Ανθεκτικη καταθλιψη ελεος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 61
    Junior Member
    Βιβιαννα ετσι οπως τα περιγραφεις σιγουρα φαινετε οτι πασχεις απο καταθληψη και μαλιστα βαριας μορφης. Εχεις δοκιμασει να πας σε καποιο ψυχολογο? Ειναι πολλα που μπορεις να κανεις για να νιωσεις καλητερα. Εσενα δεν σου περασε απο το νου τωρα 1,5 με 2 χρονια οπως λες οτι αυτο δεν ειναι νορμαλ? Ειναι κριμα να περναει η ζωη σου ετσι.

Senior Member
    VIVIANNA εγινε τπτ στη ζωη σου και εισαι ετσι?

Junior Member
    Νομίζω ότι όλα ξεκίνησαν με ένα χωρισμό,μία σχέση 3,5 χρόνων που ένιωθα ότι μόνο δίνω και την τελέίωσα όταν βρέθηκα σε μία δύσκολη στιγμή και ζήτησα βοήθεια κ μου είπε θα περάσει....Τίποτα άλλο.Αγάπη έπαιρνα,βλέμματα τρυφερά,μέχρι και ο γάμος έπαιζε,\'ολα εκτός από το να γελάω,να βλέπω πράξεις ουσιαστικές κτλ.Ε λοιπόν χώρισα και αρρώστησα...Από τύψεις,νιώθω κακιά,ξέρω όμως ότι δεν είμαι...και ήταν λογικό να χωρίσω...Δεν μπορώ να συνέλθω..κατηγορώ τον εαυτό μοου για όλα.Είναι και η ζωή μου τώρα χάλια,δέν έχω ελεύθερο χρόνο,κάνω ένα επάγγελμα που βλέπω πολύ κόσμο,και έχω το ευτύχημα-δυστύχημα να βλέπω πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι σε κάθε τους φάση από πολύ κοντά.Εχουν λοπόν χαθεί οι ισορροπίες μου,δεν έχω άλλο ιδανικά,δεν έλπιζω σε μία μελλόντική ευτυχία και εκεί είναι που λέω γιατί εγώ τελείωσα μία σχέση που υπήρχε(?) αγάπη?Γιατί άφησα τον άνθρωπό μου ,μήπως ήταν εγωισμός?Πάντα όμως ήμουν παρατηρητής στην ζωή μου και ουσιαστικά ζούσα για να ευχαριστώ τους άλλους.

Senior Member
    Vivianna, καλώς ήρθες

τί σκοπεύεις να κανεις απο δω κ στο εξης για την κατασταση στην οποια βρισκεσαι?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Junior Member
    να παω σε ψυχολογο

Junior Member
    Αλλα αν δεν δω βελτιωση,εκει θα αποτελειωθω.Θα ήθελα να μου πει κάτι κάποιος ειδικός.

Senior Member
    εννοεις οτι θα θελες να σου επιβεβαιωσει καποιος ειδικος μεσω δικτυου αν εχεις καταθλιψη κ σε τί βαθμο? δλδ να απαντησει στα ερωτηματα που θετεις παραπανω?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Junior Member
    Μπορεί όμως και να μην ειναι κατάθλιψη.Απλά να είναι κάπια φάση απ΄τις χειρότερες στην ζωή μου.Προσπάθησα να κάνω κάτι,να ξαναφτιάξω την ζωή μου,άλλά δεν πέτυχε.Προσπαθώ και την διάθεσή μου να καλυερέψω αλλά το μόνο που θέλω είναι να...πάω να κοιμηθώ....!

Junior Member
    οχι
    στο φορουμ ετσι μπηκα.Θα πάω σε κανονικό ψυχολογο.

Junior Member
    όσο αφορα στα προσωπικά θα πάω σε ψυχολογο.Απλα μπορεί κανείς να μου πει αν αυτά είναι τα συμπτωματα της κατάθλιψης ή θέλει προσωπική διάγνωση?

Senior Member
    καλη αρχή κ καλη δυναμη απλα ήθελα να σου πώ πανω σ αυτο που εθιξες προηγουμενως, για τα συμπτωματα και ολα αυτα πώς ναι μπορει να δειχνουν κατι. Κατάθλιψη ισως. Αλλα μπορει κ οχι. Απο δικη μου εμπειρια, γιατι κ γω καπως ετσι ξεκινησα να ψαχνομαι, εχω να πω πώς το \"ονομα\" εχει λιγη σημασια. Ειτε εχεις ειτε οχι, φανταζομαι πώς αυτο που θες ειναι να νιωσεις καλυτερα.

Ευχομαι πραγματικα να παρεις δυναμη κ να ξεκινησεις (ή συνεχισεις με εναν αλλο τροπο) την προσπάθεια σου

Junior Member
    σε αυχαριστώ αλλά μήπως είναι καλύτερο να δοθλεύοθμε με τον εαυτό μασ μόνοι μας και όχι να τρέχοθμε σε γιατρούς?

Senior Member
    Εγώ θα έλεγα οτι καλό είναι να μπορούμε να στεκόμαστε μόνοι μας γενικά, αλλα μερικές φορες χρειαζόμαστε και βοήθεια. Στο βαθμό που ισχύει αυτό γενικά ισχύει και για θέματα ψυχικής υγείας.

Junior Member
    ντρεπομαι λιγο που μιλαω για μενα

Senior Member
    Εννοείς τώρα που μας μιλάς ή στη σκέψη οτι στην ψυχοθεραπεία θα μιλήσεις για τον εαυτό σου?

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast