Κρίσεις Πανικού! Μπορείς Πραγματικά να Τις Σταματήσεις ; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    Originally posted by melene
    Originally posted by Winston_man
    Originally posted by melene
    Originally posted by Winston_man
    Originally posted by sunset
    Θέλεις αποδείξεις? Αν πιέσεις τον πανικό να έρθει, τον προκαλέσεις να εμφανιστεί....πραγματικά τον ικετέψεις να έρθει....δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να τα καταφέρεις! Προσπάθεισαι αυτή τη στιγμή, στρέφοντας όλη σου την προσοχή στο να ΚΑΝΕΙΣ τον εαυτό σου να πάθει μια κρίση πανικού.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ..ΙΣΧΥΕΙ!

Λυπαμαι αλλα θα διαφωνισω λογω εμπειριας...

μα γιατι τωρα αυτο?σε παρακαλω μην μου απομηθοποιησεις κατι που με κραταει καλα κρατα τη δικη σου αληθεια για εσενα.
    εμενα παντως με βοηθαει αυτη η σκεψη.
    ειναι γεγονος οτι μπορεις να παθεις κριση στα καλα του καθουμενου χαρακτηριστικο παραδειγμα η πρωτη φορα που πιθανον να μην ξερεις περι τινος προκειται.
    το θεμα ειναι οτι αυτο διατηρειται και μεγαλωνει σε διαστασεις επειδη εμεις το προκαλουμε με το φοβο μας να μην ξανασυμβει χαρακτιριστικο που συνοδευει τις κρισεις.
    αν το προσεγγισεις διαφορετικα μπορει ναι να μην παψει να υπαρχει ομως τουλαχιστον υποφερεις για μερικα λεπτα και οχι και μερες-μηνες-χρονια συνεχομενα

ok ψαξε το παραμυθι σου.... γιατι η αληθεια καιει... :P
    και ποια ειναι η αληθεια ανθρωπε μου αντε να σε ακουσουμε λοιπον..οτι τι? ναι οντως θα πεθανω απο αυτο η οντως θα τρελαθω?τι απο ολα?

Η αληθεια ειναι αυτο που φοβασαι και φοβαμαι να παραδεχτουμε. Οτι δεν θα γινουμε ΠΟΤΕ καλα.

Banned
    αχ αυτο το πυστευω και εγω.αλλα τουλαχιστον βρε winston δεν θα πεθανουμε απο αυτο ουτε θα τρελαθουμε.

Senior Member
    ε τι να σου πω τωρα?θα σου πω οτι σε καταλαβαινω.εχω περασει και εγω απο αυτη τη φαση και ξερω,αληθεια.
    μαλλον για να τα λες αυτα θα εισαι πολυ απελπισμενος..αλλα αυτη ειναι η δικη σου αληθεια την οποια δεν θα ηθελα με τιποτα να ασπαστω.εγω θα το παλεψω και νε θα με νικησω.
    γιατι?γιατι με αγαπαω γιατι εχω ολη τη ζωη μπροστα μου εχω ονειρα που θελω να πραγματοποιησω,φιλοδοξιες. ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ!
    δεν εγκαταλειπω.να μαθεις να μαχεσαι μεχρι την τελευταια στιγμη.
    σε ολο αυτο το διαστημα τον κρισεων πανικου εχω ανακαληψει τοσα για εμενα....και μπορει να υποφερω ομως οριμαζω....

Senior Member
    και το να πιστευεις οτι δεν θα γινεις ποτε καλα ειναι μερος της διαταραχης.
    εχω αρκετα παραδειγματα ανθρωπων οι οποιο το εχουν ξεπερασει εντελως!

Banned
    οκ δεν περναει και ισως σε μερικους να ναι χειροτερα αλλα οτι βοηθαει καποιον ακομα και σαν σκεψη καλο ειναι και δεν ξερω αν εναι παραμυθι αλλα ειναι ανακουφιστικα ολα αυτα..

Senior Member
    αχ βρε winston....γινεσαι λιγακι κυνικος και εριστικος...και εχεις και πολύ αδικο χρυσε μου!!!!Δεν συμφωνω ουτε κατα 1% με οσα λες...Εγω το παλευω και οσο περναει ο καιρος εχω λιγοτερες κρισεις...ΤΟ να περνας φαση υποτροπης δεν σημαινει πως δεν το νικας ποτε......Σκεψου και λιγακι πιο αισιοδοξα δεν βλαπτει..Η αρνητικοτητα φερνει αρνητικοτητα,,ΚΑι απο τα οσα λες εχεις ταση καταστροφολογιας..Ελεος δλδ...Τιποτα δεν μενει για παντα,,Οσο εσυ το προσκαλεις αυτο θα ερχεται να τρωτε παρειτσα,,Κλειστου την πορτα και θα δεις.....Μην τα βλεπεις ολα μαυρο ή ασπρο....

Παιδια ολα περνανε αργα ή γρηγορα

Senior Member
    Originally posted by ntini
    αχ βρε winston....γινεσαι λιγακι κυνικος και εριστικος...και εχεις και πολύ αδικο χρυσε μου!!!!Δεν συμφωνω ουτε κατα 1% με οσα λες...Εγω το παλευω και οσο περναει ο καιρος εχω λιγοτερες κρισεις...ΤΟ να περνας φαση υποτροπης δεν σημαινει πως δεν το νικας ποτε......Σκεψου και λιγακι πιο αισιοδοξα δεν βλαπτει..Η αρνητικοτητα φερνει αρνητικοτητα,,ΚΑι απο τα οσα λες εχεις ταση καταστροφολογιας..Ελεος δλδ...Τιποτα δεν μενει για παντα,,Οσο εσυ το προσκαλεις αυτο θα ερχεται να τρωτε παρειτσα,,Κλειστου την πορτα και θα δεις.....Μην τα βλεπεις ολα μαυρο ή ασπρο....

Παιδια ολα περνανε αργα ή γρηγορα
    Έχεις δικιο... Ισως ημουν λιγο εριστικος. Επρεπε να μιλησω μονο για μενα καθως για καποιο αλλο άτομο δεν μπορω να ξερω ποσο μαλλον να ειμαι βεβαιος 100%. Το διορθωνω λοιπόν:

Δεν προκειται ΠΟΤΕ να γινΩ καλα. Ηδη μετραω 11 χρονια...

Senior Member
    μμμμμμμμμ.....εσυ καλε μου μαλλον δεν εχεις τα σωστα ατομα γυρω σου για να σε βοηθησουν...Οχι οτι οι υπολοιποι εχουμε βεβαια....Εχεις δοκιμασει κατι ή την παλευεις μονος σου?Και ποτε μην λες ποτε......Μεγαλη ρηση

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΗ, ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ-ΠΕΡΝΑΩ ΜΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΧ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ.

Senior Member
    Ετσι οπως τα λες ειναι stress....))))To ειπες οπως ακριβως το σκεφτομουν

Senior Member
    ΝΤΙΝΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Senior Member
    Ετσι ειναι..και εγω ειπα,πως ειναι κομματι του εαυτου μου..οκ ζαλιζομαι οταν αγχωνομαι..ελλοι παθαινουν αλλα..τι να κανουμε...εμεις να μαστε καλα

Senior Member
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ!

Banned
    και εγω νομιζω οτι δεν θα γινω ποτε καλα.εχω πιστει πλεον αλλα και εχω συνβηβαστει με αυτο.εχω φαει τοσο πολυ τα μουτρα μου και εχω περασει τοσα π η ζημια μεσα μου ειναι ανεπανορθωτη.

Senior Member
    και να προσθεσω οτι ο,τι δεν μας σκοτωνει μας κανει ακομα πιο δυνατους!!
    αλλοι παθαινουν αλλα και εμεις αυτο πολυ σωστα το εθεσες!
    τουλαχιστον δεν ειμαι μονη!εχω ατομα που συμπασχουν,κουβαλαν την ιδια \'\'τρελα\'\' με εμενα και αυτο μου δινει δυναμη και χαρα ωρες ωρες.
    διαβαζοντας πολλα αρθρα εδω μεσα ειχε πλακα να βλεπω απαντησεις τυπου παρε χαπια οπωσδηποτε!!!! επειδη για παραδειγμα του αλλου του αρεσει να γλειφει σολες.
    χαχαχα!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast