Results 106 to 120 of 153
Thread: μοναξια.την νιωθετε και σεις?
-
08-07-2009, 19:17 #106Senior Member
Velvet, δεν αισθάνεσαι ευχαριστημενος αφου δεν δινεις στον εαυτο σου την πολυτελεια της επιλογης. Απο την άλλη δεν αισθανεσαι κολακευμενος ως προτιμητεος, εναντι καποιων άλλων?Originally posted by VelvetUnderground
\'Οχι, κανείς δεν είναι ευχαριστημένος αν οι άλλοι τον διαλέγουν και εκείνος δεν διαλέγει, δεν έχει μάλλον την πολυτέλεια του να διαλέγει. Επειδή φοβάται απίστευτα τη μοναξιά ή δεν ξέρει που να ψάξει και έχει κουραστεί, πληγωθεί, κατακρεουργηθεί και \"βιαστεί\" ακόμα, κοιτάει τουλάχιστον μήπως περισώσει αυτό το \"τσάι και συμπάθεια\".
Κατι ακομα: δεν επιλεγεις, αφηνεις να σε επιλέξουν. Μας μιλας για φοβους που εχεις, μήπως πληγωθεις...σωστα? Αν ξεκινησεις μια σχεση, στην πορεια της, οι φοβοι αυτοι εξακολουθουν να υπάρχουν?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 08-07-2009, 19:18 #107Senior Member
Μην περιμενεις τιποτα απο τα θαυματα Vug,εσυ θα κανεις την μεγαλη αλλαγη στην ζωη σου κ κανεις αλλος.Μαλλον δεν θελεις να μιλησεις αλλο.
Σου ευχομαι τα καλυτερα
08-07-2009, 19:18 #108Banned
τωρα απο θαυματα μην εχεις πολλες ελπιδες,
εισαι ερμαιο της στατιστικης....
Οσο για το προβλημα σου,
το καταλαβα και για αυτο δεν το πηγα παραπερα.
Ωστοσο συνεχισε να γραφεις και ακομα αν δεν καταθεσεις οτι εχεις μεσα σου,
μπορει απο αλλες ιστοριες να δεις δικες σου εικονες.
Εδω θα ειμαστε να τα λεμε.
08-07-2009, 19:23 #109Senior Member
απάντηση στη Sofia
Και λοιπόν ; Με διάλεξαν και είδα ότι με διάλεξαν άνθρωποι που με είχαν ανάγκη κι όχι άνθρωποι με κοινά θέλω. Βαυκαλίστηκα λίγο καιρό ότι ήμουν κι εγώ ένας \"εκλεκτός, \"ο καλύτερος\" ή ένας \"τυχερός\"\' που έζησα πράγματα που οι άλλοι δεν ζουν μέχρι να πεθάνουν ή ικετεύουν και φιλούν κατουρημένες ποδιές για να τα ζήσουν, αυτό όμως αρκεί ; Να έχω τη δόξα του έμπειρου ; Αυτού που είχε την \"τιμή\" να γνωρίσει τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης ; Η περσυνή μου σχέση μου έδινε αγάπη ή τουλάχιστον αυτό ένοιωθα, από κει και πέρα χρειάζονται κι άλλα πράγματα για να μην φοβάσαι και να μην ταλαιπωρείσαι και να πεις \"εδώ είμαι, το βρήκα\". Xρειάζομαι ΖΩΗ.
08-07-2009, 19:29 #110Senior Member
Αμφιβαλλεις οτι σε αγαπουσε?γιατι?
Τι θελεις να βρεις στην ζωη σου VUG?Εχεις συζητησεις ποτε τα θελω σου η περιμενεις να τα καταλαβουν?
08-07-2009, 19:30 #111Senior Member
Velvet, εχω μπερδευτει λιγο. Γραφεις πώς σε διαλεξαν ανθρωποι που σε ειχαν αναγκη, μα οχι ανθρωποι με κοινα θέλω με τα δικα σου.
Αυτο μου δημιουργει πολλα ερωτηματικα: μα ολοι μας διαλεγουμε, ή μας διαλεγουν με βάση τις αναγκες μας. Κ που μάλιστα πολλες απο αυτες αγνοουμε....ή αγνοουσαμε μεχρι την συγκεκριμενη μας επιλογη.
Στην συνεχεια γράφεις πώς βαυκαλιστηκες λεγοντας πώς εισαι ο εκλεκτος, ο τυχερος, αυτος που ζει μοναδικες εμπειριες...κι ομως πώς το λές αυτο οταν αρχικα μιλάς μαλλον υποτιμητικα για τις σχεσεις αυτες κ τον τροπο που ξεκινησαν?
Θα ηθελα να σε ρωτησω: πώς την εννοεις την δόξα του έμπειρου? κ πώς νομιζεις οτι μπορει να γεμισει τα κενα μιας σχεσης? έτσι ωστε να πεις πώς βρηκες αυτο που ψάχνεις...?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
08-07-2009, 19:34 #112Senior Member
Λέγοντας \"είχαν ανάγκη\" εννοούσα ήταν όλες needy, δεν μιλώ για ανάγκες αλλά για needy άτομα. Αυτά τα άτομα δεν μου κάνουν καλό. Οι σχέσεις ξεκίνησαν καλά αλλά πολύ γρήγορα φάνηκε ότι ήταν needy άτομα.Originally posted by Sofia
Velvet, εχω μπερδευτει λιγο. Γραφεις πώς σε διαλεξαν ανθρωποι που σε ειχαν αναγκη, μα οχι ανθρωποι με κοινα θέλω με τα δικα σου.
Αυτο μου δημιουργει πολλα ερωτηματικα: μα ολοι μας διαλεγουμε, ή μας διαλεγουν με βάση τις αναγκες μας. Κ που μάλιστα πολλες απο αυτες αγνοουμε....ή αγνοουσαμε μεχρι την συγκεκριμενη μας επιλογη.
Στην συνεχεια γράφεις πώς βαυκαλιστηκες λεγοντας πώς εισαι ο εκλεκτος, ο τυχερος, αυτος που ζει μοναδικες εμπειριες...κι ομως πώς το λές αυτο οταν αρχικα μιλάς μαλλον υποτιμητικα για τις σχεσεις αυτες κ τον τροπο που ξεκινησαν?
Θα ηθελα να σε ρωτησω: πώς την εννοεις την δόξα του έμπειρου? κ πώς νομιζεις οτι μπορει να γεμισει τα κενα μιας σχεσης? έτσι ωστε να πεις πώς βρηκες αυτο που ψάχνεις...?
08-07-2009, 19:36 #113Senior Member
\'Οχι, η τελευταία δεν αμφιβάλλω ότι με αγάπησε, αλλά ήταν needy, αυτό δείχνουν όλες οι πράξεις της. Εξαρτημένη και needy, άσχετη μ\'αυτό που ζητάω εγώ. Τα θέλω μου τα λέω σαφώς αμέσως ή μετά από λίγο καιρό, δεν τα κρύβω, αυτό όμως δεν βοηθάει. Μερικοί άνθρωποι ξέρουν να κρύβουν τα δικά τους.Originally posted by mariafound82
Αμφιβαλλεις οτι σε αγαπουσε?γιατι?
Τι θελεις να βρεις στην ζωη σου VUG?Εχεις συζητησεις ποτε τα θελω σου η περιμενεις να τα καταλαβουν?
08-07-2009, 19:37 #114Senior Member
Τωρα μπερδευτηκα εγω.
08-07-2009, 19:39 #115Senior Member
Θεωρεις οτι η τελευταια σχεση σου δεν σε αφησε να ζησεις?Ενιωθες οτι δεν μπορουσες να αναπνευσεις?
08-07-2009, 19:41 #116Senior Member
δεν μου απαντησες ομως: τη δοξα που αναφερες, πώς την εννοεις?
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
08-07-2009, 19:42 #117Senior Member
Needy άτομα ξέρεις ποιά είναι ; Αυτά που χρειάζονται τον άλλον, όχι αυτά που τον θέλουν πραγματικά, όχι αυτά που νοιώθουν ευτυχία με αυτά που νοιώθει κι ο άλλος. Needy = αδύναμο άτομο. \'Αλλο το να έχεις κοινά \"θέλω\" με τον άλλον να τον διαλέγεις επειδή είσαι needy. \'Ολες οι γυναίκες που με πλησίασαν ήταν needy.Originally posted by mariafound82
Τωρα μπερδευτηκα εγω.
08-07-2009, 19:43 #118Senior Member
Ναι ακριβώς αυτό.Originally posted by mariafound82
Θεωρεις οτι η τελευταια σχεση σου δεν σε αφησε να ζησεις?Ενιωθες οτι δεν μπορουσες να αναπνευσεις?
08-07-2009, 19:43 #119Senior Member
πώς το κατάλαβες αυτο?Originally posted by VelvetUnderground
Οι σχέσεις ξεκίνησαν καλά αλλά πολύ γρήγορα φάνηκε ότι ήταν needy άτομα.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
08-07-2009, 19:45 #120Senior Member
Νιωθεις οτι επαιρναν μονο χωρις να δινουν?Ποιο χαρακτηριστικο σου ειναι αυτο που τραβαει τα συγκεκριμενα ατομα?εχεις σκεφθει?

Reply With Quote

Slither into Nostalgia: A Deep Dive into the Timeless...
28-10-2025, 11:38 in Με καφέ και συμπάθεια....