ΦΩΝΕΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..κορίτσια, δνε θέλω να σας ταράξω, αλλά το θέμα ανέβηκε πριν 2,5 χρόνια........:ΡΡΡΡΡ
    lol!ευχαριστω θεοφανια!!!ουφ!ακομα γελαω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by beautiful mind View Post
    Φίλε Παστέλι εγώ νιώθω σαν κινητό juke box!!! :) Κάθε πρωί που ξυπνώ ο εγκεφαλος μου τραγουδά χωρίς την θεληση μου. Βασικά όλη μέρα ακούο ραδιόφωνο μένουν στην σκέψη μου όλα τα τραγούδια και επανέρχονται το πρωί. Γίνεται ένα τρελό παρτυ στο μυαλό μου.: ) Γίνεται ένα φλασμπακ στην μνήμη
    βασικα μια και συνεχισαμε το θεμα,αυτο με τα τραγουδια αν κ εχω πολλα χρονια το εχω παθει κ εγω..και μαλιστα να ακουω σαν εναν βαθυ κ απομακρο ηχο αλλης διαστασης να παιζει ομως καθα στο μυαλο μου ενα τραγουδι με τα παντα ολες τις λεπτομερειες..μπασο κτλ..και την φωνη του τραγουδιστη ακριβως οπως τραγουδαει..μου ειχε φανει τοσο παραξενο...κ μαλιστα μια φορα επαθα ακριβως το ιδιο με τον αντρα μ που ημασταν ακομα αραβωνιασμενοι τοτε...ακουγαμε κ οι δυο στο μυαλο μας με τον παραπανω εν λογο τροπο το ιδιο τραγουδι ακριβως ταυτοχρονα..ε,δεν νομιζω να ειμαστε και οι δυο σχιζοφρενεις ε?καθ οτι δεν εχουμε αλλα περιστατικα αλλα αλλο ενα εγω πολυ παλια.κ ζουμε φυσιολογικοτατη ζωη...τι παιζει αραγε?και πρεπει να σου πω οτι τοτε ειχαμε σιγουρευτει απολυτως οτι δεν παιζει γειτονας-στην σαλαμινα σε ενα μερος στην μεση του πουθενα-που να εχει βαλει ραδιο δυνατα η κατι τετοιο,χειμωνιατικα χωρις τριγυρω κατοικους...και στις τρεις η ωρα τα χαραματα....τι μου θυμισες...τι παραξενο γεγονως..

Page 2 of 2 FirstFirst 12