Δεν ξερω τι να κάνω!!!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 201
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Αν ζηλευει θα εδειχνε με κάποιο τρόπο ότι ενδιαφερεται για μένα. Εδώ του είπα φίλησα άλλον και μου ειπε έλα κόψε τις βλακιες τωρα.και όταν τον ρώτησα δεν με έχεις ικανη να το κάνω?είπε ε για όλα σε έχω ικανη εσενα.και μετά δέν με ξανά ρώτησε καν.είναι σαν να μου λέει πήγαινε βρες όποιον θες κι ας είμαστε μαζί.

Γενικά πάντα πίστευα ότι είμαι άσχημη. Παρόλα αυτά είχα καποιες κατακτησεις.βέβαια όλες έχουν κατακτησεις και οι ομορφες και η οχι.
    Η αλήθεια είναι ότι όχι απλά περιποιουμαι τον εαυτο μου αλλά το παρακανω κιόλας λόγω των ανασφάλειων που έχω. Δηλαδή στη δουλειά θα πάω παντα βαμμενη και με φτιαγμενο μαλλί στο φουλ περιποιημενη.όσα για τα ρούχα δεν έχω που να τα χωρεσω στην ντουλαπα.άσε που κάνω κακό γιατί οσα χρήματα έχω τα χαλάω εκεί. Τώρα βέβαια με την κρίση κοβονται κι αυτά αλλα ευτυχώς έχω αποθεματα.

Δεν έχω βγει ποτέ με κανέναν για καφέ εκτός από την σχέση μου την πρώτη και την δευτερη.Α και με τον παντρευμενο που έχω πει.όλους τους άλλους τους απερριπτα γιατι θεωρούσα ότι δεν μπορώ να βγω μαζί τους καθώς κάποιοι ήταν ωραιοι και με τους ωραίους ποτέ δεν θα εβγαινα.αλλά και με τους άλλους που δε μου άρεσαν τόσο πάλι δεν μπορούσα να βγω.πως να στο πω αισθανομουν και αισθανομαι λιγη για όλους. Εχω διαφορά κομπλεξ.και από φίλες που γνώριζα παλια ποτέ δεν είχα πει ναι για τους ίδιους λόγους.

το έχεις σκεφτεί να του πεις για ελεύθερη σχέση?
    μπράβο σου πάντως που δεν έχεις παραμελήσει την εμφάνιση σου είναι το κυριότερο για μια γυναίκα και που κοιτάμε οι άντρες

γιατί να μην έβγαινες με τους ωραίους. σαν τι κόμπλεξ έχεις θέλεις να μας πεις?

σε site γνωριμιών δεν σε ενδιαφέρει να μπεις?

Senior Member
    Συμβαινουν κι αυτά δυστυχώς. Φυσιολογικο δεν είναι σίγουρα αλλα δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Ότι προσπάθεια και να έκανα απέτυχε.
    Δεν εχεις σεξουαλικές ορμες ή σε κρατάει κατι αλλο απο το να κάνεις;
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    το έχεις σκεφτεί να του πεις για ελεύθερη σχέση?
    μπράβο σου πάντως που δεν έχεις παραμελήσει την εμφάνιση σου είναι το κυριότερο για μια γυναίκα και που κοιτάμε οι άντρες

γιατί να μην έβγαινες με τους ωραίους. σαν τι κόμπλεξ έχεις θέλεις να μας πεις?

σε site γνωριμιών δεν σε ενδιαφέρει να μπεις?
    Δεν θέλει ελεύθερη σχεση.εδώ πες μου δεν εχουμε καν σχέση αφού δεν κάνουμε σεξ.εντάξει πιστεύω όσο και να φτιαχτει κάποια άμα δεν είναι ομορφη δεν είναι.αυτό είναι και το κομπλεξ που έχω. Πάντα θεωρούσα ότι είμαι ασχημη και ακόμη αυτό πιστεύω. Οπότε με ομορφο δεν θα έβγαινα ποτέ γιατί ήμουν σίγουρα ότι θα με εδιωχνε για κάποια άλλη καλύτερη. Με αυτόν που είναι τώρα δεν είναι τόσο όμορφος και πιστεύω ότι ταιριαζουμε.οι γύρω μου και κυρίως οι γονείς μου όταν τον έιχαν δει η μαμά μου εκλαιγε(καλά θεωρώ υπερβολικη τοτε γιατί δεν της αρεσε για μένα)όσο για τον πατέρα μου άσε τι λέει για εμάς. Ότι είναι άσχημος ο φίλος μου και δεν ταιριαζουμε και τέτοια. Εγώ δεν κοιταω την εμφανιση στον αλλον.αρκεί ο άλλος να βρει το κουμπι μου και μπορώ ευκολα να τον ερωτευτω.ο φίλος μου κάνει το ακριβώς αντιθετο από αυτό που θέλω.
    Σε site γνωριμιων δεν θα εμπαινα ποτέ. Εδώ εκλεισα το φβ για να μη μου μιλανε και γνωστοί και αγνωστοι.θα προτιμουσα μια τυχαία γνωριμια όπως συνεβει μέχρι τώρα με αυτούς που είμαι.

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Δεν εχεις σεξουαλικές ορμες ή σε κρατάει κατι αλλο απο το να κάνεις;
    Σεξουαλικες ορμες ναι έχω. Βέβαια όταν με χτυπαει η καταθλιψη η καλη και το κλαμα που και που δεν έχω καμια διαθεση για σεξ.αυτο που με κραταει πιστευω ότι είναι ο φόβος μου για την πράξη συν του ότι δεν υπαρχει πλεον ελξη για τον σύντροφό μου.

Senior Member
    Γιατί γλυκιά μου θεωρείς τον εαυτό σου άσχημο; Τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις τον εαυτό σου άσχημο;

Senior Member
    Δεν θέλει ελεύθερη σχεση.εδώ πες μου δεν εχουμε καν σχέση αφού δεν κάνουμε σεξ.εντάξει πιστεύω όσο και να φτιαχτει κάποια άμα δεν είναι ομορφη δεν είναι.αυτό είναι και το κομπλεξ που έχω. Πάντα θεωρούσα ότι είμαι ασχημη και ακόμη αυτό πιστεύω. Οπότε με ομορφο δεν θα έβγαινα ποτέ γιατί ήμουν σίγουρα ότι θα με εδιωχνε για κάποια άλλη καλύτερη. Με αυτόν που είναι τώρα δεν είναι τόσο όμορφος και πιστεύω ότι ταιριαζουμε.οι γύρω μου και κυρίως οι γονείς μου όταν τον έιχαν δει η μαμά μου εκλαιγε(καλά θεωρώ υπερβολικη τοτε γιατί δεν της αρεσε για μένα)όσο για τον πατέρα μου άσε τι λέει για εμάς. Ότι είναι άσχημος ο φίλος μου και δεν ταιριαζουμε και τέτοια. Εγώ δεν κοιταω την εμφανιση στον αλλον.αρκεί ο άλλος να βρει το κουμπι μου και μπορώ ευκολα να τον ερωτευτω.ο φίλος μου κάνει το ακριβώς αντιθετο από αυτό που θέλω.
    Σε site γνωριμιων δεν θα εμπαινα ποτέ. Εδώ εκλεισα το φβ για να μη μου μιλανε και γνωστοί και αγνωστοι.θα προτιμουσα μια τυχαία γνωριμια όπως συνεβει μέχρι τώρα με αυτούς που είμαι.
    Σου αρέσει να καταδικάζεις τον εαυτό σου και να τον αδικείς. Και επίσης κάνεις προβλέψεις για το μέλλον ! Κανείς δεν είναι σε θέση να το κάνει αυτό . Κανείς δεν ξέρει που θα τον οδηγήσει μια σχέση , μια γνωριμία , το σεξ . Αυτό λέγεται ζωή και δεν έχει εξαιρέσεις. Το να λες οτι θα αποτύχεις στο να κάνεις σεξ , όντας εσύ 32 και ο άλλος 42 , είναι εκτός πραγματικότητας και λογικής. Δεν μπορείτε να αποτύχετε σε κάτι που το κάνουν οι πιο κουτοί έφηβοι . Δεν είναι ανάγκη να είναι πορνοσταρικό , ειδικά την πρώτη φορά. Ακόμη και να μην είναι τόσο καλό , είναι πολύ ανώτερο από το τίποτε. Και ξεκολλάει το μυαλό ! Γιατί εσείς, έχετε κολλήσει . Η επιπλέον ανάλυση και κουβέντα πάνω στο θέμα, μόνο κακό κάνει. Αν θες, το κάνεις με τον οποιοδήποτε. Ένα ... μπάνιο πριν θες και είστε έτοιμοι. Χωρίς πολλά πολλά !

Σχετικά με το ότι είσαι άσχημη που λες. Επίσης άνευ σημασίας. Σεξ κάνουν και οι άσχημοι . Αρκεί να θέλουν . Άλλωστε λες ότι έχεις κατακτήσεις. Γιατί λες ότι είσαι άσχημη ; Έχεις σημάδια στο πρόσωπο ; Έχεις κάποια παραμόρφωση στο πρόσωπο ;; Είσαι υπέρβαρη ;;; Αν δεν έχεις τέτοια θέματα, μάλλον μπορείς να έχεις στα 32 περισσότερες κατακτήσεις από όσες χρειάζονται για να ξεκινήσεις σεξουαλική ζωή και να έχεις χρόνια σεξ ! Δεν χρειάζεται να είσαι μοντέλο εσωρούχων . Τότε ίσως είχες εκατομμύρια θαυμαστές αλλά έλεος , συζητάμε τέτοιο θέμα τώρα ; Ελάχιστοι είναι μοντέλα.

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Γιατί γλυκιά μου θεωρείς τον εαυτό σου άσχημο; Τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις τον εαυτό σου άσχημο;
    Είναι μια πεποιθηση που είχα από μικρή. Η αδερφη μου τότε με υποβιβαζε συνεχεία και ο πατέρας μου πάντα τονιζε τα κακά του εαυτου μου.Αυτό το καταλαβα τώρα στα 34 που βλέπω ότι και στα παιδιά της αδερφής μου μιλάνε με τον ίδιο τρόπο και τα υποβιβαζουν.
    Αυτή λοιπόν η πεποιθηση δεν έχει φύγει ακόμη και τώρα από πάνω μου.το καλό είναι ότι τώρα που έκανα σχέση με κάποιον που θεωρουν 《ασχημο》 για μένα, τώρα μου λένε πόσο καλή και όμορφη είμαι. Τώρα όμως είναι αργά.
    Ίσως λοιπόν φταιει αυτό ίσως όμως και να είμαι ασχημη.δεν είναι ασυνηθιστο αυτό. Απλά πρεπει να από δεχτω τον εαυτό μου όπως είναι και ακόμη δεν μπορώ να το κάνω αυτό.

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Σου αρέσει να καταδικάζεις τον εαυτό σου και να τον αδικείς. Και επίσης κάνεις προβλέψεις για το μέλλον ! Κανείς δεν είναι σε θέση να το κάνει αυτό . Κανείς δεν ξέρει που θα τον οδηγήσει μια σχέση , μια γνωριμία , το σεξ . Αυτό λέγεται ζωή και δεν έχει εξαιρέσεις. Το να λες οτι θα αποτύχεις στο να κάνεις σεξ , όντας εσύ 32 και ο άλλος 42 , είναι εκτός πραγματικότητας και λογικής. Δεν μπορείτε να αποτύχετε σε κάτι που το κάνουν οι πιο κουτοί έφηβοι . Δεν είναι ανάγκη να είναι πορνοσταρικό , ειδικά την πρώτη φορά. Ακόμη και να μην είναι τόσο καλό , είναι πολύ ανώτερο από το τίποτε. Και ξεκολλάει το μυαλό ! Γιατί εσείς, έχετε κολλήσει . Η επιπλέον ανάλυση και κουβέντα πάνω στο θέμα, μόνο κακό κάνει. Αν θες, το κάνεις με τον οποιοδήποτε. Ένα ... μπάνιο πριν θες και είστε έτοιμοι. Χωρίς πολλά πολλά !

Σχετικά με το ότι είσαι άσχημη που λες. Επίσης άνευ σημασίας. Σεξ κάνουν και οι άσχημοι . Αρκεί να θέλουν . Άλλωστε λες ότι έχεις κατακτήσεις. Γιατί λες ότι είσαι άσχημη ; Έχεις σημάδια στο πρόσωπο ; Έχεις κάποια παραμόρφωση στο πρόσωπο ;; Είσαι υπέρβαρη ;;; Αν δεν έχεις τέτοια θέματα, μάλλον μπορείς να έχεις στα 32 περισσότερες κατακτήσεις από όσες χρειάζονται για να ξεκινήσεις σεξουαλική ζωή και να έχεις χρόνια σεξ ! Δεν χρειάζεται να είσαι μοντέλο εσωρούχων . Τότε ίσως είχες εκατομμύρια θαυμαστές αλλά έλεος , συζητάμε τέτοιο θέμα τώρα ; Ελάχιστοι είναι μοντέλα.
    Συμφωνώ σε όλα αυτα που λες.στην πράξη όμως έχω κολλησει.και εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι το κάνουν και οι εφηβοι οι μικροί και εγώ δεν μπορώ? Και εκεί αρχιζω και νοιώθω κομπλεξ και μειονεκτηκα.νοιωθω μισή σαν γυναίκα. Και δεν είμαι 32 είμαι 34 χειρότερα ακόμη.
    Όχι δεν έχω κάτι περιεργο πάνω μου.ούτε υπερβαρη είμαι.ο παντρεμενος μάλιστα μόνο αυτό μου λέει συνέχεια. Ότι έχω κορμαρα και έχω κορμαρα.γένικα μόνο από αυτόν ακούω ομορφα λογια.θα μου πεις για να πηδηξει ο άλλος θα σε βγάλει και μοντέλο. Όπως και να έχει βέβαια εγώ δεν πιστεύω τίποτα από αυτά που μου λένε. Τώρα τελευταία δεν έχω και κατακτήσεις.παλιά κάτι είχα.

Senior Member
    Σεξουαλικες ορμες ναι έχω. Βέβαια όταν με χτυπαει η καταθλιψη η καλη και το κλαμα που και που δεν έχω καμια διαθεση για σεξ.αυτο που με κραταει πιστευω ότι είναι ο φόβος μου για την πράξη συν του ότι δεν υπαρχει πλεον ελξη για τον σύντροφό μου.
    Με τον πανρεμενο σου βγαινει να κανεις σεξ;και τι ακριβώς φοβάσαι;δε μιλάμε για χειρουργείο ανοιχτής καρδιας μιλαμε για συνουσια

Με τον πανρεμενο σου βγαινει να κανεις σεξ;και τι ακριβώς φοβάσαι;δε μιλάμε για χειρουργείο ανοιχτής καρδιας μιλαμε για συνουσια
    Εσύ καλά τα λες κουκλα μου αλλά όσο φοβάμαι το χειρουργείο φοβάμαι και το σεξ.
    Τον παντρεμενο τον σκεφτομαι συνέχεια ερωτικά. Αλλά δεν έχω προχωρησει σε τίποτα μαζί του.μόνο κάτι φιλιά είχαμε δωσει και αυτό πριν μάθω ότι είναι παντρεμενος.πιστεύω ότι αν βρεθω μαζί του σίγουρα θα έχω μεγαλύτερη επιθυμία αλλά στην πραξη παλι θα κάνω πίσω.οπότε για να μη γίνω και εκεί ρεζιλι αποφευγω να βρεθώ μαζί του.

Senior Member
    Εσύ καλά τα λες κουκλα μου αλλά όσο φοβάμαι το χειρουργείο φοβάμαι και το σεξ.
    Τον παντρεμενο τον σκεφτομαι συνέχεια ερωτικά. Αλλά δεν έχω προχωρησει σε τίποτα μαζί του.μόνο κάτι φιλιά είχαμε δωσει και αυτό πριν μάθω ότι είναι παντρεμενος.πιστεύω ότι αν βρεθω μαζί του σίγουρα θα έχω μεγαλύτερη επιθυμία αλλά στην πραξη παλι θα κάνω πίσω.οπότε για να μη γίνω και εκεί ρεζιλι αποφευγω να βρεθώ μαζί του.
    Τι ακριβώς σε φοβίζει;Εχεις συζητησει με ατομα φανταζομαι που έχουν ολοκληρομενες σχεσεις.Ειναι μια φοβια σου ας πουμε;Εχεις φοβιες οτι θα πονεσεις ή εχεις κάποια ταμπου;

Senior Member
    Αρχίζω να πιστεύω ότι μας τρολάρεις όμως Αποστολία. Ή ότι είσαι κάποιος άνδρας που θέλει να γίνει παθητικός γκέϋ και του αρέσει η φιλολογία. Οι γυναίκες συνήθως, αφήνουν να παρασυρθούν και να οδηγηθούν στο σεξ από άνδρες. Δεν κάνουν την υπερανάλυση που κάνεις εσύ. Θα ήθελα να πέφτω έξω.

Για χάρη της κουβέντας, αν ισχύουν όσα γράφεις, ο παντρεμένος δεν ήταν σωστός στο ότι δεν είπε από την αρχή ότι είναι παντρεμένος. Αν αποφασίσεις να κάνεις κάτι με κάποιον που δεν είναι τέρμα προβληματικός, πιστεύω ότι αν βρεθείτε σε κάποιο ξενοδοχείο που είναι για το σκοπό αυτό , με λίγο ποτό και λίγο ... πορνό , δεν θα σταματήσετε. Δεν σηκώνει άλλη κουβέντα νομίζω. Το κάνουμε γελοίο.

Τι ακριβώς σε φοβίζει;Εχεις συζητησει με ατομα φανταζομαι που έχουν ολοκληρομενες σχεσεις.Ειναι μια φοβια σου ας πουμε;Εχεις φοβιες οτι θα πονεσεις ή εχεις κάποια ταμπου;
    Έχω μιλησει με άτομα ναι.οι φίλες μου πχ κανανε σεξ από τα 15.ούτε ταμπού είχα ποτέ ουτε τίποτα.
    Τι ακριβώς με φοβιζει δεν ξέρω ούτε εγώ πω.απλώς φοβάμαι ότι δεν μπορώ να κάνω σεξ ότι δεν χωραει θα σου φανεί αστείο αλλά μου φαίνεται ακατόρθωτο.και τον πονο τον φοβάμαι γενικά. Και τους γιατρους φοβάμαι.η ψυχολογος όταν είχα πάει μου είχε δωσει δύο εξηγήσεις.η ότι στο πάρελθον είχα υποστει κάποια σεξουαλικη παρενοχληση η οποία μπορεί να ήταν σε ηλικία που δεν θυμάμαι είτε ότι αρνούμαι να ωριμασω για αυτό δεν θέλω να κάνω σεξ.και τα δύο μου φαίνονται περιεργα.γιατί τα μικρά που κάνουν σεξ πάει να πει ότι είναι ωριμα?

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Αρχίζω να πιστεύω ότι μας τρολάρεις όμως Αποστολία. Ή ότι είσαι κάποιος άνδρας που θέλει να γίνει παθητικός γκέϋ και του αρέσει η φιλολογία. Οι γυναίκες συνήθως, αφήνουν να παρασυρθούν και να οδηγηθούν στο σεξ από άνδρες. Δεν κάνουν την υπερανάλυση που κάνεις εσύ. Θα ήθελα να πέφτω έξω.

Για χάρη της κουβέντας, αν ισχύουν όσα γράφεις, ο παντρεμένος δεν ήταν σωστός στο ότι δεν είπε από την αρχή ότι είναι παντρεμένος. Αν αποφασίσεις να κάνεις κάτι με κάποιον που δεν είναι τέρμα προβληματικός, πιστεύω ότι αν βρεθείτε σε κάποιο ξενοδοχείο που είναι για το σκοπό αυτό , με λίγο ποτό και λίγο ... πορνό , δεν θα σταματήσετε. Δεν σηκώνει άλλη κουβέντα νομίζω. Το κάνουμε γελοίο.
    Μακάρι να σας τρολαρα αλλά δυστυχως ότι λέω είναι περα για πέρα αλήθεια.
    Ο παντρεμένος ακόμη δεν μου είπε ότι είναι παντρεμένος.ίσως το έχει καταλάβει ότι το έχω καταλαβει.
    Ίσως οι άντρες που έχουν βρεθει να είναι νορμαλ και εγώ να έχω το μεγαλύτερο θέμα φυσικά. Οπως και να έχει σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.

Senior Member
    Έχω μιλησει με άτομα ναι.οι φίλες μου πχ κανανε σεξ από τα 15.ούτε ταμπού είχα ποτέ ουτε τίποτα.
    Τι ακριβώς με φοβιζει δεν ξέρω ούτε εγώ πω.απλώς φοβάμαι ότι δεν μπορώ να κάνω σεξ ότι δεν χωραει θα σου φανεί αστείο αλλά μου φαίνεται ακατόρθωτο.και τον πονο τον φοβάμαι γενικά. Και τους γιατρους φοβάμαι.η ψυχολογος όταν είχα πάει μου είχε δωσει δύο εξηγήσεις.η ότι στο πάρελθον είχα υποστει κάποια σεξουαλικη παρενοχληση η οποία μπορεί να ήταν σε ηλικία που δεν θυμάμαι είτε ότι αρνούμαι να ωριμασω για αυτό δεν θέλω να κάνω σεξ.και τα δύο μου φαίνονται περιεργα.γιατί τα μικρά που κάνουν σεξ πάει να πει ότι είναι ωριμα?
    Ωραία ψυχολόγος! Αντί να σου πει ότι δεν πειράζει και ότι είναι φυσιολογικό για κάποιους να μην θέλουν σεξ, σε βάζει σε αναζήτηση "κακοποίησης" ή "ανωριμότητας". Πρόσεξε μην την πατήσεις σαν και μένα, πολύ σημασία του έχουμε δώσει του σεξ και δεν είναι καλό! Να σου θυμίσω αν δεν ξέρεις το θέμα μου, με λίγα λόγια ήμουν εξωτερικό κοντά στα 30 μου και τρελαινόμουν που δε μου έβγαινε να κάνω σεξ μια ζωή, βρήκα ένα "ύποπτο" άτομο στο παρελθόν μου, θεώρησα ότι με κακοποίησε όταν ήμουν μωρό και τρελάθηκα, και από τότε αρχίσανε τα ψυχολογικά και τα φάρμακα. Τίποτα δεν έχεις και τίποτα δεν σου έχει συμβεί, απλά είσαι άτομο με χαμηλή λίμπιντο ή κάτι τέτοιο! Μ'αρέσει που οι άλλοι σου λένε ότι... έχεις και πρόβλημα επειδή δεν σου αρέσει το σεξ. Ούτε ταμπού φταίνε, ούτε άλλες μπούρδες. Έτσι είσαι! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνεις ποτέ σεξ, αυτό σημαίνει ότι δεν το έχεις ανάγκη.

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast