πλησίασμα γυναίκας - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 77
    Senior Member
    ε, προφανώς! δύο είναι τα φύλα άλλωστε: άντρας & gay!!! :D

Senior Member
    αχαχαχαχαχ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συμφωνώ με όλα τα καλά σχόλια σας που με καθοδηγούν.
    Έχω προσεγγίσει (και τον τελευταίο καιρό πιο συχνά) κοπέλες σε μπαρ που κυκλοφορώ. Ανοίγω συζήτηση ποια είσαι ποιος είμαι, με τι ασχολείσαι, κανα κομπλιμέντο, αλλά μετά από κάποιες τέτοιες ερωτήσεις - απαντήσεις που παίρνω νοιώθω να μην έχω κάτι άλλο να πω και ή φεύγω και λέω θα ξαναπεράσω ή αμέσως ρίχνω το να ανταλλάξουμε τηλέφωνα για καφέ χωρίς όμως ανταπόκριση και έτσι τελικά δεν γίνεται τίποτε. Τουλάχιστον μένει η ικανοποίηση, χαρά ότι τόλμησα και πλησίασα.
    Τι συζητήσεις θα μπορούσα να ανοίξω για να κρατήσω κάποια, με ποιο ύφος, με ποιο τρόπο να την κάνω δεκτική; μήπως λείπει η εμπειρία; και πως το χειρίζομαι όταν είναι μια κοπέλα που οπωσδήποτε την θέλω;
    Ιωαννη, εισαι εξυπνο παιδι. Σε μπαρ δεν μπορεις να κανεις ουσιαστικη γνωριμια, το πολυ να σε πιασει καμια για μια ξεπετα. Για να εχεις οποια επιτυχια μην ασχολεισαι με εντελως αγνωστες κοπελες. Αυτο που κανεις ειναι σαν να παιζεις λοττο και να λες "δουλευω". Πρεπει να μελετησεις πρωτα τον εαυτο σου και να καταλαβεις τι ακριβως θελεις απο μια κοπελα και τι δεν θελεις να ειναι. Το να ριχνεσαι απροσκλητος να κανεις γνωριμια ειναι πρωτα απ'ολα ηλιθιο και καμια δεν θελει εναν αντρα που δειχνει ετσι, ναι μεν τα κοριτσια κολακευονται αλλα ακομα πιο πολυ κανουν κεφι να σε απορριψουν για να αισθανθουν ανωτερες με αυτο. Οταν σου αρεσει καποια αγνωστη προσπαθησε να μαθεις ο,τι μπορεις για αυτην απο αλλου. Τουλαχιστον μαθε που συχναζει και κανε το ιδιο. Αν καταλαβεις πως σε εχουν προσεξει δειξε και εσυ το ιδιο. Μην κανεις χαζες χειρονομιες, κολπα κλπ γτ το τσιρκο αρεσει αλλα καμια δεν βγαινει με κλοουν. Αν αρεσεις σε καποια κοπελα θα σε αφησει να το καταλαβεις, εχε μονο τα ματια σου 14. Μετα μπορεις να χαρισεις ενα χαμογελο, αν δεν σου απαντησει δεν εχει κεφια εκεινη τη βραδυα, αλλα κρατα την υποψην, μπορει καποιο αλλο βραδυ να κανει κεφι :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by VelvetUnderground View Post
    Aυτό που δεν καταλαβαίνω με τον ioanni είναι ένα πράγμα. Καλά δεν κάνεις το πρώτο βήμα που λες. Αυτές τί κάνουν ; Μήπως κάνουν κάποιες το πρώτο βήμα και δεν δίνεις αρκετή σημασία ; Υπάρχουν πολλές γυναίκες που κάνουν το πρώτο βήμα. Εγώ σχεδόν ποτέ δεν έκανα το πρώτο βήμα, απλά όλο και κάποια θα μου την πέσει κατά καιρούς, άσχετα αν το 90% την κάνει με ελαφρά όταν μαθαίνει ποιανού παπά το ευαγγέλιο διαβάζω...:D

Φίλε σε ζηλεύω ειλικρινά, αν δεν τρέχει κάτι με την ταυτότητά σου είμαι σίγουρος ότι θα βρεις πολύ σύντομα μια γυναίκα. Θα σε φλερτάρει εκείνη.
    Παντα η γυναικα κανει το πρωτο βημα, φτανει να μην κοιμασαι ορθιος χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Παντα η γυναικα κανει το πρωτο βημα, φτανει να μην κοιμασαι ορθιος χαχαχαχα
    πολλά ξέρεις εσύ... :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    πολλά ξέρεις εσύ... :D
    ε στην ηλικια μου δεν θα επρεπε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Οταν σου αρεσει καποια αγνωστη προσπαθησε να μαθεις ο,τι μπορεις για αυτην απο αλλου. Τουλαχιστον μαθε που συχναζει και κανε το ιδιο. Αν καταλαβεις πως σε εχουν προσεξει δειξε και εσυ το ιδιο.
    Μου αρεσαν πολυ κ τα προηγουμενα & τεινω να συμφωνησω , αλλα θα απομονωσω λιγο αυτο που μου τραβηξε την προσοχη... Δηλαδη αν μας αρεσει μια αγνωστη κανουμε τον σερλοκ ? Δεν ειναι επικινδυνο να μας κλεισουν μεσα ? :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σάτυρος View Post
    Μου αρεσαν πολυ κ τα προηγουμενα & τεινω να συμφωνησω , αλλα θα απομονωσω λιγο αυτο που μου τραβηξε την προσοχη... Δηλαδη αν μας αρεσει μια αγνωστη κανουμε τον σερλοκ ? Δεν ειναι επικινδυνο να μας κλεισουν μεσα ? :P
    ε δεν ειπα να βαλεις καμερες στο σπιτι της, αλλα μπορεις να ρωτησεις στο μαγαζι ας πουμε αν συχναζει εκει η να βρεις κοινους γνωστους

Senior Member
    οχι φιλε μου αμα σου αρεσει καποια αγνωστη σε μπαρ,καφε,βιβλιοθηκη,club και βλεπεις οτι θελει το γκομενακι ορμας!!!απλο ειναι πας και της μιλας αλλα να εισαι ευγενικος και να εχεις δικο σου χαρακτηρα υπαρχουν παρα πολλες γκομενες που ψαχνονται πιστεψε με!το εχω δει να συμβαινει πολλες φορες σε καφετερειες, το οτι ειναι αγνωστη δεν σημαινει κατι αμα γουσταρει εκει θα κολλησει νομιζεις?οι γυναικες θελουν αντρες! κυνηγους!μια συμβουλη καλο θα ηταν να πηγαινεις με καποιον φιλο σου να κανεις καμακι ειναι καλυτερο πιστευω!
    Blonde guys are more fun ;)

Quote Originally Posted by xrhstos View Post
    οχι φιλε μου αμα σου αρεσει καποια αγνωστη σε μπαρ,καφε,βιβλιοθηκη,club και βλεπεις οτι θελει το γκομενακι ορμας!!!απλο ειναι πας και της μιλας αλλα να εισαι ευγενικος και να εχεις δικο σου χαρακτηρα υπαρχουν παρα πολλες γκομενες που ψαχνονται πιστεψε με!το εχω δει να συμβαινει πολλες φορες σε καφετερειες, το οτι ειναι αγνωστη δεν σημαινει κατι αμα γουσταρει εκει θα κολλησει νομιζεις?οι γυναικες θελουν αντρες! κυνηγους!μια συμβουλη καλο θα ηταν να πηγαινεις με καποιον φιλο σου να κανεις καμακι ειναι καλυτερο πιστευω!
    Μπράβο βρε Χρήστο, έχεις πιασει το νόημα. Κι όσο κολώνουμε να το κάνουμε μένουμε μόνοι ή κάνουμε συμβιβασμούς. Πολύ παλιο το θεμα που ειχα ανοίξει καποτε, πως το θυμηθηκατε.
    Το να πηγαινεις με καποιο φιλο, άμα γουσταρεις την ίδια κι αυτός ή μπαινει στη μεση σαν μιλάς τι γίνεται? συνηθως θελουμε να πηγαινουμε με φίλους για να νοιωθουμε εμψυχωση και να μπορουμε να το κανουμε γιατι λίγο πολύ έχουμε φοβο.
    γιάννης

Senior Member
    οχι εννοω να μην βγαινει μονος του να βγαινει με παρεα, μου φαινεται λιγο καπως να βγαινεις μονος σου... πχ σε κανα μπαρ λεει αλλα σε κανα club ε δεν μου φαινεται και ωραιο
    Blonde guys are more fun ;)

Senior Member
    γιαννη δεν μας ειπες,η συγκεκριμενη κοπελα εχει δειξει με τον τροπο της καποιο ενδιαφερον?
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Υστερα απο 3 χρονια μπορει κ να εχουν κανει παιδια ;P

Senior Member
    Υστερα απο 3 χρονια μπορει κ να εχουν κανει παιδια ;P
    γιατι οχι?
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Παιδια, πολύ παλιο θέμα, πως το θυμηθήκατε?

Χρυσάκι και Σάτυρε (παρα την ειρωνία, δεν θα σου πω τιποτα, αν εισαι καλύτερος σ αυτα πες μου το). : Για να ειμαι ακόμα εδώ σημαίνει ότι γενικά δεν έγινε τίποτα!

Με τη συγκεκριμένη την οποια αναφέρω στο θέμα, έκανα το λάθος να μην κάνω τον Σέρλοκ όπως λέει ο Σάτυρος, ήταν παντρεμένη, άρα έπεσα έξω, βεβαια δεν την έβλεπα καθημερινά λόγω διαφορετικού χωρου εργασίας, όμως έχασα καιρο με το να καθομαι να την σκέφτομαι. Και πάλι γιατί δεν της την έπεσα και έστω μετα να της έλεγα δεν το εννοούσα αφου εισαι παντρεμένη?...

Χρήστο και εμενα, οπουδήποτε μπορείς να βγαλεις γυναίκα άγνωστη, φτάνεις να τολμάς, να νοιώθεις ότι σ' αρεσει και να σαι πειστικός. Καλή φαση κανεις άμα είσαι μόνος, όχι άμα εισαι με παρεα και μπαίνει ο καθενας τους στα πόδια σου, άρα γιατί όχι να κυκλοφοράς μόνος?

Συμφωνώ μαζί σου axl100, πάντα (ή σχεδόν πάντα) η γυναίκα κάνει το πρώτο βήμα, φτανει να μην κοιμόμαστε όρθιοι.... ή να παγώνουμε. Προσθέτω, ότι καποιες φορες πρεπει να προηγηθεί η "κίνηση" του άντρα για να κάνει το πρωτο βήμα.
    γιάννης

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast