Άγχος που μεγαλώνουμε... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Banned
    Originally posted by sabb

ούτως ώστε να ζήσω σα γκρινιάρης και μουρτζούφλης γέρος μέχρι τα 97 μου , που σκοπεύω να εγκαταλείψω αυτό το σύμπαν..

εσυ με ξεπερασες για τα καλα,
    εγω ειχα βαλει πλωρη για μαξ 85 αλλα τωρα σκεφτομαι μηπως πρεπει να αναθεωρησω....

Senior Member
    Χαιρετε! ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις που μου δωσατε! Βεβαια ο/η Weird μου τα εξήγησε πολύ επιστημονικα και θελω λγακι χρονο ακομα να επεξεργαστω τις πληροφοριες..χι χιχι...
    Παιδια το ξερω πως δεν είμαι η μόνη που σκεφτηκε κατα αυτον τον τροπο. Πιστευω όμως ότι είναι και θέμα χαρακτηρα. Εχω εναν θειο 71 χρονων και ακομη τωρα θελει να γευτει καθε σταγονα απο τη ζωη που απομενει... τι να πει και αυτος! ειναι ομως υπερκινητικος και ζωντανος ανθρωπος. Διαβαζει ό,τι πέσει στα χέρια του...ασχολειται με το Intenet, πηγαινει για κυνήγι το χειμωνα και γι ψαρεμα το καλοκαιτι αγνοοντας συχνα την κοπωση που παθαινει, αφου δε καθεται σε ησυχια.
    Απο την άλλη παλι....έχω μια ξαδερφη χωρισμενη με δυο παιδια η οποια ειναι ακριβως 40! και όμως....δεν μπορει ακομη να σηνηθισει να την αποκαλει \"θεία\" η 16χρονη ανιψια μας, κόρη ενος ξαδέρφου μας. Εδώ, λεει, τη λέξη μαμά είδε και έπαθε να σηνηθισει! Φαντασου!
    Τι αλλο να πω...χαζομαρα μας είναι να νιώθουμε έτσι. ΅Αλλα πώς αλλιώς να νιώσεις όταν εγώ π.χ έχω μια γνωστη μου πατημενα 33 που κλαιγεται συνεχώς για τα χρ\'ονια που περνουν και επρεπε ήδη να ειχε κανει οικογενεια?? Αυτή παλι έχει άλλο τροπάριο. Καμια φορα επειδη το σκέφτεται έχει τυχει να αρνηθει πρόσκληση για έξοδο επειδη ένιωθε, λεει, νταουνιασμένη! Τί ζει αυτη η κοπελα? Άλλη παλι φιλη μου....μόλις πρόσφατα ανακάλυψα ότι κρυβει χρονια. Ειναι 33, με ενημερωσε καποια αλλη, αλλα εκεινη κολλησε στα 29. Μήπως οι παρέες μου μου μεταδίδουν με ενα αόρατο μαγικό τρόπο μια αρνητικότητα? και τί να κανω? να μην κανω καμμια παρεα?
    Θα μου περασει όλο αυτο...φάση είναι. Έτσι πιστευω.

Το μεγαλύτερο πρόβλημά μουυυυυ,έχω γενέθλια σε λίγες μέρες και γίνομαι 34,όταν πέρασα τα 30 σταμάτησα και να τα γιορτάζω...δείχνω μικρότερος αλλάαααα ημερομηνία γέννησης 1975...ααααααα....σταματήστε τον χρόνο κάποιος

Senior Member
    Μου μοιάζει σαν υποθερμία όχι ηλικία εγώ που πριν ένα μήνα έκλεισα τα 50 τι να λέω γιατί μην νομίζεις περνώ και κρίση ηλικίας και εγώ δείχνω μικρότερη αλλά ημερομηνία γέννησης 1959 μισό αιώνα βρε παιδιά δεν το πιστεύω

Senior Member
    Ο θείος μου έκανε το 2ο γάμο του στα 69 του!!
    Είναι 81 και μια χαρά. Καλύτερα από ποτέ. Φτου φτου.

Page 2 of 2 FirstFirst 12