μοναξια.την νιωθετε και σεις? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 153
    Senior Member
    Δεν πειράζει καλή μου:)
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    προς πασα κατευθυνση!

δυστυχως εχω προβλημα με το u2u γενικως

δεν στελνει

λεει πως εχω ξεπερασει το οριο ενω τα εχω σβησει ολα

για να μη το λεει...

ωστοσο

ειμαι και σε φαση δυσκολη

δεν εχω καθολου καθολου χρονοαυριο εχω κατι παρα πολυ σημαντικο να κανω και το προετοιμαζω απο σημερα

στον επαγγελματικο τομεα

εξ ου και τα μπερδεματα!

σας φιλω και ειμαι εδω!

Senior Member
    χαχα, μήνυμα ελήφθη εξερευνήτρια:)

Από τον κάδο τα έσβησες τα μηνύματα;

Δε σε κατηγόρησα, ίσα ίσα. Νομίζω ότι το μπέρδεμα για να γίνει δις δεν ήταν τυχαίο :)
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by researcher

δηλαδη για να λεμε και τα πραγματα σωστα

ζω μονη μου

με μια συγκατοικηση βεβαια που χμ χμ...

ισως και να μην τη διαλεγα εαν ειχα τα χρηματα

να πληρωνω ολοκληρο σπιτι

και με μια ψυχοθεραπεια

που ολο και την αραιωνω αφου δεν εχω να πληρωνω

αντε να ευχεστε συμφορουμιτες για δουλιτσα να βρεθει

να σας καταυθανω εδω πιο χαρουμενη και τσαχπινα!

σοβαρα τωρα! :)
    Αχ!researcher!πολύ σε καταλαβαίνω γιατί εχω παιδευτεί αρκετά κατα καιρούς για το θέμα.
    Μάλιστα ένας ψυχολόγος μια φορά μου είχε πει πως αν έβρισκα μια αξιοπρεπή(από οικονομικής άποψης)δουλειά θα λυνόταν τα 2/3 των προβλημάτων μου!Κουφό!Τι ρόλο παίζουν κάποια πράγματα που φαντάζουν επιφανειακά αλλά κακά τα ψέματα τα χρήματα είναι ένα μέσο να φτιάξουμε καλύτερες τις συνθήκες που ζούμε.
    Σου εύχομαι να βρεις γρήγορα δουλίτσα!!!!!!

Senior Member
    Νοιώθω πολύ μοναξιά, και δεν βλέπω πως μπορεί να αλλάξει αυτό. Τελευταία έχω πιστέψει ότι θα παραμείνω ως έχω μέχρι το θάνατό μου. Δεν καταλαβαίνω αυτούς που φοβούνται μήπως μείνουν μόνοι. Οι άνθρωποι του μέσου όρου είναι πολύ εύκολο να βρουν κάποιον, όχι αυτοί που διαφέρουν τόσο σε όλα. \'Ενας απ\'αυτούς είμαι εγώ, πιστεύω ότι γεννήθηκα έτσι, δεν έγινα και ότι αυτό δεν θα αλλάξει. Μόνο ένα θαύμα με σώζει. Παλιότερα δεν σκεφτόμουν καν την μοναξιά, τα τελευταία χρόνια με φοβίζει, παλιά μπορούσα να μένω και μόνος μου, τελευταία όμως νοιώθω εντελώς άχρηστος ασυντρόφευτος. Κοντεύω τα 37, πες δηλαδή 40, πολύ μεγάλος, τελευταία σαν να το\'χω πάρει απόφαση ότι θα πεθάνω μόνος.

Senior Member
    τα 37 δεν ειναι 40.κ εισαι παρα πολυ νεος

Senior Member
    Originally posted by mariafound82
    τα 37 δεν ειναι 40.κ εισαι παρα πολυ νεος
    Πραγματικά νέος ένοιωθα μέχρι τα 23 περίπου. \'Υστερα άρχισα να καταλαβαίνω τη φθορά σιγά σιγά ώσπου αυτή την εποχή το έχω παρακαταλάβει που ξαφνικά οι περισσσότεροι άγνωστοι μου μιλάνε στον πληθυντικό ενώ πριν 2-3 χρόνια στον ενικό. Κακά τα ψέμματα, στα 23 μου είχα πυκνά μαλλιά και τώρα έχουν αραιώσει πάρα πολύ, στα 23 μου δεν είχα μια γκρίζα τρίχα, στα 23 μου ένοιωθα ότι είχα όρεξη να περπατήσω χιλιόμετρα την μέρα. Σήμερα σέρνομαι, είμαι όλο και πιο παράξενος και γεμάτος ιδιοτροπίες που δεν είχα στα 23 μου, κι οι ορμές μου είναι κι αυτές μειωμένες και πρέπει να βλέπω την θεογκόμενα κι αυτή υπό προυποθέσεις για να αναστατώνομαι, αλλιώς κοιμάμαι όρθιος. Πρώτη φορά κατάλαβα πόσο μεγάλωσα τελευταία που έτυχε να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον κοριτσιών 20-25 ετών και έβλεπα κάθε μέρα τη διαφορά. Πρώτη φορά ένοιωθα ζήλεια για αυτές τις ηλικίες και πρώτη φορά θυμόμουν την ανάλογη ηλικία που ήμουν κάποτε κι εγώ και η συζήτηση μαζί τους με έκανε να νοιώθω πανέμορφα - ωστόσο μεγάλος - και να νοσταλγώ εκείνα τα χρόνια της ανωριμότητας για να μην το πω με μια λέξη που αρχίζει από μ...

