μοναξια.την νιωθετε και σεις? - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 153
    Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by VelvetUnderground
    Sure εξαρτημένη και ανασφαλής εκείνη, της το έχω πει εξάλου ορθά κοφτά, αυτή είναι η γνωμάτευση μου από τον πρώτο μήνα.
    και η δικη της γνωματευση για σενα ποια ήταν?
    τρελλός.

Senior Member
    xaxa...συννενοηθηκατε λοιπον:)

δεν μου απαντησες ομως? προς τί η δοξα που ζητας?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    xaxa...συννενοηθηκατε λοιπον:)

δεν μου απαντησες ομως? προς τί η δοξα που ζητας?
    μα δεν ζητούσα δόξα. Αυτή μ\'εκανε να την ψωνίσω επειδή έλεγε σε όλο τον κόσμο πόσο τέλειος και με πόσα προσόντα και πόσο πεισμάρης και μοναδικός είμαι. Μετά βέβαια παρανοικό με έλεγε επειδή δεν της βγήκε ο sugar daddy.

Senior Member
    εσύ ομως τσιμπησες!
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by mariafound82
    Τι εννοεις Bitchy?
    σκύλα, εγγεγραμένοι 4 ψήφισαν 3, καβάλα πάν\'στην εκκλησιά καβάλα προσκυνάνε...Joan Jet style, όχι χειριστική γατούλα. :D Δυνατή γυναίκα πραγματικά με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πολύ δυνατό μυαλό και συμπεριφορά χωρίς κόμπλεξ και συντηρητισμούς. Γρήγορη, όχι αυτές που σέρνονται πέντε μήνες για να κάνουν μια αλλαγή που η άλλη θέλει μία μέρα και που όλα τους φαίνονται αμαρτωλά και απαγορευμένα και το παίζουν προχωρημένες κιόλας.
    wow!!!ακουγεσαι πολυ αυστηρος. μηπως εχεις κ λιστα που τικάρεις χαρακτηριστικα? που υπολειπεται κ ποσο?

σε μια γυναικα, στην σχεση σου, δεν ανεχεσαι αδυναμιες? κ πώς θα γνωρισεις την σκοτεινη πλευρά τους λοιπον?αλλα κ την σκοτεινη πλευρα της Σελήνης:)?

Banned

θέλω η γυναίκα να είναι ηθική και ειλικρινής, να μην με χρησιμοποιεί και να μην με κλέβει και μην με κακοποιεί ή εκβιάζει ψυχολογικά, αλλά θέλω να είναι και λίγο bitchy και πολύ αυτόνομη. Εκείνη κάθε άλλο παρά αυτόνομη και ισχυρή έδειξε ότι είναι, αντίθετα λόγω της αδυναμίας της με εκβίαζε ψυχολογικά πολλές φορές κι επειδή φοβάμαι τη μοναξιά αυτό καμμιά φορά πιάνει πολύ σε μένα.

ειναι σημαντικο που εκδηλωνεις τα θελω σου.
    Ειναι επισης σημαντικο να θες να τα κατακτησεις.

Πιο σημαντικο απο ολα ομως ειναι να τα βρεις.
    Αλλιως τι σημασια εχει?

Αναφερεσαι προφανως σε μια γυναικα,
    με αρνητικα χαρακτηριστικα.
    Καταρχην ειχε καποιο θετικο?
    Και αν ναι, ηταν αρκετα?

Θελω να σου πω γενικα οτι αυτο που ονειρεύεσαι μπορει να μην υπαρχει αλλα ισως μπορεις να το καλιεργησετε απο κοινου με τον συντροφο σου.
    Φαντασου να ηταν και αυτη μελος, και να εγραφε,
    \"ειναι τεμπελης, χαραμοφαης και τα θελει ολα στο πιατο...\"

Σεκφτηκες ποτε να προσπαθουσατε απο κοινου να χαμηλωσετε τους τονους και να εκφρασετε απο κοινου τις αληθειες σας?

Ξερεις,
    οταν βγαζουμε ολοι σπαθια, γενικα μιλωντας εχουμε δικαιο.
    Μονο που το κανεις κορνιζα, για να το εχεις παρεα με την πρωινη γυμναστικη σου.

Senior Member
    Να έχω τη δόξα του έμπειρου ; Αυτού που είχε την \"τιμή\" να γνωρίσει τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης ; Η περσυνή μου σχέση μου έδινε αγάπη ή τουλάχιστον αυτό ένοιωθα, από κει και πέρα χρειάζονται κι άλλα πράγματα για να μην φοβάσαι και να μην ταλαιπωρείσαι και να πεις \"εδώ είμαι, το βρήκα\". Xρειάζομαι ΖΩΗ.
    εδω μιλας για την δοξα του εμπειρου...κ δεν το καταλαβα...

Senior Member
    Αν καταλαβα καλα[επειδη ειμαι λιγο ασχετη σε αυτα]απανταω οτι μια γυναικα bitchy με την συμπεριφορα της με την συμπεριφορα της προσπαθει να δειξει οτι δεν εχει κομπλεξ κ αναστολες κ συντηρητισμους.Για μενα συμβαινει το αντιθετο.Τυχαινει να ειμαι γυναικα κ εχω συναντησει αρκετες.Δηλαδη με την συμπεριφορα τους προσπαθουν να κρυψουν αυτο που πραγματικα ειναι.
    Δεν χρειαζεται να φωναζεις για το τι δεν εισαι!!!

Senior Member
    ακριβως!

Senior Member
    εσύ ομως τσιμπησες!
    ακριβώς, επειδή μου άρεσε φαίνεται ο ρόλος του \"εκλεκτού\", αλλά ο τίτλος δεν μου χαρίστηκε, με έβαλε να παλέψω σκληρά για τόσα πράγματα και τα πέτυχα όλα, δεν είχα δικαίωμα κι εγώ λίγη αυτοεκτίμηση μετά από τόσα χρόνια πληγές και κακομεταχείριση από άλλες ; Μου έδινε και το χάδι και την αγκαλιά. Αλλά χωρίς τα άλλα δεν ζεις, τη ζωή εννοώ, κι επειδή διχαζόμουν να μείνω ή να φύγω φρόντισε να με βγάλει τρελλό. Ακόμα την αγαπάω επειδή δέθηκα μαζί της συναισθηματικά, αλλά τι να γυρίσω ? Μόνο που δεν τρίβεται στα πόδια μου αυτή και το παίζει bitchy. Είμαι σίγουρος ότι άμα της έδινα ένα καλό spaking θα της άρεσε κιόλας κι ας το παίζει μεγάλη και τρανή θεά και alpha female.

Senior Member
    Πειραζει να τα γραφεις ελληνικα?Ξερω καλα Αγγλικα αλλα μενοχλει.:(

Senior Member
    Τι εννοεις Bitchy?
    σκύλα, εγγεγραμένοι 4 ψήφισαν 3, καβάλα πάν\'στην εκκλησιά καβάλα προσκυνάνε...Joan Jet style, όχι χειριστική γατούλα. :D Δυνατή γυναίκα πραγματικά με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πολύ δυνατό μυαλό και συμπεριφορά χωρίς κόμπλεξ και συντηρητισμούς. Γρήγορη, όχι αυτές που σέρνονται πέντε μήνες για να κάνουν μια αλλαγή που η άλλη θέλει μία μέρα και που όλα τους φαίνονται αμαρτωλά και απαγορευμένα και το παίζουν προχωρημένες κιόλας.
    wow!!!ακουγεσαι πολυ αυστηρος. μηπως εχεις κ λιστα που τικάρεις χαρακτηριστικα? που υπολειπεται κ ποσο?

σε μια γυναικα, στην σχεση σου, δεν ανεχεσαι αδυναμιες? κ πώς θα γνωρισεις την σκοτεινη πλευρά τους λοιπον?αλλα κ την σκοτεινη πλευρα της Σελήνης:)?
    Αδυναμίες ανέχομαι πάρα πολλές, αλλά όχι να μου παριστάνει ο άλλος κάτι που δεν είναι και δεν το\'χει προκειμένου μην μείνει μόνη της, κι ακόμα όταν ο άντρας την έχει δεχθεί ακριβώς όπως είναι, εκείνη εξακολουθεί και έχει εξωπραγματικές προσδοκίες από δαύτον.

Senior Member
    Αν καταλαβα καλα[επειδη ειμαι λιγο ασχετη σε αυτα]απανταω οτι μια γυναικα bitchy με την συμπεριφορα της με την συμπεριφορα της προσπαθει να δειξει οτι δεν εχει κομπλεξ κ αναστολες κ συντηρητισμους.Για μενα συμβαινει το αντιθετο.Τυχαινει να ειμαι γυναικα κ εχω συναντησει αρκετες.Δηλαδη με την συμπεριφορα τους προσπαθουν να κρυψουν αυτο που πραγματικα ειναι.
    μα αυτή φωνάζει για το τί είναι και πόσο σπουδαία είναι και γράφει αλλά από την άλλη δεν κάνει τίποτα, είναι μόνο λόγια και εκ του ασφαλούς αυτοπροβολή Είμαι. Είμαι Είμαι, η μόνη, η καλύτερη, εγώ.

Senior Member
    μια εξωπραγματικη προσδοκια?

ξέρεις, ακουγεσαι πολυ αυστηρος, το λεω κ πάλι: δεν ακουγεται να εχεις αποδεχθει την γυναικα αυτη γι αυτο που ειναι...μαλλον θυμωμενος ακουγεσαι τοσο μ αυτην, αλλα κ με σενα!

οταν μιλάς για Ζωη που χάνεις, τί εννοεις?

Senior Member
    μια εξωπραγματικη προσδοκια?

ξέρεις, ακουγεσαι πολυ αυστηρος, το λεω κ πάλι: δεν ακουγεται να εχεις αποδεχθει την γυναικα αυτη γι αυτο που ειναι...μαλλον θυμωμενος ακουγεσαι τοσο μ αυτην, αλλα κ με σενα!

οταν μιλάς για Ζωη που χάνεις, τί εννοεις?
    Πίστεψε με αν είχες περάσει όσα πέρασα για εκείνη, της είχες δώσει όσα έδωσα (την ψυχή μου την ίδια ανιδιοτελώς και το είναι μου, και είχες αυτή την αντιμετώπιση, θα έγραφες πολύ χειρότερα και όχι ότι την αγαπάς ακόμα όπως εγώ, αλλά ότι την σιχαίνεσαι. \'Ολοι μου έλεγαν να φύγω κι όμως εγώ από αγάπη καθαρή καθόμουν. Ζωή, η ζωή η ίδια εννοώ, μια απλή ζωή με ενδιαφέρον, όχι μια οριζόντια κατάσταση. Δεν αγαπάει τη ζωή αυτή η γυναίκα, δεν βγαίνει, δεν παίζει, δεν ζει, δεν έχει ενδιαφέροντα, δεν κάνει τίποτα σχεδόν. Μόνο μετράει, υπολογίζει και έχει συμφέροντα, όχι ενδιαφέροντα. Ούτε την σωματική ηδονή αγαπάει όπως φάνηκε, σε παρακαλώ λοιπόν εσύ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μου γιατί δεν ξέρεις τι της έδωσα,πώς της το έδωσα και πόσο καλός και ευαίσθητος και πιστός χωρίς ψίγματα εγωισμού ζούσα μαζί της τόσο καιρό. Κινδύνευσε η ζωή μου για χάρη της κι όμως ακόμα την αγαπάω. Αν αγαπάς, τότε είναι που θυμώνεις, αν κοιταγα τον εαυτουλη μου σήμερα θα ήμουν μέσα στην τρελλή χαρά.

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast