μοναξια.την νιωθετε και σεις? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 153
    Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by VelvetUnderground
    Οι σχέσεις ξεκίνησαν καλά αλλά πολύ γρήγορα φάνηκε ότι ήταν needy άτομα.
    πώς το κατάλαβες αυτο?
    Δεν είναι αυτόνομος και μη εξαρτημένος ένας άνθρωπος που ζηλεύει και δείχνει τη ζήλια του κάθε λεπτό. Μια από τις βασικές ενδείξεις.

Senior Member
    Originally posted by mariafound82
    Νιωθεις οτι επαιρναν μονο χωρις να δινουν?Ποιο χαρακτηριστικο σου ειναι αυτο που τραβαει τα συγκεκριμενα ατομα?εχεις σκεφθει?
    Η υπομονή και η καλοσύνη και η μεγάλη ευαισθησία και συμπόνοια του αδύναμου.

Senior Member
    συμφωνω. εσυ ομως πώς αντεδρασες? πώς εδειξες την δυσαρέσκεια σου?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Δεν νομιζω οτι ησουν εσυ ο αδυναμος.Γιατι νιωθεις ετσι?Αδυναμος δεν ειναι αυτος που μπορει να προσφερει στον αλλο αλλα αυτος που εχει αναγκη κ χειριζεται τον συντροφο του.
    Το οτι ζηλευε σημαινει οτι ηταν πολυ ανασφαλες κ εξαρτημενο ατομο

Senior Member
    συμφωνω. εσυ ομως πώς αντεδρασες? πώς εδειξες την δυσαρέσκεια σου?
    Με φράσεις όπως \"μη μου φέρεσαι σαν μωράκι !\" , \"δεν θέλω μια ακόμα μαμά\", \"βαριέμαι\" κλπ κλπ. Φεύγοντας κάθε τόσο και επιστρέφοντας μπας και αλλάξει κάτι.

Senior Member
    Δεν νομιζω οτι ησουν εσυ ο αδυναμος.Γιατι νιωθεις ετσι?Αδυναμος δεν ειναι αυτος που μπορει να προσφερει στον αλλο αλλα αυτος που εχει αναγκη κ χειριζεται τον συντροφο του.
    Το οτι ζηλευε σημαινει οτι ηταν πολυ ανασφαλες κ εξαρτημενο ατομο
    εγώ είμαι εσωτερικά πανίσχυρος κατά βάθος. Υπερευαίσθητος αλλά και πανίσχυρος μαζί, αυτό είναι το παράδοξο της συμπεριφοράς μου, από την ευαισθησία χτίζω κάστρα. Sure εξαρτημένη και ανασφαλής εκείνη, της το έχω πει εξάλου ορθά κοφτά, αυτή είναι η γνωμάτευση μου από τον πρώτο μήνα.

Senior Member
    Πανίσχυρος εσωτερικά με την έννοια πολύ ικανός να αλλάζω και να πετυχαίνω πράγματα άμα έχω κίνητρο, αλλά και αρκετά ανασφαλής κι εγώ σε πολλά θέματα και κυρίως στο θέμα ότι θα μείνω μόνος μου και από το τίποτα καλύτερα αυτό.

Senior Member
    velvet, σαφώς κ δεν μπορω να ξερω αλλα διαβάζοντας σε, καταλαβαινω κατι που μπορει να ναι κ λάθος. Θα σου πώ ομως:

διαβάζω για εναν ανθρωπο που εχει απαιτησεις στη σχεση του, θέλει συγκεκριμενα πραγματα. Θελει ομως ολα αυτα κατα καποιο μαγικο τροπο να του παρουσιαστουν μπροστά του, να του χαριστουν.

Ακομα κ η πιο ωραια γυναικα, με τα χαρακτηριστικα που εσυ επιθυμεις velvet (και εννοω με τα γνωρισματα της ιδανικης γυναικας κ σε επιπεδο χαρακτηρα) να σου χαριστει, η πορεια της σχεσης θελει δουλεια. Η ομορφη σχεση πιστεύω πολυ πώς κερδιζεται, πώς θελει κ μάχες κ πολλα πολλα ακομα. Κυριως ομως χρειαζεται περισσοτερη αληθεια κ επικοινωνια.

Οι φράσεις- τελεσιγραφα νομιζω πώς απομωνονουν κ δημιουργουν εντυπωσεις ή πυροτεχνηματα.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    velvet, σαφώς κ δεν μπορω να ξερω αλλα διαβάζοντας σε, καταλαβαινω κατι που μπορει να ναι κ λάθος. Θα σου πώ ομως:

διαβάζω για εναν ανθρωπο που εχει απαιτησεις στη σχεση του, θέλει συγκεκριμενα πραγματα. Θελει ομως ολα αυτα κατα καποιο μαγικο τροπο να του παρουσιαστουν μπροστά του, να του χαριστουν.