Senior Member
    Αυτο λεγεται κριση ηλικιας κ το ξερω πολυ καλα καθοτι σου ριχνω αρκετα χρονακια:D
    Εκ πειρας σου λεω οτι σε 10 χρονια θε σκεφτεσαι τον εαυτο σου 37 κ θα λες τι νεος που ημουν τοτε κ πως περασαν τα χρονια.

Senior Member
    Αυτο λεγεται κριση ηλικιας κ το ξερω πολυ καλα καθοτι σου ριχνω αρκετα χρονακια:D
    Εκ πειρας σου λεω οτι σε 10 χρονια θε σκεφτεσαι τον εαυτο σου 37 κ θα λες τι νεος που ημουν τοτε κ πως περασαν τα χρονια.
    Περνάω δηλαδή πρόωρη κλιμακτήριο ; Ξέρεις μπορεί να\'χεις και δίκιο, γιατί οι 50αρηδες άμα είναι και φτιαγμένοι οικονομικά καμμιά φορά έχουν τα τυχερά τους με μικρούλες, το θέμα όμως είναι να μην περιμένω να με γηροκομήσει καμμιά μικρή στα 50 μου, αλλά να ζήσω τη ζωή τώρα σαν να\'μαι 23. Και μετά ξύπνησα.

Senior Member
    Εσυ θασαι φτιαγμενος οικονομικα στα 50?Αν οχι μην εμπιζεις για μικρουλες,εκτις αν εχεις γκριζους κροταφους κ μαλλια φυσικα για να φαινονται,οποτε θα υποκυψουν στην γοητεια των γκριζων κροταφων εστω κ χωρις λεφτα.
    τα 23 περασαν κ δεν θα ξαναρθουν,ζησε ομως τα 37 σου,Ζησε το παρον

Senior Member
    Εσυ θασαι φτιαγμενος οικονομικα στα 50?Αν οχι μην εμπιζεις για μικρουλες,εκτις αν εχεις γκριζους κροταφους κ μαλλια φυσικα για να φαινονται,οποτε θα υποκυψουν στην γοητεια των γκριζων κροταφων εστω κ χωρις λεφτα.
    τα 23 περασαν κ δεν θα ξαναρθουν,ζησε ομως τα 37 σου,Ζησε το παρον
    Γκρίζους κροτάφους έχω και τώρα, αλλά προκοπή δεν είδα χαχα. Το παρόν δεν μπορώ να το ζήσω μόνος μου, είμαι εξαρτητική προσωπικότητα ; Δεν ξέρω, πάντως είμαι τελείως αδύναμος μόνος μου, αυτό είναι το μείον μου εδώ και χρόνια.

Senior Member
    Δεν εισαι ομως 50.Αυτα πανε πακετο,δεν λειτουργουν μονα τους.:D

Senior Member
    Αν ηξερα οτι θα γινω πλουσιος στα 50 και θα ειχα πιτσιρικες θα...κοιταγα το ρολοι:p
    Αλλα δεν με βλεπω να γινομαι πλουσιος ποτε οποτε:((((((
    Κατσε να δουμε τι κανουμε τωρα και ας τα 50.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Αν ηξερα οτι θα γινω πλουσιος στα 50 και θα ειχα πιτσιρικες θα...κοιταγα το ρολοι:p
    Κατσε να δουμε τι κανουμε τωρα και ας τα 50.
    τα πλούτη δεν μετράνε, ούτε στα 30 ούτε στα 50 ούτε στα 99, να\'σαι βέβαιος γι\'αυτό. Καμμιά φορά μπορεί να σου φέρουν και δυστυχία γιατί το μυρίζονται και τσιμπάνε οι απατεώνες. Μεταξύ σοβαρού και αστείου το έγραψα. Αυτό που με εντυπωσιάζει πάντως τελευταία είναι το από πόσο άσχημους άντρες έλκονται οι γυναίκες, εάν αυτοί τις προσφέρουν την αίσθηση της σταθερότητας και της ασφάλειας, οικονομικά και όχι μόνο. Μια τάση προς το μισογυνισμό φοβάμαι θα την αποκτήσω αν δεν με πείσουν ότι δεν έχουν κάκιστο γούστο και υπολογίζουν πρώτα την ασφάλεια κι ύστερα όλα τ\'άλλα.

Banned
    Originally posted by keep_walking

ο πλουτος υπαρχει κηπ,
    και ειναι μεσα μας,
    αξιζει να κανεις την πορεια για να τον ανακαλυψεις.
    Καλως η οχι, ειναι ο μονος πλουτος που πρεπει να περπατησεις για να τον κερδισεις, χωρις να κλεβεις.

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast