Results 61 to 75 of 82
Thread: φταίει κι η βροχή
-
10-10-2009, 17:39 #61
\"Να ονειρεύεσαι μου\'λεγε ένας φίλος που μ\'άγαπούσε και με ήξερε καλά. Τα όνειρα συνήθως, προδίνουν. Παραπλανούν. \" (από τη Βαρκάρισσα της χίμαιρας της Α.Παπαδάκη)
Να ονειρευτώ κι ας γελαστώ κι ας πέσω μετά. Θέλω να φτιάξω ένα όνειρο που να με πάει πιο πέρα από εκεί που φτάνουν τα πόδια μου κι οι αντοχές μου. Δεν βρέχει, ο ήλιος καίει εγωιστικά δυνατά, εγωιστικά ελπιδοφόρα κι εγώ ζητώ ένα όνειρο.
Πόσο θα κρατούσε; Πόσο κράτησε; Ο χρόνος είναι δύσκολο να αποδοθεί με λεπτά, με ώρες, με μέρες. Δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος μέτρησης, δεν μου πάει. Μετρώ τον χρόνο με δυσθυμίες και μελαγχολίες. Πόσο κρατούν; Τόσο όσο να πιάσεις πάτο. Τώρα που έπιασα ξανά αρχίζει νέος κύκλος. Κύκλους έχει ο χρόνος μου, ούτε μέρες ούτε μήνες.
Σε νέο κύκλο είμαι δεν έχω αντοχές να δω τα θέματα με τις γκρίνιες, συγνώμη φίλοι μου, για σήμερα δεν πάει πιο κάτω.κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
- 10-10-2009, 17:52 #62
narnia,
δεν ξερω αν τα ονειρα συνηθως παραπλανουν. εγω νομιζω πώς μπορει κ να οδηγουνεξαρταται!
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
10-10-2009, 18:02 #63
Οδηγούν, ελευθερώνουν, εξυψώνουν, παρηγορούν, ξεγελούν. Αν... να ονειρεύεσαι μπορείς.
κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
10-10-2009, 18:04 #64
και αν δεν μπορεις τωρα ή δεν θες, δεν πειραζει. εχεις αξια και το διαστημα που δεν μπορεις. εχει αξια και ο χρονος που δεν αντεχεις να χρησιμοποιησεις ετσι.
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
10-10-2009, 18:05 #65
Λυτρωτικό το δεν πειράζει σου, αλλά πάει καιρός και μου\' χει λείψει η ψευδαίσθηση. Σ\'ευχαριστώ.
κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
10-10-2009, 18:09 #66
ισως να χρειαζεσαι μια πιο πραγματικη αισθηση, απο μια ψευδαισθηση. Οι ψευδαισθησεις δεν μας καλύπτουν παντα....Τπτ
Κι εγω σ ευχαριστω για τις προσωπικες σκεψεις που εκφραζονται δημοσια...
10-10-2009, 19:51 #67
Originally posted by narnia
\"Να ονειρεύεσαι μου\'λεγε ένας φίλος που μ\'άγαπούσε και με ήξερε καλά. Τα όνειρα συνήθως, προδίνουν. Παραπλανούν. \" (από τη Βαρκάρισσα της χίμαιρας της Α.Παπαδάκη)
Να ονειρευτώ κι ας γελαστώ κι ας πέσω μετά. Θέλω να φτιάξω ένα όνειρο που να με πάει πιο πέρα από εκεί που φτάνουν τα πόδια μου κι οι αντοχές μου. Δεν βρέχει, ο ήλιος καίει εγωιστικά δυνατά, εγωιστικά ελπιδοφόρα κι εγώ ζητώ ένα όνειρο.
Πόσο θα κρατούσε; Πόσο κράτησε; Ο χρόνος είναι δύσκολο να αποδοθεί με λεπτά, με ώρες, με μέρες. Δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος μέτρησης, δεν μου πάει. Μετρώ τον χρόνο με δυσθυμίες και μελαγχολίες. Πόσο κρατούν; Τόσο όσο να πιάσεις πάτο. Τώρα που έπιασα ξανά αρχίζει νέος κύκλος. Κύκλους έχει ο χρόνος μου, ούτε μέρες ούτε μήνες.
Σε νέο κύκλο είμαι δεν έχω αντοχές να δω τα θέματα με τις γκρίνιες, συγνώμη φίλοι μου, για σήμερα δεν πάει πιο κάτω.
Τελειο...απλα τελειο..με εκφραζει απολυτα....Με την μονη διαφορα οτι εδω που ειμαι στην πραγματικοτητα τωρα βρεχει...:-)
10-10-2009, 19:56 #68
Βρέχει και είσαι άνοιξη, είμαι βροχή και λάμπει ο ήλιος.
Μα η διάθεσή μας βλέπω βρήκε κοινό σημείο. Είναι περίεργη μέρα σήμερα είπες; Είναι μέρα που θέλω να περάσει και δεν περνάει. Είναι κι ο χρόνος που έλεγα πριν, περίεργο πράμα.κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
10-10-2009, 20:03 #69
ναι ναι...ακριβως και εγω ετσι θελω απλα να περασει αυτη η μερα...ιδια διαθεση ναι....τι ομορφα που το ειπες...ο χρονος ναι πολυ περιεργος....πολλες φορες οταν περναει γινονται ολα καλυτερα και αλλες παλι γινονται ολα ακομα πιο ασχημα....
10-10-2009, 20:06 #70
Εμενα με ενοχλει και οτι θα πρεπει να βγω εξω και δεν εχω καμια διαθεση...και θα πρεπει να μιλαω και να γελαω και δεν εχω τετοια διαθεση....ποση δυναμη θελει αραγε αυτο? Ωραια θα ηταν να τα πιναμε μαζι τουλαχιστον θα εκφραζομασταν ελευθερα και δεν θα θλιβαμε κανεναν, γιατι εχουμε παρομοια διαθεση...ισως να γουσταραμε στην τελικη..χαχα..
10-10-2009, 20:15 #71
Βάλε ένα ποτηράκι.
ΣΕΦΕΡΗΣ
10-10-2009, 20:22 #72
τι πινεις;κρασι η ουισκι; οτι θελεις αρκει να ταξιδεψουμε.....σε κοσμους ονειρεμενους, γλυκους και ηρεμους....
10-10-2009, 20:24 #73
Κρασάκι, ή μήπως παρασύρουμε άθελά μας κανέναν. Άντε λίγο δεν πειράζει. Να τραγουδήσουμε κιόλας.
ΣΕΦΕΡΗΣ
10-10-2009, 20:27 #74
Ετσι....κρασακι λοιπον...δεν πειραζει ας μεθυσουμε ολοι μαζι παρεα....
10-10-2009, 20:30 #75
Θα περάσει αυτή η μέρα επιτέλους; Άντε κοπέλα μου βγες και διασκέδασε εύκολο είναι τώρα που λίγο ήπιαμε παρέα.
ΣΕΦΕΡΗΣ
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....