Σφαλιαρα σε ξενο παιδι. - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 24 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 353
    Banned
    Originally posted by nature

επιθυμώ να διαγραφεί ο κρίνο,

πολυ περιεργο που δεν συνταχτηκαν μαζι σου, οι γνωστοι - αγνωστοι,
    για να ζητησουν με ομαδικα πυρα την διαγραφη μου....
    Εχω υποψη μου φυσικα ποιοι θα μπορουσαν να ειναι αυτοι, ενας ενας.
    Οι αποψεις τους και οι θεσεις τους ειναι γνωστες και καταγεγραμενες....

Επειδη μου αρεσει να ριχνω λαδι στη φωτια,
    θα σου πω οτι επι του παροντος,
    διασκεδαζω με τα οσα γραφεις, οσο και με τις προσπαθειες σου.

Θα με ενδιαφερε να δω και αλλους που συντασονται με τις αποψεις σου. (και δεν ειναι και λιγοι....)
    Θελουν να εκφραστουν αλλα κατι τους κραταει. Θελουν να με δουν να φευγω με την ουρα στα σκελια οσο τιποτα αλλο στη ζωη τους.

Απο ψυχολογικης αποψης παντα,
    θα με ενδιεφερε να δω αν οντως εχουν τα κοτσια να βγουν μπροστα οσοι σημερα κρυβονται.

Για να δουμε λοιπον,
    αν θα υπαρξει κατι που κρυβεται μεχρι σημερα,
    σε αναμονη.....

νατ...να σε ρωτήσω κάτι; για ποιον ακριβώς λόγο πρέπει να διαγραφεί ο κρίνο?

Επίσης δεν καταλαβαίνω και το παρακάτω απόσπασμα...

\"\"\"\"\"\"Αν αυτά πάλι είναι συκοφαντίες, καλώς έφυγε η πανικούλα και η γνώμη μου είναι να ασχοληθεί άμεσα εκτός των άλλων ζητημάτων και με τη διαχείριση θυμού. Να ζητήσει συγνώμη και την περιμένουμε πάλι.\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία

\"\"\"\"\"\"Αν αυτά πάλι είναι συκοφαντίες, καλώς έφυγε η πανικούλα και η γνώμη μου είναι να ασχοληθεί άμεσα εκτός των άλλων ζητημάτων και με τη διαχείριση θυμού. Να ζητήσει συγνώμη και την περιμένουμε πάλι.\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"
    Θεοφανία, έχεις δίκιο να μην καταλαβαίνεις το απόσπασμα, τώρα που το ξαναδιαβάζω το κείμενο της nature, εξανίσταμαι με την αδικοκρισία της συντάκτριας , με την έννοια πως αν ο Κρίνο είναι αλήθεια πως παρενόχλησε σεξουαλικά την πανικούλα επιθυμούμε να διαγραφεί , αλλά αν η πανικούλα συκοφαντεί , μια συγγνώμη είναι αρκετή και την περιμένουμε και πάλι πίσω παρόλη την απόφαση της να αυτοδιαγραφεί ????

Περιμένω τις εξηγήσεις της nature, από τη στιγμή που πάντα πίστευα πως διαθέτει περίσσιο αίσθημα δικαίου.
    Ελπίζω να μη με διαψεύσει....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Originally posted by sabb

Θεοφανία, έχεις δίκιο να μην καταλαβαίνεις το απόσπασμα, τώρα που το ξαναδιαβάζω το κείμενο της nature, εξανίσταμαι με την αδικοκρισία της συντάκτριας , με την έννοια πως αν ο Κρίνο είναι αλήθεια πως παρενόχλησε σεξουαλικά την πανικούλα επιθυμούμε να διαγραφεί , αλλά αν η πανικούλα συκοφαντεί , μια συγγνώμη είναι αρκετή και την περιμένουμε και πάλι πίσω παρόλη την απόφαση της να αυτοδιαγραφεί ????

Περιμένω τις εξηγήσεις της nature, από τη στιγμή που πάντα πίστευα πως διαθέτει περίσσιο αίσθημα δικαίου.
    Ελπίζω να μη με διαψεύσει....
    Όχι σαμπ....δεν εννούσα αυτό....

Είμαι σε αυτό το φόρουμ σχεδόν δυο χρόνια. Έχω κατά διαστήματα σκοτωθεί με πολυ κόσμο, (ανάμεσα τους και ο κρίνο), έχω γίνει θεατής άλλων διενέξεων που με ενόχλησαν, άλλες που με εκνεύρισαν, άλλες που με άφησαν παντελώς αδιάφορη...

Δεν μου πέρασε ούτε μια στιγμή απ\' το μυαλό να ζητήσω τη διαγραφή κανενός. Θεωρώ πως ούτε η νατ, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος έχουμε αυτό το δικαίωμα πέραν των διαχειριστών παύλα ιδιοκτητών αυτού του χώρου.

Απ την άλλη, αν τα υ2υ του κρίνο είναι αληθινά κάποιος του έδωσε το δικαίωμα να τα στείλει και σίγουρα δεν είμαι ούτε εγώ ούτε εσύ.

Έχω δεχτεί διάφορα υ2υ, (από πρόταση για καφέ μέχρι και να πιει ποτό κάποιος απ\' το παπούτσι μου).
    Δεν απάντησα δεν με ξανά ενόχλησαν.
    Φαντάζομαι πως εδώ μέσα αναπτύσει κανείς τις οποιεσδήποτε σχέσεις του, (είτε ερωτικές είτε φιλικές), με δική του συναίνεση καθώς είμαστε ενήλικοι.

Υπάρχει περίπτωση να έστελνε στην οποιαδήποτε εδώ μέσα ο κρίνο ή ο όποιος κρίνο τέτοια υ2υ χωρίς τη συναίνεση της και να μην είχε απευθυνθεί στους υπεύθυνους του φόρουμ?

Senior Member
    καθώς είμαστε ενήλικοι.
    Xμ ενηλικοι ειμαστε αλλα...μερικες φορες παιδιαριζουμε,σε απιστευτο βαθμο μαλιστα.
    Παντως ειναι το πιο \"ενηλικο\" φορουμ που εχω συμμετασχει σε αλλα ειναι αστα να πανε με 100 διαχειριστες κιολας να προσπαθουν να μαζεψουν τα ασυμαζευτα.
    Υπαρχει ωριμοτητα οταν δεν κυριαρχει το συναισθημα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    να πιει ποτό κάποιος απ\' το παπούτσι μου
    χαχα νομιζω μαντευω ποιος ειναι αυτος που να χαθηκε αραγε? lol
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ούτε εγώ συμφωνώ με την άποψη της διαγραφής του krino.
    Δεν έχει λογική για μένα αυτή η άποψη.
    Ούτε συμφωνώ με το τρίπτυχο σχετικά με το ποιοι πρέπει να είναι μέλη του φόρουμ.
    Αν αρχίζουμε να βάζουμε όρους για το ποιοι πρέπει να μπαίνουν.....Όλα είναι σχετικά.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    κ γω είχα αυτή την πρόταση.....

Senior Member
    Θεοφανία,
    Δεν διαφωνώ με όσα λες..
    Ένα προσωπικό μήνυμα είναι προσωπικό και αν θέλεις δεν εξετάζω εκ πρώτης το πόσο αλήθεια είναι όσα φαιδρά γράφτηκαν. Ακόμη κι έτσι να ήταν , τα μηνύματα έχουν ημερομηνία 04.07, όποιος διαφωνεί ευθύς εξ αρχής με το περιεχόμενο τους, το κάνει αυτοστιγμεί και καταγγέλει την παρενόχληση..
    Δεν περιμένει να το κάνει δυο μέρες μετά, άσχετα από το γεγονός πως απ\' ότι φαίνεται τα μηνύματα είναι πλαστά και μπορεί ο καθένας να τα διαμορφώσει κατά το δοκούν, εφόσον δεν περιέχονται στο αυθεντικό screenshot.
    Αν τα μηνύματα παρόλα αυτά είναι αληθινά και ο παρενοχλούμενος δεν σκούζει,δεν ανακοινώνει, δεν καταγγέλει, δεν βγαίνει απ\' τα ρούχα του τη στιγμή που τα λαμβάνει, αυτόματα αποδέχεται την ανταλλαγή μηνυμάτων αυτού του είδους κι έσοντας ενήλικας οφείλει να σεβαστεί την δεοντολογία του προσωπικού μηνύματος και να μην προβεί σε καμία περίπτωση σε δημοσιοποίηση....

Μια τέτοια αντιμετώπιση με βρίσκει αντίθετο...

Όπως επίσης με βρίσκει αντίθετο με βάση την παράθεση σου , η αδικοκρισία της νατ που κρίνει και κατακρίνει με δύο μέτρα και σταθμά...
    Απαλλαγή της πανικούλας αν συκοφαντεί και καταδίκη και διαγραφή του κρίνο, αν παρενοχλεί...

Originally posted by Arsi
    Originally posted by keep_walking
    κ γω είχα αυτή την πρόταση.....
    χα χα....και φαντάζομαι το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού εδώ μέσα Άρσι μου...

Τεσπα...ας μη σκίσουμε το θέμα...καθώς είναι πολύ πιο σοβαρό απ τα ζόρια που τραβά ο καθένας στο κρεββάτι του.

Senior Member
    Η διαγραφη δεν ειναι καν θεμα για μενα,αν διαγραφαμαι οποιον δεν γουσταρουμε τοτε δεν θα εμενε κανενας ή θα ηταν ολα πολυ βαρετα.
    Μου ηρθε μια σκεψη στο μυαλο,ειμαστε λεει ολοι adminstrators και διαγραφουμε αυτους που δεν γουσταρουμε αχαχα ο σωζον εαυτω σωθειτω.
    Κριμα που μερικοι εχουν φτασει στα ακρα και αναγκαστηκε να κλεισει το chat,κυριως λογω οχι αυτων που θιγουν αλλα λογω της ευθιξιας που εχουν μερικοι φανταζομαι.
    Οσο για το συγκεκριμενο ζητημα δεν παιρνω θεση γιατι απλουστατα υπηρχε προϊστορια και...γιατι δεν θελω να πω τι σκεφτομαι.

Όπως επίσης με βρίσκει αντίθετο με βάση την παράθεση σου , η αδικοκρισία της νατ που κρίνει και κατακρίνει με δύο μέτρα και σταθμά...
    Απαλλαγή της πανικούλας αν συκοφαντεί και καταδίκη και διαγραφή του κρίνο, αν παρενοχλεί...

Εμένα γενικότερα με ενοχλεί να αναλαμβάνουμε ρόλους που δεν κατέχουμε σε ένα φόρουμ που όπως είπε και ο κηπ είναι αρκετά σοβαρό και απ\' όσο είμαι σε θέση να ξέρω απ τη συμμετοχή μου, ιδιαίτερα δημοκρατικό....Θεωρω πως κανένα μέλος δεν έχει αυτό το δικαίωμα...

Senior Member

Εμένα γενικότερα με ενοχλεί να αναλαμβάνουμε ρόλους που δεν κατέχουμε σε ένα φόρουμ που όπως είπε και ο κηπ είναι αρκετά σοβαρό και απ\' όσο είμαι σε θέση να ξέρω απ τη συμμετοχή μου, ιδιαίτερα δημοκρατικό....Θεωρω πως κανένα μέλος δεν έχει αυτό το δικαίωμα...
    Συμφωνώ απόλυτα...
    Η ύπαρξη του διαφορετικού από εμάς, η διαφωνία, η αντιγνωμία μέσα από τον διάλογο και την υγιή επιχειρηματολογία , είναι πολύ ανώτερα από την οποιαδήποτε επιθυμία του ενός να διαγραφεί εκείνος με τον οποίο διαφωνεί επειδή ενδεχομένως αντιπαθεί ....

Senior Member
    Εγώ παλι ενοχλήθηκα από το γεγονός ότι ένα μέλος δημοσίευσε προσωπικά μηνύματα και όχι από το περιεχόμενο των μηνυμάτων.

Page 10 of 24 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast