Έρωτας (;) με μια καθηγήτρια - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 135 of 135
    Banned
    Εγώ θέλω να σε ρωτήσω κάθε πότε την βλέπεις αυτήν την δασκάλα σου; την παίρνεις καθημερινά τηλέφωνο; κάθε πόσο συχνά τα λέτε; ή ίδια σε παίρνει τηλέφωνο να δει τι κάνεις; πόσο συχνά τα λέτε πλέον από κοντά;

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Εγώ θέλω να σε ρωτήσω κάθε πότε την βλέπεις αυτήν την δασκάλα σου; την παίρνεις καθημερινά τηλέφωνο; κάθε πόσο συχνά τα λέτε; ή ίδια σε παίρνει τηλέφωνο να δει τι κάνεις; πόσο συχνά τα λέτε πλέον από κοντά;

Έχω το τηλέφωνο της αλλά επειδή έχει 2 κάρτες τηλεφώνου η μία είναι η παλιά που έχει μπλοκαριστεί και η αλλή κάρτα δουλεύει κανονικά...Την είχα πάρει 1 φορά τηλέφωνο αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί της γιατί έλεγε ο τηλεφωνητης "συνδρομητής που καλέσατε έχει ενεργοποιημενη την σφραγη εξερχομενον κλήσεων...Εγώ έχω την κάρτα την παλιά της όχι την καινούργια και γι'αυτό δεν μπορώ να την πάρω τηλέφωνο...Έμαθα το τηλέφωνο της από μια άλλη δασκάλα που ήξερε το τηλέφωνο της κυρίας μου...Και δεν έχω ρωτήσει ΠΟΤΈ την κυρία μου ποιά είναι η καινούργια της κάρτα...Αλλά έχω δώσει το τηλέφωνο μου στην κυρία...Δεν με έχει πάρει ΠΟΤΈ τηλέφωνο αλλά επειδη μένει ακριβώς απέναντι από το γυμνάσιο που πήγαινα και επειδή το δημοτικό είναι 2 στενά πιο περα από το γυμνάσιο....Κάθε φορά που τελείωνα το σχολείο του γυμνασίου πήγαινα ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ στο σχολείο το δημοτικό για να δω την Κυρία μου και με ρώταγε συνέχεια ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ εάν θέλω βοήθεια στα μαθήματα μου και εάν δυσκολεύτικα κάπου...Μερικές φορές ήθελα βοήθεια και τα λύσαμε μαζί στο σχολείο στο δημοτικό...Το τηλέφωνο της παρόλο που είναι η παλιά της κάρτα το θυμάμαι απ'έξω σαν να λέω πότε γεννήθηκα...

Κανένα καλοκαίρι δεν τα λέμε από κοντά και χωριζόμαστε...Και από τότε που άρχισα τις πανελλήνιες δεν τα λέμε....Μόνο πολύ σπάνια όταν περνάω από το δημοτικό...Θα ήθελα να περνάω κάθε μέρα απο το δημοτικό αλλά δεν με αφήνουν οι γονείς μου....Δεν με νοιάζει ΚΆΝΕΙΣ άνθρωπος εκτός από την δασκάλα μου...Και όσο τρυφερά και ότι και καλο μου έλεγαν οι δάσκαλοι από το γυμνάσιο από το λυκειο και από το Πανεπιστήμιο δεν με ένοιαζε....Τα πιο τρυφερά λόγια μου τα έλεγε η δασκάλα.....Θα ήθελα ναν μην χωριστούμε ΠΟΤΈ....Αλλά ΔΥΣΤΥΧΏΣ όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο απομακρυνώμαστε.....

Banned
    Έχεις μείνει στο παρελθόν, εαν αυτήν την στιγμή μου έλεγες ότι την βλέπεις ακόμα και τα λέτε θα σου έλεγα συνέχισε να την αγαπάς, αλλά εσύ αγαπάς κατι περασμένο και αγαπάς μια ανάμνηση... Αγαπάς μια ιδέα, αυτό σου έλεγα ότι δεν είναι η αγάπη αυτήν λογική, αυτό έπαθα και εγώ με αυτήν την κοπέλα, δεν αγάπησα την ίδια αλλά μία ιδέα που υποστηριχτηκε από την ίδια. Προσωπικό μήνυμα μπορείς να στειλεις;

Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Έχεις μείνει στο παρελθόν, εαν αυτήν την στιγμή μου έλεγες ότι την βλέπεις ακόμα και τα λέτε θα σου έλεγα συνέχισε να την αγαπάς, αλλά εσύ αγαπάς κατι περασμένο και αγαπάς μια ανάμνηση... Αγαπάς μια ιδέα, αυτό σου έλεγα ότι δεν είναι η αγάπη αυτήν λογική, αυτό έπαθα και εγώ με αυτήν την κοπέλα, δεν αγάπησα την ίδια αλλά μία ιδέα που υποστηριχτηκε από την ίδια. Προσωπικό μήνυμα μπορείς να στειλεις;

Βλεπόμαστε όταν αρχίζουν τα σχολεία στο είχα πει και πριν και εγώ είτε την βλέπω είτε δεν την βλέπω εγώ την αγαπώ το ίδιο...Θέλω να σου πω ότι επειδή τώρα δεν την βλέπω δεν την αγαπώ πιο πολύ την αγαπώ το ίδιο όσο την αγαπώ όταν την βλέπω...Οπότε δεν νομίζω να έχω μείνει στο παρελθόν....

Α και εννοείται πως την ΑΓΑΠΏ πάρα πάνω από όλους και δεν γίνεται να την αγαπήσω ΠΆΡΑ πάνω από όσο την αγαπώ τώρα...Οπότε θέλω να σου πω ότι τώρα που δεν την βλέπω δεν την αγαπώ λιγότερο και όταν την βλέπω δεν την αγαπώ λιγότερο....

Δεν ξέρω εάν με καταλαβαίνεις.......

Μερικές φορές δεν γίνεται να βλέπουμε κάποιον άνθρωπο κάθε μέρα...Είναι αναγκαστικό να περιμένουμε...Κάθε μέρα μετράω τις ημέρες σχολείου για να την δω.....Έχουν απομείνει 65 μέρες.....Στην έκτη τάξη πριν φύγω για το γυμνάσιο της είχα κάνει ένα δώρο....Ένα στυλό με το αγαπημένο της χρώμα το κόκκινο...Έκανε 60 ευρώ αυτό το στυλό και εδώ και 7 χρόνια η δασκάλα μου στο σχολείο γράφει και διορθώνει με το στυλό που της έκανα δωρο...

Γι'αυτό δεν νομίζω ότι την αγαπώ στο παρελθόν....Πιστεύω πως την αγαπώ αληθινά και έτσι είναι......

Α και ήθελα να σας πω ότι προχθές και σήμερα είχα δει όνειρο με την κυρία.....Προχθές είχα δει ένα καλό με την κυρία και σήμερα ένα κακό...

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Την πρώτη φορά που είδα ένα όνειρο με την κυρία ήταν το καλύτερο όνειρο που έχω δει στην ζωή μου...ΤΟ ΠΡΏΤΟ....Θα σας το πω γιατί ήταν το πρώτο ονερό που είχα δει με την κυρία ήταν περίεργο και ήταν το ωραιότερο που έχω δει στην ζωή μου...Αχχχχχ...Λοιπόν καταρχάς θέλω να σας πω ότι ήταν φέτος...Και πριν σας πω το όνειρο θα σας πω κάτι ΠΟΛΎ σημαντικό...Μια δασκάλα μου είχε πει ότι το σχολείο θα είναι ανοιχτό στις 20/6/2018 και ότι ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ είναι η δασκάλα μου...Μόλις το έμαθα αυτό είχα πει σε μερικούς φίλους μου από το δημοτικό να πάμε να παίξουμε...Και τώρα θα σας πω τι έγινε με το όνειρο...Το όνειρο το είχα δει στις 19/6/2018 το βράδυ και αυτό το όνειρο που είχα δει,είχα δει τι έγινε στις 20/6/2018....Δηλαδή πριν την συνάντηση με τους φίλους και πριν δω την κυρία είχα δει μια μέρα πριν ένα όνειρο για το τι θα γίνει στο σχολείο στις 20/6/2018.Λοιπόν και τώρα θα σας πω το όνειρο...Ήταν Τετάρτη 20/6/2018 είχα πάει στο σχολείο για να δω την Κυρία...Ενώ οι φίλοι μου είχαν πάει για να παίξουν...Λοιπόν είχα πάει στο σχολείο και είχα πάει στο γραφείο να χαιρετήσω την δασκάλα μου...Την είδα και δεν της είχα πει ΤΊΠΟΤΑ...Εκείνη δεν με είχε δει.....Φεύγω και μόλις είχα βγει από το σχολείο άρχισε ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ να βρέχει ΠΟΛΎ και ΑΠΌΤΟΜΑ..Έφυγα και εκεί που έφτασα στην μέση του δρόμου για να πάω στο σπίτι, γύρισα ξανά στο σχολείο....Γύρισα και είχα πάει στο γραφείο για να χαιρετήσω την κυρία....Την είχα δει ότι είχε πολύ δουλειά....Την έπιασα και της είπα "κυρία" και μου λέει "εσύ δεν είχες φύγει; τα μαλλιά σου γιατί είναι βρεγμένα;" και της λέω "είχα φύγει αλλά ξανά γύρισα για να σας αποχαιρετίσω..." εκείνη την στιγμή με αγκάλιασε και αρχίζαμε να κλαίμε και οι δύο την ίδια στιγμή...Μου λέει μετά "Αγγελίνα σε αγαπώ ΠΟΛΎ" εκείνη την στιγμή την είχα αγκαλιάσει και της είχα πει την ώρα που αγκαλιαζομασταν "Και εγώ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ" Μετά μου λέει η κυρία "Αύριο θα πάω στην Κρήτη " και της λέω "και εγώ αύριο θα πάω στην Σέριφο..." (Και όντως στα αλήθεια στις 21/6/2018 είχα πάει στην Σέριφο...) Μετά είχαμε αγκαλιαστεί πάλι...Μετά μου λέει "Αγγελίνα σε νιώθω σαν παιδί μου....." εκείνη την στιγμή την είχα πάλι αγκαλιάσει και την είχα σφύξει ΠΟΛΎ δυνατά...Και την ώρα που αγκαλιαζομασταν μου της είχα πει "Και εγώ Κυρία σας νιώθω σαν μητέρα μου...." και μετά μου λέει "Αγγελίνα πρέπει να σου πω κάτι ΠΟΛΎ σημαντικό..." και της λέω "πείτε μου κυρία" και εκείνη την στιγμή που πήγε να μου πει αυτό το ΠΟΛΎ σημαντικό ξύπνησα.....Είχα νευριασει ΠΟΛΎ που εκείνη την στιγμή είχα ξυπνήσει αλλά ήμουνα ΠΟΛΎ χαρούμενη γιατί ήταν το ωραιότερο όνειρο που έχω δει ποτέ στην ζωή μου.....Και ήμουνα χαρούμενη επειδή είχε φτάσει η ημέρα για να δω την Κυρία Κατερίνα....Αλλά τελικά η πραγματικότητα δεν είναι και ΠΆΝΤΑ ωραία....Είχα πάει στο σχολείο κανονικά αλλά δεν ήταν η κυρία εκεί.....ΔΥΣΤΥΧΏΣ θα ερχότανε την επόμενη μέρα......Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ΓΙΑΤΊ το πρώτο μου όνειρο με την δασκάλα μου έπρεπε να είναι έτσι.....Να κοιμάμαι για να ξυπνήσω για την επόμενη μέρα και να δω όνειρο για το τί θα γίνει την επόμενη μέρα...ΓΙΑΤΊ? ??? Ωραίο ήταν μου άρεσε δεν είναι ότι δεν μου άρεσε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι έτσι η μοίρα μου.....Γιατί........Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.....Δεν έχω ξαναδεί όνειρο για το τι θα γίνει την επόμενη μέρα......ΠΟΤΈ δεν μου έχει ξανά συμβεί......

Senior Member
    Αγγελίνα,έχεις δει το A.I Artificial Intelligence/Τεχνητή Νοημοσύνη(2001) του Σπίλμπεργκ?
    Αν δεν το έχεις δει και δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις απόψε σου προτείνω να το δείς.
    Σου υπόσχομαι ότι θα γίνει η αγαπημένη σου ταινία και θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα αυτό που συμβαίνει με σένα και την δασκάλα σου.
    Αν δεν γίνει αυτό, μπες αύριο εδώ μέσα και βρίσε με:-)

https://www.youtube.com/watch?v=SYgWHwMm9Uo
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Αγγελίνα,έχεις δει το A.I Artificial Intelligence/Τεχνητή Νοημοσύνη(2001) του Σπίλμπεργκ?
    Αν δεν το έχεις δει και δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις απόψε σου προτείνω να το δείς.
    Σου υπόσχομαι ότι θα γίνει η αγαπημένη σου ταινία και θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα αυτό που συμβαίνει με σένα και την δασκάλα σου.
    Αν δεν γίνει αυτό, μπες αύριο εδώ μέσα και βρίσε με:-)

https://www.youtube.com/watch?v=SYgWHwMm9Uo
    ΘΑ την δω την ταινία και θα σου πω...

Είδα την ταινία και ήταν ανατριχιαστική αλλά εντάξει με βοήθησε λίγο...Βέβαια στην ταινία δείχνει για ένα παιδί που είναι ρομπότ ενώ εγώ είμαι κανονικό παιδί αλλά τέλος πάντων...

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789