ΑΓΧΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

ΑΓΧΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Καλησπέρα σας πάσχω από γενικευμένη αγχώδη διαταραχή και κρίσεις πανικού τις οποίες με την ψυχοθεραπεία έμαθα να διαχειρίζομαι αλλά έχω τρομερό άγχος αναμονής όταν έχω να κάνω κάτι για παράδειγμα έχω να πάω ταξίδι μέχρι να μπω στο πλοίο θα είμαι ένα μήνα άρρωστη το έχει κανείς άλλος και πως το διαχειρίζεται ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalliroiriou View Post
    Καλησπέρα σας πάσχω από γενικευμένη αγχώδη διαταραχή και κρίσεις πανικού τις οποίες με την ψυχοθεραπεία έμαθα να διαχειρίζομαι αλλά έχω τρομερό άγχος αναμονής όταν έχω να κάνω κάτι για παράδειγμα έχω να πάω ταξίδι μέχρι να μπω στο πλοίο θα είμαι ένα μήνα άρρωστη το έχει κανείς άλλος και πως το διαχειρίζεται ;
    Σου δημιουργούν και σωματικά συμπτώματα, όπως ναυτίες, αγοραφοβία ή εφίδρωση; Στην ψυχοθεραπεία εντοπίσατε με τον ψυχοθεραπευτή την πηγή του προβλήματος, πχ πιεστική οικογένεια, περιβάλλον που σε αναγκάζει να βιώνεις καταστάσεις άγχους; Δοκίμασε και ομοιοπαθητική. Κάνε θετικές σκέψεις και σκέψου πράγματα και αναμνήσεις που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν. Προσπάθησε να το διακωμωδήσεις όλο αυτό και να γελάσεις, θα σου κάνει καλό. Να σκέφτεσαι ότι πάνω από όλα βάζουμε την υγεία μας και για ένα αεροπλάνο/πλοίο/τρένο δεν αξίζει να τη χαραμίσεις.

Junior Member
    Ναι στην αναμονή έχω ναυτία κάνω εμετό πριν φύγω από το σπίτι έχω ταχυκαρδίες και η ζωή μου περιλαμβάνει ταξίδια και εκεί στεναχωριέμαι. Στην ψυχοθεραπεία έχω δουλεψει αλλά την αναμονή δεν την μπορώ δεν προέρχεται από την οικογένεια μου αλλά από την περίοδο των πανελληνίων όπου ο καθηγητής με πίεζε να αγορεύω στην τάξη επι ένα χρόνο έκανα εμετό πριν πάω στο σχολείο γιατί αυτός δεν καταλάβαινε

Senior Member
    Ναι στην αναμονή έχω ναυτία κάνω εμετό πριν φύγω από το σπίτι έχω ταχυκαρδίες και η ζωή μου περιλαμβάνει ταξίδια και εκεί στεναχωριέμαι. Στην ψυχοθεραπεία έχω δουλεψει αλλά την αναμονή δεν την μπορώ δεν προέρχεται από την οικογένεια μου αλλά από την περίοδο των πανελληνίων όπου ο καθηγητής με πίεζε να αγορεύω στην τάξη επι ένα χρόνο έκανα εμετό πριν πάω στο σχολείο γιατί αυτός δεν καταλάβαινε
    Δοκιμασε να κανεις jogging πριν την αναμονη....30 λεπτα εντονο ...να ερθουν οι ενδορφινες στο σωμα κ θα ισε πιο χαλαρη...λειτουργει.....εγω ολα τα αυτα τα ξεπερναω με jogging

Junior Member
    Δεν πιάνει το έχω δοκιμάσει το μόνο που με ανακουφίζει είναι να κάνω εμετό μόνο αυτό με απευλεθερωνει

Senior Member
    Δεν πιάνει το έχω δοκιμάσει το μόνο που με ανακουφίζει είναι να κάνω εμετό μόνο αυτό με απευλεθερωνει
    Εχεις μαλλον πολλα ψυχοσωματικα.

.πρεπει να παρεις θςραπεια αντικαταθλιπτικων μεχρι να ηρεμησεις....

Junior Member
    Το γνωρίζω έχω απευθυνθεί σε 5 ψυχιάτρους και κανένας δεν με έχει βοηθήσει όλες οι αγωγές μου προκαλούν αναισθησία των γεννητικών οργάνων και παθαίνω ουρολοίμωξη και οι περισσότεροι λένε ότι πρέπει να ζω έτσι αλλά δεν μπορώ να φτιάχνω το άγχος και να χαλάω την υγεία μου έχω κουραστεί

Senior Member
    Το γνωρίζω έχω απευθυνθεί σε 5 ψυχιάτρους και κανένας δεν με έχει βοηθήσει όλες οι αγωγές μου προκαλούν αναισθησία των γεννητικών οργάνων και παθαίνω ουρολοίμωξη και οι περισσότεροι λένε ότι πρέπει να ζω έτσι αλλά δεν μπορώ να φτιάχνω το άγχος και να χαλάω την υγεία μου έχω κουραστεί
    Παντος αυτο π σ λεω με το jogging ειναι δυνατο φαρμακο....θελει καθε μερα....οταν λεμε καθε μερα το εννουμε...μετα απο 1 μηνα ππυ θα ισε κ σε καλη φυσικη κατασταση θα δεις ...θα ηρεμησεος σε 60 τοις εκατο....το υπολοιπο θα το διαχειριζεσε....ακουσε με ...εγω αυτο το κανω παρααααα πολλλαααα χρονια...θελει υπομονη κ επιμονη και δεν μιλαμς γοα περπατημα...jogginh να βγει η γλωσαα ...40 λεπτα 6 με 8 χιλομετρα....αλλα πιανει

Junior Member
    Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ πολύ