Results 46 to 60 of 137
Thread: Μετά το sex εξαφανίστηκε
-
30-05-2022, 21:52 #46
Γιατί να σου δώσω στοιχεία; Αστυνομικός είσαι; Σε λίγο θα θελήσεις και ταυτότητα. Μέσα στην ειρωνεία είσαι εσύ δυστυχώς που μου αραδιάζεις με τρόπο κοροϊδευτικό τα παραπάνω σχόλιά σου. Φυσικά και δεν θέλω να γράφω σελίδες και κατεβατά για τη ζωή μου και να ανακυκλώνω αυτά που με πληγώνουν. Από τη στιγμή που κάποιος άνθρωπος σου γράφει πως έχει μια άσχημη και αρνητική εμπειρία, οφείλεις να σεβαστείς και αν θέλεις να τον προσεγγίσεις για να σου γράψει ανώνυμα κάποια πράματα, πρέπει τότε να έχεις και τον τρόπο. Το να μου γράφεις φράσεις όπως : "Πόθεν προκύπτει το συμπέρασμα ;;; Έχεις κάποια επιστημονική μελέτη με στοιχεία που το έχει αποδείξει αυτό ;;; Με ενδιαφέρει πολύ ! Θα ήθελα να τη διαβάσω. Που δημοσιεύτηκε;''
Τι περιμένεις να σου απαντήσω; Αν ΄΄προκάλεσα την ειρωνεία'' όπως αναφέρεις, εσύ το συνέχισες περισσότερο.
- 30-05-2022, 21:56 #47
Και κάτι τελευταίο. Αυτό έγραψα και συ με σνομπάρεις με τα μισά που αναφέρεις. Για να αναφέρω τη γνώμη μου, σημαίνει πως έχω κάποια εμπειρία σε αυτό και βίωμα φυσικά αρνητικό. Δεν θα κάτσω να σου αναλύσω τα προσωπικά μου. Φυσικά δεν θα απέρριπτα μία ζώσα γνωριμία με κάποιον άντρα που με πλησίαζε στο δρόμο και μου άρεσε εμφανισιακά. Δεν σημαίνει όμως πως δεν θα ήμουν επιφυλακτική στην αρχή. Το ότι διαβάζω εδώ και σε άλλα φόρουμ ιστορίες με γνωριμίες μέσω ίντερνετ, που παρουσιάζονταν άντρες ως ιππότες και μετά το σεξ εξαφανίζονταν, γνωρίζουν όλοι πως δεν πρόκειται για επιστημονική φαντασία. Το καρφί περί θεούσες, το αφήνω ασχολίαστο. Καλοί και σκάρτοι υπάρχουν παντού. Και λογική αγαπητέ/ή υπάρχει. Δεν είμαι και χθεσινή. Επίσης να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα που αφορούν τα σχόλιά μου. Εν ολίγοις συμπεραίνεις πράματα που δεν υπάρχουν λανθασμένα.
Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο.
30-05-2022, 22:06 #48TheShadowGuestφιλε τι λες?κοπελα ειμαι...Αρχικα.Ημαρτον.. Ευχη μαλλον για εσας που θελετε να περασετε καλα οχι για μενα και καποιες -λιγες-που ψαχνουν να τις αγαπησουν πραγματικα γι αυτο που ειναι και οχι για το αν εχουν κωλαρα,ειναι ομορφες η βυζαρουδες.Που θελουν μια ομορφη ουσιαστικη σχεση οπου τα συτναισθηματα θα ειναι αληθινα και αμοιβαια.Μια σχεση σαν αυτην των ερωτευμενων μετα απο τοσα χρονια παππουδων..Μια σχεση οπου ο αντρας θα δειχνει στη γυναικα καθε μερα την αγαπη και το ποθο του γι αυτη.Θα τη κυνηγαει,θα τη κερδιζει,θα τη τιμαει.θα,θα ,θα.Βλεπω στο τρενο,στα λεωφορεια ζευγαρια και απορω πως βρισκουν καποιοι και αλλοι πως ειναι μαζι κι εγω δε βρισκω ενα σωστο.Εγω σκατα εχω?Γιατι ολοι ηθελα να με γαμησουν και μετα να φυγουν κανεις δε καθοταν να γνωρισει εμενα.Εμεναν στην εικονα μου.Αυτο εδειξε ομως οτι δεν τον ενοιαζε τοσο η εμφανιση μου αλλα το μυαλο και η καρδια μου.Εγω αισθανθηκα ομορφα ,οικεια και τρυφερα μαζι του.Ενιωθα οτι εχουμε κοινο τροπο σκεψης.Συμφωνουσαμε.Ταιρια ζαμε .Ηθελα να γνωριστουμε ,να κανουμε σχεση δεν μ ενδιεφερε το απροσωπο ψυχρο σεξ.Δε το αναζητω.Γι αυτο δε μπορω να καταλαβω πως αφηνεις ενα τετοιον ανθρωπο που συμφωνα με τα λεγομενα του μου ειχε πει οτι ""οποιος φευγει απο τετοια συναισθηματα ,μονο μαλακας ειναι αλλα εγω δεν αισθανομαι μαλακας"".Βεβαια με παρεξενεψε οταν το ειπε αλλα σκεφτηκα οτι θα μπερδευτηκε μα τελικα πρεπει να ηταν λανθανουσα γλωσσα.Δε καταλαβαινω πως καθεσαι και μιλας τοσες ωρες με μια κοπελα για τοσα πραγματα αν σ ενδιαφερει μονο να τη πηδηξεις?Πως?Κι αν σ ενδιεφερε οντως οπως εδειχνες και ελεγες ακομα και να ειχε τοση πολυ δουλεια ξαφνικα απο την επομενη κιολας μερα,πως γινεται να εξαφανιζεσαι και να την αφηνεις να φυγει τοσο ευκολα τοσο νωρις απ τη ζωη σου?Πως την χανεις χωρις προσπαθεια αν ηταν αυτο που εψαχνες ?Ακομη κι αν για καποιο λογο ενιωσε οτι το πιεσα,πως γινεται να του φυγει τοσο γρηγορα αν ηταν αληθινο?Τι να το κανω αν ειμαι ομορφη και τραβαω τα βλεμματα αναυτος που θελω δε νοιαζεται για μενα.Τοσα ζευγαρια κι εγω μενω μονη μου..Γιατι?Τοσο δυσκολη,?περιεργη?,ιδιοτροπ η?απομακρη?αποτομη ειμαι?τι στην ευχη?Πραγματικα πιστευω οτι θα μεινω μονη μου και δε θα βρω εναν σωστο να με κοιταξει στα ματια και να μην καυλωσει αλλα να φτερουγιζει η καρδια του.Να μου μιλαει με ερωτα και οχι με ορεξεις.Ενα ανθρωπο που θα μου φερεθς σαν Αντρας,ενας κυριος που θα σβησει τους υπολοιπους και τις πληγες που αφησαν πανω μου.
30-05-2022, 23:25 #49
31-05-2022, 00:28 #50
Οι αρνητικές εμπειρίες καθενός, είναι σεβαστές και δεν αμφισβητούνται . Αλλίμονο , θα ήταν εκτός από απάνθρωπο και ηλίθιο και χωρίς νόημα κάτι τέτοιο . ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΣΥΛΛΥΒΔΗΝ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ/ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΒΑΣΗ ΜΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.
Οι δικές μου τρισάθλιες εμπειρίες, αφορούν παραδοσιακούς , κλασικότατους τρόπους γνωριμιών , που τους απεχθάνομαι . Παρόλα αυτά, δεν απορρίπτω συνολικά τον τρόπο , το βρίσκω ηλίθια γενίκευση .
Επειδή δεν το εξισώνω με αριθμούς ταυτότητας , αφμ κτλ που κάνεις εσύ θα στις διηγηθώ αναλυτικά.
1)Στην παλιά μου γειτονιά, όταν ήμουν φοιτητής, ήταν δύο όμορφα ξεκωλάκια αδελφές. Όπως το ακούς. Η μάνα τους, αν υπήρχε πανεπιστήμιο για ξεκωλιάρες, θα ήταν πρύτανης. Εγώ σε αυτές, δεν έλεγα ούτε καλημέρα. Δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Κάποια στιγμή , ήρθε ένας καράβλαχος ξάδελφός μου από επαρχία για θητεία στην αθήνα και όταν είχε έξοδο , έμενε σπίτι μας. Ληγούρης πειναλαίος για γκόμενες, έπιασε κουβέντα και γνωριμία , με τα βρωμερά γύναια. Κανόνιζε να βγούμε οι 4 μας !!!! Χωρίς να με ρωτήσει . Του είχαν πει για ένα σάββατο , που θα ήταν έξω . Το είχε ... σίγουρο Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ... και καμάρωνε για τις κατακτήσεις του ! Εγώ του είχα πει ... ότι δεν θέλω ούτε καλημέρα , ούτε με αυτές, ούτε με τη βρώμα τη μάνα τους. Αυτός , απτόητος. ΠΑΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ .... ΝΑ ΤΙΣ ΦΕΡΕΙ .... ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΙ 4 ΜΑΣ .... ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ .... ΤΟΥ ... ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΥΚΙΝΟ .... ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΓΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ .... ότι τους ζητήσαμε ... έξοδο ... και μας έφτυσαν . Οι βρώμες. Τα ρετάλια.
Του είπα (του ξαδέλφου) να μην ξαναπατήσει σπίτι μας να μείνει όταν έχει έξοδο , για το υπόλοιπο της θητείας του. Η μάνα μου παρακάλαγε να έρχεται "το παιδί , τουλάχιστον για φαγητό"¨. Της είπα αν το παιδί έπιανε σπίτι αλλού με άλλα φαντάρια, να του πηγαίνει αυτή φαγητό και να μην ξαναπατήσει σε εμάς , γιατί ανοίγε νταραβέρια με ρετάλια και μου χαλάει το όνομα.
Παρόλη την άσχημη εμπειρία, δεν το γενικεύω , να λέω ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΒΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΑ, ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ.
2)Πτυχίο εγώ , συμφοιτητής είχε πάει φαντάρος πριν το πτυχίο . Του κάνει προξενιό κληρούχας την αδελφή του. Μια μπουρούχα , βλαμμένη , που ήθελε γαμπρό , επειδή είχαν παντρευτεί κάποιες κολλητές της. Είχε λυσσάξει ο συμφοιτητής μου, η δικιά του να μου γνωρίσει μιά δικιά της συμφοιτήτρια, μια κομπλεξική βλαχάρα , που είχε ψυχολογικά, γιατί κάποτε είχε κιλά λέει ... αλλά τα είχε χάσει .... Κανόνισε έξοδο οι 4 μας. Επειδή δεν γούσταρα προξενιά , δεν της είχα πει πολλά όλο το βράδυ ... μιλούσα περισσότερο με τον άλλο και με την αρραβωνιάρα του και γενικά ήμουν πολύ ψυχός και τυπικός . Παρόλα αυτά , μπροστά στους άλλους ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ... ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. Επιβεβαίωσα με τους άλλυς δύο μάρτυρες ... ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ... Και επέμενε .... το είπε πολλές φορές μπροστά στους άλλους ....
Μία φορά την πήρα τηλέφωνο ο κερατάς και μου είπε μια ηλίθια δικαιολογία. ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Εφόσον δεν είπε ΝΑΙ, το πέταξα το τηλέφωνο . Έκατσε και αυτό το πατσαβούρι και είπε στους άλλους ... ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΡΗΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ !!!!!!!! ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΩΝ 3-4 ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ , ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΩΝΑ ....
Ούτε αυτό το γενικεύω , λέγοντας ... ότι προξενιά που σου κάνουν φίλοι , κολλητοί , συνάδελφοι , συμφοιτητές κτλ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΙΜΑΣ, ΗΛΙΘΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ ....
Παρόλη την ... κακή γνώμη τη δική μου και εμπειρία !!!!!!
31-05-2022, 09:43 #51
31-05-2022, 10:18 #52TheShadowGuest
31-05-2022, 11:28 #53kopela93Guest
01-06-2022, 04:55 #54
Ελα να σου πω ενα μυστικό οι ανδρες σε γενικες γραμμες στην ηλικια των 30-35 ειναι ανωριμοι και ειναι διατεθειμένοι να πουνε σε καποια αυτα που θελει να ακουσει απλως και μονο για να κανει σεξ μαζι της. Το να δημιουργηθεί μια σχέση και να κρατήσει χρειάζεται καποιες προυποθέσεις οι οποιες αφορουν την καθημερινότητα στην οποια θα πρεπει τα δυο ατομα της σχεσης να εχουν κοινα σημεία.
Για παράδειγμα εγώ κανω υγιεινή διατροφή δεν θα μπορουσα λοιπόν να κανω με καποια σχέση η οποία δεν θα έκανε το ίδιο και θα ήθελε το μενου μας να εχει πιτσες, σουβλακια, τουρτες κτλ Καθε ημέρα κανω προπονηση δυο ωρες στο ζιου ζιτσου, για να μπορει η γυναικα μου να με βλεπει αν θελει να με βλεπει θα πρεπει να το κανει και αυτη. Το ιδιο βεβαια πρεπει να κανω και εγω για εκείνη, για παράδειγμα εγω μισώ το θέατρο αν η γυναίκα μου γουστάρει το θέατρο θα πρέπει να πηγαινω μαζί της γιατι ειναι κατι που της αρεσει και πρέπει να το σεβαστώ. Αν της αρέσουν οι καταδύσεις και κάνει καταδύσεις μου αρέσουν δεν μου αρέσουν θα πρέπει να κανω μαζί της γιατί ειναι κάτι που της αρέσει. Μονο ετσι πετυχαινει μια σχέση αγαπητή δηλαδή από την ένδειξη αμοιβαίου ενδιαφέροντος στα απλα καθημερινά πράγματα.
Ακου τωρα και το αλλο αν εσυ για παράδειγμα πεις σε καποιον ξερεις εγώ θα εχω την ιδια καθημερινότητα μαζί σου, αλλά για καμα εξάμηνο δεν θα κανω σεξ μαζί σου, ειναι πολύ πιθανόν να σε περιμένει εχρι μα νιωσεις εσυ τη στιγμή που θες να γινει η πραξη.Αυτος που θα νιωσει μεσα του πως εχει βρει καποια που ειναι διατεθειμένη να έχει την ιδια καθημερινότητα μαζί του θα κάνει τα πάντα για αυτήν ,και θα την προσέχει περισσότερο και απο τον ιδιο του τον εαυτό... Θα ειναι η Βασιλισσα του.
01-06-2022, 07:24 #55
01-06-2022, 08:43 #56
01-06-2022, 08:53 #57
01-06-2022, 08:57 #58
για να δημιουργηθει μια σχεση που θα κρατησει, θελει πολλα παραπανω πραγματα απο την καθημερινοτητα. θελει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ. να μαθεις τι ειναι ο αλλος και να σου αρεσει αυτο που ειναι, περα απο την εμφανιση του.
να τον θελεις στην ζωη σου, οχι για εναν καφε η ενα ποτο.
θελει ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΞ. δεν μπορει να σκεφτεσαι για σχεση με καποια/ον που δεν σε ικανοποιει ή σε ξενερωνει το σεξ μαζι της/του.
ολα αυτα θελουν ΧΡΟΝΟ και τριβη για να τα διαπιστωσεις.
για το σεξ, γιατι δεν μιλας;;;; γινεταιε συ να εισαι σαμπ και να κανεις σχεση με γυναικα που θελει τον κλασσικο ρολο της στην σχεση;;;; εεεε;;
δεν φταινε μονο αυτοι που πουλανε φουμαρα ακομα κι απο την πρωτη συζητηση στο ιντερνετ, φταινε κι αυτοι που τα ακουνε και θεωρουν πιθανο να ξερει ο αλλος αν θελει η δεν θελει οντως σχεση μαζι τους, χωρις να εχουν γνωριστει...ακομα και ο ιδιος που το λεει να το πιστευει την ωρα που το λεει, οταν γνωριστειτε καλα και δεν του αρεσεις, θα το παρει πισω. δεν θα εχει πει ψεματα. απλα θα εχει μετανοιωσει.
καλα τωρα, δεν ειναι υποχρεωμενη η αλλη να θελει να κανει ζιουζιτσου, μπορει να κανει αλλη γυμναστικη, η να θελει καφεδες με τις φιλες της για 2 ωρες, δεν ειστε σιαμαια. αλοιμονο αν δεν εχει ο καθενας τα ενδιαφεροντα του και πρεπει να ειναι ολη μερα αυτοκολλητοι... για τις συνθηκες ζωης και διατροφης, συμφωνω.
σε αυτο με το εξαμηνο κια το σεξ, προφανως εννοεις να μην εχουν ξανακανει σεξ οι δυο τους. να το κανουν μαζι μετα απο ενα εξαμηνο (για παραδειγμα). πολυ ωραια, και συμφωνω. ΑΝ ομως μετα το εξαμηνο, ή οποτε αισθανθει ετοιμη η κοπελα, το σεξ δεν παει καλα και δεν αρεσει ειτε στον εναν ειτε και στους δυο, θες να μας πεις οτι ισχυει μια "συμφωνια" τους πρωθυστερη να ειναι μαζι επειδη συμφωνουν στο ζιουζιτσου, ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΞ;;;
01-06-2022, 09:16 #59
και πολυ καλα κανεις!!!
το ΠΟΤΕ θα κανεις σεξ, ειναι δικο σου θεμα. δεν εισαι υποχρεωμενη να κανεις γρηγορα, ουτε αργα.
σεξ κανεις ΜΟΝΟ οταν το θελησεις.
αλλα αν ο αλλος θελει να κανει σεξ σχετικα γρηγορα για σενα, ειναι δικαιωμα του. δεν ειναι ανωμαλος.
ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ.
δεν θα του κατσεις αν δεν νοιωθεις το ιδιο.
01-06-2022, 09:55 #60