Ακομα κ η πιο ωραια γυναικα, με τα χαρακτηριστικα που εσυ επιθυμεις velvet (και εννοω με τα γνωρισματα της ιδανικης γυναικας κ σε επιπεδο χαρακτηρα) να σου χαριστει, η πορεια της σχεσης θελει δουλεια. Η ομορφη σχεση πιστεύω πολυ πώς κερδιζεται, πώς θελει κ μάχες κ πολλα πολλα ακομα. Κυριως ομως χρειαζεται περισσοτερη αληθεια κ επικοινωνια.

Οι φράσεις- τελεσιγραφα νομιζω πώς απομωνονουν κ δημιουργουν εντυπωσεις ή πυροτεχνηματα.
    \'Εδωσα τεράστιο αγώνα μια χρονιά και απέδειξα με πράξεις ότι πέτυχα για εκείνη αυτά που ήθελε, όμως εκείνη δεν έκανε τίποτα κι κυρίως έδειχνε ότι δεν αγαπούσε την ζωή. Λοιπόν αιτιολογημένα αλλά όχι δικαιολογημένα και η οργή μου κατά καιρούς και τα τελεσίγραφα και να μάθω κι εγώ το παιχνίδι του ψυχολογικού χειρισμού για να επιβιώσω όταν έβλεπα ότι αυτό το άτομο δεν ήταν αυτό το ισχυρό , αυτόνομο και δυναμικό άτομο που μου παρουσιάστηκε αρχικά. Ακόμα την αγαπάω αλλά την αγαπάω σαν τη μαμά μου πια, κι θέλω να την αγαπάω σαν γυναίκα και όχι σαν μια ακόμη μαμά.

Senior Member
    Φοβασαι την μοναξια VUG?Μηπως γιαυτο τα ατομα που σχετιζεσαι θελεις να σε χρειαζονται?Για να μην σαφησουν?

Senior Member
    velvet ολοι μαλλον παρουσιαζομαστε καπως. Αλλα αν σου παρουσιαστει μια γυναικα, ωραια, μοιραια, ανεξαρτητη, δυναμικη κλπ, εχεις μυαλο κ μάτια να δεις αν αυτα τα χαρακτηριστικα υπάρχουν. Κ βέβαια να διακρινεις κ αλλα που ειτε δεν λεγονται, ειτε δεν εχουν ανακαλυφθει ακομα....αυτη ειναι κ η γοητεια της σχεσης...

αλλιως, σκεψου ποσο ανοστες θα ήταν οι σχέσεις, αν δεν ειχαν αυτο το μυστηριο ή το αγνωστο...

Senior Member
    Φοβασαι την μοναξια VUG?Μηπως γιαυτο τα ατομα που σχετιζεσαι θελεις να σε χρειαζονται?Για να μην σαφησουν?
    Τη μοναξιά τη φοβάμαι, αλλά σιχαίνομαι τις αδύναμες γυναίκες, θέλω η γυναίκα να είναι ηθική και ειλικρινής, να μην με χρησιμοποιεί και να μην με κλέβει και μην με κακοποιεί ή εκβιάζει ψυχολογικά, αλλά θέλω να είναι και λίγο bitchy και πολύ αυτόνομη. Εκείνη κάθε άλλο παρά αυτόνομη και ισχυρή έδειξε ότι είναι, αντίθετα λόγω της αδυναμίας της με εκβίαζε ψυχολογικά πολλές φορές κι επειδή φοβάμαι τη μοναξιά αυτό καμμιά φορά πιάνει πολύ σε μένα.

Senior Member
    Τι εννοεις Bitchy?

Senior Member
    Originally posted by VelvetUnderground
    Sure εξαρτημένη και ανασφαλής εκείνη, της το έχω πει εξάλου ορθά κοφτά, αυτή είναι η γνωμάτευση μου από τον πρώτο μήνα.
    και η δικη της γνωματευση για σενα ποια ήταν?

Senior Member
    Τι εννοεις Bitchy?
    σκύλα, εγγεγραμένοι 4 ψήφισαν 3, καβάλα πάν\'στην εκκλησιά καβάλα προσκυνάνε...Joan Jet style, όχι χειριστική γατούλα. :D Δυνατή γυναίκα πραγματικά με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πολύ δυνατό μυαλό και συμπεριφορά χωρίς κόμπλεξ και συντηρητισμούς. Γρήγορη, όχι αυτές που σέρνονται πέντε μήνες για να κάνουν μια αλλαγή που η άλλη θέλει μία μέρα και που όλα τους φαίνονται αμαρτωλά και απαγορευμένα και το παίζουν προχωρημένες κιόλας.

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast