Υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσει αυτός ο τύπος άντρα; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 116
    Banned
    Originally posted by sabb
    Βλέπω πως κάποιοι απαξιώνουν τον προβληματισμό της θεματοθέτριας για τη συμπεριφορά του συζύγου της και κάποιοι κάνουν πλάκα με το θέμα εν γένει...
    Άλλες είπανε πως κάνουν επίσης το ίδιο στο σπίτι τους κι άλλες πως ένα τέτοιο άντρα θα ήθελαν !!

Το θέμα είναι πως αυτό που δεν ενοχλεί εκείνες, ενοχλεί την θεματοθέτρια.
    Η οποία ωστόσο ζήτησε τη γνώμη των γυναικών του φόρουμ να της πούνε πως βλέπουν οι ίδιες μια τέτοια συμπεριφορά, θεωρώντας πως αν οι άλλοι συμμερίζονταν την άποψη της, θα διατηρούσε το ηθικό έρεισμα για τον εαυτό της να συνεχίσει να προσπαθεί να μεταβάλει την συμπεριφορά του άντρα της - πράγμα που εγώ τουλάχιστον θεωρώ ανέφικτο και καλά θα κάνει να συμβιβαστεί με τις φρουτόκρεμες μια και στην υπόλοιπη συμπεριφορά του, ο άνθρωπος είναι αποδεκτός και σαν επιχειρηματίας και σαν πατέρας...
    Σαν σύζυγος όμως ?
    Πιστεύω πως οι απαντήσεις των γυναικών του φόρουμ, την προσγείωσαν στη σκληρή πραγματικότητα πως η συμπεριφορά,πέρα από την αντικειμενική της υπόσταση στο κοινωνικό περίγυρο, στα πλαίσια της συζυγικής συνύπαρξης γίνεται καθαρά υποκειμενική και σαν τέτοια μόνο μπορεί να αντιμετωπιστεί...

Ωστόσο σ\' ένα γενικότερο προβληματισμό, θα έπρεπε όλοι μας να προσεγγίσουμε το θέμα απ\' τη πραγματική του πλευρά...
    Κανείς άνθρωπος δεν γεννιέται μαμάκιας, προσκολλημένος στη φούστα της μητέρας του ή spoiled γενικά...
    Αυτές είναι συμπεριφορές επίκτητες και διαμορφώνουν το χαρακτήρα του ατόμου, σύμφωνα με τις επιθυμίες των γονέων και την απαράδεκτη τάση να διαχειρίζονται τη ζωή του παιδιού σαν ιδιοκτησία τους.
    Αν το παιδί μάθει από μικρό να του αλέθουν τα φρούτα, δύσκολα θα μάθει όχι μόνο να τα γευτεί κόβοντας τα από ένα δέντρο, αλλά να τα αλέσει και μόνος του.
    Αν το παιδί μάθει να πίνει το χυμό του πορτοκαλιού ΜΟΝΟ στιμένο , θα δυσκολευτεί να πάρει ένα πορτοκάλι και να το φάει. Το χειρότερο είναι πως θα θέλει να ΤΟΥ το στίψουν.
    Αν το παιδί μάθει να του τρίβουν ακόμη και σε μεγάλη ηλικία τη πλάτη στη μπανιέρα, θα πρέπει κάποιος μια ζωή να του τρίβει τη πλάτη στη μπανιέρα.
    Το παιδί μαθαίνει να είναι καλοπερασάκιας...
    Προφανώς σε κάποιες από τα μέλη που απάντησαν, αυτό δεν είναι και τόσο κατακριτέο...
    Συμφωνώ...
    Ελπίζω μόνο να μην μεταφέρουν αυτού τους είδους τη συμπεριφορά στα παιδιά τους, αν θέλουν να είναι αυτάρκη και να μπορούν να αντιμετωπίζουν στο μέλλον τις αντιξοότητες της ζωής, βασιζόμενα στις δικές τους δυνάμεις κι όχι στις δυνάμεις των άλλων.

Χτες γύρισα από τη δουλειά μου στις 7.30 το απόγευμα αρκετά κουρασμένος και σε κάποια στιγμή αφού έκανα ένα ντους, βολεύτηκα στη πολυθρόνα, να διαβάσω την εφημερίδα μου.
    Μπροστά μου, στο τραπεζάκι του σαλονιού έπαιζε ο 7χρονος γιος μου με τα παιχνίδια του και σε κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει \"Μπαμπά φέρε μου λίγο νερό\"...
    Του ζήτησα να έρθει και να κάτσει στα γόνατα μου.
    Τον ρώτησα γιατί ένοιωσε την ανάγκη να ζητήσει από μένα νερό, όταν από τα 2 του μπορεί και βάζει μόνος του..
    Όταν από τα 5 του κάνει μπάνιο μόνος του...
    Όταν από τα 4 του αν έχει πεινάσει θα πρέπει να τρώει αυτό που βρίσκει στο ψυγείο - μόνος του.
    Όταν από φέτος έχει μάθει να κάνει μόνος του το γάλα του κι αν δεν υπήρχε ο φόβος της χρήσης της ηλεκτρικής κουζίνας, θα το είχε μάθει να το κάνει προ πολλού.
    Όταν του έχω εξηγήσει κι εγώ κι η γυναίκα μου, πως ότι μπορεί να κάνει μόνος του να μην το ζητάει ποτέ από τους άλλους να το κάνουν για εκείνον...
    Δεν μου απάντησε γιατί δεν μπορούσε να μου απαντήσει κάτι. Με φίλησε μοναχά στο μάγουλο και πήγε να βάλει νερό μόνος του - ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΕΥΘΥΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...

Δεν μεγαλώνω Σπαρτιάτες..
    Μεγαλώνω τα παιδιά μου με μια σχετική οικονομική άνεση - δεν έχω φτάσει στο επίπεδο να διατηρώ οικιακό προσωπικό γιατί απλά κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ιδεολογία ζωής τη δική μου και της συζύγου μου πάνω απ\' όλα, αλλά και γιατί δεν μου περισσεύουν τα χρήματα.
    Προσπαθώ να μεγαλώσω ανθρώπους.
    Αυτάρκεις, δυνατούς, έντιμους, δίκαιους...

Προφανώς κάποιοι πιστεύουν πως θα μεγαλώσω σωστά τα παιδιά μου αλέθοντας τους τα φρούτα ή τρίβοντας τους τη πλάτη στο μπάνιο όταν θα γίνουν κοτζάμ μαντράχαλοι...

Κι όταν μεγαλώσουν και παντρευτούν, να ζητούν απ\' τη γυναίκα τους να τους αλέθει τα φρούτα θαρρείς κι έχουν κουλαμάρα...

σε βρισκω πολυ σωστο.εγω εχω μεγαλο προβλημα με τον δικο μου.του εχω μαθει να τα εχει μπροστα στα ποδια τ και ετημα ολα και συνεχεια με τρεχει εδω και εκει.και τριψημο στην πλατουλα θελει και τον ταιζω τον κανω μπανιο κλπ.τπτ δνε κανει μονος του και ειναι 6 ετων σχεδον.
    με τον συγκεκριμνο συζηγο απορω μηπως μιρκος ειχε καποιο προβλημα υγειας και συνηθησαν να τον φροντιζουνε ολοι τοσο υπερβολικα?

Banned
    Originally posted by epsy
    γεια , και θα απαντησω κι εγώ -αλλα εχω διαβασει μονο την πρωτη σελίδα ,οπότε ισως αυτό που θα γράψω να το εχουν ξαναπεί-

η φρουτόκρεμα .-όπως το λες- δεν παραπέμπει σε φρουτοχυμό. Η φρουτόκρεμα ειναι αυτό που τρώνε τα μωρά -στις συκευασίες (που διαλύεις τη σκόνη σε νερό, κ.ο.κ. ). Ο άντρας σου δεν τρώει τέτοιο.. φορυτα τρώει με γιαούρτι (που αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν σε καφετέριες και παντου και πληρώνεις και για να τις φας..)
    το αυγο τρώγεται από ολους τα πρωινά..
    ..εγώ αυτά τα 2 δεν τα συν΄δεω με κάποιον \'\'μπούλη\'\'..

Το οτι οι γονεις του του ετριβαν την πλάτη ..αυτό δεν μ άρεσε..αλλα εφ΄όσον δεν γινεται ακόμη, οκ.

Συμβουλή δεν θα δωσω γιατι δεν ξέρω., αλλά προσπάθησε να το παραβλέψεις ή να συμμετέχεις κι εσυ σε αυτό μήπως τελικά αλλάξεις γνώμη..

υ.γ. πάντως ειμαι 19 χρονών -κορίτσι- και αμα δω φρουτοΚΡΕΜΑ μπορεί να φάω , τις λατρεύω, όπως επίσης και πολλά παιδιά από την παρέα μου.. δεν το θεωρώ τραγικό..αστείο ναι ,αλλά ως εκεί :-) .. ειναι πολυ ευγευστες!!! :-)

και πριν γινω μαμα πολλες φορες αγοραζααυτην στο πρασινο κουτι την φρουτοκρεμα και της αλλαζα τα φωτα.στον γιο μ αργοτερα εκανα με φρεσκα φρουτα και δοκιμαζα και απο εκεινη.λολ.

Senior Member
    Sabb, γνώμη ζήτησε η θεματοθέτρια, γνώμη της έδωσα...
    Και, για να πω κάποιον \"μαμάκια\" θα πρέπει να παρουσιάζει πολλά περισσότερα συμπτώματα απο μια φρουτόκρεμα. Σόρι, αλλά ένας άντρας/ άνθρωπος γενικότερα που είναι τόσο πετυχημένος στη δουλειά του και επίσης καλός πατέρας σημαίνει πως ξεκόλησε απο τη φούστα της μάνας του, πήρε τα ρίσκα του, έκανε τις κινήσεις του, χάραξε την πορεία του στη ζωή ΔΥΝΑΜΙΚΑ όπως αυτός την ήθελε.
    Το να επιθυμεί να τον φροντίζουν στο σπίτι- τη στιγμή που έχει να διευθύνει μια επιχείρηση με 400 υπαλλήλους- είναι κάτι όχι κατακριτέο μα το αντίθετο. Αναγκαίο.
    Συμφωνώ ότι η μάνα του ξεπέρασε τα όρια όταν ήταν μικρότερος αλλά αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολεί η συμπεριφορά της μάνας του αλλά του ιδίου, σωστα????? Ο οποίος μια χαρά άντρας βγήκε τελικά παρόλα τα χαζονταντέματα και τα τριψίματα στην πλάτη (μπράβο του!!!). Και , επίσης, δεν ζητά απο τη γυναίκα του να του αλέσει τα φρούτα. Πληρώνει οικιακή βοηθό με τα λεφτά που Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΈΙΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ!!!!!

Εχω 2 παιδιά, ένα γιο 11 και μια κόρη στα 7. Φυσικά και τρώνε μόνα τους, πλένονται, ντύνονται κλπ και είναι αυτόνομα, οκ?

Senior Member
    Originally posted by imagine
    Και, για να πω κάποιον \"μαμάκια\" θα πρέπει να παρουσιάζει πολλά περισσότερα συμπτώματα απο μια φρουτόκρεμα. Σόρι, αλλά ένας άντρας/ άνθρωπος γενικότερα που είναι τόσο πετυχημένος στη δουλειά του και επίσης καλός πατέρας σημαίνει πως ξεκόλησε απο τη φούστα της μάνας του, πήρε τα ρίσκα του, έκανε τις κινήσεις του, χάραξε την πορεία του στη ζωή ΔΥΝΑΜΙΚΑ όπως αυτός την ήθελε.
    Το να επιθυμεί να τον φροντίζουν στο σπίτι- τη στιγμή που έχει να διευθύνει μια επιχείρηση με 400 υπαλλήλους- είναι κάτι όχι κατακριτέο μα το αντίθετο. Αναγκαίο.
    Συμφωνώ ότι η μάνα του ξεπέρασε τα όρια όταν ήταν μικρότερος αλλά αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολεί η συμπεριφορά της μάνας του αλλά του ιδίου, σωστα????? Ο οποίος μια χαρά άντρας βγήκε τελικά παρόλα τα χαζονταντέματα και τα τριψίματα στην πλάτη (μπράβο του!!!). Και , επίσης, δεν ζητά απο τη γυναίκα του να του αλέσει τα φρούτα. Πληρώνει οικιακή βοηθό με τα λεφτά που Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΈΙΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ!!!!!

Εχω 2 παιδιά, ένα γιο 11 και μια κόρη στα 7. Φυσικά και τρώνε μόνα τους, πλένονται, ντύνονται κλπ και είναι αυτόνομα, οκ?
    Συγγνώμη αλλά μύγα σε τσίμπησε ? Μιλάς για τον σύζυγο της Jane σαν να τον ξέρεις χρόνια...
    Τέτοια διαφήμιση περί αδαμάντινου, στιβαρού, οικονομικά ανεξάρτητου, οικογενειάρχη κλπ, ο άνθρωπος ούτε για τον εαυτό του ο ίδιος δεν θα μπορούσε να κάνει.
    Το θέμα είναι πως η Jane έχει πρόβλημα μ\' αυτού του είδους τη συμπεριφορά - γεγονός που έχει επίπτωση στη διαπροσωπική / συζυγική της σχέση...

Όσο για το αν κάποιος πληρώνει κάποιον για να του ετοιμάσει τη φρουτόκρεμα του, υπάρχουν δύο τινά:
    1. Ένα θετικό, καθώς δίνει δουλειά σε κάποιον
    2. Ένα αρνητικό, καθώς η δουλειά που του δίνει είναι κατάλοιπο αποικιοκρατικών συμπεριφορών.

Προφανώς βλέπεις μόνο το θετικό...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Σάββα, το να διατηρείς οικιακή βοηθό δε σημαίνει ότι συμπεριφέρεσαι άσχημα/υποτιμητικά. Σημαίνει πως έχεις τα λεφτά να ξεφορτωθείς δουλειές που δεν προσθέτουν τπτ στην εξέλιξη του χαρακτήρα σου ή την ευχαρίστησή σου και να έχεις χρόνο για πιο δημιουργικά/ευχάριστα πράγματα.
    Ίσως υπερέβαλλα λίγο υπέρ του συζύγου αλλά αυτά τα δι\'αβασα στο ποστ της θεματοθέτριας, δεν τα βγαλα απο το νου μου!! Η ίδια μας έγραψε πως είναι επιχειρηματίας, πως 400 οικογένειες τρώνε ψωμί απ αυτόν, πως είναι καλός μπαμπάς. Να μην τα λάβω υπ όψιν???
    Στην τελική η γνώμη μου είναι η εξής. Τον βαρέθηκε, θέλει να τον σουτάρει και ψάχνει δικαιολογία στη φρουτόκρεμα. Εκτός κι αν υπάρχουν και άλλες συμπεριφορές - όπως πχ να εισβάλλει η μάνα του στο σπίτι για να τον ταίσει αβγό μελάτο ή να του τηλεφωνεί κάθε πρωί για να τον ξυπνήσει γλυκά ή να ρωτάει αυτός τη γνώμη της μάνας του για τα πάντα- που δεν μας τις έγραψε η Jane οπότε το πράγμα αλλάζει. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα όμως δε βλέπω να στηρίζεται με την καμμία η άποψη περό \"μπούλη\".
    Η γνώμη μου, πάντα φιλικά :)

Senior Member
    Jane, σύμφωνα με αυτά που διάβασα εδώ μέσα και σύμφωνα με τις έστω υποτυπώδεις (ως αρσενικό) γνώσεις που έχω για το αδύναμο (σωματικά) αλλά κυρίαρχο γυναικείο φύλλο (εκ του έως τώρα αποτελέσματος - κάτι το οποίο διαπιστώνει κανείς από την αρκετά φανερή επικράτηση της γυναικείας ταυτότητας και σε πληθυσμιακά νούμερα και σε σεξουαλικά πρότυπα) θα σου πω τα εξής.

Η επιλογή που κάνει μια γυναίκα εν γνώση της για τον σύντροφο που διαλέγει είναι μια επιλογή εν συνείδηση (δηλαδή ξέρεις με βάση την διαίσθηση και τις αρχικές πληροφορίες της γνωριμίας τι άντρα θα έχεις δίπλα σου), σε αντίθεση με τον άντρα, ο οποίος ξέρει απλά τι θέλει και πορεύεται σύμφωνα με τα θέλω του. Χωρίς να θέλω να μακρολογήσω διαπιστώνω πως είναι \"χίλιες φορές\" καλύτερο να έχεις έναν \"μπέμπη\" μέσα στο σπίτι που διατηρεί το παιδικό κομμάτι της ψυχής του όπως μας το περιγράφεις (με το να τρώει φρουτόκρεμες) παρά να έχεις εν δύναμη ένα \"απόλυτο\" αρσενικό που δεν θα διστάσει να γίνει βάρβαρος για την τιμή του άρρεν.

Ελπίζω να σεβαστείς την ταπεινή μου γνώμη όσο θα σεβόσουν την γνώμη ενός ανθρώπου που έχει διαδαχθεί ορισμένα πράγματα και δεν τα ξεστομίζει ασυνείδητα και μόνο από το ξεροκέφαλο του.

Banned
    Originally posted by dreamer
    Υπάρχει και η εξής λύση Jane: Τον βάζεις να σε αλοίψει με την φρουτόκρεμα και να την απολάυσει γλύφοντάς σε...

Νομίζω είναι καλή λύση για πρωινό και για τους δυό σας!
    ναι αλλα εδω εχει πει οτι θελει να την τρωει οταν παει για την πρωινη του αναγκη......
    Εκει πως θα προσαρμοστει η φιλη μας με αλοιμενη φρουτοκρεμα??

περιεργα σπορ ρε παιδιμ....

Senior Member
    Imagine, επικεντρώνετε το θέμα , κι εσύ κι άλλα μέλη στη φρουτόκρεμα - που εγώ δεν δίνω σημασία αν κάποιος θέλει να τρώει τα φρούτα ωμά ή αλεσμένα, γούστο και καπέλο του καθένα...
    Σου παραθέτω - όπως έκανα και σε προηγούμενο πόστ μου - μερικά επιλεγνένα σημεία από την ανάλυση της θεματοθέτριας:

\"Στην αρχή μου έκανε εντύπωση πόσο προσκολλημένοι ήταν οι γονείς του σ’ αυτόν. Τον ξυπνούσε κάθε πρωί η μητέρα του και μάλιστα επειδή ξυπνούσε δύσκολα, μετά τις 5-6 προσπάθειες του έτριβε και την πλάτη. Του πήγαινε και στο κρεβάτι τη φρεσκοστυμένη πορτοκαλάδα. Δεν δίσταζε να το κάνει ακόμα και όταν ήμουν και εγώ στο κρεβάτι του μετά από διανυκτέρευση στο σπίτι του. Έχω ακούσει ότι του έτριβε την πλάτη και όταν έκανε το μπάνιο του. Μετά του ετοίμαζε το πρωϊνό του που ήταν φρουτόκρεμα δηλαδή αλεσμένα όλα τα φρούτα εποχής στο μπλέντερ, μαζί με γιαούρτι, μέλι και ξηρούς καρπούς, ακόμα και καρότα. Συχνά συνοδεύονταν και από αυγό μελάτο που του το είχε ξεφλουδίσει και το είχε εμποτίσει με ελαιόλαδο για να είναι θρεπτικό. \"

\"...συνήθως φρέσκα ψάρια και λαχανικά και οι γονείς όρθιοι από πάνω του έτοιμοι να εκπληρώσουν κάθε επιτραπέζια επιθυμία του.\"

\"...Και εγώ περίμενα, πότε θα ξυπνήσει, πότε θα τον ταϊσουν, για να μου δώσει ένα στίγμα και να βρεθούμε. Ηλπιζα κάθε φορά ότι σήμερα θα είμαι πιο τυχερή και δεν θα γίνουν τα ίδια, πως θα μου τηλεφωνήσει από τη δουλειά για να φάμε μαζί το βράδυ ή να πάμε σινεμά μιας και εγώ ήμουν εργαζόμενη και δεν μπορούσα να κανονίζω τη βραδινή μου έξοδο με το φίλο μου τα μεσάνυχτα. Αλλά αυτό δεν γινόταν ποτέ.\"

\"...νιώθω ότι είναι μπούλης και δεν το καταλαβαίνει καθόλου. \"

\"...Στην αρχή του γάμου μας μάλιστα υποχρέωνε την οικιακή βοηθό να του πηγαίνει την πρωινή πορτοκαλάδα στην τουαλέτα όπου περνούσε πολύ ώρα το πρωί για την ανάγκη του. \"

Συγγνώμη αλλά αν δεν είναι μπούλης κάποιος που έχει μάθει (και δεν φταίει αυτός γι\'αυτό) ακόμη και την ώρα που είναι στη τουαλέτα να του πηγαίνουν στιμένο χυμό, μάλλον αγνοούμε την έννοια του όρου...

Εγώ δεν επικεντρώνω εν πάσι περιπτώσει το πρόβλημα στη συμπεριφορά του ανθρώπου.
    Με προβληματίζουν τα αίτια αυτής της συμπεριφοράς που οφειλονται ξεκάθαρα στους γονείς του.
    Από κει και πέρα έτσι έμαθε , έτσι πορεύεται.
    Εφ\' όσον όμως η θεματοθέτρια τα γνώριζε όλα αυτά, της πήρε 15 χρόνια για να κατανοήσει πως την ενοχλούσε αυτή η συμπεριφορά από τοτε που τον γνώρισε αυτό τον άνθρωπο...

Ε, δεν φταίει ο \"μπούλης\" γι\' αυτό ....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Originally posted by vince
    Χωρίς να θέλω να μακρολογήσω διαπιστώνω πως είναι \"χίλιες φορές\" καλύτερο να έχεις έναν \"μπέμπη\" μέσα στο σπίτι που διατηρεί το παιδικό κομμάτι της ψυχής του όπως μας το περιγράφεις (με το να τρώει φρουτόκρεμες) παρά να έχεις εν δύναμη ένα \"απόλυτο\" αρσενικό που δεν θα διστάσει να γίνει βάρβαρος για την τιμή του άρρεν.
    Ευτυχως που δεν υπάρχουν μονο αυτες οι επιλογες...αν κ τις \"διαβαζουμε\" διαφορετικα:)

Γιατι μου ακουγεται σαν \"μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα\"
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    ρε παιδια πορτοκαδα πινει στην τουαλετα η τρωει φρουτκρεμα?

Senior Member
    Originally posted by sabb
    Originally posted by imagine

Συγγνώμη αλλά μύγα σε τσίμπησε ? Μιλάς για τον σύζυγο της Jane σαν να τον ξέρεις χρόνια...
    Τέτοια διαφήμιση περί αδαμάντινου, στιβαρού, οικονομικά ανεξάρτητου, οικογενειάρχη κλπ, ο άνθρωπος ούτε για τον εαυτό του ο ίδιος δεν θα μπορούσε να κάνει.
    Το θέμα είναι πως η Jane έχει πρόβλημα μ\' αυτού του είδους τη συμπεριφορά - γεγονός που έχει επίπτωση στη διαπροσωπική / συζυγική της σχέση...

Όσο για το αν κάποιος πληρώνει κάποιον για να του ετοιμάσει τη φρουτόκρεμα του, υπάρχουν δύο τινά:
    1. Ένα θετικό, καθώς δίνει δουλειά σε κάποιον
    2. Ένα αρνητικό, καθώς η δουλειά που του δίνει είναι κατάλοιπο αποικιοκρατικών συμπεριφορών.

Προφανώς βλέπεις μόνο το θετικό...
    Συγνώμη Sabb, αλλά νομίζω ότι εσένα σε τσίμπησε μύγα.
    Κατ\'αρχάς συμφωνώ με πολλά από αυτά που είπες, όπως ότι τα παιδιά είναι όπως τα μάθεις. Επίσης είμαι της άποψης ότι οι άνθρωποι είναι καλό να είναι αυτάρκεις.
    Ομως απαξιώνεις μία τεράστια επαγγελματική επιτυχία ενός άντρα καθώς και την οικονομική επιτυχία και τις ανέσεις που αυτή συνεπάγεται.

Συγνώμη και πάλι αλλά δεν το βρίσκω ειλικρινές. Δεν νομίζω ότι υπάρχει εργαζόμενος άνθρωπος με παιδιά που να λέει ότι δεν θα ήθελε οικιακή βοηθό!!!!

Προσωπικά, έχω οικιακή βοηθό, εσωτερική, με 1 ρεπό την εβδομάδα και σε διαβεβαιώ δεν με κάνει ούτε αποικιοκράτη, ούτε κότα. Η συμπεριφορά μου, οι συνήθειες, το ντύσιμο, κλπ, είναι ενός πάρα πολύ απλού και καθημερινού ανθρώπου. Η οικιακή βοηθός μου δίνει την ελευθερία να δουλεύω, να παιζω με τα παιδιά μου, να κάνω τα χόμπυ μου, να είμαι και μία κατά το δυνατόν ξεκούραστη σύζυγος.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήταν καλύτερη η ζωή μου αν μετά τη δουλειά, είχα ρίξει και 2 απλώματα στην ταράτσα και ένα σφουγγάρισμα όλο το σπίτι και ένα σκούπισμα στον κήπο, να είχα πλύνει και τα πιάτα και μία ηλεκτρική στο σαλόνι και τα δωμάτια.....
    Ασε που αν έχεις σήμερα παιδιά και δεν έχεις που να τα αφήσεις αναγκάζεσαι να ζητάς βοήθεια από τις γιαγιάδες και αυτές μετά σου κάνουν κουμάντο.
    Η, αν δεν τα αφήνεις ούτε σε οικιακή βοηθό, ούτε σε γιαγιάδες και τα παίρνεις παντού μαζί, χαλάει και η σχέση του ζευγαριού, αλλά κάνουμε κακό και στα παιδιά.
    Προσωπικά με ενοχλεί πολύ το θέαμα των ελληνόπουλων τα καλοκαίρια, που ξεροσταλιάζουν μέχρι τις 1-2 το πρωί σε ταβέρνες, γάμους, πανηγύρια μέσα σε καπνούς και καψουροτράγουδα!!!

Banned
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by vince
    Χωρίς να θέλω να μακρολογήσω διαπιστώνω πως είναι \"χίλιες φορές\" καλύτερο να έχεις έναν \"μπέμπη\" μέσα στο σπίτι που διατηρεί το παιδικό κομμάτι της ψυχής του όπως μας το περιγράφεις (με το να τρώει φρουτόκρεμες) παρά να έχεις εν δύναμη ένα \"απόλυτο\" αρσενικό που δεν θα διστάσει να γίνει βάρβαρος για την τιμή του άρρεν.
    Ευτυχως που δεν υπάρχουν μονο αυτες οι επιλογες...αν κ τις \"διαβαζουμε\" διαφορετικα:)

Γιατι μου ακουγεται σαν \"μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα\"

πες τα βρε Σοφια!!!!!!

Senior Member
    παιδια συγγνωμη, αλλα ειχα καιρο να γελασω τοσο πολυ με ενα θεμα εδω μεσα...panikoula οι ερωτησεις σου ειναι ολα τα λεφτα:) :) :)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    ειναι αστειο το θεμα αλλα και διασκεδαστικο.δεν βλεπω κατι κακο στο να θελει να τρωει κρεμουλα ο αν8ρωπος το πρωι.ελεος δλδ.
    εγω μαλιστα 8α του δινα και πιπιλα ααχαχχαχα

Senior Member
    περιμενω πλεον να διαβασω τα παντα:)....αλλα τελικα οι εκπληξεις δεν σταματουν:)

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast