Results 46 to 60 of 201
Thread: Δεν ξερω τι να κάνω!!!!
-
04-04-2022, 00:33 #46
Δεν μου είπε να μη πάω ποτέ. Μου είπε να ρυθμίσει λίγο την κυκλοθυμια μου με τα φυτικά φαρμακα και μετα αν δε λυθει το θέμα μου να παω.βέβαια αυτό το είχε πει στην αρχή που είχα παει εκεί που του είπα ότι πηγαινα σε ψυχολογο και εφευγα πάντα από τις συνεδριες με κλάμα. Και μου λέει ας το προς το παρόν στην ακρη.ε και εγώ το παρατησα εντελως.
Όχι οικονομικα δεν έχει κάποιο οφελος .οι επισκέψεις που κάνω να φανταστεις είναι κάθε εξαμηνο η τριμηνο απο κοντά με χαμηλο κόστος.πολλές φορές δεν μου περνει και τίποτα καθώς ακόμη λέει δεν εχει βρει γιατί δεν ανταποκρινομαι στη θεραπεια.να σου πω ούτε εγώ πιστεύω σε αυτή την ιατρικη αλλά επειδη επιμενει ο φίλος μου πηγαίνω. Άσε που ντρέπομαι να πω τώρα στο γιατρό για τον παντρεμένο και αυτός θέλει πλήρη εικόνα των αλλαγων στην συμπεριφορά μου.
- 04-04-2022, 00:37 #47
Πιστεύω ότι του το προσφερω πιο πολλά στη σχέση μας από οτι εκείνος σε εμένα. Ψυχολογικα η αλήθεια είναι δεν μπορώ να στηρίξω τον εαυτο μου πως θα στηριξω αυτον?
Πάντως εκτός από την ψυχολογίκη στηριξη του δεν μου προσφέρει πολλά στη σχεση.με παραμελει λόγω δουλειάς και κούρασης όπως λέει αλλά εγώ πιστεύω οτι έχει χάσει κι αυτός το ερωτικο του ενδιαφερον και ίσως απλα βολευεται μαζί μου.
04-04-2022, 00:45 #48
Ρε γλυκιά μου κατάλαβε κάτι γιατί μάλλον δεν το έχεις ζήσει την ώρα που κάνεις προκαταρκτικά με κάποιον αυτός ο κάποιος μπορεί να σε ανάψει τόσο πολύ που για ένα κλικ να αφησεις όλο αυτό το φόβο πίσω σου. Απλώς πρέπει να βρεθείς με έναν άνδρα που να σε κάνει να χτυπήσεις κόκκινα. Εσύ απλώς κάνεις υποθέσεις και λες αν δεν κάνω σεξ με κάποιον άνδρα δεν θα με θέλει, αρα κανεις δεν με θελει, ωραία και εγώ σαν αντιλογο σου λέω πως υπάρχουν υποτακτικοί άνδρες που θα κάνουν και θα αποδεχθούν ότι τους πεις και δεν σου το λέω για να σου πω πήγαινε με υποτακτικό σου το λέω για να καταλάβεις πως υπάρχουν και άνδρες που το μόνο που τους νοιάζει και τους εξιτάρει είναι η ικανοποίηση της γυναίκας που θα έχουν σαν βασίλισσα.
04-04-2022, 00:57 #49
Δεν ξερω αν έχω χτυπήσει ποτε κοκκινο με κάποιον άντρα. Έχω φτάσει να αναβω πολυ (έτσι πιστεύω τουλάχιστον )και στην διεισδυση να κάνω πίσω. Και ένας υποτακτικος άντρας θα θέλει σίγουρα σεξ πραγμα το οποίο αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να προσφερω σε κανεναν.
Εσύ αν είχες κάποια σχεση και αντιμετωπιζες κάποιο προβλημα σεξουαλικο που πιστεύεις ότι δεν λύνεται θα δοκιμαζες να κάνεις σχέση άλλη? Θα χωριζες δηλαδή για να δεις αν η άλλη σχέση θα σε βοηθουσε να ξεπεράσεις το πρόβλημα?
04-04-2022, 01:31 #50
Είναι προφανές ότι πρέπει να πας σε έναν/μία καλή ψυχολόγο που να είναι έξυπνη ή ακόμα καλύτερα, πήγαινε σε σεξολόγο ο σεξολόγος θα σε βοηθήσει σίγουρα, πρέπει επίσης να αλλάξεις την αγωγή με το φάρμακο γιατί φαίνεται να μην σε βοηθάει αλλά δεν θα την αλλάξεις εσύ ,θα την αλλάξει ένας καλός ψυχίατρος!
04-04-2022, 03:11 #51
Αχχχχ Αυτή η βεβαιότητα σε τρώει, λοιπόν ο υποτακτικός είναι υποτακτικός αν του πεις δεν κάνω σεξ το αποδέχεται όπως το αποδέχεται από τόσες και τόσες άλλες γυναίκες που του το λενε. Λοιπόν εγώ είχα σχέση και χώρισα και ναι αν ημουν στη θεση σου δεν θα έτρωγα το χρόνο μου με άνδρες που δεν θα μου έδιναν αυτό που θα ήθελα.
04-04-2022, 09:00 #52
Βασικά τον εαυτό σου κοροϊδεύεις. Τον φίλο σου ήδη τον κοροιδεψες όταν βγήκες με τον παντρεμένο άσχετα αν δεν υπήρξε διείσδυση. Η γυναίκα του παντρεμένου θα πρέπει να απασχολεί τον ίδιο όχι εσένα. Αυτά είναι προφάσεις γιατί είσαι εγκλωβισμένη σε μια κατάσταση αμφιθυμιας την οποία εκτονωνεις γράφοντας στο φόρουμ κατά καιρούς το ίδιο πρόβλημα. Όταν θα είσαι πραγματικά αποφασισμένη δεν θα γράψεις εδώ, απλά θα το κάνεις. Μιλάω εκ πείρας, δεν σου τη λέω. Απλά σε όλα τα πράγματα ισχύει ότι για να φτιάξεις ομελέτα πρέπει να σπάσεις αυγά. Για αυτό παθαίνουμε κατάθλιψη, επειδή αναστέλλουμε τις επιθυμίες μας.
04-04-2022, 09:19 #53
Εγώ πάλι θεωρώ ότι ζεις πιο πολύ μέσα στο κεφάλι σου παρά εκεί έξω στη ζωή. Δηλαδή είναι ένα μικρό επαρχιακό μέρος, όλοι ξέρουν ότι έχεις σχέση και είναι δύσκολο να κάνεις νέες γνωριμίες, δεν θες να πας σε κάποιον ειδικό γιατί είναι ο γνωστός του γνωστού και ντρέπεσαι να ανοιχτείς, αλλά ταυτόχρονα είναι απίθανο να μαθευτεί αν γίνει κάτι με τον παντρεμένο που είναι έναν όροφο πιο κάτω και να γίνουν όλα κουλουβάχατα; Λίγο περίεργα τα λες.
Γνώμη μου είναι πρώτον να βρεις έναν καλό ψυχολόγο κι ας είναι κάπου αλλού, πας για κάποιες συνεδρίες από κοντά και συνεχίζετε μέσω skype στη συνέχεια, πλέον η απόσταση δεν είναι θέμα σε αυτά τα πράγματα. Παράλληλα συμφωνώ με αυτό που είπε νομίζω η Remedy κάπου πιο πάνω, μόνο η σχέση σου και ο παντρεμένος υπάρχουν σε αυτή τη ζωή;
Θεωρώ ότι έχεις ρουτινιάσει κι έχεις κλειστεί σε έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης που δεν σε βοηθάει. Κάνε πράγματα να ανανεωθείς, δραστηριότητες, γνωριμίες, παρέες. Μου δίνεις την εντύπωση από όσα γράφεις κατά καιρούς ότι έχεις κλειστεί ακόμα και κοινωνικά πιο πολύ με τον φίλο σου και δεν σε βοηθάει ούτε στην κατάθλιψη ούτε πουθενά αυτό. Αν πήγαινες π.χ. μία εκδρομή ή μία μπαρότσαρκα με φίλες ή μία πεζοπορία με έναν σύλλογο, μπορεί να γνώριζες άντρες που σε προσεγγίζανε ή να γούσταρες εσύ, να σου ανέβαινε η αυτοπεποίθηση, ακόμα και να γινόταν κάποια φάση, ποτέ δεν ξέρεις.
Παρορμητικά κι αυθόρμητα όταν υπάρχει μεγάλη έλξη και από τους δύο θα λυθεί το θέμα σου. Χωρίς πολλές αναλύσεις και σενάρια πιο πριν.
Αλλά για να αφεθείς και να είναι οι κατάλληλες συνθήκες, θέλει ψυχοθεραπεία και αλλαγές στην καθημερινότητά σου πρώτα πιστεύω.
04-04-2022, 10:35 #54
04-04-2022, 15:19 #55
Σε ψυχολόγο ντρέπομαι πια να πάω. Αλλά το σκέφτομαι αν και νομίζω δεν θα βοηθηθω.όσο για την αγωγή ο ψυχιατρος μόνο για ενα χρόνο μου είχε δώσει αγωγη.μετά μου είπαν να την σταματήσω. Πιστεύω όταν είσαι λειτουργικος σε ολα τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να περνεις ψυχοφαρμακα εφ ορου ζωής.
04-04-2022, 15:21 #56
04-04-2022, 15:28 #57
Αποφασισμένη δεν θα είμαι ποτέ να κάνω κάτι τετοιο.ναι το λέω εδώ για να εκτονωθω και να μου περάσει για να μη βγω με τον παντρευμενο.το βρισκω ανηθικο για αυτό δεν το κάνω όχι για κάποιο άλλο λόγο. Και όταν είχε συναντηθει μαζί του κάποιες φορές είχα τρομερες τυψεις δεν θα μπαρούσα να συνεχίσω έτσι. Απλά όταν είσαι ερωτευμενη με κάποιον για πόσο θα ακους την φωνή της λογικης?πρέπει να αναστειλω τις επιθυμιες μου καθώς είναι επιθυμιες ανηθικες.
04-04-2022, 15:41 #58
QUOTE=Sonia;1191806]Εγώ πάλι θεωρώ ότι ζεις πιο πολύ μέσα στο κεφάλι σου παρά εκεί έξω στη ζωή. Δηλαδή είναι ένα μικρό επαρχιακό μέρος, όλοι ξέρουν ότι έχεις σχέση και είναι δύσκολο να κάνεις νέες γνωριμίες, δεν θες να πας σε κάποιον ειδικό γιατί είναι ο γνωστός του γνωστού και ντρέπεσαι να ανοιχτείς, αλλά ταυτόχρονα είναι απίθανο να μαθευτεί αν γίνει κάτι με τον παντρεμένο που είναι έναν όροφο πιο κάτω και να γίνουν όλα κουλουβάχατα; Λίγο περίεργα τα λες.
Γνώμη μου είναι πρώτον να βρεις έναν καλό ψυχολόγο κι ας είναι κάπου αλλού, πας για κάποιες συνεδρίες από κοντά και συνεχίζετε μέσω skype στη συνέχεια, πλέον η απόσταση δεν είναι θέμα σε αυτά τα πράγματα. Παράλληλα συμφωνώ με αυτό που είπε νομίζω η Remedy κάπου πιο πάνω, μόνο η σχέση σου και ο παντρεμένος υπάρχουν σε αυτή τη ζωή;
Θεωρώ ότι έχεις ρουτινιάσει κι έχεις κλειστεί σε έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης που δεν σε βοηθάει. Κάνε πράγματα να ανανεωθείς, δραστηριότητες, γνωριμίες, παρέες. Μου δίνεις την εντύπωση από όσα γράφεις κατά καιρούς ότι έχεις κλειστεί ακόμα και κοινωνικά πιο πολύ με τον φίλο σου και δεν σε βοηθάει ούτε στην κατάθλιψη ούτε πουθενά αυτό. Αν πήγαινες π.χ. μία εκδρομή ή μία μπαρότσαρκα με φίλες ή μία πεζοπορία με έναν σύλλογο, μπορεί να γνώριζες άντρες που σε προσεγγίζανε ή να γούσταρες εσύ, να σου ανέβαινε η αυτοπεποίθηση, ακόμα και να γινόταν κάποια φάση, ποτέ δεν ξέρεις.
Παρορμητικά κι αυθόρμητα όταν υπάρχει μεγάλη έλξη και από τους δύο θα λυθεί το θέμα σου. Χωρίς πολλές αναλύσεις και σενάρια πιο πριν.
Αλλά για να αφεθείς και να είναι οι κατάλληλες συνθήκες, θέλει ψυχοθεραπεία και αλλαγές στην καθημερινότητά σου πρώτα πιστεύω.[/QUOTE]
Ζω σε επαρχία και ναι σχεδον όλοι ξέρουν για την σχέση μου.είπα ότι είναι ένας λόγος που δεν με προσεγγιζει κάποιος που ξέρει όχι ότι δεν θα μπορούσε να με προσεγγισει επειδή είναι χωριό.δεν ειπα ποτε οτι η σχεση με τον παντρεμενο δεν θα μαθευτει μονη σου το εβγαλες αυτο το συμπερασμα.
Ο ψυχολογος δεν είναι στο χωριό αλλά σε διπλανή Πολη και δεν είναι γνωστός του γνωστου μου.δεν είμαστε δέκα άτομα ξέρεις σε επαρχία. Είμαστε πολλα παραπάνω. Στο ψυχολογο δεν πάω γιατί ντρέπομαι και γιατί δεν βοηθηθηκα την πρώτη φορά και οικονομικά δεν μπορώ αυτή τη στιγμή όπως έχουν γίνει τα πράγματα.
Να γνωρίσω κόσμο λιγο δυσκολο γιατί είμαι αρκετα απομάκρη.ούτε σε δραστηριότητες συμμετοχω.είμαι δουλειά- σπιτι.
Όσο για τις φίλες πολύ θα ήθελα να βγαιναμε να πηγαίναμε εκδρομες κτλ αλλά έχουν όλες παντρευτει και έχουν αποξενωθει πιο πολύ από εμένα.
Ολες τις Γνωριμίες να φανταστεις τις έχω κάνει στο δρόμο και στο σούπερ μαρκετ όσο περίεργο κι αν ακούγεται.και στη δουλειά φυσικά γνώριζα κόσμο αλλά από τότε που έκανα σχέση δεν με ξανά πλησιασε κάνεις. Οπότε ναι στη συγκεκριμένη φάση μόνο ο φίλος μου και ο παντρεμένος υπάρχει. Άσε που επειδή μου αρέσει ο παντρεμενος δεν κοιτάζω κανέναν άλλον γιατί μου φαίνονται ασημαντοι μπροστά του.
04-04-2022, 15:43 #59
04-04-2022, 16:35 #60