μαυρο χαλι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Junior Member

μαυρο χαλι

παιδια καλησπερα,
    σας διαβαζω πολυ καιρο,τωρα αξιωθηκα να κανω εγγραφη.τραβιεμαι σχεδον δυο χρονια και εχω τραβηξει τα πανδεινα.
    αλλα αισιοδοξω οτι ολα θα πανε καλα και καποια στιγμη θα γινουν αναμνησεις...εγραψα αποψε μονο για να συστηθω...
    \"το vick ειναι γυναικειο...\"

Senior Member
    καλως ήρθες vick

ευχομαι να εξελιχθουν ολα θετικα
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    welcome vick!!!

Junior Member
    καλως σας βρηκα...ειναι παρηγορο να μπορεις να μιλας με ανθρωπους που εχουν νιωσει σχεδον οτι και εσυ.στους φιλους μου και στους δικους μου δεν ανοιγομαι.με θεωρουν πολυ δυνατη,δεν εχουν ιδεα τι περναω,δεν εχουν ιδεα οτι καθε μερα για μενα ειναι πραγματικος αγωνας.αγωνας να σταθω στα ποδια μου.
    σημερα ειναι μια πολυ δυσκολη μερα..
    αλλα δεν εγκαταλειπω,μπορει να γκρινιαζω μονη μου ,να με παιρνει το παραπονο πολλες φορες,αλλα δεν εγκαταλειπω.και προσπσθω καθε μερα να γελαω,με οτιδηποτε,με κατι ασημαντο αλλα να γελαω..
    και οσο το καταφερνω αυτο ,πιστευω οτι καποια στιγμη θα ξαναβρω τον ευατο μου..και θα τον βρω οχι οπως τον αφησα αλλα και πιο δυνατο,πιο σοφο...και ειμαι σιγουρη οτι το ιδιο θα συμβει και σε ολους σας.απλα..θα περασει και αυτο..

Banned
    καλως ηρθες.απο διαταραχη πανικου να υποθεσω υποφερεις ετσι?

Banned
    Vick κουράγιο...
    φυσικά και θα περάσουν όλα
    Γι αυτό είμαστε εμείς εδώ, να γκρινιάζεις όσο θες και να μας ακούς και να σε ακούμε

Και όλα θα επανέλθουν όπως πριν και καλύτερα, θα δεις...
    Έχεις το στόχο και τη διάθεση, δε μπορεί να γίνει αλλιώς!

Member
    vick καλησπερα κ απο μενα κ καλως ηρθες..κι εγω σχετικα καινουρια ειμαι.μου εκναε εντυπωση κατι που ειπες πιο πανω οτι οι δικοι σου θεωρουν δυνατη,γι\'αυτο κ δεν μπορουν να καταλαβουν τι περνας...το ιδιο συνεβη κ με μενα κ νομιζω οτι ισως ειναι κοινο στη διαταραχη πανικου..οτι δινουμε δηλαδη μια εικονα οτι δεν παιζει να συμβει αυτο σε μας και οτι αποκλειεται να μην τα εχουμε ολα υπο ελεγχο αλλα κατα βαθος ενω δινουμε την εικονα του χαρουμενου δυνατου παιδιουειμαστε αδυναμοι σε τραγικο βαθμο...!ειναι αστειο αλλα οποιος με γνωριζει λεει αποκλειεται εσυ να παθεις ποτε καταθλιψη γιατι ολογελαω κ γενικα δειχνω πολυ δυνατη πρσωπικοτητα..αλλα μεσα μου αισθανομαι το εντελως αντιθετο..αδυναμη κ ευαισθητη...νιωθω οτι καθε στιγμη ειναι δυνατον εστω κ ο παραμικρος θορυβοσ να με τρελανει..ειναι ειρωνικα αστειο να προσπαθεις να πεισεις τους αλλους οτι υποφερεις κ να μη σε πιστευουν...

Junior Member
    ax! geia sou vick! Kι εγω με τη σειρα μου ειμαι η Δεσποινα. Επισης πολυ καινουργια! Ολα μπορουν να πανε καλα αν το θελει κανεις!

Senior Member
    Καλως ηρθες vick και απο εμενα.....Σε αυτα που λες βρισκω πολλους συσχετισμους με τον εαυτο μου....Συνηθως κρυβουμε τον εαυτο μας και τις αδυναμιες μας.....Αλλα μεσα σε ολα αυτα μου αρεσε αυτο που ειπες...θα συνεχισω και ας γκρινιαζω...θα συνεχισω και θα γελαω...το αντιμετωπιζεις πολυ δυνατα...μπραβο κοριτσι μουετσι να συνεχισεις

Senior Member
    καλως ηρθες στην παρεα μας συνεχισε ετσι και μια μερα ολα θα ειναι παρελθον.....

Senior Member
    vick εγώ τυχαία μπήκα στο φορουμ ψάχνοντας για την κατάθλιψη αλλά ειλικρινά το λέω νομίζω ότι έχω παρέα που με καταλαβαίνει μπορώ να ανοίξω την ψυχή μου που τόσα χρόνια ήταν κλειστή μπορώ να ξαλαφρώσω νομίζω πως έχω φίλους έστω και διαδικτυακούς.Εδώ καταθέτουμε τα εσώψυχά μας εδώ που μπορεί να σε νιώσουν. Καλώς ήρθες και απο μένα,νομίζω είμαι η μαμά του φόρουμ ετών 50

Junior Member
    παιδια καλησπερα και σας ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα..δεν ξερω ακριβως τι εχω και δεν πολυπιστευω και πολυ στις ταμπελες.εχουν βγαλει εκατων ειδων καταθλιψεις και αλλα τοσα ειδη αγχωδων διαταραχων.εγω πιστευω οτι ολα αυτα ειναι ενα αλλα σε καθε ανθρωπο αναλογα με την ιδιοσυγκρασια του εκφραζονται με διαφορετικο τροπο.αλλος πανικοβαλλεται,αλλος νιωθει θλιψη,αλλος πιστευει οτι ολο ματιαζεται,αλλος ποναει κλπ.η ουσια ειναι οτι οταν κλαιει η ψυχη ,ποναει το σωμα..και αυτο που διαταρασσεται ειναι η ισορροπια του οργανισμου γενικοτερα..οσο αφορα εμενα βιωνω διαφορα ψυχοσωματικα ενοχληματα ειτε εντονα ειτε ηπια..αυτα ειναι η κληρονομια που μου αφησαν διαφορα ασχημα γεγονοτα που συνεβησαν σε συντομο χρονικο διαστημα.coyotaki τελικα πιστευω οτι ειμαστε οντως δυνατοι ,ισως οχι αναισθητοι και σουπερ ανετοι οπως θελουμε να δειχνουμε ,αλλα σιγουρα υπαρχει κατι μεσα μας,κατι που κανει αυτο το γελιο να βγαινει στην επιφανεια...
    και στο κατω κατω κακο ειναι να εχεις και αδυναμιες? απλα εγω την πατησα γιατι μεχρι να αρχισουν ολα αυτα νομιζα οτι ειμαι ο batman.και οτι δεν με πιανει τιποτα..ισως τωρα που
    προσγειωθηκα να ειναι πιο υγιες..δεν θελω να σας κουρασω αλλο..καλο βραδυ και χαιρομαι πολυ που γραφτηκα,νιωθω ηδη οτι εχω αποκτησει νεους φιλους.να\'στε καλα..

Junior Member
    καλησπερα παιδια ξερει κανεις πως αλλαζω ονομα?