Results 61 to 75 of 137
Thread: Μετά το sex εξαφανίστηκε
-
01-06-2022, 10:00 #61
Μετα τα 35 αν καποιος ανδρας θελει οικογενεια πρεπει να ειναι αυτος που ειναι για να βρει αυτη που θελει για να κανει οικογενεια και οσο μεγαλωνει τοσο περισσοτερο ειναι αυτος που ειναι γιατι πεφτει ο αριθμος των διαθεσιμων γυναικων. πχ ο 45χρονος θα χασει ενα μεγαλο αριθμο γυναικων που ειναι 30 γιατι ειναι 15 χρονια διαφορα και απορριπτεται απο εκεινες ως παππους καταλαβαινεις τι λεω;
- 01-06-2022, 10:14 #62
πες εσυ, οτι ενας ανδρας οπως λες, στην ηλικια που λες, γνωριζει μια γυναικα που του αρεσει κι εκεινη του λεει οτι θελει να την περιμενει κι 6 μηνες κι 6 χρονια κι οσο θελησει. και συμφωνουν.
κι ερχεται καιρος που η γυναικα αισθανεται ετοιμη να κανουν σεξ.
και το κανουν.
και δεν ταιριαζουν στο σεξ....
αυτο που λες ειναι οτι εκεινος θα κανει σχεση ζωης μαζι της κι ας μην τους βγηκε το σεξ;
01-06-2022, 10:30 #63
Ρεμ για να κρατησει μια σχεση χρειαζεται και συγκατοικηση, γιατι μπορει ο αλλος να θεωρει τη γυναικα υπηρετρια πχ να μην ξερει να βαλει ενα πλυντηριο και να θεωρει τη γκομενα του δουλα ή μαμα του, που του τα εκανε ολα και μπορει ολα οσο εμεναν ξεχωριστα να ηταν τελεια και στη συγκατοικηση να σκοτωνονται καθε μερα. Δεν αναφερομαι στο σεξ γιατι θεωρω θεσφατο πως θα πρεπει να ταιριαζουν σε αυτο, ειναι απαραβατος ορος.
Δεν αντεχει καθημερινα μια γυναικα να λειπει ο ανδρας της 2 ωρες το βραδυ καθε μερα, το εχουμε παρατηρησει εμεις που προπονουμαστε μεταξυ μας. Δεν το αποδεχεται οσο περναει ο καιρος και αρχιζει να τσιναει η γυναικα, αλλα ασε με εμενα δεν ειμαι εγω το θεμα, εγω απλως μεσω των δραστηριοτητων μου αναδεικνυω οτι αν πχ εκεινη δεν εχει να κανει κατι το συγκεκριμενο διωρο ε καποια στιγμη αρχιζει η φασαρια
01-06-2022, 10:31 #64
01-06-2022, 10:36 #65
01-06-2022, 10:53 #66
μα τι λες! ποια γυναικα θα τσινησει, οταν ξερει οτι ο ανδρας της παει γυμναστηριο!!! το θεμα ειναι να υπαρχει εμπιστοσυνη, φυσικα.
τοτε ξερει οτι το γυμναστηριο, αποκλειεται να ειναι "γυμναστηριο". γιατι να εχει προβλημα; η γυναικα δενε χει δικα της ενδιαφεροντα να τα κανει εκεινο το διωρο;. θελετε δλδ ενα αβουλο ετεροφωτο πλασμα, χωρις ενδιαφεροντα κολλημενο πανω στο 24ωρο σας;;;
ποιος ανθρωπος, ανδρας η γυναικα, δεν εχει τι να κανει ΕΝΑ ΔΙΩΡΟ που δεν θα ειναι με τον αλλον;;;
αν πας σε δουλεια δηλαδη, θα πρεπει να την παρεις μαζι, τσαντακι;
αν δεν υπαρχει εμπιστοσυνη και τσιναει γιατι δεν ξερει που εισαι και τι κανεις οταν λες οτι πας γυμναστηριο, δεν εχει νοημα να υπαρχει καν η σχεση...
για το σεξ, χαιρομαι που το διευκρινιζουμε οτι χωρις ταιριαστο σεξ, οποτε κι αν γινει αυτο, ερωτικη σχεση δεν υπαρχει.
01-06-2022, 10:57 #67
διαφωνω, τελειως.
δεν γνωριζω καμια γυναικα που να μηνε χει προσωπικες ασχολιες να κανει ενα διωρο τις καθημερινες και θελει οπωσδηποτε ειτε να πηγαινει γυμναστηριο με τον συντροφο της, ειτε να μην πηγαινει εκεινος. μου ακουγεται εντελως πανανοικο.
εννοω φυσικα , αν ΔΕΝ εχουν παιδια. αν εχουν παιδια, να μοιραζονται τις δουλειες και τις ευθυνες των παιδιων και αν εχει εξτρα ελευθερο διωρο, φυσικα και να παει γυμναστηριο.
οχι ομως να παρκαρει τα παιδια στην γυναικα σαν τουριστας, αντι να ασχοληθει και να φευγει...Last edited by Remedy; 01-06-2022 at 12:30.
01-06-2022, 11:31 #68
Ελα ρεμ τωρα εδω 2 φορες την εβδομαδα εχει τσαμπιονς λιγκ και οι περισσοτερες τρελαινονται οταν μαζευονται παρεα να δουν ενα αγωνα τη τριτη και ενα τη τεταρτη και δεν τσιτωνουν με 5 φορες την εβδομαδα; Την ακουνε ρεμεντι, δεν ειναι θεμα εμπιστοσυνης ειναι θεμα πως σπάζεται που λειπεις καθε βραδυ ενω πχ θα μπορουσαν να πανε σινεμα, ή δεν ξερω που.
Και αφου με ρωτας προσωπικα αν θελω ενα αβουλο ετεροφωτο πλασμα, σου λεω πως προσωπικα δεν θελω αβουλο πλασμα διπλα μου, αν θελει ακολουθει αν δεν θελει ας μην ακολουθησει και ας κανει ο,τι θελει, δεν βαζω καμια γυναικα στη ζωη μου με το ζορι...δεν ζουμε στο μεσαιωνα έχει επιλογες...
01-06-2022, 11:46 #69
δεν ειναι ιδιο πραγμα το ποδοσφαιρο (που βλεπεις) ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΑ ΔΙΩΡΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ !!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!
με την γυμναστικη (που κανεις ).
περα απ την πλακα, αλλο η γυμναστικη, αλλο η διασκεδαση. αν παει να δει ποδοσφαιρο σε φιλο του, η ερθουν εδω, θα εχει και χρονο να διασκεδασουμε μαζι. και προσωπικα, προτιμαω να πηγαινουν αλλου, παρα εδω, για να μπορω να κανω κατι αλλο εγω. οσο κι αν προσπαθησα, με ποδοσφαιρο δεν μπορω να διασκεδασω, δυστυχως...
αν διασκεδαζει με τους φιλους του βλεποντας ποδοσφαιρο και δενε χει χρονο η αντοχες να διασκεδασουμε και μαζι, τοτε υπαρχει προβλημα.
κοιτα, για να τα λες, απο εμπειρια σου τα λες, οποτε φυσικα και εχουν συμβει.
αυτο που λεω ειναι οτι δεν ειναι κατι που θα το δεχτει δυσκολα μια γυναικα που ταιριαζετε, το να πηγαινεις γυμναστηριο χωρις να γκρινιαζει, η να ερχεται μαζι σου. ελεος..
01-06-2022, 12:07 #70MarilouGuestΠοσες προσωπικες εμπειριες εχεις πανω σε αυτο ωστε να εχεις αυτη την αποψη?
πραγματικα εγω δεν ξερω καμια γυναικα που ξερει εκ των προτερων οτι θα εχει αυτο το ωραριο και οχι οτι θα βγαινει εκτατκτα με οτι συνεπάγεται αυτο ..
η φαγωμαρα ερχεται οταν λειπει αδικαιολογητος απο το σπιτι και εκει πολυ σωστα πρατει !
01-06-2022, 12:31 #71
Προσωπικα καμια απο συναθλητες μου μπορω να σου αναφερω δεκαδες ειναι κουραστικο και ψυχοφθορο για τη γυναικα, η γυναικα οταν δεν το ζει θα σου πει ελα μωρς ενα διωρο ειναι σιγα, αλλα μετα απο κανα μηνα ξεκιναει η φαγωμαρα τη κουραζει η ρουτινα σου, οτι πχ θα πας στο σπιτι και μποριε να θες να παρακολουθησεις τι εγινε στη ταδε διοργανωση, πως επαιξαν οι αγαπημενοι σου αθλητες και σου λεει τι γινεται.
01-06-2022, 12:43 #72
δεν μπορεις να ξερεις ομως τι συνθηκες επικρατουν στο σπιτι του καθενα που σου γκρινιαζει...
αν εκεινος εχει αφησει ολο το σπιτι στην γυναικα του, αν εχουν παιδια και τα αφηνει στην γυναικα του για φροντιδα, διαβασματα, δραστηριοτητες κι εκεινος κανει τον πασα, δουλευει το πρωι, γυρναει, τρωει, ξεκουραζεται, το βραδυ παει 2 ωρες γυμναστηριο και μετα γυρναει και κοιμαται, φυσικα και θα γκρινιαζει η γυναικα του. εκεινη εχει την ιδια ανεση, με ολες τις ευθυνες και τις δουλειες επανω της κι εκεινον, τουριστα;
01-06-2022, 12:46 #73MarilouGuestΚαμια σχεση βρε mind ολο αυτο που αναφερεις στις μακροχρονιες σχεσεις ..
Ενα απλο παραδειγμα ..
Το σαββατο τελικος chapion ..μαζευτηκαμε σπιτι μου ,μια χαρα το παρακολουθησαμε ολοι μαζι ,ειχαμε και αρκετη τροφη για κουβεντουλα απο τα εκτροπα που εγιναn και εκει αλλα ειδαμε και ενα πολυ ωραιο θεαμα.
Aσε που επεσε τοσο γελιο με στοιχηματα κ αγωνιες ..
Αλλες φορες που εχει μπαλα και μαζευονται ευκαιρια και εμεις η γυναικοπαρεα να βγουμε να πιουμε τα κρασακια μας ,σιγα μην ειμαστε κολημενες και δεν αναπνεουν κιολας χαχα!
01-06-2022, 15:31 #74
Αυτή που σε καλαβαινει απόλυτα διαβαζοντας την ιστορια σου είμαι εγώ. Βέβαια εγώ έχω άλλο προβλημα σοβαροτερο από το δικο σου.όταν διαβασα την ιστορία σου νόμιζα ότι μιλάς για το ίδιο άτομο.
Τα ίδια λόγια ακουω και εγώ από ένα παντρεμενο που μου κρύβει ότι είναι παντρεμενος.Τι ότι με αγαπάει μου λέει τι ότι δεν με βλέπει για σεξ τι ότι με σκεφτεται συνέχεια τι ότι δεν θα ξανά βγει με καμια,τι ότι θέλει να κάνουμε σχεση τι ότι θέλει να παντρευτουμε στο μέλλον και ότι θα είμαστε κάποια στιγμή μαζί στο μελλον, τι ερωτες τι παραμύθια.άσε.Και αναρωτιέμαι και ρωτάω τους άντρες εδώ τόσο πολύ αναγκη έχετε το σεξ που ποσες μαλακιες μπορεί να πει κάποιος για να πηδηξει? Βέβαια και εγώ σαν χαζή που είμαι λεω βρε λες να τα εννοει?τελικά έχω καταληξει ότι όταν ακους πολλά κεράσια κράτα και μικρο καλάθι. Αυτοί που λένε πολλά λένε και τα πιο μεγάλα ψέματα.
Και εγώ επειδή μου αρέσει να τα ακούω κάθομαι και τα ακούω σαν ηλιθια.θεωρώ ότι είναι θέμα ανασφαλειων μας.εσύ πως νοιωθεις με τον εαυτό σου?και αφού έκανες σεξ εκανες γιατί το ηθελες η γιατί πιστευες ότι έτσι θα τον κρατησεις?
01-06-2022, 15:55 #75kopela93Guest