κιλά και σχέσεις - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 192
    TheShadow
    Guest
    Quote Originally Posted by little View Post
    Ψαχνω ανθρωπο πρώτα! ΑΝΘΡΩΠΟ ! Και αν ειχε και καλή δουλεια (δεν ειπα να ναι εφοπλιστης ) θα ταν καλό και αυτο γιατι ζουμε σε δυσκολους καιρους. Λογικο μου φαινεται. Καμια δεν θα ελεγε οχι !
    Αυτο ακριβως ολα χρειαζονται με μετρο.....Γιατι και τα λεφτα ολου του κοσμου να χει ο αλλος αν δεν εχει καρδια ,ειναι απλα χαρτια.Ανθρωποι με βαθος σπανιζουν..Γινανε ολοι αδιστακτοι και κανουν τους αισθηματιες παρεισακτους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by TheShadow View Post
    Αυτο ακριβως ολα χρειαζονται με μετρο.....Γιατι και τα λεφτα ολου του κοσμου να χει ο αλλος αν δεν εχει καρδια ,ειναι απλα χαρτια.Ανθρωποι με βαθος σπανιζουν..Γινανε ολοι αδιστακτοι και κανουν τους αισθηματιες παρεισακτους.
    Ακριβως αυτο! Τωρα δεν βρίσκεις ουτε 1 απο οσα ζηταω ...ετσι οπως γιναν οι αντρες!

Senior Member
    Όσοι δεν βρίσκουν τίποτε ... σημαίνει ότι έχουν ψηλά τον αμανέ .. και ζητάνε κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που αξίζουν .....

garfield
    Guest
    Όσοι δεν βρίσκουν για καιρο σύντροφο απλά μιζεριαζουν και το αποτέλεσμα είναι να τους αποφεύγουν οι υποψήφιοι γκομενοι-ες λογω μιζέριας με αποτέλεσμα να μιζεριασουν ακόμα περισσότερο και όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος.
    Τουλάχιστον εγω αυτό νομίζω ότι φταίει που τόσοι πολλοί είμαστε μόνοι μας.
    Σίγουρα φταίνε και οι παράλογες απαιτήσεις ορισμένων αλλα αν μπεις σ' αυτό το φαύλο κύκλο που περιέγραψα πιο πανω δύσκολα βγαίνεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Εχω μαθει πριν ακομα παντρευτω τα χρηματα που βγαζω να μου φτανουν και να μου περισσεύουν και να μην στηρίζομαι σε κανεναν αντρα ακομα και αυτος λεγεται αντρας μου και ειμαι μεσα σε ενα γαμο ..

Δεν περιμενα κανενα αντρα να μου βρει δουλεια ή να με εξασφαλιση ή να μου πληρωνει τα εξοδα ....
    Μπραβο συγχαρητηρια, επειδή μαλλον αυτό ειναι σποντα για την πρωην μου πολυ θα ήθελα να σε δω πως θα ήσουν με 25mg seroquel τι ωρα θα ξυπναγες, αν θα μπορουσες να δουλέψεις και ολα αυτά με 25mg οχι με 600mg που επαιρνε εκεινη και παρολα αυτα έστω σαν ζομπι θα σηκωνοταν στις 7 το πρωι.

TheShadow
    Guest
    Quote Originally Posted by garfield View Post
    Όσοι δεν βρίσκουν για καιρο σύντροφο απλά μιζεριαζουν και το αποτέλεσμα είναι να τους αποφεύγουν οι υποψήφιοι γκομενοι-ες λογω μιζέριας με αποτέλεσμα να μιζεριασουν ακόμα περισσότερο και όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος.
    Σίγουρα φταίνε και οι παράλογες απαιτήσεις ορισμένων αλλα αν μπεις σ' αυτό το φαύλο κύκλο που περιέγραψα πιο πανω δύσκολα βγαίνεις.
    Ο φαυλος κυκλος υπαρχει,ναι..Εγω ομως δεν ανηκω σε αυτον.Ουτε υψηλες απαιτησεις ειχα ποτε ,ουτε υφος,ουτε κακη συμπεριφορα,ουτε θελησα ποτε να πληγωσω τον αλλον επειδη καποιος με πληγωσε.Πιστευω οτι πολλοι ειμαστε "στο ραφι" οπως λεω στον εαυτο μου γιατι φοβομαστε να ξεστρατησουμε μετα απο την τελευταια τρικυμια που βιωσαμε,ειμαστε επιφυλακτικοι και καχυποπτοι.Ειμαστε αδυναμοι και το αποφευγουμε για να προστατευτουμε η απλα ελκυουμαι παλι το μαλακομαγνητη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Όσοι δεν βρίσκουν τίποτε ... σημαίνει ότι έχουν ψηλά τον αμανέ .. και ζητάνε κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που αξίζουν .....
    Μην κανεις γενικεύσεις ! Εγω ας πουμε δεν εχω βρει καποιον να μου αρεσει αλλα να μην με ήθελε αυτος. Δεν εχω βρει καποιον να μου αρέσει ΤΕΛΕΊΑ.

Senior Member
    Δεν μιζεριάζουν όλοι, εγω δεν μιζεριάζω καθόλου ας πούμε περνάω καλά και μόνη.

Marilou
    Guest
    Πικρη η αληθεια αλλα αυτη ειναι ...
    Οταν καποιος εχει πολυ υψηλα στανταρ και δεν προσφερει ουτε τα μισα δυσκολα θα βρει καποιον να ταιριαξει ..

Επειτα δεν ειναι επιλογη τους ?
    Ο καθενας δεν ¨κοστολογει ¨τον ευατο του οπως εκεινος πιστευει οτι αξιζει ?
    Υπαρχουν και ανθρωποι που εν γνωση τους επιλεγουν την μοναχικοτητα γιατι πολυ απλα δεν ¨χαραμιζονται ¨για κατι λιγοτερο απο αυτο που ιδιοι πιστευουν οτι αξιζουν .
    Το παν σε ολο αυτο ειναι η αποδοχη ..Ειμαι μονος μου ,το αποδεχομαι και δεν μιζεριαζω

Καλημερα μας !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Μην κανεις γενικεύσεις ! Εγω ας πουμε δεν εχω βρει καποιον να μου αρεσει αλλα να μην με ήθελε αυτος. Δεν εχω βρει καποιον να μου αρέσει ΤΕΛΕΊΑ.
    Κοίτα , όταν ήμουν 14, μου άρεσε ως σωματότυπος γυναίκας , η Έλ Μακφέρσον , που είναι καμιά 10αριά χρόνια μεγαλύτερή μου. Θα ήθελα όμως να έχει και πτυχίο ΑΕΙ όπως εγώ. Ομολογώ ότι αν έψαχνα κάποια που να είναι έτσι , όχι δεν θα είχα κάνει σχέση μέχρι τα 45, δεν θα είχα βγει ούτε για καφέ με καμία, ποτέ και θα έφτανα στα 45+ παρθένος βέβαια. Και θα είχα προδιαγεγραμμένη πορεία , να πεθάνω χωρίς να έχω κάνει ποτέ τίποτε με γυναίκα.
    Οπότε έριξα λίγο τα στάνταρ και έκανα νταραβέρια με γυναίκες που είναι λίγο κάτω από το 1.82 που είναι η Ελ και γκομενάρα ....

Κάνε τις αναγωγές σου ...

garfield
    Guest
    Δηλαδή εγώ ας πούμε θα έπρεπε να κάνω σχέσεις του ενός μήνα ή να δεχτώ να γίνω η καβατζα κάποιου για να μην είμαι μόνη μου, δηλαδή πόσο να τα ρίξω τα στάνταρ;
    Γιατί εμένα με πλησίασαν άντρες του τύπου "θα την πέσω σε δέκα γυναίκες κάποια θα μου κάτσει". Που μπορεί ο άλλος να έχει και σχέση η να είναι παντρεμένος και να μη στο λέει. Συν το ότι σε τέτοιες καταστάσεις λένε ότι σκοπός είναι να περάσουν καλά αλλά κατα βάθος περιμένουν περισσότερα από τον αλλον, ειδικά οι γυναίκες.

Senior Member
    Κοπελιά ... αν ήταν να είχες χτυπήσει τον Τζέημς Μποντ , θα τον είχες χτυπήσει . Πόσο είσαι ; 30 ; 35 ;;; Πότε περιμένεις ;;;
    Αυτοί που σου την πέφτουν είναι όλοι παντρεμένοι που το ... κρύβουν ;;; Αυτοί που την έχουν πέσει και σε άλλες ... σε χαλάνε ;;
    Θες να είσαι η πρώτη και μοναδική που θα την πέσουν ; Να σου δώσουν κάποιο log file όταν στην πέφτουν , να αναφέρει σε πόσες την έχουν πέσει ;;;
    Αν την πέσουν μόνο σε εσένα και τους φτύσεις ... να καλογερέψουν ;; Έπρεπε να καλογερέψουν που τους έφτυσαν οι προηγούμενες ;
    Να πέσουν μήπως στον ασβέστη ;;;;;;

ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ;;; Πήγε καλά ;;;;; Γιατί δεν την πέφτεις εσύ ;;;; Τι σκατά ισότητα έχουμε ;
    Μόνο για δουλειές και θέσεις σε πανεπιστήμια ;;;;;; Σε πόσους την έπεσες τα τελευταία 5 χρόνια ;;;;;

Απλά εκτός πραγματικότητας. Το ότι έτσι είναι το ... 80% , πιθανόν , δεν το κάνει και σωστό ... ή λογικό !
    Κάνε διάλογο με τη Λέμον. Κι αυτή πέφτει μόνο σε ... σκάρτους !!!!

Υ.Γ. Έχω ακούσει πολλές που ψάχναν τον τέλειο . Τελικά κατάντησαν με τον απόλυτο ξεφτίλα. Με τον mr patos.

garfield
    Guest
    Όχι δεν κατάλαβες εδω μιλάμε για ενα συγκεκριμένο τύπο άντρα που την πέφτει σε ο,τι κινείται. Που θα σε κάνει να νιώσεις θεά και σε μια εβδομάδα μπορεί να μη θυμάται ούτε το όνομα σου.
    Τώρα για αυτό που λες σε πόσους την έπεσα μπορεί να έχεις δίκιο αλλα εγώ μεγάλωσα σε μια εποχή τη δεκαετία του 90 που τότε το θεωρούσαν ξεφτίλα να την πέσει μια γυναίκα σε έναν άντρα. Τώρα μπορεί τα νέα κορίτσια να σκέφτονται αλλιώς και καλύτερα ετσι, καλύτερα να επιλέγεις παρά να σε επιλέγουν.

Senior Member
    Τώρα για αυτό που λες σε πόσους την έπεσα μπορεί να έχεις δίκιο αλλα εγώ μεγάλωσα σε μια εποχή τη δεκαετία του 90 που τότε το θεωρούσαν ξεφτίλα να την πέσει μια γυναίκα σε έναν άντρα. Τώρα μπορεί τα νέα κορίτσια να σκέφτονται αλλιώς και καλύτερα ετσι, καλύτερα να επιλέγεις παρά να σε επιλέγουν.
    Μιλάς για έναν άνδρα ... που την πέφτει σε γυναίκες ... γεννετικά προγραμματισμένο είναι αυτό ... έχει ορμές ... και θέλει να τις ... εκτονώσει φυσιολογικά ...
    το να τον κατηγορείς ... είναι σαν να κατηγορείς το λύκο που τρώει πρόβατα ... ή το λιοντάρι που τρώει ζέβρες !

Η δεκαετία του 90 ήταν η πιο ξεφτίλα και πιο ανέραστη όλων των εποχών . Κι εγώ ήμουν νέος τότε. Και η πιο ανέραστη και αγάμητη . Είχε πιάσει ο τρόμος του aids τους έφηβους πριν αρχίσουν να έχουν ερωτική ζωή. Το μόνο που υπήρχε σε overdose ήταν δηθενιά , ξενύχτι παντού , άνοδος τιμών συνεχής στη νυχτερινή ζωή, ουρές στα ξενυχτάδικα με ... face control .... φαγητό στα club ... και ουρές στις εισόδους. Η δηθενιά και το χαϊλίκι που πρόβαλαν τα βρωμερά περιοδικά lifestyle.

Αν δεν την έχεις πέσει , δεν έχεις προσπαθήσει . Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινάει κανείς. Το να παραπονιέσαι χωρίς να κάνεις τίποτε, θυμίζει κάτι 50ρηδες , που κλαίγονται , ότι είναι άεργοι γιατί δεν κατάφεραν όπως άλλοι της γενιάς τους. να διοριστούν "κάπου καλά στο δημόσιο" και να παίρνουν 3500€ το μήνα ξεκούραστα. Και επειδή ... δεν το κατάφεραν κάθονται και ξύνονται και τους δίνει η μάνα τους κάθε μέρα 10€ για καφέ και τσιγάρα.

Senior Member
    Κοίτα , όταν ήμουν 14, μου άρεσε ως σωματότυπος γυναίκας , η Έλ Μακφέρσον , που είναι καμιά 10αριά χρόνια μεγαλύτερή μου. Θα ήθελα όμως να έχει και πτυχίο ΑΕΙ όπως εγώ. Ομολογώ ότι αν έψαχνα κάποια που να είναι έτσι , όχι δεν θα είχα κάνει σχέση μέχρι τα 45, δεν θα είχα βγει ούτε για καφέ με καμία, ποτέ και θα έφτανα στα 45+ παρθένος βέβαια. Και θα είχα προδιαγεγραμμένη πορεία , να πεθάνω χωρίς να έχω κάνει ποτέ τίποτε με γυναίκα.
    Οπότε έριξα λίγο τα στάνταρ και έκανα νταραβέρια με γυναίκες που είναι λίγο κάτω από το 1.82 που είναι η Ελ και γκομενάρα ....

Κάνε τις αναγωγές σου ...
    Εσυ ομως τον εαυτό σου ξέρεις και κρίνεις πως ζήταγες πολλά, εμένα δεν με ξέρεις οποτε δεν ξερεις αν ζηταω πολλα

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast