psixologiko problhma - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Member
    Webmaniac,
    ίσως να βιώνεις τώρα αυτό το τραύμα, επειδή τότε δεν μπορούσες να καταλάβεις τι ακριβώς σου έκανε. Και ναι, είναι λογικό να σε απασχολεί. Αλλά σκέψου: αυτή τη στιγμή πόση σημασία έχει αυτό; Ευτυχώς, δε σε επηρέαζε μέχρι τη στιγμή που είδες τους φίλους σου να κάνουν πλάκα. Άρα, μπορείς να γυρίσεις στο πώς ήσουν πριν από αυτή την πλάκα που σου θύμισε τι έγινε. Αλήθεια, τι συναισθήματα έχεις όταν το σκέφτεσαι; Πώς νιώθεις;

Junior Member
    έτσι είχα σκεφτεί να το κάνω θα το έλεγα στην μάνα moo πρώτα για diaforoos λόγος όμως μπορεί να φρικάρει και να μην ξέρει τι να κάνει και να το πει στον πατέρα moo πάντως θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσω μονος moo...

Senior Member
    Originally posted by webmaniac
    έτσι είχα σκεφτεί να το κάνω θα το έλεγα στην μάνα moo πρώτα για diaforoos λόγος όμως μπορεί να φρικάρει και να μην ξέρει τι να κάνει και να το πει στον πατέρα moo πάντως θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσω μονος moo...

επειδη ειναι κατι που συνεβη παλια

θα της πεις οτι ειναι παλιο

η ρε παιδι μου πες της το απεξω απεξω΄

και κοψε αντιδρασεις

και πες της οτι

ολα αυτα ειναι παρελθον

απλα θελεις να το πεις να μη νιωθεις τοσο μονος και ταυτοχρονο τοσο χαλια

και καθησυχασε τη οτι τωρα τιποτα τετοιο δεν συμβαινει!

τι λες?

Senior Member
    moo κανουν μονο τα μοσχαρια...
    μη μου πεις οτι στα 15 σου δεν ξερεις να γραφεις απλες ελληνικες λεξεις που ξερει κι ο πιο μετριος μαθητης στην τριτη δημοτικου...
    μηπως ξεχασες οτι ειπες 15 και νομιζεις οτι γραφει ο μαθητης της 2ας δημοτικου?

Member
    Από την άλλη researcher, αν το πει μπορεί το πρόβλημα να διογκωθεί. Και τότε τι γίνεται; Θα νιώσει χειρότερα. Δεν έχει σημασία μόνο να το βγάλεις από μέσα σου Webmaniac, αλλά να ξέρεις πως εκεί που θα το βγάλεις θα βρεις κατανόηση. Αλλά να διευκρινίσουμε κάτι; Το πρόβλημά σου είναι ότι το σκέφτεσαι συνεχώς ή ότι θέλεις κάπου να το πεις;

Junior Member
    νιώθω κάπως αδικημένος gt είναι κρίμα από τον theo και δη μπορώ ακόμα να το πιστέψω ότι έχει γίνει σε εμενα...αυτό προσπαθώ να κάνω να γίνω όπως παλιά poo δη με ένοιαζε δη το \"σκεφτομοον\" katholoo αλλα δη γίνετε τίποτα..
    πιστεύω πως έχω χάσει το συναίσθημα από την ζωή μου παλιά moo άρεσε ένα κορίτσι πολύ όμως μετά από αυτό δη την σκέφτομαι καθόλου...έχω άλλες σκέψεις όπως ότι μπορεί στο μέλλον μετά από αυτό να γίνω gay(να τονίσω ότι ποτε δη έχω κάνει τίποτα με αγόρι παρα μονο με κορίτσια από εκτος απο αθτο το περιστατικο που μου ειχε συμβει και στο κατω κατω δν εφτεγα γτ δν ηξερα οτι ειναι κακο αυτο που κανω ειμουν μολις 8-9 χρωνων...

Junior Member
    είναι ότι το σκέφτομαι συνεχώς...δv θέλω να το πω κάπου!

ωσο για το moo ειναι greeklish moo=mou=μου
    συγνωμη αν γραφω καπως περιεργα... απλωσ ετσι εχω συνιθισει

Senior Member
    Originally posted by webmaniac
    νιώθω κάπως αδικημένος gt είναι κρίμα από τον theo και δη μπορώ ακόμα να το πιστέψω ότι έχει γίνει σε εμενα...αυτό προσπαθώ να κάνω να γίνω όπως παλιά poo δη με ένοιαζε δη το \"σκεφτομοον\" katholoo αλλα δη γίνετε τίποτα..
    πιστεύω πως έχω χάσει το συναίσθημα από την ζωή μου παλιά moo άρεσε ένα κορίτσι πολύ όμως μετά από αυτό δη την σκέφτομαι καθόλου...έχω άλλες σκέψεις όπως ότι μπορεί στο μέλλον μετά από αυτό να γίνω gay(να τονίσω ότι ποτε δη έχω κάνει τίποτα με αγόρι παρα μονο με κορίτσια από εκτος απο αθτο το περιστατικο που μου ειχε συμβει και στο κατω κατω δν εφτεγα γτ δν ηξερα οτι ειναι κακο αυτο που κανω ειμουν μολις 8-9 χρωνων...

λοιποοον

φοβασαι και νιωθεις μονος μεσα σε ολο αυτο

και σε εχει πιασει και φοβος μηπως εξ αιτιας αυτου γινεις gay?

αυτα ειναι φοβοι!

μηπως υπαρχει καποιος συμβουλος ψυχικης υγειας ψυχολογος εκει κοντα που μενεις

να τα πεις να ξαλαφρωσεις να περασει και η ζωουλα σου ανετα?

για ψαξε λιγο στο ιντερνετ

αμα δεν εχεις λεφτα για τους εφηβους υπαρχουν και ευκαιριες πολλες τετοιες φρι!

Member
    Ναι, είναι άδικο και σε αυτό έχεις δίκιο. Είναι λογικό να νιώθεις έτσι, επειδή εκμεταλλεύτηκε ο τύπος το ότι ήσουν μικρός, δεν ήξερες και δεν καταλάβαινες. Αυτό μένει μόνο να το αποδεχτείς.
    Επίσης, το θέμα της ομοφυλοφιλίας μάλλον δεν τίθεται γιατί θα είχε φανεί ήδη στη σεξουαλικότητά σου.
    Αλλά θα συμφωνήσω με τη researcher. Ένας ειδικός θα σε βοηθήσει να αποδεχτείς αυτή την αδικία και θα σε διαφωτίσει σχετικά με το φόβο σου να γίνεις gay.
    Ξέρεις, υπάρχουν ακόμα και τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης που στελεχώνονται από ειδικούς ψυχικής υγείας. Μήπως θα σε βοηθούσε να πάρεις εκεί τηλέφωνο; Λογικά, θα υπάρχει και κάποια γραμμή για εφήβους.

Junior Member
    ναι θε με βοηθουσε πολη μηπωσ ξερετε κανενα τηλεφονω να μου δωσετε???

Senior Member
    κατσε θα κανω μια ερευνα στο ιντερνετ και θα σου στειλω!

εννοειται ομως θα γραφεις και εδω!

μη μας γραψεις μετα. ενταξει?

Junior Member
    φυσικα και θα γραφω και εδω δν θα σας ξεχασω εσεις με βοηθατε να λυσω ενα απο τα σημαντικοτερα προβληματα τις ζωις μου...

Member
    Θα κοιτάξω, Webmaniac. Ξέρω πως μπορείς να καλέσεις ανώνυμα, αλλά σκέφτομαι μήπως σου ζητήσουν να δώσεις στοιχεία, γιατί η κακοποίηση είναι αδίκημα. Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς λειτουργούν αυτές οι γραμμές. Θα προσπαθήσω να βρω κάτι, αλλά δεν εγγυώμαι. Πάντως, μπορείς να το ψάξεις και μόνο σου στο google.

Senior Member
    λοιποοον

τσακωσε αυτο εδω!

Η τηλεφωνική γραμμή 801 801 1177 λειτουργεί εδώ και 18 μήνες και στο διάστημα αυτό έχει δεχθεί 3.402 κλησεις

παρε μπορει να σου δωσουν πληροφοριες απο κει

η και οι ιδιοι ψυχολογικη στηριξη

ελπιζω να λειτουργει

παρε και πες μου

μολις το βρηκα!

Junior Member
    οκ σε ευχαριστω θα παρω και θα σε ενημεροσω

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast