Έρωτας (;) με μια καθηγήτρια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 135
    Λοιπόν για να καταλάβω το σωστό είναι να την ξεχάσω ΕΝΤΕΛΏΣ και να μην ασχολούμαι με αυτό το άτομο;;

Banned
    Quote Originally Posted by angelina View Post
    ΌΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΆ...ΣΑΣ ΕΊΠΑ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΛΕΣΒΊΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΩ ΠΟΤΈ
    Δεν ρώτησα αν είσαι λεσβία. Και να την σκεφτόσουν σεξουαλικά δεν νομίζω να ήσουν και πάλι λεσβία. Είναι υπερβολικά όλα αυτά που νοιώθεις σε σημείο εμμονής. Της τα έχεις πει; Αν όχι καλύτερα να κάτσεις να της μιλήσεις.

Banned
    Εγώ ξέρω ότι ΌΛΗ η ζωή είναι στημένη...Δεν είναι ποτέ τυχαία...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ζωή μου με έκανε να την αγαπήσω ΠΆΡΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ,ΠΆΡΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΆΝΤΕΣ...Μερικές φορές σκέφτομαι τι θα γινόταν εάν δεν θα την είχα αγαπήσει...Τι θα γινόταν εάν ήταν η πραγματική μου μητέρα...Τι θα γινόταν εάν δεν υπήρχα ΠΟΤΈ...Δεν ξέρω γιατί τα σκέφτομαι ΌΛΑ αυτά...Πάντως εγώ πιστεύω πως την αγαπάω αληθινά και ειλικρινά...Τα συναισθήματα μου είναι πολύ δυνατά...Δεν ξέρω τι να κάνω...Τι είναι σωστό και τι είναι λάθος...Όλα αυτά που σας έχω πει είναι τα μισά από όσα έχουμε ζήσει μαζί. ...
    Θα σου το πω ξανά! Μην εξιδανακευεις κανέναν!! Ως σκοπό έχουμε να μοιασουμε στο Θεό, αυτός είναι το υπέρτατο αγαθό. Οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι... Και φυσικά είσαι παράλογη, δεν λειτουργείς με το ιδανικό του μυαλού σου.. Λειτουργεις με το συναίσθημα, κάτι το οποίο σε καταστρέφει..

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Quote Originally Posted by evaggel86 View Post
    Δεν ρώτησα αν είσαι λεσβία. Και να την σκεφτόσουν σεξουαλικά δεν νομίζω να ήσουν και πάλι λεσβία. Είναι υπερβολικά όλα αυτά που νοιώθεις σε σημείο εμμονής. Της τα έχεις πει; Αν όχι καλύτερα να κάτσεις να της μιλήσεις.
    Της τα έχω πει...Της τα έχω γράψει στο τετράδιο που έγραφε πως νιώθω για εκείνη την αγάπη μου...

Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Θα σου το πω ξανά! Μην εξιδανακευεις κανέναν!! Ως σκοπό έχουμε να μοιασουμε στο Θεό, αυτός είναι το υπέρτατο αγαθό. Οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι... Και φυσικά είσαι παράλογη, δεν λειτουργείς με το ιδανικό του μυαλού σου.. Λειτουργεις με το συναίσθημα, κάτι το οποίο σε καταστρέφει..

Θέλω να μου πείτε ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΩ...

Banned
    Της τα έχω πει...Της τα έχω γράψει στο τετράδιο που έγραφε πως νιώθω για εκείνη την αγάπη μου...
    Και τι σου απάντησε;

Banned
    Θέλω να μου πείτε ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΩ...
    Βγάλε το συναίσθημα.. Αν δεν μπορείς τώρα, μην πιέζεις τον ευατο σου,χρειάζεται χρόνος.. Βρες την αγάπη που έχεις μέσα σου να την αντιστρέψεις σε κάτι άλλο ή κάποιον άλλον... Δεν θα βάζεις το μυαλό σου να σκεφτεται συνέχεια εκείνη, και μην την αναζητάς συνέχεια που είναι και τι κάνει... Θα δεις ότι αυτό που σε κάνει να την σκέφτεσαι συνέχεια είναι επειδή ασχολείσαι με το τι κάνει

Quote Originally Posted by evaggel86 View Post
    Και τι σου απάντησε;
    Μου είπε ότι αυτά τα λόγια που της έγραψα είναι ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΩΡΑΊΑ ,ότι είμαι πολύ τρυφερό παιδί και μου έγραψε και κάτι αλλά στο τετράδιο που τα είχα δει ξαφνικά δεν το περίμενα...Μου είχε δώσει το τετράδιο,το είχα ανοίξει για να ξανά δω τι της είχα γράψει και ξαφνικά βλέπω να μου έχει γράψει από δίπλα κάτι λόγια...Δεν γράφω τι μου είχε γράψει γιατί για μένα αυτά τα λόγια μου είναι κάτι πολύτιμα...Λόγια....

Βγάλε το συναίσθημα.. Αν δεν μπορείς τώρα, μην πιέζεις τον ευατο σου,χρειάζεται χρόνος.. Βρες την αγάπη που έχεις μέσα σου να την αντιστρέψεις σε κάτι άλλο ή κάποιον άλλον... Δεν θα βάζεις το μυαλό σου να σκεφτεται συνέχεια εκείνη, και μην την αναζητάς συνέχεια που είναι και τι κάνει... Θα δεις ότι αυτό που σε κάνει να την σκέφτεσαι συνέχεια είναι επειδή ασχολείσαι με το τι κάνει

1.Αφού την σκέφτομαι όλη την ώρα εκείνη πώς γίνεται να μην βάζω το μυαλό μου να σκέφτομαι συνέχεια εκείνη;;

2.Πολύ σπάνια αναζητώ που είναι και τι κάνει...

Senior Member
    Εγώ ένα πράγμα έχω να σου πω. Είμαι 23. Στα 21 μου συνέβη αυτό το πράγμα με μια καθηγήτρια 10 χρόνια μεγαλύτερη στο πανεπιστήμιο. Το να την ξεχάσω και να πάω μπροστά ήταν η πιο δύσκολη δοκιμασία που έχω περάσει. Τη σκεφτόμουν από την ώρα που ξυπνούσα μέχρι πριν κοιμηθώ. Έγραφα σε ένα τετράδιο όσα ήθελα να της πω. Τόσο πολύ την ήθελα. Πέρασε ένας πολύ δύσκολος χρόνος για αρχή, με πολύ δάκρυ και πόνο. Αλλά ξέρεις κάτι; 2 χρόνια μετά δε τη σκέφτομαι, ούτε που με νοιάζει.

Ξέκοψε κάθε είδους επαφή, μη τη βλέπεις, μη της μιλάς, μη σκέφτεσαι ούτε καλά ούτε άσχημα. Κάνε κάτι άλλο, γνώρισε νέους ανθρώπους, μάθε καινούργια πράγματα. Μην γίνεσαι παλιάνθρωπος (αυτός που σκέφτεται τα παλιά)...!
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Banned
    1.Αφού την σκέφτομαι όλη την ώρα εκείνη πώς γίνεται να μην βάζω το μυαλό μου να σκέφτομαι συνέχεια εκείνη;;

2.Πολύ σπάνια αναζητώ που είναι και τι κάνει...
    Ψάξε και διάβασε στο ίντερνετ άρθρα για εμμονή...

Όταν την σκέφτομαι...Σκέφτομαι ακριβώς τι έχω κάνει τι κάνω και τι πρέπει να κάνω...Τι είναι λάθος και σωστό...Τι λάθη έχω κάνει και πόσα σωστά...Και σκέφτομαι τι έχουμε περάσει μαζί....

Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Εγώ ένα πράγμα έχω να σου πω. Είμαι 23. Στα 21 μου συνέβη αυτό το πράγμα με μια καθηγήτρια 10 χρόνια μεγαλύτερη στο πανεπιστήμιο. Το να την ξεχάσω και να πάω μπροστά ήταν η πιο δύσκολη δοκιμασία που έχω περάσει. Τη σκεφτόμουν από την ώρα που ξυπνούσα μέχρι πριν κοιμηθώ. Έγραφα σε ένα τετράδιο όσα ήθελα να της πω. Τόσο πολύ την ήθελα. Πέρασε ένας πολύ δύσκολος χρόνος για αρχή, με πολύ δάκρυ και πόνο. Αλλά ξέρεις κάτι; 2 χρόνια μετά δε τη σκέφτομαι, ούτε που με νοιάζει.

Ξέκοψε κάθε είδους επαφή, μη τη βλέπεις, μη της μιλάς, μη σκέφτεσαι ούτε καλά ούτε άσχημα. Κάνε κάτι άλλο, γνώρισε νέους ανθρώπους, μάθε καινούργια πράγματα. Μην γίνεσαι παλιάνθρωπος (αυτός που σκέφτεται τα παλιά)...!
    Κάθε καλοκαίρι δεν έχω καθόλου επαφή μαζί της...Και στεναχωριέμαι ΠΟΛΎ....Γιατί θέλω να της δείξω όλη την αγάπη που έχω μέσα μου αλλά δεν μπορώ...Και έχω προσπαθήσει να μην της δίνω σημασία...Δεν με βοηθάει καθόλου...

Ψάξε και διάβασε στο ίντερνετ άρθρα για εμμονή...

Διάβασα μερικά άρθρα για εμμονή...

Senior Member
    Κάθε καλοκαίρι δεν έχω καθόλου επαφή μαζί της...Και στεναχωριέμαι ΠΟΛΎ....Γιατί θέλω να της δείξω όλη την αγάπη που έχω μέσα μου αλλά δεν μπορώ...Και έχω προσπαθήσει να μην της δίνω σημασία...Δεν με βοηθάει καθόλου...
    Το ζητούμενο είναι να μην έχεις επαφή όλο το χρόνο.

Επιπλέον ξέρεις τι με βοήθησε πολύ; Ένα ντοκιμαντέρ για την ερωτομανία. Δε θέλω ούτε να υπερβάλλω ούτε να σου βάλω "ταμπέλα", αλλά είναι πρακτικά ένας έρωτας δίχως ανταπόκριση όπως και πολλοί άλλοι και η εμμονή αυτή αν γίνει ανεξέλεγκτη, υπάρχει θέμα.

Το θέμα είναι να μη πας στα άκρα, γιατί από αυτή την τρύπα δε θα βγεις εύκολα.

Εδώ παραθέτω το link για το ντοκιμαντερ (στα ελληνικά).

https://www.youtube.com/watch?v=Hj0LMBQ2ctg
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast