Δεν ανταπέδωσε τον χαιρετισμό μου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Senior Member
    Ξανάρθε χθες μαζί με την κόρη της (ναι, έρχονται πολυ συχνά και θα ξανάρθουν και Σεπτέμβρη) Εγώ δεν τις είδα χθες,ανέβηκαν πριν να πάρουν το κλειδί και με χαιρέτησε αυτή πρώτη ονομαστικά μάλιστα. Αρα τώρα νιώθω ηλιθιος και κομπλεξικος και πως αντέδρασα υπερβολικά την άλλη φορά αλλά δεν θέλω να γίνω πλεον και υπερβολικά φιλικός για να μην νομίζει ότι κρατούσα κακία πριν. Επίσης δεν την χαιρέτησα ένθερμα γιατι ξαφνιάστηκα που με χαιρέτησε πρώτη και απέτρεψα γρήγορα το βλέμμα και είμαι σίγουρος ότι θα σχολιάσουν ότι δεν είμαι φιλικός. Γενικά βεβαια έχω θέμα με την οπτική επαφή, θα ανοίξω κάποια στιγμή ξεχωριστό θέμα να το αναλύσω γιατί μου δημιουργεί αρκετές φορές πρόβλημα.

Senior Member
    ευτυχως διευκρινισες εγκαιρως οτι ερχονται συχνα, γιατι θα σε ρωτουσα ποτε επιτελους θα ξεκουμπιστουν...
    ολα καλα.
    χαιρετησε της την επομενη φορα πιο εγκαρδια απο αυτην για να την αιφνιδιασεις. δεν χρειαζεται να εισαι αναμενομενος..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ευτυχως διευκρινισες εγκαιρως οτι ερχονται συχνα, γιατι θα σε ρωτουσα ποτε επιτελους θα ξεκουμπιστουν...
    ολα καλα.
    χαιρετησε της την επομενη φορα πιο εγκαρδια απο αυτην για να την αιφνιδιασεις. δεν χρειαζεται να εισαι αναμενομενος..
    Πήγα να το εφαρμόσω αλλά με αποθαρρύνει η μη φιλική φάτσα της. Επίσης έτυχε μόλις μπήκε σήμερα στη ρεσεψιόν εγώ ανέβαινα σε ένα δωμάτιο για το κλιματιστικό και άκουσα θόρυβο οπότε μέχρι να κατέβει το ασανσέρ κοίταξα μήπως ήθελε κανείς κλειδί (αυτή δεν αφήνει το κλειδί της στη ρεσεψιόν) και με είδε αυτή να κοιτάω πίσω από την κολόνα. Παίζει να νομιζε ότι κρύβομαι. Πριν κατέβηκα κατω για να πάρω ένα νερό και έπιναν καφέ σε ένα τραπέζι, με κοίταξαν , αυτή είχε ύφος σαν να ήθελε να με χαιρετήσει αλλά εγώ απεστρεψα το βλέμμα και μετά κοιτούσα δεξιά ενώ περπατούσα ευθεία για να τους αποφύγω. Ε κομπλαρα και φαινομαι κομπλεξικό. Σίγουρα θα λένε ότι έχω πρόβλημα. Που οκει, καλύτερα να λένε ότι έχω πρόβλημα πάρα να φαινομαι εχθρικός.

Ο διευθυντής μου όταν δούλευα στην εφημερίδα,την ημερα που παραιτήθηκα είπε ότι είμαι αντικοινωνικος και να το κοιτάξω (ηταν γενικα προσβλητικος, δεν πήραν καθόλου καλά την παραίτησή μου) Αυτός βεβαια το είπε γιατι πολλες φορές θα τύχαινε να μου μιλάνε και δεν άκουγα λόγω του θέματος με το αυτί, αλλά θεωρούσαν ότι δεν απαντάω επίτηδες μάλλον. Ή μου μιλούσε από άλλο δωμάτιο με κλειστή πόρτα για μια διόρθωση και πίστευε ότι εγώ τον ακούω.
    Μπορεί να φαινομαι όντως αντικοινωνικος βεβαια. Μπορεί και να είμαι, αφού απεχθάνομαι την κοινωνία ως έχει.

Senior Member
    Το να είσαι καλά προσαρμοσμένος σε μια άρρωστη κοινωνία δεν είναι δείγμα σοφίας ή υγείας
    Υπάρχει μόνο το Αέναο Νυν

Senior Member
    Quote Originally Posted by homebod View Post
    Το να είσαι καλά προσαρμοσμένος σε μια άρρωστη κοινωνία δεν είναι δείγμα σοφίας ή υγείας
    Συμφωνώ απολυτα,αλλα αυτοί που είναι προσαρμοσμενοι είναι η πλειοψηφία άρα σε βαφτίζουν τρελο/προβληματικό και τελειώνει το θέμα.

Senior Member
    Χθες η αδερφή μου μού είπε ότι της σχολίασε ο άντρας της (ξαναρθαν) ότι φέτος λέει τους χαμογελάω συχνα. Τι να πω, ίσως εξέλαβαν τα ειρωνικά μού χαμόγελα ως κανονικά χαμόγελα άρα το όλο θέμα εκτυλιχθηκε μόνο για μένα, αφού αυτοί δεν κατάλαβαν και πολλά. Αν και η αλήθεια είναι ότι αυτός δεν είχε δει ότι τους είχα χαιρετήσει από μακριά την πρώτη μέρα, άρα μπορεί απλά να μην του το σχολίασε η γυναίκα του.

Προσπαθώ πάντως να είμαι γενικά πιο ευγενικός με την παρέα που έρχεται χρόνια. Κάποιοι από αυτούς (ένα γκει ζευγάρι που συμπαθεί τις γατες) τους οποίους καλωσόρισα την πρώτη μέρα, μου δίνουν πλέον τιπ για τις γατες και σκαει και ο ψευτονταης μιας και ως βαρυς αντρας δεν θελει και πολλα παρε δωσε με γκει (τις τούρτες βεβαια του άλλου γκει ζευγαριού μια χαρά τις χλαπακιασε και αυτός και το σόι του, παρότι ομοφοβικοι)

Senior Member
    Σκιουρε αν λεσ αληθεια εχεισ προβλημα να ξερεισ οτι κι αν κανεισ θα σε παρακολουθει το κρατοσ 2 λυσεισ εχεισ η να γινεισ παρανομοσ η να παρεισ αναβολικα εμενα με παρακολουθει το κρατοσ γτ πηρα πτυχιο

Senior Member
    Θα σασ πω ολουσ την αληθεια

Senior Member
    Για κάποιο λόγο όλοι οι παλιοι πελατες είναι πολύ ένθερμοι μαζί μου και ακόμα και η γυναίκα για την οποία έκανα το θέμα με χαιρέτησε ονομαστικά και με χαιρετάει πλεον κάθε φορά που με βλέπει. Τι λέτε να συμβαίνει; Είναι πολύ ασυνήθιστο.

Βέβαια, επειδή εγώ δεν έχω κοινωνικές δεξιότητες σε πληθη, πριν κατέβηκα στο εστιατοριο και έκανα το ίδιο λάθος που περιγράφω στην αρχή του θέματος δλδ χαιρέτησα έναν από τους παλιούς από μακριά επειδή γύρισε και με κοίταξε και δεν ανταπέδωσε. Κανονικά το ξέρω ότι δεν έπρεπε να χαιρετήσω αλλά ένιωσα άβολα να με κοιτάει (λογικά με κοιτούσε αφηρημένος) και απλως είπα ένα χαλαρό γειά από μακριά. Ο συγκεκριμένος είναι γκει ζευγάρι με έναν άλλο και είναι πολύ φιλόζωοι και μου έδωσαν τροφές και σχεδόν κάθε μέρα ένα δεκαυρω τιπ. Τώρα λέτε να έκανα βλακεια; Είμαι άβολος, είναι γεγονός. Και λογικά αυτητη άβολη σκηνή θα την είδαν και άλλοι από τους παλιούς και ίσως σχολιαστεί.

Έχω σκοπό όταν ξανάρθει και αυτός που ήταν μπροστά όταν είχε έρθει η αστυνομία, να κλείσω μια μέρα το μπαρ εγώ και να κανω παρτυ και να κεράσω αρκετούς. Αλλα πρέπει να έχω πιει για να φερθω φυσιολογικά (οταν πίνω μου φεύγει το κοινωνικό άγχος)και αυτο το διάστημα παίρνω ζαναξ άρα μάλλον δεν γίνεται.

Page 3 of 3 FirstFirst 123