ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε............!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    ψυχοθεραπεια ποσο καιρο κανεις?απο ποτε αρχισε να σε βοηθαει γιατι εγω εναμιση μηνα τωρα δεν εχω και ιδιαιτερη βελτιωση..τα χαπια τελικα τα σταματησεσ?ειμαι στη φαση και εγω που μετα απο ενα χρονο ληψησ αντικαταθλιπτικων πρεπει να τα σταματησω και απλα φοβαμαι μην υποτροπιασω...

Banned
    Μελένια, πάντα σε συνεργασία με το γιατρό σου, αλλά εγώ θα σε συμβούλευα να το ξανασκεφτείς πριν τα κόψεις...
    Έπαιρνα 6 χρόνια, τα κοψα μετά από πίεση απ το σπίτι και στους 2 μήνες είχα υποτροπιάσει και σε χειρότερο βαθμό απ ότι πριν...
    Αμφιβάλλω αν θα τολμήσω να τα ξανακόψω ποτέ

Ψυχοθεραπεία κάνω κανά μήνα, 2 φορές τη βδομαδα, με βοηθάει νομίζω, πιο πολύ σε θέματα που μόνη μου φοβόμουν να αντικρύσω
    Ξεκαθαρίζοντας αυτά, φεύγει και το άγχος, έτσι διαπιστώνω

Originally posted by efi26
    Εμένα όταν αρρώστησα ο τότε φίλος μου μου έθεσε \"προθεσμία\" μηνός για να γίνω καλά
    Θεωρούσε δε την αγχώδη κατάθλιψη νόσο πολυτελείας και με απέιλησε ότι αν έπαιρνα φάρμακα θα με χώριζε...

Επίσης μου είπε πως θα ταν καλύτερα να μην είχα γεννηθεί, ή ν αυτοκτονούσα, ή να με πέταγαν στον καιάδα που προαναφέρθηκε...
    Ο πατέρας μου επίσης μου είε πως αν ξαναέπαιρνα φαρμακα θα ταν σα να πεθαινα γι αυτόν, και σα να τον σκότωνα...

Όπως βλέπετε, κατανόηση μηδέν από πουθενά

Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που χωρίς να το χουν βιώσει, κατανοούν το πρόβλημα και ειναι σε θέση, αν όχι να σε βοηθήσουν, τουλάχιστο να μη σε επιβαρύνουν
    Τι είναι αυτά?!!!?!!!?Σορρυ αλλά θα χώσω τώρα και βρίσε με αν θες...ο φίλος σου είναι ζώων και ελπίζω να μην υπάρχει στην ζωή σου...καλύτερα αυτός να μην είχε γεννηθεί...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ...πω πω τα πήρα στο κρανίο κανονικά τώρα...

Member
    απιστευτο πραγματικα !!δεν μπορω να το πιστεψω ....του μιλας ακομα ?? δεν ειναι θεμα κατανοησης ειναι θεμα ανθρωπιας . τοση ανωριμοτητα τοση γαιδουρια ? ?

Banned
    Όχι απλά του μιλάω...αλλά είχαμε 4-5 χρόνια σχεση και ήθελα και να τον παντρευτώ...
    Μέχρι που το <φλεβάρη που αρρωστησα εγιναν αυτά και διάφορα άλλα τέτοια όμορφα και μου λέει ο γιατρός μου\"σε χειροτερεύει, φύγε...\"
    Δεν είμαι περήφανη... αλλα έπρεπε να μου το πει κάποιος άλλος
    Μόνη μου τόσα χρόνια δεν έβλεπα τίποτα

Μέχρι που με έβριζε μπροστά σε τρίτους κ δε μίλαγα
    Θεωρούσα οτι τα κάνει \"για το καλό μου\" όπως έλεγε...
    Δε τα βλεπα στον εαυτό μου, αυτά που στη δουλεια (διαζύγια) τα βλέπω κάθε μέρα...

Member
    αυτος σε εκανε χειροτερα .το εχω ξαναγραψει την πρωτη φορα που το επαθα ειχα μια σχεση που μου μιλαγε ασχημα για το θεμα ....με εχεις κουρασει ,σε βαρεθηκα καθε μερα αρωστη ,ολο πεθενεις , πεθανε να τελειωνουμε !!κτλ εγω απο το κακο στο χειροτερο αισθανομουν τοσο μονη και φοβησμενη !!!! ξερεις τι εγινε ? μολις εγινα καλα απαθε το ιδιο χειροτερα και απο μενα .δεν μπορουσε ουτε στη δουλεια να παει σταματουσε με το αυτοκινιτο μεσ στο δρομο και εβγαζε τα παπουτσια και το πουκαμισο του για να αναπνευσει ........

Page 2 of 2 FirstFirst 12