Results 16 to 30 of 35
-
03-07-2009, 23:27 #16
Originally posted by melene
Originally posted by Winston_man
Originally posted by melene
Originally posted by Winston_man
Originally posted by sunset
Θέλεις αποδείξεις? Αν πιέσεις τον πανικό να έρθει, τον προκαλέσεις να εμφανιστεί....πραγματικά τον ικετέψεις να έρθει....δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να τα καταφέρεις! Προσπάθεισαι αυτή τη στιγμή, στρέφοντας όλη σου την προσοχή στο να ΚΑΝΕΙΣ τον εαυτό σου να πάθει μια κρίση πανικού.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ..ΙΣΧΥΕΙ!
Λυπαμαι αλλα θα διαφωνισω λογω εμπειριας...
μα γιατι τωρα αυτο?σε παρακαλω μην μου απομηθοποιησεις κατι που με κραταει καλα κρατα τη δικη σου αληθεια για εσενα.
εμενα παντως με βοηθαει αυτη η σκεψη.
ειναι γεγονος οτι μπορεις να παθεις κριση στα καλα του καθουμενου χαρακτηριστικο παραδειγμα η πρωτη φορα που πιθανον να μην ξερεις περι τινος προκειται.
το θεμα ειναι οτι αυτο διατηρειται και μεγαλωνει σε διαστασεις επειδη εμεις το προκαλουμε με το φοβο μας να μην ξανασυμβει χαρακτιριστικο που συνοδευει τις κρισεις.
αν το προσεγγισεις διαφορετικα μπορει ναι να μην παψει να υπαρχει ομως τουλαχιστον υποφερεις για μερικα λεπτα και οχι και μερες-μηνες-χρονια συνεχομενα
ok ψαξε το παραμυθι σου.... γιατι η αληθεια καιει... :P
Η αληθεια ειναι αυτο που φοβασαι και φοβαμαι να παραδεχτουμε. Οτι δεν θα γινουμε ΠΟΤΕ καλα.
- 03-07-2009, 23:29 #17
αχ αυτο το πυστευω και εγω.αλλα τουλαχιστον βρε winston δεν θα πεθανουμε απο αυτο ουτε θα τρελαθουμε.
03-07-2009, 23:39 #18
ε τι να σου πω τωρα?θα σου πω οτι σε καταλαβαινω.εχω περασει και εγω απο αυτη τη φαση και ξερω,αληθεια.
μαλλον για να τα λες αυτα θα εισαι πολυ απελπισμενος..αλλα αυτη ειναι η δικη σου αληθεια την οποια δεν θα ηθελα με τιποτα να ασπαστω.εγω θα το παλεψω και νε θα με νικησω.
γιατι?γιατι με αγαπαω γιατι εχω ολη τη ζωη μπροστα μου εχω ονειρα που θελω να πραγματοποιησω,φιλοδοξιες. ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ!
δεν εγκαταλειπω.να μαθεις να μαχεσαι μεχρι την τελευταια στιγμη.
σε ολο αυτο το διαστημα τον κρισεων πανικου εχω ανακαληψει τοσα για εμενα....και μπορει να υποφερω ομως οριμαζω....
03-07-2009, 23:44 #19
και το να πιστευεις οτι δεν θα γινεις ποτε καλα ειναι μερος της διαταραχης.
εχω αρκετα παραδειγματα ανθρωπων οι οποιο το εχουν ξεπερασει εντελως!
04-07-2009, 00:40 #20
οκ δεν περναει και ισως σε μερικους να ναι χειροτερα αλλα οτι βοηθαει καποιον ακομα και σαν σκεψη καλο ειναι και δεν ξερω αν εναι παραμυθι αλλα ειναι ανακουφιστικα ολα αυτα..
04-07-2009, 17:53 #21
αχ βρε winston....γινεσαι λιγακι κυνικος και εριστικος...και εχεις και πολύ αδικο χρυσε μου!!!!Δεν συμφωνω ουτε κατα 1% με οσα λες...Εγω το παλευω και οσο περναει ο καιρος εχω λιγοτερες κρισεις...ΤΟ να περνας φαση υποτροπης δεν σημαινει πως δεν το νικας ποτε......Σκεψου και λιγακι πιο αισιοδοξα δεν βλαπτει..Η αρνητικοτητα φερνει αρνητικοτητα,,ΚΑι απο τα οσα λες εχεις ταση καταστροφολογιας..Ελεος δλδ...Τιποτα δεν μενει για παντα,,Οσο εσυ το προσκαλεις αυτο θα ερχεται να τρωτε παρειτσα,,Κλειστου την πορτα και θα δεις.....Μην τα βλεπεις ολα μαυρο ή ασπρο....
Παιδια ολα περνανε αργα ή γρηγορα
04-07-2009, 17:58 #22
Originally posted by ntini
αχ βρε winston....γινεσαι λιγακι κυνικος και εριστικος...και εχεις και πολύ αδικο χρυσε μου!!!!Δεν συμφωνω ουτε κατα 1% με οσα λες...Εγω το παλευω και οσο περναει ο καιρος εχω λιγοτερες κρισεις...ΤΟ να περνας φαση υποτροπης δεν σημαινει πως δεν το νικας ποτε......Σκεψου και λιγακι πιο αισιοδοξα δεν βλαπτει..Η αρνητικοτητα φερνει αρνητικοτητα,,ΚΑι απο τα οσα λες εχεις ταση καταστροφολογιας..Ελεος δλδ...Τιποτα δεν μενει για παντα,,Οσο εσυ το προσκαλεις αυτο θα ερχεται να τρωτε παρειτσα,,Κλειστου την πορτα και θα δεις.....Μην τα βλεπεις ολα μαυρο ή ασπρο....
Παιδια ολα περνανε αργα ή γρηγορα
Δεν προκειται ΠΟΤΕ να γινΩ καλα. Ηδη μετραω 11 χρονια...
04-07-2009, 18:08 #23
μμμμμμμμμ.....εσυ καλε μου μαλλον δεν εχεις τα σωστα ατομα γυρω σου για να σε βοηθησουν...Οχι οτι οι υπολοιποι εχουμε βεβαια....Εχεις δοκιμασει κατι ή την παλευεις μονος σου?Και ποτε μην λες ποτε......Μεγαλη ρηση
04-07-2009, 18:09 #24
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΗ, ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ-ΠΕΡΝΑΩ ΜΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΧ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ.
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ.
04-07-2009, 18:12 #25
Ετσι οπως τα λες ειναι stress....
))))To ειπες οπως ακριβως το σκεφτομουν
04-07-2009, 18:15 #26
ΝΤΙΝΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
04-07-2009, 18:17 #27
Ετσι ειναι..και εγω ειπα,πως ειναι κομματι του εαυτου μου..οκ ζαλιζομαι οταν αγχωνομαι..ελλοι παθαινουν αλλα..τι να κανουμε...εμεις να μαστε καλα
04-07-2009, 18:18 #28
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ!
04-07-2009, 18:22 #29
και εγω νομιζω οτι δεν θα γινω ποτε καλα.εχω πιστει πλεον αλλα και εχω συνβηβαστει με αυτο.εχω φαει τοσο πολυ τα μουτρα μου και εχω περασει τοσα π η ζημια μεσα μου ειναι ανεπανορθωτη.
04-07-2009, 18:31 #30
και να προσθεσω οτι ο,τι δεν μας σκοτωνει μας κανει ακομα πιο δυνατους!!
αλλοι παθαινουν αλλα και εμεις αυτο πολυ σωστα το εθεσες!
τουλαχιστον δεν ειμαι μονη!εχω ατομα που συμπασχουν,κουβαλαν την ιδια \'\'τρελα\'\' με εμενα και αυτο μου δινει δυναμη και χαρα ωρες ωρες.
διαβαζοντας πολλα αρθρα εδω μεσα ειχε πλακα να βλεπω απαντησεις τυπου παρε χαπια οπωσδηποτε!!!! επειδη για παραδειγμα του αλλου του αρεσει να γλειφει σολες.
χαχαχα!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή