βίτσιο σαν να λέγαμε δηλαδή ότι με ξενερώνει το τάδε χρώμα πουκάμισο ή η τάδε μυρωδιά της κολώνιας. Αντίθετα πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες ξενερώνουν στην ιδέα ενδεχόμενα να είναι ο άντρας τους μπούλης όπως και όλοι οι άντρες πχ ξενερώνουν με μια τριχωτή γυναίκα.
Σε μια κοινωνία όπου ο άντρας - πασάς - μπούλης μπορεί και παραμένει πρότυπο συμπεριφοράς, και μάλιστα δίνει εντύπωση θετική (υγιεινές διατροφικές συνήθειες !!), τζάμπα ξενερώνεσαι...
Μπορείς να το παίζεις σκλάβα, να του κάνεις τα κέφια ταίζοντας τον φρουτόκρεμα και μερέντα, να του τρίβεις την πλάτη, να του κάνεις αέρα για να κοιμηθεί και να κυνηγάς τα κουνούπια μέσα στο δωμάτιο μη τυχόν και τον τσιμπήσουν...
Επειδή κάποιοι δεν κατάλαβαν, εξήγησε σε παρακαλώ πως το πρόβλημα είναι δικό σου κι όχι του άντρα σου...
Εκείνος έτσι έμαθε, ετσι πορεύεται...
Πως πιστεύεις στ\' αλήθεια πως θα μπορούσε στα 40 του ν\' αλλάξει συνήθειες για να μη ξενερώνεις ? Το βλέπω από δύσκολο έως απίθανο....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
- 30-06-2009, 14:31 #17
Originally posted by boubourina
Κρινο!!!
Μηπως πρεπει να βαλω και την δραστηριοτητα της φρουτοκρεμας στις ηδη υπαρχουσες δραστηριοτητες προς τον συζυγο;;;
Λες να το δει θετικα και να μου λυθουν τα θεματα μου;
χεχε, ο καθενας με το πονο του ε?
πιστευω οτι αμα σου ζηταγε φρουτοκρεμα στο κρεβατι και να μην ειχε τα υπολοιπα, θα εκανες τουμπες....
Παντως Jane, εαν ειχα οικιακο προσωπικο θα ζηταγα και εγω την φρουτακρεμα μου καθε πρωι, καθως και ελαφρυ μασαζ για κυτταριτιδα, και αλειμα με αιθερια ελαια για χαλαρωση!!
Μην χαλιεσαι Jane, το θετικο ειναι οτι ναι μεν κανει κατι που του θυμιζει την παιδικη του ηλικια και την μαμα του, αλλα απο την αλλη δεν του το κανει ακομα η μαμα του(ευτυχως!!!)
τεχνικως αυτο ειναι δυσκολο....
Απο εκει και περα σκεψου οτι ειναι αν μη τι αλλο μια υγιεινη συνηθεια που κανει τον αντρα σου πιο γερό.
η φρουτοκρεμα?
δυναμωνει τα μαλλια και δεν γινεσαι καραφλος ενα πραγμα??
Αχ βρε Jane, μακαρι να\'χα τα προβληματα σου και τι δεν θα εδινα!!
δεν ειναι ετσι,
ο καθενας βλεπει το ζορι του και δινει την δικη του αξια.
Εδω η φιλη μας, ξενερωνει με αυτο και το θεωρω νορμαλ για το συνηθες ενος ανθρωπου να ξενερωνει με κατι τετοιο.
Αυτο οομως ειναι το δικο μου νορμαλ και οχι ολων!
ο συγκεκριμενος θελει φρουτοκρεμα, αλλος θελει μαστιγιο τεσπα ο καθενας εχει ενα βιτσιο....
30-06-2009, 14:40 #18
Originally posted by Jane
Δεν το κατάλαβα τώρα όπως λες για Χ χρόνια. Το κατάλαβα στον πρώτο χρόνο της σχέσης αλλά νόμιζα ότι στο δικό μας σπίτι και με την αποχώρηση από το πατρικό του θα το άλλαζε αυτό.
για πιο λογο να το κανει αφου τον ευχαριστει?
θελω να πω οτι ετσι εμαθε και ετσι θελει να συνεχισει.
Δεν έχω δει και πολλούς 35άρηδες άλλωστε, παντρεμένους με παιδιά ή μη να τρώνε φρουτόκρεμες.
αν με ρωτας πρωτη φορα το ακουω,
και για τα δικα μου μετρα και σταθμα ακουγεται γελειο το λιγοτερο.
Αν ομως βρεθει ενα ζευγαρι που τους αρεσει, δεν εχω να πω κατι.
Απλα εδω εσυ φαινεσαι προβληματισμενη.
Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό ότι θα συνέχιζε αυτή τη μωρουδιακή συνήθεια δεδομένου ότι επαγγελματικά είναι πολύ δυνατός και σκληρός, σωστό λιοντάρι.
απο οτι φαινεται εξω ειναι λεων, και μεσα (σπιτι σας) μικρο παιδι...
Οσο για το τι ζητάω από τη ζωή μου που διερωτάσαι, δεν ζητάω από τη ζωή μου. Από εσάς ζήτησα τη γνώμη σας. Τις γυναίκες αν θα ξενέρωναν και τους άντρες πώς το βλέπουν.
πιστευω οτι αρκετες γυναικες θα ξενερωναν οχι ομως ολες.
Ηδη ειδες απο πανω η mpoumpourina δεν θα ειχε αντιρρηση.
Και κρεμες θα του εκανε και οτι ζηταγε.....
Τωρα πως το βλεπω εγω,
Απλα εμενα δεν ειναι το στυλ μου,
με την συντροφο μου για ενα καφε παλευουμε και αμα της πω το πρωι καφε και δεν εχει ορεξη να κανει, μου φερνει το μπρικι στο κεφαλι....
Ειναι αληθεια οτι τα πρωινα ειμαι λιγο τεμπελης και δεν λεω οχι αμα δω ετοιμο καφε....
Απο κει και περα,
οπως τα βλεπω τα πραγματα,
μαλλον θα πορευτεις ετσι και θα πρεπει να το θεωρησεις σαν ελλατωμα του συζυγου σου γιατι δεν βλεπω να εχεις περιθωρια πχ να χωρισεις.
Απλα μην ασχολεισαι και την ωρα που τρωει φρουτοκρεμες, εσυ κανε κατι αλλο.
30-06-2009, 14:49 #19
[quote]Originally posted by krino
Κρινο!!!
Μηπως πρεπει να βαλω και την δραστηριοτητα της φρουτοκρεμας στις ηδη υπαρχουσες δραστηριοτητες προς τον συζυγο;;;
Λες να το δει θετικα και να μου λυθουν τα θεματα μου;
χεχε, ο καθενας με το πονο του ε?
πιστευω οτι αμα σου ζηταγε φρουτοκρεμα στο κρεβατι και να μην ειχε τα υπολοιπα, θα εκανες τουμπες....
..
ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ................ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΠΑΤΑΤΑ...............Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
30-06-2009, 14:53 #20
Originally posted by krino
Τωρα πως το βλεπω εγω,
με την συντροφο μου για ενα καφε παλευουμε και αμα της πω το πρωι καφε και δεν εχει ορεξη να κανει, μου φερνει το μπρικι στο κεφαλι....
Ειναι αληθεια οτι τα πρωινα ειμαι λιγο τεμπελης και δεν λεω οχι αμα δω ετοιμο καφε....
[/color]
Απλα στην παρουσα φαση που ειμαι θα ευχομουνα να ηταν αυτο το προβλημα μου.
Κατα τα αλλα, εγω μπορει να το βλεπω αστειο (ισως και γελοιο που ο συζυγος θελει αυτου του ειδους την περιποιηση, οπως εμαθε απο την μαμα του) αλλα εσυ που το ζεις 15 χρονια τωρα σιγουρα σου την δινει στα νευρα καθε πρωι!!
Απο κει και περα,
οπως τα βλεπω τα πραγματα,
μαλλον θα πορευτεις ετσι και θα πρεπει να το θεωρησεις σαν ελλατωμα του συζυγου σου γιατι δεν βλεπω να εχεις περιθωρια πχ να χωρισεις.
Απλα μην ασχολεισαι και την ωρα που τρωει φρουτοκρεμες, εσυ κανε κατι αλλο. [/quote]Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
30-06-2009, 14:54 #21
Απο την περιγραφη που εδωσες βαλε σε δυο λιστες τα ασχημα και τα καλα που περιεγραψες και θα εχεις την απαντηση σου.
Δηλαδη το προβλημα ειναι οτι τρωει φρουτοκρεμα ή πινει πορτοκαλαδα ή οτι ειχε μεγαλη φροντιδα απο τους δικους του?,μα αυτα ειναι μικρολεπτομερειες σε συγκριση με τα θετικα χαρακτηριστικα του οπως τα περιγραφεις.
Ισως εσυ απλως θες μια αλλαγη στη ζωη σου και περιμενεις να στην προσφερει ο συντροφος σου...δεν ξερω πρεπει να ψαξεις τους πραγματικους λογους που ξενερωνεις.
Συγγνωμη κοιτα λιγο την περιγραφη σου δηλαδη και βγαλε απο αυτην τα θετικα και αρνητικα,εκτος αν θελεις να προσθεσεις κατι σε αυτην.
Δεν μπορω να καταλαβω και αυτους που τον χαρακτηριζουν \"μπουλη\"...γιατι επειδη εχει υπηρετικο προσωπικο και τον φροντιζει?Απο την τσεπη του τους πληρωνει αλλωστε.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-06-2009, 14:57 #22
Τωρα πως το βλεπω εγω,
[/color]
Κατα τα αλλα, εγω μπορει να το βλεπω αστειο (ισως και γελοιο που ο συζυγος θελει αυτου του ειδους την περιποιηση, οπως εμαθε απο την μαμα του) αλλα εσυ που το ζεις 15 χρονια τωρα σιγουρα σου την δινει στα νευρα καθε πρωι!!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
30-06-2009, 15:06 #23
Τωρα πως το βλεπω εγω,
[/color]
Κατα τα αλλα, εγω μπορει να το βλεπω αστειο (ισως και γελοιο που ο συζυγος θελει αυτου του ειδους την περιποιηση, οπως εμαθε απο την μαμα του) αλλα εσυ που το ζεις 15 χρονια τωρα σιγουρα σου την δινει στα νευρα καθε πρωι!!
σαν να μπερδευτηκες λιγο....
:P
30-06-2009, 15:08 #24
πσντως εμενα παλια η ομορφια μου,
μου εφτιαχνε φρουτοκρεμα, (νομιζω αυτη με τα ιχνοστοιχεια)
τωρα σνιφ κλαψ.....
με εχει στη διαιτα....
πως να το ψυχολογησω αυτο?
30-06-2009, 15:13 #25
Κοιτα να δεις και εγω τωρα θα ηθελα μια φρουτοκρεμα...αλλα δεν εχω κανενα να μου τη φτιαξει:(...και δεν εχω και τα υλικα.
Βεβαια ακομα μενω με τους δικους μου γιατι δεν εχω καταφερει ακομα να βγαζω τοσα χρηματα ωστε να καλυπτω πληρως τις αναγκες μου δηλαδη να πληρωνω και στεγη κλπ κλπ...και με φροντιζουν οι δικοι μου...λες να ειμαι μπουλης ή ειναι πανελλαδικο?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-06-2009, 15:14 #26
Βεβαια αν κοψω ξιδια,γυναικες,καφεδες,τσι� �αρα...εγινα ανεξαρτητος ή ακομα καλυτερα αν παω και κλειστω σε ενα μοναστηρι:p
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-06-2009, 15:21 #27
Originally posted by keep_walking
Δεν μπορω να καταλαβω και αυτους που τον χαρακτηριζουν \"μπουλη\"...γιατι επειδη εχει υπηρετικο προσωπικο και τον φροντιζει?Απο την τσεπη του τους πληρωνει αλλωστε.
\"Στην αρχή μου έκανε εντύπωση πόσο προσκολλημένοι ήταν οι γονείς του σ’ αυτόν. Τον ξυπνούσε κάθε πρωί η μητέρα του και μάλιστα επειδή ξυπνούσε δύσκολα, μετά τις 5-6 προσπάθειες του έτριβε και την πλάτη. Του πήγαινε και στο κρεβάτι τη φρεσκοστυμένη πορτοκαλάδα. Δεν δίσταζε να το κάνει ακόμα και όταν ήμουν και εγώ στο κρεβάτι του μετά από διανυκτέρευση στο σπίτι του. Έχω ακούσει ότι του έτριβε την πλάτη και όταν έκανε το μπάνιο του. Μετά του ετοίμαζε το πρωϊνό του που ήταν φρουτόκρεμα δηλαδή αλεσμένα όλα τα φρούτα εποχής στο μπλέντερ, μαζί με γιαούρτι, μέλι και ξηρούς καρπούς, ακόμα και καρότα. Συχνά συνοδεύονταν και από αυγό μελάτο που του το είχε ξεφλουδίσει και το είχε εμποτίσει με ελαιόλαδο για να είναι θρεπτικό. \"
\"...συνήθως φρέσκα ψάρια και λαχανικά και οι γονείς όρθιοι από πάνω του έτοιμοι να εκπληρώσουν κάθε επιτραπέζια επιθυμία του.\"
\"...Και εγώ περίμενα, πότε θα ξυπνήσει, πότε θα τον ταϊσουν, για να μου δώσει ένα στίγμα και να βρεθούμε. Ηλπιζα κάθε φορά ότι σήμερα θα είμαι πιο τυχερή και δεν θα γίνουν τα ίδια, πως θα μου τηλεφωνήσει από τη δουλειά για να φάμε μαζί το βράδυ ή να πάμε σινεμά μιας και εγώ ήμουν εργαζόμενη και δεν μπορούσα να κανονίζω τη βραδινή μου έξοδο με το φίλο μου τα μεσάνυχτα. Αλλά αυτό δεν γινόταν ποτέ.\"
\"...νιώθω ότι είναι μπούλης και δεν το καταλαβαίνει καθόλου. \"
\"...Στην αρχή του γάμου μας μάλιστα υποχρέωνε την οικιακή βοηθό να του πηγαίνει την πρωινή πορτοκαλάδα στην τουαλέτα όπου περνούσε πολύ ώρα το πρωί για την ανάγκη του. \"
Έτσι λοιπόν αγαπητέ κηπ ,εκτός του ότι η ίδια η Jane τον κατονομάζει μπούλη κι άρα όλοι οι υπόλοιποι - προς αποφυγή παρεξηγήσεων - απλά αναπαράγουμε αυτό τον χαρακτηρισμό, δεν μπορώ να μη καταθέσω πως στο χωριό μου τη Θεσσαλονίκη, αυτούς τους τύπους που τους τρίβει η μάνα τους κοτζάμ μαντράχαλους τη πλάτη στη μπανιέρα, τους λέμε μπούληδες, βουτυρομπεμπέδες, μαμάκηδες ή μαμόθρεφτoυς.
Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Άλλες τους αρέσει ο άλλος νάναι πασάς, ή άλλες όπως η θεματοθέτρια τις παίρνει καιρός για να καταλάβουν πως ΕΙΧΑΝ ΕΥΘΥΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ πρόβλημα με μια τέτοια συμπεριφορά....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
30-06-2009, 15:24 #28
πσντως εμενα παλια η ομορφια μου,
μου εφτιαχνε φρουτοκρεμα, (νομιζω αυτη με τα ιχνοστοιχεια)
τωρα σνιφ κλαψ.....
με εχει στη διαιτα....
πως να το ψυχολογησω αυτο?
Εγω που αποτελειωνω την φρουτοκρεμα του μπεμπη λες να ειμαι μπούλα; (ή μπαμπούλα γκρρρρρρρρρ)Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
30-06-2009, 15:25 #29
Jane απ\'τη στιγμή που τα ήξερες αυτά από την αρχή κ τα δέχτηκες κ τον παντρεύτηκες κιόλας τι να πω... Εγώ δε θα μπορούσα να είμαι ποτέ με έναν τέτοιο άντρα. Πιστεύω ότι από την εφηβεία πρέπει να \"ξεκολλάμε\" σιγά σιγά από τους γονείς. Αυτό μου αρέσει κ στον φίλο μου, δουλεύει από πιτσιρίκι, πάντα έκανε ότι ήθελε χωρίς να επηρεάζεται από την γνώμη των γονιών του κ ποτέ δεν υπήρξε μαμάκιας. Τα μαμόθρεφτα είναι μια απ\'τις χειρότερες κατηγορίες αντρών για μένα, μαζί με τους τσιγκούνηδες. Τώρα αν δεν είσαι ευτυχισμένη με τη ζωή που κάνεις μπορείς να την αλλάξεις ποτέ δεν είναι αργά απλά θέλει προσοχή γιατί έχετε κ παιδάκια κ είναι κρίμα.
30-06-2009, 15:41 #30
Εκτιμώ το μυαλό του, τις επαγγελματικές του ικανότητες, την αγάπη που μου δείχνει, τη συμπεριφορά του στα παιδιά,
Δεν παει για σενα jane αλλα...ελεος υπαρχει περιπτωση να ικανοποιηθει πληρως μια γυναικα και να μη γκρινιαζει?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή