pc και εγκεφαλικο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Banned
    ντεκαφεινε π ιπια μια φορα με επιασε επιτοπου κρηση.σιγουρα δεν εχει καφεινη μεσα?

Member
    για αεροπλανο δεν το συζητω καθολου και να φανταστεις παλιοτερα ειχα γυρησει ολη την ευρωπη και σκανδιναβια ! πανε αυτα τωρα !! ελπιζω να μου ξαναπερασει συντομα μου αρεσουν πολυ τα ταξιδια .panikoyla δεν το εχω ξανακουσει αυτο για εγγεφαλικο ενοω, αδικα φοβασε απλος δεν δουλευεις τωρα δεν εχεις που να αασχολησεις το μυαλο σου και βρηκες αλλο ενα λογο να φοβασε ,θα δεις μολις πιασεις δουλεια θα ειναι ολα καλυτερα

Originally posted by panikoula
    ντεκαφεινε π ιπια μια φορα με επιασε επιτοπου κρηση.σιγουρα δεν εχει καφεινη μεσα?
    Ναι δεν έχει καφείνη αλλά δεν σημαίνει σύμφωνα με την ψυχίατρο μου ότι δεν μπορεί να σε διεγείρει λίγο.Τι άμα κάνω πως πίνω με καφείνη τώρα θα γίνω Βέγγος...

Member
    panikoula δεν υπαρχει αυτο που φοβασε ! απλα δεν δουλευεις τωρα να απασχολεις καπου το μυαλο σου και βρηκες αλλο ενα λογο να φοβασε .θα δεις οταν πιασεις δουλεια θα ειναι ολα καλυτερα

Originally posted by .lola.
    για αεροπλανο δεν το συζητω καθολου και να φανταστεις παλιοτερα ειχα γυρησει ολη την ευρωπη και σκανδιναβια ! πανε αυτα τωρα !! ελπιζω να μου ξαναπερασει συντομα μου αρεσουν πολυ τα ταξιδια .panikoyla δεν το εχω ξανακουσει αυτο για εγγεφαλικο ενοω, αδικα φοβασε απλος δεν δουλευεις τωρα δεν εχεις που να αασχολησεις το μυαλο σου και βρηκες αλλο ενα λογο να φοβασε ,θα δεις μολις πιασεις δουλεια θα ειναι ολα καλυτερα
    Και εγώ ήθελα σκανδιναβία να πάω,παλί καλά που γύρισες και την ευρώπη...εγώ λέω κάποια στιγμή να το κάνω και ότι γίνει...α ένα video που μου φτιαχνει την διάθεση http://www.youtube.com/watch?v=G8SEBkvM_uU

Banned
    λολ εγω αν πιω τωρα καφεινη θα γινω οχι Βεγγος αλλα σαν να μου βαλανε νευτι στον κ_λο .λοοοοοοολ

Banned
    σευχαρηστω λολα μου.δεν μ φτανουν ολα αυτα εχω γνωρησει και 20 αντρες δυκτιακους για γνωριμια και εχω περδεψει τα μπουτια μου.οι περισσοτεροι θελον φικι φικι κατι π δεν θελω κ δεν εχω διαθεση πλεον λογο φαρμακων ,και οι αλλοι γνωριμια η σχεση πραγμα π φοβαμαι.τι διαολοκανω γνωριμιες.με περδευουν ακομα περισσοτερο.μεχρι να συνελθω καλα δεν θα μπενω σε σαιτ γνωριμιων.κουλουβαχατα γινανε ολαστο μυαλο μου.

Member
    εγω εχω να πιω καφε 3 χρονια ....και πριν ειχα ταραξει τους frento και δεν με επιανε τιποτα τωρα ουτε ντεκαφ με πειραζει και αυτος

Banned
    και τι διαολο να πινουμε?γαλα?

Member
    η σκανδιναβια ειναι ωραία αλλα οχι για καταθλιπτικους !! ολα ειναι γκριζα ουρανος,δρομος ,κτιρια συν οτι οταν ειχα παει ηταν εξι μηνες μερα !!! ενα πραγμα σαν σουρουπο ολη την νυχτα ουτε οι διπλες κουρτινες που ειχαν στο ξενοδοχειο δε βοηθοθσαν το ματι γαριδα ειδα και επαθα να κοιμηθω

Member
    πινω κανα τσαι καμια πορτοκαλα ΧΩΡΙς ανθρακικο γιατι φουσκονω ....ασε το εχω ριξει στα σκληρα !!!! για ποτο δεν το σκεφτομε μολις αρχισω να ζαλιζομε φοβαμε οτι θα λιποθυμισω !!!!

Banned
    to tsai periexei kafeinh.

Member
    τοξερω αλλα πολυ πολυ λιγοτερη απο τον καφε

Decaf δεν με πειράξει...ε όχι και χωρίς γέυση καφέ καθόλουυυυυυ...δεν σε πειράζει το τσαί που έχει καφείνη και σε πειράζει ο decaf που δεν έχει?

Banned
    εγω αποφασησα να πινω στο εξης γαλλικο.εχει λιγοτερη λενε

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast